..

Publicerad 2011-12-31 Tid 20:53:56

Appen suger ju som vanligt.


Less is more

Publicerad 2011-12-31 Tid 19:12:04


Gott nytt år!

Publicerad 2011-12-31 Tid 17:45:10

Jahopp! Ändrade planer. Lex e sjuk så vi tar en sväng bort till hans farmor o farfar ist. Blir mys ändå :)
Blev ingen klänning dock. Tråkigt nog men kör kostym o tisha o de e inte fy skam det heller ;) kändes som att klänning skulle bli för mkt. Kanske blir en outfit bild senare. De e ju kol svart i hallen där spegeln står. Skitlampa! Ha en fin kväll och gott nytt år alla!



Caramel

Publicerad 2011-12-29 Tid 14:55:02
Sitter här och funderar på mitt hår. Funderar på att slänga i en mahogny färg men jag vill kunna bli caramel till sommaren. Tycker de e så jäkla fräscht om håret är friskt. Det spelar verkligen roll vilket skick håret e i.
Så va ska jag göra? Hmm...slänga i en choklad ist?? Annars e de ju faktiskt himla snyggt memahogny me.

Jag vet inte om detta kallas mahogny? Finns ju olika varianter men de e typ såhär jag vill ha.

Eller...caramel?

 

 

 

 


Underbart väder

Publicerad 2011-12-29 Tid 09:54:05
Sitter i soffan och fryser. Känns som att sånt här väder gör det kallare inomhus än när de e snö ute. Det brukar vara iskallt i hallen när det e is och snö men hyffsat i resten av huset men nu e de ju Tvärtom! Satans alltandörr. Den e så kass och inte tät för fem öre så där fläktar de gött om man e varm. Hrm. Skitdörr!

Jaja, den sa ju bytas ut i vilket fall. De kommer bli en stor dubbeldörr där sen e tanken. Glasdörrar med spröjs.
Sen så e ju inte övervåningen bättre. Gamla fönster och i garderoberna kan man se ut på vissa ställen haha! Så skönt att vi har det fixat till nästa vinter iaf.

Jag tycker de e så tråkigt, när jag ber om åsikter här i bloggen så e de ingen som skrier nått men när jag inte ber om någons åsikt då e de minsann nån som ska gnälla? Jag tycker de e trist att man måste ha lösen på bloggen men samtidigt e de skönt så jag kommer nog aldrig ta bort det igen.

Btw, nån som sett reklamen om jätteräkan på 3an? Inte för att jag äter räkor direkt men jag tänker ju defenitivt inte äta några jätteräkor. På tiden att folk blir lite mer medvetna känner jag.

Nä, om man skulle tända i kamminen? 
Ha en fin dag!




...

Publicerad 2011-12-28 Tid 22:46:18


Sänggavel

Publicerad 2011-12-28 Tid 20:13:52
Har tänkt ha denna dörr som en sänggavel. Men nu e frågan. Ska jag låta den vara eller ska jag ta bort alla färg och lassera den vit ist? Jag gillar ju att den e så naturligt sliten också men kan inte bestämma mig riktigt. Vad tycker ni?

 

Nu e dörren smutsig också efter att ha stått i ett förråd länge men det ska ju tvättas bort så klart :)

 

 


Fog

Publicerad 2011-12-28 Tid 11:23:50
Dimmigt och rått. Mmm..härligt? Njae.
Tog mig precis en powernap med lex men han fortstter sova. Så mysigt att somna med en gosig bebis på sin arm. Så där ville han inte somna för några månader sedan. Nu e de annat och man kan liksom inte låta bli! Kommer bli skitsvårt att vänja av honom att somna helt själv sen. Men det tar vi då ;)

Usch. Ni anar inte hur mkt jag saknar sol och värme när jag kikar ut igenom fönstret. Jag e ständigt trött och jag tror det beror på vädret. Vi får sol typ, knappt en gång i månaden? Hemskt! Hade jag varit rik så hade jag tagit med familjen, nära och kära och flyttat till ett land som har allt jag vill ha. Den dagen vi har pengar kommer vi utan tvekan att köpa något utomlands. Sätta oss i en hyresrätt och ha ett skönt hus utomlands. Ja tack! Men då e vi väl typ pensionärer :P

Jaja, de e bara att fortsätta drömma. En dag! ;)
Nu blir det förhoppningsvis fjällen i januari och en solresa till sommaren men de e inte helt spikat för vår del ännu. Och det SUGER! Hatar att inte ha saker bestämt och att det bara blir löst prat. Men till sommaren hoppas jag verkligen, verkligen, verkligen att det blir av och just nu ser det ut som att det blir italien ändå.

Nä Nu fokuserar jag på andra roliga grejer. Först ut är nyår. Har ni något nyårslöfte? Mitt är att börja ta hand om mig själv mer. Jag brukade skratta åt folk som var tvugna att ha träning som nyårlöfte för annars skulle dom inte få de gjort. Nu sitter jag också där haha! De e bara så tråkigt att träna själv iaf innan man verkligen kommit igång. Ska kolla me Madde om hon fått tillbaka träningssuget så kanske hon kan va me o peppa lite ;)

Oj va klockan flög iväg!! Nu måste jag komma igång här! Ha en fin dag!






Gooodmornin!

Publicerad 2011-12-27 Tid 09:07:46
Klockan e precis nio och jag har hunnit äta frukost, lekt med lexus, fått honom att somna om (tog dock två röda så trött som han var) Och lagat lunch till honom och lunch till mig :) FÖr mig blir det currykyckling o ris! yam! Så gott och så länge sen jag åt!  Lex får kyckling med tomatsås, grönsaker och pasta :)

De e bra när man får till det så här att man hinner fixa lunch så han får hemma lagad mat ist för burk. Visst, de sägs att de inte e nått fel med burkmat men det känns mycket bättre att göra egen.

Nu sitter jag här med min älskade kopp kaffe. As trött som vanligt. Men jag får skylla mig själv! Ärligt talat jag vet hur trött jag blir men ändå kan jag inte gå och lägga mig i tid. Jag hade en period då jag lyckades konvertera mig själv till en dag-människa men nu e jag tillbaka igen. Nattmänniska for life tydligen. Nä skärpning. Jag går och lägger mig vid 01 och vaknar ifrån allt imellan 05-30 - 08-30. Inte heeelt ok asså.

Nån som vart o kikat på mellandagsrean nått?  Jag tror nog faktiskt jag undviker den. Kanske ¨åker ut en sväng bara men endast för att springa in på bellbox och de e allt! Jag får ju psykbryt när de e så mkt folk ute.

Nu ska ja kika me emse om jag kan få tag i bilderna ifrån julas. Andreas lyckades ju inte få nått kort på när Lex h'lsade på tomten för första gången. De gjorde ems så, emely! Skicka bilderna!! :P
Eller va de pappa som fick de på kort? Aja...how ever. Later!


Matvanekollen

Publicerad 2011-12-26 Tid 21:24:09
Just de ja jag har ju en blogg! ;)
Sry för kass uppdate men så blir det ibland!

Haft en underbart mysig jul med nära och kära. Har varit äckligt trött tack vare Lexus trevliga sömn. Andreas e verkligen en zombie på nätterna så även om jag skulle be honom ta Lexus skulle de ta en kvart innan han lyckades dra sig själv ur sängen och sen skulle han förmodligen somna innan Lexus lyckats somna om så, ja då tar jag (nattugglan honom :) Får kass me sömn men e Andreas ledig så tar han lexus på morgonen ist så jag också får liiiite sömn iaf.

Hoppas mina läsare har haft en lika fin jul? :)

Nu var de ju inte jul jag skulle skriva om. Jag tänkte skriva om dom som hela tiden klagar på sin vikt. "jag äter o äter o äter men går INTE upp i vikt!",  "jag äter så lite, jag gör ALLT men går INTE ner i vikt!"  osv..bla bla bla.
Nu finns det ju faktiskt dom som har RIKTIGA problem ang sånt. Sånna som faktiskt itne kan gå upp eller ner i vikt som en normal människa kan. Men oftast är detta bara ursäkter. Det vet ni lika mycket som jag?
Jag tror många hjärntvättar sig själva ang det. Dom tänker inte på allt dom små äter under dagarna och andra känner inte av hunger på samma sätt och tror dom äter som dom ska eller så trycker folk i sig skräpmat. Jag t.ex. skulle kunna leva på skräpmat men ändå inte gå upp i vikt. Varför? Jo för det innehåller ju ingen näring! Får du inte den näringen du behöver så går du ju ner i vikt ist. Det beror väl kanske på mängden man äter också. Äter du tio pizzor om dagen? ja inte fan går man ner i vikt då.

En tjej ska ha i sig 2000 kalorier om dagen. Sen e jag ju ingen expert på fetma så jag vet inte hur människor med sånna problem ska äta. Men jag vet hur mkt man ska ha får att hålla sig hälsosam. Min syster tipsade mig om matvanekollen på livsmeldelsverkets hemsida (LÄNK). Skitbra! Där fyller du i vad du ätit under dagen och så får du sen se om du äter för mkt eller tillräckligt. Då får du se om du kan gnälla på din ämnesomsättning eller andra problem eller om det faktiskt bara handlar om självdisciplin!!

Du räknar ut antingen vad en måltid innehåller eller vad hela dagens kost innehållit. Du väljer själv och glöm inte att fylla i allt du dricker också. Smör, pålägg , frukt ja allt! Resultatet ser du när du klickar på resultat uppe på den gröna linjen och fyllt i vad du väger osv.

Jag gick in och testade och jag som trodde jag åt för lite under en dag. Men tydligen inte. Jag får i mig ca 2500 kalorier om dagen om jag byter ut min lunchmacka mot en omelett ist. Vilket känns bra så klart. Men om jag skulle äta perfekt, så skulle jag minska på lite proteiner och tillsätta mer frukt och grönt. Men de e ju inga problem egentligen.

Vissa dagar äter jag sjukt lite och det har lett till att jag gått ner 2 kilo. Suck! Inget jag velat men jag orkar seriöst inte bry mig. De jobbiga e ju att man ska lyckas gå upp det igen. För andra e de super lätt att gå upp i vikt. Kan ta en dag om dom vill. Men för andra e de svårt som fan att gå upp men går ner flertal kilo under en vecka. På en vecka har jag tidigare i mitt liv gått ner 7 kilo. Jag mådde inte bra då och åt knappt men ganska otroligt att man kan gå ner så mkt på så kort tid? Idag ve jag bättre och försöker verkligen äta som jag ska. OK! Jag slarvar ibland men ingen e perfekt.

Ville bara tipsa er om detta iaf. För jag vet att många som vill äta rätt gör helt fel. Kan även bara vara kul o veta om man äter rätt över huvudtaget! Vare sig man vill förändra sin vikt lr inte.

Nu ska jag kolla mina obligatoriska serier och förtränga vindarna utanför mitt fönster. Usch! Finns de nått som skrämmer mig så e det naturkatastrofer och mörker. Ni kan fatta vad som försigår i mitt lilla fantasifulla huvud när det stormar såhär? :P

Godnatt vänner ♥

Dan före dopparedan

Publicerad 2011-12-23 Tid 13:29:57

 

Sitter här och kollar på regnet. Tänker på hur det såg ut förra året vid den här tiden. Jag vill flytta! Till nått land som har helt oslagbar sommar och grymma vintrar.  Vad har sverige som e bra egentligen? Berätta gärna för mig om ni vet.

Kolckan e kvart över ett och jag har inte ens ätit frukost än!! Sjukt. Men jag so som en jävla kratta och jag vet inte va de e med lexus men att va vaken nattetid e tydligen kul. SUCK! Jag fick sovmorgon iaf :) Andreas tog lexus i morse och jag sov till 12. Behövdes verkligen. Han e guld min man ;)

Idag e han ledig och vi har inga direkta planer. Skönt! Bara förbereda inför i morgon. Packa och sånt för vi åker ju till gräsan för att fira jul med min familj :) Nä jag e för disträ för o blogga nu känner jag så jag avlsutar här! Ha en underbar jul! ♥


2011-12-22

Publicerad 2011-12-22 Tid 12:04:12
En ny dag. En dag närmre julafton. Har ingen julkänsla what so ever. Så tråkigt! Men men...vi satsar på nästa år MED snö tack!!

Åh jag vill vara grym på att fota! :P Sitter och kollar på bilderna här bredvid. Ni vet dom som visas till höger när man går in och ska skriva ett inlägg? Massa fina bilder. Visserligen e många photoshopade och folk e så duktiga men tänk om man kunde ta sånna där grymma bilder UTAN att ha photoshopat dom. Det går. Jag lovar. Man måste bara ha tekningen. Jag tog riktigt underbara bilder på solnedgångar i thailand och lyckades fånga alla möjliga färger men med systemkameran e de inte alls lika lätt! Jag borde egentligen kunna sånt. Men jag för för ointresserad när jag gick i skolan så jag får väl skylla mig själv :P

Idag ska jag in till thn en sväng o träffa min stora syster yster och förhoppningsvis hinner jag med en titt hos Sandra med. Var så längesen vi sågs nu. Ska bara vänta på att Lex vaknar så ska vi slänga i oss lite lunch o sen ska han få spendera dagen med farmor så jag kan koncentrera mig på vad jag ska göra. Tror nog jag hör lillfis nu? :)

Han har förresten tagit två-tre steg varje dag nu i tre dagar så snart e han i full gång här! Känns så otroligt. Men va förvänar man sig. Han e ju snart 11 månader! De e ju dags nu :)
De e så kul när man träffar kevin som bara är en vecka yngre än lex. Höra hur han härmar Sofia när hon låter som en apa och han komunicerar på en helt annan nivå än Lex och är mkt mer intresserad av aktiveringsleksaker. Medans Lex rör på sig mer, klättrar, går och tar sig runt. Han skiter fullständigt i leksaker och sladdar samt toarullar och petflaskor e bland det bästa han vet haha :P Alla barne  verkligen så olika!

Nä, nu ska jag hämta min lilla gosing med sin blåa näsa. Han dunkade huvudet i bordet förut. Vet inte varför han tyckte det var en bra ide för han var ju inte så glad efteråt. ;)

Ha en fin dag!


Tycker btw att alla mina gravida läsare ska BÖRJA BLOGGA!! ;) Jaja blogga e ju inte för alla men de e alltid kul att följa en graviditet. Speciellt ens vänners :) Se magbilder och sånt. Så mysigt! :)

Nä, Lexus var det ja! ;) Pössåkram!



Trötthet

Publicerad 2011-12-21 Tid 09:19:58
Känns som om det e de enda jag snackar om nu för tiden. Hur trött jag är osv. Men skitsamma ;)
Idag e jag iaf sjukt trött! Lex vaknade halv sex i morse och han ville verkligen inte somna om så de var bara att gå upp.
Jag hade verkligen velat sova en stund och jag hade garanterat gjort det om jag inte har massor att göra idag. Ska nämligen till överby och möta upp Tess som har lite julklapps shopping kvar. Är inte alls sugen ska jag tala om men jag ställer upp :) Ska duscha och fixa lunch till lex innan han vaknar vilket lär vara om ca 2 timmar. Men man vet aldrig numera så jag borde väl lägga på ett kol. Jag ska ju hinna få ordning på fågelbot på mitt huvud också :P

Bjuder på en bild så länge ;)



Photography

Publicerad 2011-12-20 Tid 23:17:46

Två bilder ifrån helgen. Försöker leka lite me de fotoprogram jag har men känner mig helt talanglös! behöver PS! Jeje...

Godnatt

 


Snart julafton.

Publicerad 2011-12-20 Tid 11:36:17
Jahopp. Då var det snart jul och jag hörde fåglarna kvittra som bara den förut. Känns lite ovänligt vid denna tiden på året?
Jg var sjukt trött när jag vaknade idag. Kan vara för att Lex vaknade vid fem och ville lägga sig hos mig. Sen låg han och babbla (läs gapa HÖGT) en evighet innan de var dags för att somna om och vakna vid 8. Jag var INTE pigg. Men jag får skylla mgi själv. Var inte i säng förän halv ett och då var jag fortfarande pigg. Undebart. :P

Satt och läste igenom typiska egenskaper hos dom olika stjärnteckena igår. Så kul o se om dom stämmer och massor stämmer in på mig men även mycket ifrån skyttens tecken kände jag igen mig i. Men å andra sidan har vi alla nog lite av varje med lite mer av det andra i oss. För när jag läser kräftan kan jag känna igen mig mkt i den me :P Hmm...

Enligt dagens astrologi e jag ju inte våg längre. Om man ska följa de nya datumen. Utan då e jag skorpion och det stämmer ju verkligen inte överens med mig. Tror ni på sånt?
Ibland läser jag horoskopen och det känns bara som nonsens men ibland träffar dom ju mitt i prick. Och hur många vågar finns det inte? De e ju inte så att ala upplever exakt samma sak varje dag så då e de ju svårt att få det att alltid stämma för alla ;)
Äsch, lite kul kan de ju va ibland. Jag har alltid fått höra att jag e en typisk våg men jag har en tendens att flyga iväg bland tankarna och bli lite disträ vilket är en egenskap hos skytten.  Jaja :)
E ni också nyfikna så gå in HÄR.

Idag har jag inga planer alls. Jag har bar gjort saker som jag känt för det senaste. Skulle fika med Sandra igår men var så äckligt trött. Precis som idag och då e det faktiskt skönare att bara gå hemma o greja. Jag har även bestämt att jag ska träffa min fina vän Tess i veckan men vi får se hur det blir med det. Känns som att både jag och Tess e rätt sega nu för tiden. Familjekära? Jovisst. ;)

Skönt att inte ha nått planerat. Och skita i alla måsten ibland. Men nu har jag gjort det för länge. Golven e smutsigare än smutsigast här nu och jag hatar det!! Men de e så mkt lättare att städa ordentligt om A e hemma och kan underhålla Lex så han inte kryper runt på blöta golv. Annars tycker han de e kul att vara med o dammsuga o sånt.
det ska tydligen vara h'lsosamt att släppa städningen ibland. Men jag får änna ångest av att titta ut över mitt stökiga hem. Men de kanske bara e bra? Vänja sig vid det? Så onödigt att få ångest över ett stökigt hem när det finns folk som hade älskat att ha ett stökigt hem och inte ens får chansen till det. Det finns större problem här i världen ;)

Nu tänkte jag sätta mig och greja med lite bilder men det går för segt på min lilla dator. LÄNGTAR tills jag har ett datarum och kan sitta på Andeas stationära och greja för jag går inte upp och sätter mig där. Inte en chans. Just nu är det mer en vind än en övervåning. Stökigt, dammigt och kallt och jag blundar för att den finns ;) Vi hade bestämt me en gubbe (firma) som skulle fixa tak och övervåning men han har tydligen upp över öronen att göra så han kan inte säga nån tid. Så nu har vi fått rekomendationer ifrån honom på andra firmor som han sammarbetar med som vi ska kolla upp. Egentligen hade jag velat att dom gjorde både hall och toa samtidigt men jaja. What to do ;)

Nu ska jag sluta babbla och ta det lungt en liten stund till innan lillfis vaknar. Ha en fin dag! :)





Stämmer?

Publicerad 2011-12-20 Tid 00:27:10
De var värst va dagen gick fort!
Blv inspirerad av en anna blogg så gick in o kolla hur jag är som våg. Tycker ni detta stämmer in på mig? :P


Vågen (23:e september- 22:e oktober)

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Element: luft Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Venus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad.

 

 

Godnatt!


Livskvalité

Publicerad 2011-12-18 Tid 23:57:00
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera,
När dygnets 24 timmar inte känns nog, kom då ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig.
När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar.
Han frågade sedan sina studenter om burken var full.
Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken.
Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna.
Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken.
Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen.
Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett enhälligt "Ja". Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde allt kaffet i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som fanns kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade. "Nu", sa professorn medan skratten klingade ut, "vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv.
Golfbollarna representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta.
Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv."
Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna. ”Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, "går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen”. Samma sak är det med livet.
Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.
Så... var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet.
Umgås med dina barn, ta med din partner ut på middag.
Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad.
Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt.
Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand."
En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log. "Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."



I morgon ska jag fika med Sandra. OM jag får sova i natt vill säga. Tkr detta som står här ovan är något som så många borde läsa och tänka på.

Uh, har så ont i benen efter idag! Hur ofta får jag ont i benen av att gå lite? Haha. Det har varit en fin dag men en sak ska ni komma iåg - Åk  aldrig till Liseberg helgen innan jul! Phjuuuu va folk! Nepp. Nästa år får det bli tidigare. Och då delar vi upp haga och Liseberg så vi inte kör det samma dag.
Jag var helt slut när jag kom hem men inte Lexus. Han hade fått sova i bilen så han var på bästa humös när vi kom hem och skulle absolut inte sova. Det fick bli lite bus me sen orkade jag inte mer. Nattade honom som tog eevigheter och jag somnade såklart själv. Vaknade 23.10 hungrig så fick ju gå upp o käka lite. Nu ska ja kolla på ett avsnitt PH och sen har jag en dejt me kudden igen.

Och inte så värst mkt bilder blev det idag. Håll ju på att frysa fingrarna av mig så jag hoppade änna det kände jag :)

Hoppas ni haft en jäkligt fin fjärde advent! Godnatt ♥


Fjärde advent

Publicerad 2011-12-18 Tid 10:34:59
Då var det redan fjärde advent. Känns ju inte så tkr jag. Men det är snö idag och denna helgen e väntad :) Idag ska vi nämligen på julmarknad i haga och sen vidare för en sväng till jul på liseberg. Ska ta me mig kameran och hoppas på at jag lyckas ta lite fina bilder.

Slängde ihop en header igår som ska upp här snart. Tillfällig. Tror jag? Kände bara att jag ville ha bort min gamla bild i headern. Visserligen har jag med en gammal bild i den nya med men samtidigt massa nya. Jaja. Kul att greja lite med bilder igen. Var längesen nu.

Igår va jag hos systeryster i thn och fotade lite men vi kom inte långt förän vi höll på att förfrysa. Och det e inte lätt att sitta still och försöka få bra bilder när man har en stor, biffig, envis amstaff som drar i en :P hennes kamera känns sålätt och smidig på nått (Nikon D3100) sätt men att gå ifrån Sony till Nikon e ju som att lära sig lite på nått. Var inne på att jag kanske skulle köpt mig en Nikon ist men jag håller nog fast vid min. Vi skulle ju haft en Nikon egentligen när vi köpte våran, den hade ett bra pris då men när vi kom in var den slut och denna vi har nu var den dom hade inne som skulle vara en "likadan" kamera fast ett annat märke så varför ska jag egentligen sälja o köpa ny? Äh, jag e för lat :P
det enda som sög lite när vi köpte den var ju att den inte hade ett lika bra pris som den vi egentligen skulle köpta. Men, vad gör det idag? ;)

Asså detta inläg har nog tagit en halvtimma at skriva! Suck!! Försökte ladda upp några bilder ifrån igår men segare än segast! Jag skiter it ;)

Nu ska jag kamma till mig och snart ger vi oss ut i snön och härliga götet! Ha en fin söndag! Pöss&kram


Hmm..

Publicerad 2011-12-16 Tid 22:04:02
Det är lite roligt det där med att lösenordsskydda bloggen. Inte många har frågat efter lösenordet trots att jag hade samma siffra i statistiken varje dag innan jag låste den. Det är inte många som står för sin nyfikenhet. Och sen så måste jag nog ändra mitt lösen igen.För som sagt, inte många har frågat om lösenord och statistiken visar många fler! Hur kommer folk in om inte folk läcker? Så onödigt. Varför inte bara respektera att jag vill ha koll på vilka som läser? Så vi gör såhär. Ni som läser, släng in en kommentar s jag vet vilka ni e. Jag har svår för att tro att flera personer besöker min blogg flera gånger per dag ifrån olika datorer så. Annars blire väl så att jag måste hålla ännu hårdare och bara ge lösen till familj och som absolut närmsta. Ha en bra fredags kväll!

Plastic fantastic!

Publicerad 2011-12-16 Tid 21:49:59

Så nu e våran gran uppe. En kungsgran i plast ;) så nu blire inget barr-ätande för Lexus! :)

Doftar ju inte alls lika gott men men, man kan ju inte få allt här i världen!


Känns som igår ♥

Publicerad 2011-12-16 Tid 16:15:37

 

Känns som igår. Vart tog tiden vägen? Älskade ängel ♥




Me, myself and i.

Publicerad 2011-12-15 Tid 22:28:25
Sånt jag sysslade med förr när tiden fanns.

 


Tavla

Publicerad 2011-12-15 Tid 18:50:28

Va och hämtade min fina tavla hos Tilda idag. Känns som om tv rummet fick sig ett lyft när den kom upp :) nu ska bara kron-lyktorna upp över soffan också!


Att blogga, eller att inte blogga?

Publicerad 2011-12-15 Tid 11:11:38
Näe..jag ångar mig ang snön nu. Nu saknar jag den! Tänk så vackert, maaassor av snö och sol. Det knakar under skorna och det känns nästan lite som att näsan ska frysa sönder och ramla av en. Låter kanske inte så härligt men gud vad jag saknar det!!
Jag hoppas innerligt att vi kommer upp till fjällen och jag hoppas att solen kommer skina på oss. Misstänker att vintern här nedanför fjällen kommer vara slaskig och blöt om de nu ens vill komma nån ordentlig snö.

Sitter och kollar på vinter bilder som duktiga fotografer har tagit. Jag vill också!! Men jag har nte alls haft inspo till att fota nått det senaste. Vädret e ju inge kul att fota i direkt. Så kul att min lillasyster också skaffat kamera med nu så har man nån man kan ha detta gemensamt me :) Ha fotodagar. Sticka iväg till ställen och fota utan att nån tkr att man e jobbig med sin kamera! ;D

Visst, jag e inte alls lika duktig som dessa fotogafer som tagit alla vinterbilder jag kollar på nu och jag har långt ifrån så mkt utrustning som dom har men de e fortfarande kul. Nu har jag tömt alla bilder på  imn lilla minilaptop så nu kanske den klarar av att köra ett bättre fotoprogram utan att allt hänger sig ;) Hade fööör mkt skit på datorn.




Anyway. Har blivit lite sugen på att stänga ner bloggen igen. Haha men jag vet att jag kommer vilja blogga sen när renovering kommer igång och andra lite roligare saker. Inte alls speciellt intressant lr kul att skriva om vardagsting hela tiden.
Min vän Camilla sa häromdagen att hon nästan kan å lite dåligt samveta för att hon inte skriver om alla sina vänner och så när hon umgåtts me dom men egentligen gör man dom ju faktiskt en tjänst? Dom kanske inte vill att alla ska veta va dom gör om dagarna? :)
Jag kom och tänka på det precis när en kille betedde sig lite stalker aktigt mot mig för ett par år sedan. Tänk om han var en sådär besatt jävel. Tänk om han t.ex läser min blogg och följer varje steg jag tar? Det e bra att inte nämna alla planer eller vad man gjort på dagarna för man har faktiskt ingen aning om vilka de e som läser bloggen.
Även om man e en helt vanlig människa. Så kan det finnas folk som tycker nått helt annat och kan vilja någon illa utan anledning. Det är ju omöjligt att veta.
Finns säkert nån som skrattar åt min paranoia nu men så e det. Nu har jag ju lås på bloggen så då e de ju en annan sak.

Vi får se hur jag gör ;)



I want!

Publicerad 2011-12-14 Tid 13:25:37
Fastnat i sko träsket nu. Men members hade inga pumps som jag ville ha så jag gick in o kikade på Nelly. Har behövt ett par vanliga snygga svart pumps länge nu men har inte tyckt det varit nått att prioritera. Skulle gärna vilja ha ett par av dessa. Mmm....ja det skulle jag verkligen.

Men så mkt som dessa kostar. Nje..lägger inte så mkt på ett par pumps. Men drömma, det kan man ;)

Mika Shoe SEK 699, Rebecca Stella For Nelly - NELLY.COM

 

 


Spending some money.

Publicerad 2011-12-14 Tid 12:57:14
Knappast! Har köpt tre par skor ifrån members nu...känns som att jag kommer köpa fler jag kan liksom inte låta bli! Haha så jäkla giftigt men de e ju så billigt! 99 kr paret?! Så värt pengarna om ni frågar mig.
Nån mer som vill kunna köpa så billiga skor och andra märkesgrejer? Be om en invite så skickar jag en till din mail! Jag lovar du vill inte missa detta!

De bästa e ju att jag verkligen behövde vinterskor. Hittade ett par jag gillade för 1500. Ja...jag tänkte faktiskt köpa dom men när jag fick nys om detta brydde jag mig inte så mkt om det längre för här hittade jag 2 par mkt väl dugliga boots för 99 kr styck. Japp! Jag e snål ibland när de kommer till mig själv så detta passade ju verkligen mig som handen i handsken.

Än så länge har jag köpt dessa. In och kika ni med! Men ni kommer inte in utan en invite så kom igen, skicka eran mail och in o shoppa! :D

Ett par svart o ett par bruna :)

Hoppas dom e lika snygga irl bara!

 

Funderar på att köpa dessa me. Mest för att de e praktiskt och snyggt med läder. Mocka, som de bruna här över e ju inte lika lätt att hålla fräscht. Vad tycker ni?

 

Finns i creme, mörkbrun och svart.

 

Jag har verkligen problem med att ta sånna här bagatell beslut. Tänker för mycket tror jag! Sen å säger nån åt mig att ta ett par skor, ja då tar jag dom andra. Hmm..ibland måste man få tänka på hur snyggt det är och inte bara praktiskt!

 

Nu tror jag att min gosse gnäller lite där inne? Han har ändrat sina sovrutiner totalt! Sover inte alls lika mkt o det är jag inte van vid. Jag har varit bortskämd med alla denna egentid jag får men nu e de väl dags att ändra på det. Huset e rörigt som fan eftersom jag väljer att ta det lungt när han sover ist för att röja.

Förr hann jag ju med båda delar! Detta e bara början ;)

 

 


Hus och inredning

Publicerad 2011-12-13 Tid 10:12:38
Satt och kikade lite på inredning. Vill framför allt få bort våran sängstomme och sängbord. Har lite planer på hur det ska se ut sen när det e klart och i mitt huvud ser det himla sött ut ;)
Men vill även ha ett nytt soffbord. Tkr så mkt om det som Tess har. Ett ifrån ikea med glasskiva men glasskiva? hmm.. vet inte om de e så smart. Det kommer ju vara kladdig mer ä ren för det mesta ;P
Man får väl gå o torka hela tiden, man får offra sig om man vill ha nått ;)


Ramlade in på hustankar och sitter återigen och kikar på hus runt omkring i komunerna nära edet. I edet kommer det aldrig ut nått kul längre. I sjuntorp kan man hitta några guldkorn men där vill jag inte bo. I kungälv finns de ju också en del. Kom bla ut ett stort helt nybyggt hus för ca 4 miljoner. Ja det tar vi! Haha har ju 4 miljoner i bakfickan menar jag ;) Vill ju inte bo där heller men huset var fint! Tycker bara de e kul att kolla.
Jag har sagt det förut men säger det igen. Vi ska INTE flytta nu. NÅNGÅNG i framtiden lär det ju bli. Jag vill kunna ha kalas och mycket folk hemma utan att det känns som att alla knör. Jag vill ha en tvättstuga och lite tjaffs. Visst, vi kan bygga till det men då krävs det en massa jobb och priset på det lär ju ligga ungefär lika högt som ett byte till ett nytt hus så.
MEN det blir när det blir! Det är inget vi stressar me de e bara jag som drömmer lite och tycker de e kul att kika på sånt. :)

Jag ska lägga ut bilder på vårat när jag tycker de e lagom klart och fräscht. Det duger nu me men jag e långt ifrån nöjd och därför e de inge kul o visa upp.

Min fina väns tvrum. Hoppas du inte dödar mig för att jag snodde din bild ;)

 

Tess utmanar ödet med både vit tygsoffa och glasbord! Snyggt men jag e för bekväm för att hålla efter sånt. Speciellt soffan! Hade barn inte varit söliga hade jag också haft en vit fin tygsoffa! :) Vi tänkte köpa en vit skinn ist men vi e samtidigt lite små kära i våran soffa eftersom den e så bekväm. Skinnsoffor e sällan lika sköna. Men vi får se...Först o främst vill jag byta bordet! Det vi har nu var ju bara ett "så-länge bord" tills jag hittade det perfekta runda bordet med förvaring osv men jag hittar inget som jag gillar till ett normalt pris.

 



Någon som vet hur man gör lösenskyddade inlägg?  E så kass på sånt! :)
Nepp! Hämta ved! NU! Kallt...







Lucia

Publicerad 2011-12-13 Tid 09:22:39
Idag har vi dansat in lucia här hemma ;) Lexus gick loss för fulla muggar när ett luciatåg sjöng på tv haha! Sötnisse :)
Ingen sovmorgon i dag inte. Nepp idag skulle vi upp redan klockan sju. Trött? Jao...might say. Så Lex sover redan igen. Han vägrade kvällsmat igår så de e väl inte så konstigt att han vaknar för tidigt idag och e hungrig.

Kallt e det också! Jag skulle vilja he en större vedkorg!!! Så slapp man springa ut och hämta hela tiden. De e något som e lite halvt jobbigt att bo här. När man vaknar på morgonen kan det vara kallt, precis som hos vem som helst och då tänder man en eld i kaminen och när man väl lyckats få upp värmen så tittar även solen fram och man dör av värmeslag ist! Lite trist att behöva ha persiennerna nere? ;) Jag vill hellre ha ljus så det e bara att låta svetten rinna :P Haha!
Ska inte gnälla.

Nu har jag iaf fått i mig lite frulle här och nu ska jag dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro. Vörtbröd och kaffe, kan det bli bättre?

Ha en fin dag!


Gäsp!

Publicerad 2011-12-12 Tid 11:23:52
Kaffe? Ja tack! Somnade en stund med min kotte. Undra varför jag blivit så trött av mig?
Eller så e de bara det att jag har mer ro i kroppen nu. Sen e de ju så mysigt att somna med sin bebis på sitt bröst det e inte ofta han somnar så längre. Han har alltid velat ligga i mitten av sängen med armar och ben åt alla håll men nu, de senaste dagarna har han inte fått någon ro i kroppen och bara legat o snurrat o haft sig. Då har ag plockat upp honom och lagt honom hos mig på mitt bröst med mina armar runt honom och så somnar han på max 3 minuter. Så underbart mysigt! Men giftigt. Han ska ju kunna sova utan mig också ;)

A ringde nyss och frågade när jag ska börja jobba igen. Han tänkte kolla upp dagis plats och sånt. Skönt att ha det gjort men vafan...de e väl läänge kvar till hösten? Hmpf. Tiden går för fort! Nu måste jag verkligen komma fram till vad jag vill göra om jag inte får det jobbet jag vill ha för jag vill inte tillbaka till mcd! Det räcker änna nu. Ska jag jobba där ska man behöva bråka med sin chef om normala arbetstider. Hon e ju nämligen en arbetsnarkoman och umgås (inte när jag jobbade iaf) ingenting med sin familj i stort sett så nån förståelse får man inte därifrån.
Jag tänker ALDRIG sätta min fot på restaurang jobb. Servera och slava, usch! Det har jag gjort så det räcker nu. det enda stället som kändes ok var fh i thn. Normala arbetstider, roliga arbetskamrater och inte alls lika körigt som t.ex radisson SAS. Fast på ett sätt saknar jag fan radisson. At gå där inne, mötas av folk i skidkläder och pjäxor och världens största fönster med utsikt mot stora, snöklädda berg. Skulle vilja åka tillbaka dit någon gång! Kanske på semster? Hittar inga bilder för den nyfikna men om gå in här om ni vill se. restaurangens fönset e på vänster sida ut mot fjällen. Tråkigt att det inte fanns några bilder inifrån. Jaja.
Ska google-eartha beito nu, så kul o kolla sånt tkr ja :P
Kolla va mkt snö dom har idag! Lite avis e jag ju...men samtidigt inte! Så mkt snö här hade inte riktigt passat mig just nu ;)



Nä nu får jag snart hoppa in i duschen innan lilleman vaknar igen. Ha en fin dag! :)





Too much candy

Publicerad 2011-12-11 Tid 22:09:56
Uh! Har ätit alldeles för mycket godis så nu mår jag nästan illa!
Varför gör man alltid så? Även om man e mätt och inte sugen på godis längre så fortsätter man äta ändå? Haha usch jag äter alldeles får mkt godis! I vårat hus är det lördag hela veckan :P
I sånna här lägen får jag väl vara tacksam att jg har den ämnesomsättningen jag har annars hade jag nog sett ut på ett sätt jag inte tyckt speciellt mkt om! :P

Meen skärpning!

Tänkte på en grej! Om ni inte vill att jag ska låsa bloggen permanent så får ni sluta kommentera anonymt och stå för era åsikter. Känner jag er inte finns det ingen anledning att ni ska kritisera det jag gör eller skriver, right? Min blogg e till för min familj/släkt och mina VÄNNER. Ingen annan.
Folk förstår inte hur jag kan vara vänlig mot människor som snackar skit om mig men såhär är det. Läs min blogg och tyck vad ni vill! Får jag veta vad ni snackar för skit ja de e ju bara gött o veta vart jag har er men jag skiter fullständigt i vad ni säger om mig egentligen. Det som betyder nått är vad mina nära och kära tycker och tänker och thats it.
Jag tänker bara inte sjunka till eran nivå.

Sååå, nu ska vi inte snacka om sånt! :) Jag blir bara lite trött på när folk vill dela med sig deras åsiker som dom inte kan stå för.



Idag har vi inte gjort mycket. Skulle till götet och haga för julmarknad men eftersom Lexus har varit så febrig kändes det bättre att stanna hemma även om han e lite bättre idag. Så vi har bara tagit det lungt och på kvälskvisten kom Andreas mamma,pappa och bror förbi på lite glögg och pepparkakor :)
En lyckad söndag tkr jag :)
Och igår hade vi ju myskväll hemma hos mig med tacos och massa godis. Har lärt känna två underbara tjejer härifrån edet som var här igår :) Kärlek till er, ni e så sköna! :P Tråkigt bara att Tess och Madde inte kom men, en annan gång! :)
Kom fram till att det förmodligen e mest skitsnack i edet än på någon annanstans i detta landet! Haha, helt seriöst! Jag trodde folk bara var trötta på edet som snackade illa om hålan men det e ju fan värre än gräsan här! Meeen va gör det. Snacka på ni.

Idag e en sån där dag som allt känns så jäkla bra! Av nån anledning. Trotts att det inte e nån snö ute. Det stör mig faktiskt inte! :D
I morgon e det måndag igen. En dag närmare jul! Wiie :D Och sen nyår, sen min och älsks tre års dag, sen älsks födelsedag, sen Lexus födelsedag och sen alla hjärtans dag! :D Sen e de inte långt kvar tills jag måste ut och knega igen. Hjälp! What to doooooe? ;D

nnjjet. Nu ballar jag änna ur känner jag. Tröttheten och flummet i mig kommer fram så nu slutar jag här!
Hoppas ni haft en fin helg! Godnatt.





Nighty

Publicerad 2011-12-10 Tid 23:49:13

Det har varit en riktigt trevlig kväll! Mycket skratt och tjöt men nu e jag trött som en...? Kom inte på nått bra.
Dock visar dom pearl harbor just nu på tv och det var ju evigheter sedan jag såg den! Hmm...

Hoppas mina läsare haft en bra lördag ;) Godnatt!


......

Publicerad 2011-12-09 Tid 15:50:14


Öppnaförskolan

Publicerad 2011-12-09 Tid 11:59:13
God...lunch? Tänkte skriva godmorgon men de funkar ju inte riktigt nu. Har varit på bvc och vägt min lile kille. Inte ökat så mkt i vikt men lång hade han blivit. Sjukt. Han e snart ett år. Jag har varit mamma ledig i snart ett år?? Känns verkligen inte så.

Efter bvc tänkte jag ta med mig trötta bebis hem men under tiden som jag skulle ta på mig jackan och så så kröp Lexus bort till ÖF och kika in. Dom tyckte vi skulle stanna så ja då gjorde vi det. Lexus observerade mest eftersom han var så trött. Flirtade lite med dom andra mammorna och sådär men sen blev det kinkigt så det var bara att åka hem.
Stensomnade i bilen och när jag lyfte upp honom vaknade han till men somnade i min famn under tiden som jag tog av mig skorna haha! Jag kunde göra vad jag ville med honom och han fortsatte sova? Händer sällan. Men så blir det om man ska upp klockan 05 och leka! Tror han vaknade tack vare att andreas telefon ringde då annars brukar han aldrig vakna så tidigt. Härligt ;P
När jag kom ut till bilen var det helt ok väder men strax efter att vi kom hem blev de ju rena stormen ute. Känns skönt att slippa gå ut mer idag ;)

Ikväll e det fredag och Madde påminnde mig om att det e idol ikväll. Jag tittar knappt på idol men det är väl final? De kan ju va kul o se.
Nu ska jag återgå till mitt kaffe och sen SKA jag städa. Iaf vika tvätt :P Fan va lat jag blivit!!





Everybodies friend

Publicerad 2011-12-08 Tid 13:39:14
Ett jäääkla tjöt om vänner hit o vänner dit hela tiden ;)
Men så e de ju ibland och alla får nya samt tappar vänner med tiden. Man kommer till olika insikter och hit o dit.

Jag e en sån människa som inte orkar vara ovänn med folk. Ett tag kanske. Men det släpper oftast.
Jag kanske innerst inne ogillar människors val av handlingar och så men om jag ska bli förbannad pga av sånt så e jag ju inte bättre själv. Man får vara glad att dom visar deras riktiga jag så man vet vad dom går för och vart man har dom. Inte för att man ska behandla dom på samma sätt utan endast för att veta hur nära man ska ha dom eller inte. Och om dom går att lita på eller ej. Sen beror det ju såklart på vad människan har gjort mot en.
Äsch det finns sååå mycket att säga om vänskap. Jag skulle nog kunna skriva en bok om hur jag ser på saker och ting! Men de e trist när det blir som det blir ibland. Ingen vill väl tycka illa om någon?
Inte jag iaf.



Min dag idag? Virrig! Gud jag blir så trött på mig själv när jag e sån här! Huvudvärk, trött, virrig och sen e det halt som fan hos oss. Bilen åkte iväg av sig självt när vi skulle iväg i morse. Inte så jäkla trevligt. Skulle få L att somna men somnade själv (igen!) sov en halvtimma och skulle sen lägga över lexus i hans säng ja då vaknade han spklart pigg som en mört! Och jag var helt slut. Suck!!
Nu sovar han iaf och jag sitter äntligen under min filt :P
VILL ta ett röj men gör det förmodligen inte. Pallar inte mitt huvud idag asså!

Nu ska jag njuta av min oboy och teen mom på tv ;) Lazyday!

Pössåkram!




Black and white america

Publicerad 2011-12-07 Tid 22:44:47
Så typiskt! Skulle lägga lexus tidigare och det slutade med att jag somnade själv och sov tills andreas kom hem. Dvs jag vaknade 1,5 timmar senare. Ska jag kunna somna ikväll då alltså? Hmpf!

Jag sitter redan och längtar till sommaren. Fick nämligen nys om att Lenny kravitz kommer till Liseberg och spelar. MEN inte många av mina vänner gillar honom så vem ska me? De e samma med bruce springsteen som jag såg att nån fick en biljett till! FUSKIIGT!! Jag e uppväxt med vissa musiker som mina vänner inte riktigt hajjar grejen me :P Jag kanske har wierd musiksmak? ;)

Rihanna kanske dyker upp i sommar igen också! HOPPAS! Hade sån ångest för att hon inte dök upp sist. Var så besviken!

Jaja Lenny ska man väl få gå på iaf? Föhoppningsvis e de inte så många som vill se honom så blire inte knökat ;)



Ljuvligt :) MEN han var bättre förr! Eller hur?

 

Denna sitter inprintat i mitt hjärta. Älskar den!

 



Alla tre sitter riktigt hårt om jag ska vara ärlig. NÅN som lyssnar på honom och vill hänga på? :) Får ju bara hoppas på att han kör nån av "mina" låtar.

Nu..ja...va ska jag göra? Andreas hoppade i säng så fort han kom hem så nu e jag mobbad och ensam ;)

California

Publicerad 2011-12-07 Tid 15:21:17
Vilken lycka! Jag har precis fått Lex att somna och hela huset är i en enda stor röra! Försökte mig på att städa när han var vaken. Va onödigt. Haha, han hängde efter mig och drog fram allt jag plockade undan, kasta petflaskor överallt. Ah de e mysigt ;)
Bestämde mig iaf för att ta en lugn stund i soffan innan jag tar ett röj och nu visar dom inte OTH kl 15 på dagarna utan nu visar dom OC ifrån start! Underbart! :D Dom första avsnitten e ju utan tvekan bäst!

Har varit en skön dag idag :) Men nu blire nog lugnt här tills sent ikväll. Men så e de ibland! Jag e uttråkad men tycker de e jävligt skönt att bara ta det lugnt. Kaaanske orkar a mig ner till boströms senare för att hämta ut massa julklappar till Lex på posten. Men de e kanske ;)






Träningssug.

Publicerad 2011-12-07 Tid 11:03:04
E så sugen på att träna!! Men även sugen på att storstäda ordentligt. Vad ska jag välja? haha jobbigt.
Ibland önskar jag att dagarna var längre. Men oandra sidan hade dagarna på nått sätt blivit lika korta för antagligen hade man jobbad lika stor procent av dagen ändå. Rikare hade man ju kanske varit då? Men pengar e inte allt. Tid är bättre i vissa lägen :)

Jag och Tess satt och diskuterade olika bloggare för ett tag sen. Hon tycker att Kenza e så otroligt vacker och det är hon ju. Men av någon anledning tilltalar Tyra mig mera. Mycket för att jag kan se mig själv en del i henne ( Inte som att vi vore kopior eller nått, absolut inte! ). Men jag nämnde också att hon har kommit så långt här i livet.Mycket längre än mig. Du undrade Tess lite varför. För även om hon har kommit långt i yrkeslivet är inte det allt. Allas mål här i livet handlar inte om karriären. För vissa är familjen mycket viktigare.
Och hon har ju rätt. Jag är ingen som skulle offra massa ledig tid för att jobba sönder mig. Gud nej. Min lediga tid är guld värd och att umgås med familj och vänner e ju tusen gånger viktigare för mig än att komma långt yrkesmässigt. Det jag vill ha är bra arbetstider, sköna kollegor, att trivas på jobbet och att inte behöva känna mig fattig. Jag behöver absolut inte vara rik men jag vill inte behöva känna som jag gjorde på donken. jobba, jobba, jobba, stressa, STRESSSSAAAA, bli arg, bli glad, skratta och gapa (phjuuuu) Ja denna månaden får jag nog en grymm lön så som jag kämpat, eller inte. Man sliter som ett djur för en ja, egentligen kanske en ganska normal lön men inte för det slitet och så mkt man offrar av sin hälsa. Det är kul! Jag lovar, jag har haft oförglömliga tidet på donken med alla olika skift jag gått på men de e kul för en tid. Sen blir man fan yrkesskadad och vardagen utanför jobbet blir lika stressig. Iaf för mig. Alla hanterar ju stress olika.
Anledingen att jag börjar snurra på sånna här karriärs tankar e för att jag snart måste ta tag i det. Jag vet ju vad jag vill nu. Iaf för stunden. Jag ska inte plugga tror jag inte. Jag e ingen plugg-människa. Jag måste vara helt inställd på det och det e jag inte. Jag har alrig varit en skolperson. Som min svenska lärare sa till mig nör jag gick ur gymnasiet- "Det är ok att du inte bryr dig. Skolan e inte din grej, inte just nu. Du kan ta igen det när du vill." Haha! Kommer inte ihåg dom exakta orden men det var såhär på ett ungefär. Bra lärare? ;)
Snacka om stark lärare. Efter allt hon gick igenom med våran klass och mig. Jag fick henne tydligen att gråta en gång också när jag var otrevlig och stack ifrån klassrummet. usch va drygt av mig! Men alla har väl varit olydiga ibland?
De e ju tur att man mognar med åren :)

Jag måste sätta mig och fixa nytt cv osv. Nån som har en bra mall? Hade en så bra på min förra dator. Alla datum och allt fixat och nu måste jag sätta mig och försöka minnas allt igen. Blä!
Meen men ;)

Nu har jag skrivit sådär långt igen. Men det är inte meningen att det jag skriver om alltid ska vara intressant så klaga inte ;) Du som läser, läser ju min blogg för att nånting här lockar? Lite konstigt tycker jag att så många fortfarande läser min blogg. De va så skönt i början när man började blogga när man hade typ mellan 6-12 personer som läste varje dag. Det var bättre förr! ;P

Nä, en dusch blir nog bra nu tror jag.
Btw, köpte en overall till Lexus i stl 90. Vet itne riktigt varför jag köpte en så stor men jag tänkte att han skule ha den hela vintern o han växer ju men den var ju aaaallldeles för stor! Jag tkr de e så omständigt att skicka tillbaka o ha mig så om nån behöver en Didriksson haig svart + blå i stl 90 kan ni köpa den av mig ist OM jag inte hunnit skicka tillbaka :) 899 kr! Om ni ändå ska köpa tänkte jag då. Underlättar för både mig och den som vill ha den. Slippa vänta på leverans osv! :)




jaja hej så länge!!



Snurrig

Publicerad 2011-12-06 Tid 23:12:50
Idag fick jag inte alls gjort det jag skulle. Virrpanna! Jaja men det löser sig väl :) Har snurrat runt i grästorp idag iaf och häng med lilla beppelito! Förstår inte hur mkt energi det kan få plats i en sån liten hund :P

Sitter just nu coh diskuterar fotografering med min lillasyster. Hon har köpt sig en Nikon (modell?) och har också börjat fota och sånt kul! Men hon lyckas ta as grymma bilder trots att hon inte har nån erfarenhet. Orättvist! :P
Det jag inte vetat är ju att i nikon följer en guide med. Som förklarar hur du ska göra för o ta vissa typer av foton. DET är FUSK! Haha nej, de e ju bara bra! Men de e fuskit för nån sån fick ju inte jag till min kamera :P
Hon försöker förklara för mig men det blir bara fel. Attans att våra kameror inte funka på samma sätt! De hade ju varit kul om min lillasyster som inte har nån varan ifrån sånna här kameror sen innan får lära mig (som borde vara van efter tre år på Media) hur man gör. :P

Man blir ju inte mindre sugen på att fotografera när emely också vill ut och fota fina ting men hur kul e det att fota ute i denna gråa sörjan? Skulle tagit massa fina höstbilder men hann inte riktigt me det innan löven föll.
Jaja. Och hos henne snöar det och här regnar det? Varför lever hon i lyx o inte jag? Haha Ok, överdrev lite bara.



I morgon ska vi lämna in bilen. Som vanligt när det kommer till saker som måste göras så drar vi ut på tiden. Varför gör man så? Vi e hopplösa asså.
Jag hoppas vi får tillbaka den innan fredag. Eller att det absolut inte blir isigt fram tills dess för om vi inte får tillbaka den, innebär det att jag måste gå ner till barnavårdscentralen och de e ju inte allt för trevligt om det blir en isbana här.
Tänk om man ramlar och tappar vagnen? Uuh! Vill inte ens tänka tanken!

Nä, nu börjar jag tänka sådär igen.
Jag ligger och tänker på såt innan jag somnar. Det tar seriöst TIMMAR innan jag kan somna me tydligen sover jag jäkligt tungt när jag väl somnar vilket jag inte gjort förut. Har alltid vaknat av minsta lilla ljud. Känns lite skumt faktiskt.

Kolckan börjar bli mkt nu så jag ska sluta skriva om allt o inget. Kolla fördigt på SATC och sen måste jag väl krypa till kojs.
Godnatt mina vänner! Dont let the bed bugs bite ;)







Jordens undergång

Publicerad 2011-12-04 Tid 23:49:17
Det är sånt här man tänker på när man skaffar barn. Man oroar sig för att saker ska hända och att barnen får gå igenom något hemskt som man inte kan rädda dom ifrån. Det är min största rädsla. Att Lexus ska bli drabbad av något som jag inte kan skydda  honom ifrån.
Därför har man ju inte kunnat undvika allt jävla tjöt om världens jävla undergång! Fan va trött man blir! Vill folk att världen ska gå under eller va e det med dom?
De e ju inte första gången folk tror att världen ska gå under. Det är inte nu i december dom jordens undergång sker utan 21 december 2012. Vad tror ni??

Sjukt jävla teori. Ska världen gå under, säg inget. Jag vill inte veta!
Världen går under när våra barn och vi e bortgångna och thats it!! :)

Vad tror ni? 2012-Fenomen. <LÄS

Det är bl.a tack vare sånt här jag inte kan sova om nätterna. Min hjärna snurrar för fullt. Jag har för livlig fantasi. Godnatt!!



Husdrömmar

Publicerad 2011-12-04 Tid 20:57:12
Sitter som vanligt och kollar hus-inspo över hela sverige. Kan inte låta bli! Jag vill ha ett drömhus :) Ett trähus. Tycker det e finast med två våningar men samtidigt jäkligt bekvämt med enplansvilla precis som Andreas föräldrar har det.

Kust eller inte kust. Nära stan eller i utkanten. Skog, backar och idyll? Hmjaa.
Man hittar så mycket fint jag skulle vilja inreda med men vart skulle allt få plats? Även om jag gillar detta lilla charmiga så behöver jag nog mer utrymme för att kunna få ordna det hem jag drömmer om.

Vad drömmer ni om?



Nu sitter jag och kollar på Kidulthood. Blev lite sugen efter att jag lyssnat på the streets. Min älskade sitter uppe vid datorn precis som de flesta andra söndagskvällarna. De e då våra män får vara pojkar och spela massa dataspel. ;) Och jag får min egentid. Älskade egentid. Kanske låter tråkigt men jag tycker de e riktigt skönt att få filura lite i min egna värld. :)

Jag undrar hur länge dessa fransar tänker sitta fast? Hade varit rätt skönt att få klia sig i ögonen som vanligt snart! Jag e inte så mkt för detta fejk. Nån gång ibland kanske men konstant? Nej jag e för bekväm. Kul att testa på iaf. Kommer dock känna mig franslös när dom e borta :P

Nu ska jag sluta pladdra. Sjukt trött efter en dag som denna. Men i morgon e det en ny dag och ny vecka.  Och som ledig, är måndagar helt ok! Värre när man ska ut och knega sen igen. Men till donken? Återvänder jag aldrig! 4 år får räcka :P

Nu ska jag återvända till mitt godis! Godis vaarje dag. Inte bra för tänderna detta ;P



Nostalgia

Publicerad 2011-12-04 Tid 19:59:26

 

 


U choose ure way.

Publicerad 2011-12-04 Tid 10:17:37

Mina ögon e för mesiga för blixt! På g för julshopping nu och det ska bli gött i få de sista fixat.

Btw, de e skillnad på vänner och vänner. Mina vänner ;) Bara så ni vet!


När man ändå e i farten...

Publicerad 2011-12-03 Tid 22:26:09
Gick igenom massa bilder påp img själv ifrån min förra blogg. Kollar in mina ögonfransar (besatt av fransar? haha mm.)
Andreas påstår att jag har vitaminbrist. Tror han iaf. Jag vill ha tillbaka mitt hår. Och mina ögonfransar :( Massa yta här nu men de e det jag tänkte på just nu för tillfället.

Slänger in lite ego tjaffs på mig igenom bloggtiden jag haft.

Haha hrm...VARFÖR denna osmakliga urringning???

Före bloggtiden. Kolla mina ögonfransar! Jag blir seriöst förbannad haha!!! ;)

Hahahaha! Ville jag ha större läppar kanske? hummmm?

Det känns som igår men det är flera år sedan vissa av dessa bilder togs. Vart tog min fåfänga vägen? :P

 


Ge tillbaka!

Publicerad 2011-12-03 Tid 22:02:37
Den som tog mitt hår kan väl komma tillbaka med det nu? Det börjar bli tråååkiiigt med "kort". VARFÖR förstörde jag mitt hår med att försöka bleka det?  Det blev ingen färgskillnad, bara jäbligt slitet. Skit.

Hur gör man för att få håret att växa? Löshår e inget för mig, nej tack! Jag vill ha the real thing! Säg mig, huur? :P


Laleh

Publicerad 2011-12-03 Tid 20:32:09
Just nu på tv, så mycket bättre. Och Laleh e me. En gammal favorit sångerska hos mig. Har ni lyssnat på hennes musik? Den e speciell. Alla låtar e kanske inte nått att hänga i granen men hon har några guldkorn :)



 

Love it.

 

 

 


Vardagslyx ;)

Publicerad 2011-12-02 Tid 21:15:57

Börjar vår myskväll med glögg i vinglas för o lyxa till det lite :) har tänt massa ljus och massa naturgodis + chips och cola står på tur! Livet e för jäkla gött ibland ;)


K-k-k kallt!

Publicerad 2011-12-02 Tid 11:23:37
Godmorgon! Sitter i soffan i min one piece under en filt. Förstår inte varför jag tycker det e så kallt här medans andra som kommer hit inte klagar alls! Jag fryser ständigt känns det som! Brr!
Jag kommer ju frysa ihjäl när snön och dn riktiga kylan kommer :P Nädå, de e bra man har en braskammin! Mysigt och praktiskt :)

Idag e det som sagt fredag och jag har änna känt på mig att det var nått idag som vi skulle göra men har inte fattat vad det var förän jag såg min fina vän Jennifers status på facebook! Dom ska ju komma hit ju! Det hade jag totalt glömt bort! Vet inte när det blir bara. Om det blir idag eller i morgon? Haha jag har bra koll ;)
Känns som att det var evigheter sedan vi träffades men sååå längesen va de ju inte om man jämför med hur lång tid det har tagit förr. Vi sågs när Lex var några veckor. Jag var sjukt trött och tråkig då. Det ska bli kul att träffa Critte också!
De e så jäkla tråkigt att bo så långt ifrån fina vänner som henne. Ska bli kul iaf :)

Nu ska jag fixa lite varm choklad och hoppas på att Lex sover lite längre idag. Han somnade så sent idag igen! Det e svårt när sovrutiner ändras.

Hoppas ni får en fin dag i solen :)


Pretenders

Publicerad 2011-12-01 Tid 23:06:42
Borde vara helt slut men det är jag inte! Så jävla gött på ett sätt men jag hade ju tänkt mig att jag skulle vara helt slutkörd så jag skulle stensomna. Icke då.
Jag hade nästan glömt av hur skönt det är att få använda musklerna ordentligt. Skakade som ett asplöv på slutet men hey, det var första gången jag körde pump på...ja? Det är säkert två år sedan! Sjukt!

Det enda som inte gått som jag vill idag är lexus sovrutiner. Gah! Trött som bara den men vägrade att sova. Han skulle leka om jag satt med honom och gick jag och försökte t.ex ta disken så skulle han upp. Han orkade knappt stå upp stackarn som han vinglade. Hur mycket får man gjort om man går runt med en tung bebis på ena armen?
Jag tror minsann det är en ny babyboom på g förresten! ;D Så himla mysigt att vara omringad av goa små bebisar :)

Nepp, nu blire SATC och i morgon e det fredag! Godnatt min fina vänner :) Ni andra, hoppas ni drömmer mardrömmar!!
Haha näää.... Nä jag känner mig lite ond! Ska vara tyst ;) Godnatt!



Inredningsdrömmar

Publicerad 2011-12-01 Tid 13:28:45
Usch vilken grå dag! För ovanlighetensskull? Hmnja.
Min bebis sover och jag sitter framför datorn och längtar som en tok tills jag kan få inreda vårat sovrum på övervåningen! Jag vill at det ska bli vår nuuu! Så vi kan börja nån jävla gång. Som sagt, inte så smart att sätta igång med en takrenovering mitt i vintern.

Jag vet hur jag vill att vårat sovrum ska se ut på ett ungefär. Jag vet hur jag vill att Lexus rum ska se utt på ett ungefär. Jag vill börja NUUUU! Kommer bli så mysigt när det e klart.
Vi ska fixa taket, och som det ser ut fixa en eller två kupor eller vad det heter? Göra golvet mer stabilt (det har förmodligen varit en vind där uppe innan så klent som golvet är).
Riva väggar och bygga upp nya samt sätta in nya + fler fönster. Det är en del och det kommer väl ta tid men det tar ju ännu längre tid om man inte får komma igång med det snart! :P
Man tröttnar snart på tanken asså. Jag är impulsiv och vill göra saker på en gång annars stör det mig som in i..

Romantiskt, vitt, blommigt, lantligt och slitet! I lööööv it :) Det e så jag vill ha det i vårat sovrum. Kanske får skippa nån fin sänggavel och köra med en söt kappa ist pga snedtaket men det blir fint det me även om jag egentligen hade tänkt mig en vit maffig sänggavel.

 

Mina planer kanske hinner ändras innan det blir dags men just nu e det sånt här jag vill ha. Tråkigt när man måste sätta sina drömmar på paus. Meeeen men, what to do :)

 

 


Godmorgon!

Publicerad 2011-12-01 Tid 08:46:06

Känns som en bra dag idag :) första december och en dag närmare jul! Lexus första jul och det kommer vara full fart på honom då. Julgranen kommer nog inte få det lätt ;D

Ska snart äta frukost och så somnar Lexus om vid tio. Va gör vi idag tro? :)