Happy day!

Publicerad 2012-01-31 Tid 10:05:33
Fick ett underbart besked i morse. Nu ska jag äntligen få utbilda mig till Internationellt licenserad personlig tränare! :D
Jag har velat i så många år fram och tillbaka om ad jag ska bli men har alltid fallit tillbaka på detta. Ett tag tappade jag allt som hade med träning att göra så jag tappade motivationen till att bli det jag vill. Nu e jag tillbaka och nu kör jag fullt ut! Känns så skönt att ha hittat tillbaka till mig själv!

jag har mer lr mindre alltid hållt på med träning så efter över ett år utan det gjorde mig till en annan människa. Någon som inte kändes som mig själv och jag trivdes inte alls. Nu e jag mig igen!
Jag ser inga direkta resultat på min kropp men jag känner det inombords och det ser jag när jag ser mig i spegeln. Jag mår bättre nu och jag mår som mig själv!
Ikväll är det bodypump och jag kommer köra slut på mig själv som vanligt :P Ska ladda ordenligt och hoppas på at jag orkar hela vägen ut utan att skaka sönder ;P

Det där me o träningsblogga gick ju bra ;) Ska komma igång mer men de e inte så lätt när man inte finner tiden! Kanske blir roligare om jag fixar en bättre design också. jaja...

Nu har jag skickat iväg lite papper åt Andreas. Så nu hoppas vi på bra besked ifrån hans sida också :)


Ha en fin dag!





Gooodmornin :)

Publicerad 2012-01-30 Tid 09:56:22
Skönt att vakna upp idag. Lexus vaknade vid fyra av att han var så snorig att han inte kunde andas riktigt. Han fick lägga sig hos mig och sova, så mysigt!
Men sen sov vi ut, upp och drack välling. Lekte massor och sen kom gäspningarna så det var bara att gå in och läga Lexplex igen. Längtar tills den dagen kommer då man bara kan lägga ner honom i sin säng och han somnar direkt. Det hade varit skönt och smidigt :)

Idag..ja hur ser dagen ut idag? Har suttit i telefon och snackat med en trevlig person. Fixat lite grejer på nätet och nu tar jag det lungt innan busungen vaknar. Jag har lite grejer jag borde fixa med. Men vi ska sätta oss med det ikväll så vi får det gjort. Så kan jag äntligen pusta ut och låta tiden sköta sitt sen.

OM saker går som vi vill nu komme vi ha den framtid vi hela tiden velat. Lr ja på et ungefär iaf ;D
Hur skönt vore inte det??








Longing for paradise

Publicerad 2012-01-29 Tid 23:31:29
Sitter och tittar igenom bilderna ifrån vårat paradis, Filippinerna. Den resan e svår att slå!
Så mycket vacker natur, vackra stränder, öde paradis stränder och laguner. Oslagbart. Tro mig!
Men jag får sån ångest över att så mycket bilder e borta. Alla bilder ifrån den lila kameran vi hade med oss ut på äventyr i el nido. Snorkling turer på helt otroliga platser. Men bilderna finns ju kvar i mitt huvud men de hade ju varit nice att kunna visa upp vad vi fick uppleva. Saknar det så otroligt!

Jag är inte den som edigerar bilder när jag e utomlands. Jag vill visa den nakna sanningen och hur det såg ut på riktigt. Ibland blir inte solnedgångar lika bra på bild som irl o så. Och det e ju trist! Man får se till att ha rätt inställning och tekni på kameran för att få till det.
Anyway, har redigerat lite bilder nu. Preces som dom gör när man bläddrar omkring i resekataloger. Det ser ut på ett visst sätt när man tittar där i och det är så man upplever det när man är där men en kamera som inte e speciellt grym eller har fel inställning fångar inte alltid samma känsla som den man känner och ser.

Vill ni se mina ikke redigerade bilder får ni leta upp dom på facebook ;)


Dom tre sista bilderna är tagna i el nido. Underbara el nido ♥ På sista bilden ser ni en del av byn.

 

Nu väntar sängen. Godnatt!

 

 


Fin helg ♥

Publicerad 2012-01-29 Tid 20:39:45
Har haft en så himla fin helg! Träffat underbara människor och haft det så bra :)
Nu sitte jag i våran mini (reserv) soffan, ätit keso-mellanmål,chips,godis choklad, cola. Det e helg. Då får man ;D

Har äntligen hittat några avsnitt från den nya säsongen av jersey shore. Dom finns fan inte att få tag på överallt ska jag säga! Phu, vad jag letat. Så det ska jag gotta mig i just nu.
Andreas har blivit en äkta spelnörd haha! MEN han har sina intressen o jag har mina. De e gött att man inte måste göra ALLT tillsammans. Tänk va tråkigt han hade haft om han satt här med mig nu när jag nördar mig med mina serier. Nä de e väl tur han har spelet ;D
När jag var liten förstod jag inte min mamma som älskade att sitta i tystnaden i köket och läsa en tidning. Jag fick panik! Men idag fattar jag. Egentid

Hoppas ni haft en lika skön helg som vi. I morgon är det en ny vecka :)


Kvällen choklad, så jäkla god!!

 

 



Oj!

Publicerad 2012-01-28 Tid 20:04:41

Såg precis att det blev en megabild här nedanför. Inte riktigt meningen! :P
Hoppas ni har en fin kväll!


Lördagsmys

Publicerad 2012-01-28 Tid 16:40:28

Nu blire mys med bästis i hennes nya lägenhet :)


Lycka

Publicerad 2012-01-27 Tid 08:30:18

Jag stressar så mycket ibland att jag missar viktiga saker. Jag var så besviken igår när jag insåg att jag inte skulle få göra det jag verkligen, verkligen ville. Jaja. De e som vanligt då tänkte jag.
Men jag lästa mailet en gång till och insåg att saker ite var alla så som jag uppfattat det! Haha jag skulle behöva en broms i min hjärna ibland!

Så nu e allt underbart igen! Det kör i inte ihop sig eftersom jag inte måste göra detta nu. Jag kan vänta :) äntligen når jag ett mål här i livet som jag så länge velat nå och på måndag ska jag ha bestämt mig när det e dags. Anledningen till att jag inte skriver exakt vad det handlar om är för att ingenting e spikat! Jag brukar ramla ner ifrån toppen så fort jag nått den så vi får rör enkelt se men just nu ser jag inga hinder och jag e så LYCKLIG!!!

Denna bilden tog jag igår. Har lagt ett lila filter över för att få till färgen. Ibland fångar inte kameran rätt ljus. Skit tråkigt!
Men tänk en lite mildare himmel och inte lika mörk mark. Så såg det ut här igår :)


Ny soffa

Publicerad 2012-01-26 Tid 09:24:06
Sitter här i min soffa och myser med en kopp kaffe och tänt i kaminen. Har precis tagit av alla kuddfodral och ska tvätta dom. Vi säljer förmodligen våran soffa på lördag. Tur vi har en reserv soffa på övervåningen som vi kan ta ner tills vi köpt ny soffa. Vilket förmodligen inte dröjer så länge men nått måste manju ha o sitta på :)

Jag har letat o letat efter soffor och tänkte först att jag itne ville ha en ikea soffa. Men så hittade jag Ikeas stockholm serie. En sån vill jag ha!
När jag skulle visa Andreas den så fastnade han ist för älvros. Och ja, jag får väl hålla med om att det ser lite gosigare ut och fotöljerna e ju säkerligen bekvämare. Vilken soffa+fotölj tycker ni?

Älvros fotöljen har vilofunktion.

 

Stockholm

Hittade inte fotöljen i läder? Hm.. då går det ju inte iof.

 

 

Sofforna e lika långa även om stockholm ser längre ut. Alltså 3 sits soffor.

Tror nog älvros e en ganska så bastant soffa. Båda är av läder så det blir ändå barnvänligt trots den ljusa färgen ;)

 

 





Test

Publicerad 2012-01-25 Tid 21:10:27


Andas in lugnet.

Publicerad 2012-01-25 Tid 17:13:48

Ny har mina killar hoppat in i duschen och jag sitter här i röran och tar det lite lunch innan Madde och Christer kommer. Skönt att bara vara lite :)

Måste verkligen lämna in min mobil. Kameran e kass nu också. Sprickor som går rätt över linsen. Har lyckats fixa en spricka i mina brillor också. Typiskt.

Ha en fin kväll :)


Hair by Revitalash

Publicerad 2012-01-25 Tid 10:34:09
Har ni hört talas om revitalash? Ett frans serum som ska ge gymma fransar?
Anyway, dom har börjat med ett skum nu som ska få tunt tråkigt hår att se fylligt och friskt ut och massa sånt. Nån som vill ha fint hår?

Endast (!!!) 1 695 kr för 45 ml (om jag inte minns fel) på eleven.se.
Som hittat! ;P


Helt sjukt!



Hmm...

Publicerad 2012-01-25 Tid 10:10:10

Jag markerar kommentarbar när kg bloggar men funkar inte???


Godmorgon!

Publicerad 2012-01-25 Tid 09:51:40

Sitter här med det obligatoriska morgon kaffet. Så gott :)

Sjukt trött i kroppen i dag. Konstigt? Njae. Inte direkt! Körde bodypump igår och hon som körde passet gick all in för de stora musklerna. Så energin tog slut snabbt :P
Ska bli skönt att köra nästa pass och komma igång med detta. Man tränar hel kroppen och de e riktigt grym träning!

Ja nu skulle jag ju inte skriva om träning här men ja ny blev det så ;) nån som har träningsvärk idag?

Haha jag får mjölksyra av minsta lilla ansrräningning! Ingen träningsvärk ännu men det kommer att komma, de e jag säker på!
Andreas ringde nyss och berättade en spännande sak. För oss iaf! Det rör ingen annan direkt så :) jag hade varit överlycklig om det gick vägen men det vet vi ju inte än! Håller tummarna stenhårt! :D
Känns som en bra dag idag. Även om stressen nosar mig i nacken. Jag måste verkligen röja upp lite. Madde och C kommer senare och vi ska laga nått gott som vanligt ;) men Andreas ska iväg och träna så allt känns en aning tight!

Näee... Om jag ska försöka hälla i mig mitt kaffe innan lex vaknar så ska jag nog hinna me o tända i kaminen också. Bästa köper ever!! Den blir sjuuukt varm när man eldat länge i den så staketet som bara var tillfälligt får bog vara kvar tills Lexus blir tonårig haha!

Ha en fin dag alla fina :) så skönt att veta vilka som läser!




Bjuder på en gammal bild. Tar för lite bilder asså!! Sugen jag blev på att bli ljusare i håret nu ;)


Komentarer?

Publicerad 2012-01-24 Tid 14:12:23

Inser att alla mobilinlägg inte går att kommentera? Så dumt. Jag som mobilbloggar så mycket! Har ni nått o säga får ni helt enkelt kommentera nått annat inlägg så ser jag det när jag loggar in :)


Pöss


Mamma, jag vill sova!!

Publicerad 2012-01-24 Tid 08:54:26

Min lilla mysunge! Finns verkligen inget bättre än honom även om han kan få mig att koka ibland ;)

Han sprang runt, runt vardagsrums bordet och sen orkade han inte mer, så han drog ner kudden ifrån soffan och vilade en stund. Trött bebis - gooosig bebis!
Snart fyller han ett och jag tänkte fixa ett litet bebis kalas till honom med alla hans bebis vänner :) frågan e bara när?


Tired

Publicerad 2012-01-23 Tid 20:32:44

Trött. Verkligen trött på så mycket men det hjälper inte. Jag e så trött på folk!!! Varför e människor så dryga? Uppfattar någon mig som dryg? Gör ni det??

Undrar om folk e sånna medvetet lr om det bara blir fel. Känns som om människor inte är vänliga på riktigt. Så äckligt ytliga. Jag e TRÖTT på sånt!

Jag har inget emot att visa godhet mot folk. Varför har andra det? Varför skulle man vilja folk illa?
Jag saknar mina vänner. Då menar jag dom som alltid vill än väl utan massa snack bakom ryggen. Men alla vi har liv på olika håll och har fullt upp hela tiden. All bor i olika städer.

Jag saknar Anna, lillan (min syster utan blodsband), Tina, Tess, Jennifer. Och Patricia förstås! Anna och lillan känner mig på ett heeelt annat plan. Anna e min andra mamma ;)

Men även om dom bott här hade vi förmodligen inte hunnit umgås. De e bara 20 min bort till flera av dom men ändå umgås man inte? Tiden går för fort. Alla har fullt upp.
Samtidigt vill jag nästan isolera mig vissa dagar. Jag orkar inte vara social. Jag har nog alltid varit sån.

Äh. Fan vilket deep talk. Ingen har gjort mig illa om de nu lät så. Men jag e varken dum lr blind och tkr människor beter sig illa. Undrar om som vet att folk förstår? Jag tror inte det.


Renovering och fix.

Publicerad 2012-01-22 Tid 12:40:41
Suck! Här sitter jag och planerar. ÖNSKAR att jag kunde massa saker om detta som fuktspärrar och sånt. Någon som läser min blogg och vet hur man gör??? I hallen har vi ju betongplatta och dom som bodde här innan la bara ..äsch vafan har jag glömt vad det heter!  Ni vet sånna där flisiga plattor? Haha jaja...dom har iaf lagt "trägolv" rätt på betong vilket inte är bra. Och när dom sätter igång med övervåningen ska vi ju även ha en ny trappa och då vill man ju att golvet ska vara klart här nere.

Jag ÖNSKAR att Andreas hade funnit lite mer intresse i sånt här. Han kan inte svara på några av mina frågor ;P Jag vill lägga varenda öre vi har på detta nu. Jag vill bli klar någon gång! Så jag tänker inte sitta och kolla på massa kläder och skit för då kan jag ju inte låta bli. Nu ska detta bli gjort!!! Inga resor, inga stora nöjen för då kommer vi ingen vart!

Jag antar att jag får tjata på Andreas att hjälpa mig med detta eftersom detta inte intresserar honom lika mkt som mig.
Jag bukar ställa frågor till mina läsare men får aldrig svar. Sen jag satte lås på bloggen slipper jag massa onödiga kommentarer och åsikter men det e lite kul. När man ber om åsikter eller tips får man inga och när man inte ber om det går folk loss. Funny thing.

Frustrerande e det iaf att allt står stilla. Men vad räknar man med som mamma ledig? Man har ju inte råd att göra allt på en gång heller och det måste jag inse. Men sånna här små grejer behöver ju inte bli så dyrt så jag tycker man borde kunna få detta gjort snart.


Kors i taket

Publicerad 2012-01-21 Tid 20:00:16

Min super trötta unge var trött redan vid 18 tiden. Jag försökte hålla honom vaken och lekte med honom men han somnade nästan på mattan så jag fick fixa iordning honom för sängen och koka välling. Så la vi oss i sängen och han drack sin välling. Vi ligger alltid bredvid honom i sängen tills han somnar och sedan flyttar vi över honom till hans säng.
Han somnar efter en stund men vaknar igen efter kanske en kvart!! What?? Kg försöker få honom att somna om vilket han gör till slut och försöker flytta över honom till hans säng men nehe då slår vi upp ögonen och är busigare än någonsin??! Haha ååh jag får krupp!!
Jag höll på att explodera för jag orkar seriöst inte ligga där inne i timmar för att försöka få honom att somna. Han var ju dessutom as trött??
Så, för att inte få psykbryt la jag ner honom i hans säng och jag har hört honom banka och tjöta en stund men nu e det knäpptyst! Kan han ha somnat helt på egen hand??

Var det verkligen så enkelt? Jag vågar inte gå in och titta än ifall han e sådär jäkla lätt väckt som han kan vara ibland men jag håller tummarna. HOPPAS han somnat helt själv :)

Så här e de massa disk och leksaker men jag vågar knappt andas haha ifall han skulle höra nått och bli nyfiken ;)

Någon träning blev det ju inte ikväll. Snön kom och det innebär jobb för Andreas och då måste ju jag stanna med lilla bus. Men men... Hoppas snön försvinner snart! Blev lite bitter på den nu faktiskt när den förstör mina planer :P


Snön öser ner

Publicerad 2012-01-21 Tid 14:08:09
Så mysigt :) Folk gnäller lite på det men det lär ju ite stanna länge ändå så varför inte gilla läget lite?

Våran lila bus sover just nu. Han e vaken allt mer om dagarna och har såå mycket mer energi! Att kalla honom bus minst sagt rätt ord! Skrattar och busar hela tiden det händer mycket när barn kommer upp i ålder. Jag tyckte Lexus hade stor personlighet innan men när dom blir till året, ja ni som har barn i den åldern vet vad jag menar och ni som har yngre får vänta och se ;)

Idag har vi tänkt att bara mysa. Många tycker att mys är öerskattat men för en så jäkla stresskänslig människa som jag e sånna här dagar guld. Andreas leker och tar hand om Lexus så mkt som möjligt så tt jag kan få bara vara. det behöver jag ibland. Egentid för mig är så viktigt!
Vi har absolut inga planer och all tid vi har spenderar vi på varandra. Det som betyder mest ♥
Jag mår seriöst dåligt när jag har för mkt planer. På ett sätt e det skönt men samtidigt återhämtar jag ju mig inte från stress när jag hela tiden ska ha fullspäckat schema. Jag känner att jag mår bara bättre och bättre ju längre tiden går utan att ha massa planer. Det kan se ut som lathet men mitt inre mår så mycket bättre av att ta det lungt. Ta det lungt, umgås med familj och träna. Då mår jag som bäst!
det är så mycket jag vill just nu men varför gnäller jag? Jag gnäller rät ofa och mår kasst av ingen anledning alls har jag märkt. Man får ta vara på det man har innan det är försent!
Jag har en underbar son. Ett hus som är vårt eget. Jag vet vad jag vill bli nu och jag har en man som älskar mig och som gör vad som helst för mig. Och jag älskar honom! Kan man ha det bättre?  Jag gnäller över skitsaker och glömmer det som e bra. Skäms på mig!!


Jag sitter just nu och kikar på mina julgardiner som fortfarande hänger uppe. Haha och det känns fan tungt att ta ner dom!! Jag orkar inte!! Julen kommer stanna länge hos oss tror jag haha :P Men äsch, dom e fina så varför stressa? Tar det när jag har lust. ;)

Hur mår ni idag? Hoppas ni har en fin lördag..för det är väl lördag???

Haha ser så trött ut på denna bilden men jag gillar den ändå :) Mitt söta lilla busfrö ♥




Den perfekta kvinnan?

Publicerad 2012-01-20 Tid 14:43:25
Idag vaknade jag oc var inte alls på bra humör. Fattar inte riktigt va detta beror på men så har det varit länge. Ena stunden känner jag mig så sjukt nere och så tar det kanske en timma så känner jag mig sjukt lycklig?? Varför e det så? Blir tokig snart!!

Nu e jag på bra humör igen iaf ;) Och fick som en blixt ifrå klar himmel bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv. Jag e TRÖTT på att vela och inte veta ett piss hur jag ska göra med saker och ting! Vad vill jag?? Nu kör jag bara. Jag har ett mål och det kommer ta ett tag att ta sig dit men jag vet att jag kommer gilla det när det e dags! Nu ska jag fan ha bestämt mig för sista gången! Jag har velat detta i så många år så varför ska jag inte göra det? Man kan itne stå och trampa på samma ställe år efter år. Nej!! Det går inte!



Anyway, vet ni vilka mått den "perfekta" kvinnan ska ha? Nu finns det ju egentligen ingenting som är perfekt men idealet säger iaf 90-60-90. Dvs 90 cm över bröst, 60 cm midja och 90 cm rumpa. Så har man de perfekta måtten tydligen. Jag håller just nu på att fixa med en till blogg. En träningsblogg där folk kan följa mig som e intresserade av min resa till "mitt" ideal. Så slipper folk som inte e intresserade av detatt bläddre igenom inlägg efter inlägg om träning på min vanliga, privata blogg.

Vill ni veta vilka mått jag hade? :)
Då får ni kika in på min nya blogg senare. Ska se om min lilla syster orkar fixa en roligare design till den senare men just nu e den helt blank. Men ni kan få gå in ändå. Detta blir sista inlägget i denna bloggen om träning så vare gång ni glömt av adressen till min träningsblogg klickar ni bara på träning/hälsa i denna blogg och där (i detta inlägg) har ni länken dit. Har inte hunnit blogga där en men ska slänga in första inlägget så fort jag skrivit klart här! :)

BellasWorkout.blogg.se



Nu peppar vi varandra och når våra mål!







Hemma

Publicerad 2012-01-19 Tid 22:03:36
Äntligen hemma! Phjuuu! Vilken lång bilfärd. 11 timmar i bilen e fan så jäkla trist! Lexus var en ängel. Inga problematt resa långt med honom iaf :)
Men när vi kom hem hade han så mkt energi att han inte visste vad! Tog eeeevigheter att få honom att somna. Men så e de ibland!

Nu ska jag kolla igenom några avsnitt jersey shore som jag missat och dricka lite te. Hoppas ni har en fin kväll!! :)



On our way

Publicerad 2012-01-19 Tid 13:20:28

Ja då e på på väg hem igen. Tråkigt! Men Jesper behövde tillbaka till skolan på fre så det var helt enkelt bara att packa ihop.

Älskar dessa vinterlandskap. Har inte hunnit njuta ordentligt av snön än men vi får helt enkelt se fram emot nästa vinter igen :)

Den här bilden tg jag i morse med min kamera i tännäs så jag har tagit kort på kameran med mobilen och det blev ju sådär ;P men ni ser ju ändå färgerna? Himlen har bjudit på mkt fint i tännäs/funäsdalen. Kommer sakna det!


Funäsdalen

Publicerad 2012-01-18 Tid 13:40:58

På väg in till Funäsdalen för o köpa massa gött! Älskling fyller år i morgon men eftersom vi blev tvungna att åka hem i morgon firar vi honom lite idag ist!


Godmorgon!

Publicerad 2012-01-18 Tid 09:16:35

Sjukt fin morgon, himlen e helt otrolig! Men på nått sätt känns det tungt idag. Fattar inte varför och det e sjukt irriterande!!
Måste träna. Det kliar i musklerna.


Gosunge

Publicerad 2012-01-17 Tid 15:36:46

Haha jag försökte se lite glad ut men jag försöker samtidigt lyckas ha ögonen öppna, går inte så bra haha!

Snart e de middag i då måste jag väcka älskade Lillfis igen. Känner mig lite uttråkad idag faktiskt! Det suger i gym tarmen ;P
Hoppas ni har en fin dag!


Coffee time

Publicerad 2012-01-17 Tid 14:34:51

Medans alla män e ute och glider myser vi inne. Kaffe i värmen e ju inte helt fel :)
Mina skit skor ifrån nelly har gett mig skoskav. Så irriterande!!
Vill passa på o gratta min lilla syster och Matthias till förlovningen! :)

Känner mig konstant trött. Vilken tur att Lexus har en sån lekfull farmor annars hade jag inte orkat en sekund idag.


Varma fjäll

Publicerad 2012-01-15 Tid 20:22:05

Tjenixen! E en så duktig bloggare känner jag ;) suger på att svara på kommentarer också men jag har ett sånt guldfiskminne som ni redan vet! :P

Idag var vi uppe i tid. Lexus sov länge efter sin vakna natt. Han vaknade runt tre och ville sova hos oss och sen låg han o tjöta i timmar!! Man sätter i pluggen men ut åker den lika snabbt igen och då ska man gapa och försöka väcka halva huset. Men ingen annan än jag hade blivit störd av vårat lilla energiknippe :)
Det har varit full fart på honom idag. Han försöker sig på att springa emellanåt och det ser så jäkla roligt ut haha! :)

Som sagt, det blev första åket idag men jag gillar inte vädret. Det har varit plusgrader. Plusgrader och inte en enda som åkt i backarna här innan oss så man kör lätt fast i den tunga snön. Iaf jag :P djup, blöt snö låter det nice?
Det blir samma väder i morgon så då kör vi nog bara på pulka åkning för hela slanten! På tisdag ska se bli kallt och snöigt så då e vi på det igen :)
Något som var bra var det att allt be ju tydligen hälften så dyrt nu innan säsongen drar igång! Kanon! Ett endagars kort kostade endast 170 spänn! Lyx och så har vi backarna HELT för oss själva! Kunde inte varit bättre enligt mig ;) får krupp när de e milslånga köer till liftarna!

Ikväll här i stugan tar vi det lugnt. Jag och svärmor har lekt och busat med lex medans alla killar spelat kort. Nu sitter jag med Markus, Jesper och Marika (svärmor) framför tvn medans dom andra gick ner och spelade biljard. Alla e så trötta men jag e inte alls sugen på att sova. Jag o lex tog en ordentlig tupplur tidigare.

Jaja. Tur jag har min älskade telefon ;) hoppas ni haft en fin kväll! Pössåkram


Backen väntar!

Publicerad 2012-01-15 Tid 09:39:12

Dags för första åket! :D


Attans bananer!

Publicerad 2012-01-13 Tid 13:57:04
Haha älskar ju dessa tönta "vordommar" ist för dom fula svordommarna. :P
Men de e så typiskt. Vi hade sett fram emot en resa i sommar och en skidresa nu och vi åker i morgon. Får reda på idag att bilen skulle varit besiktad för länge sen och att vi inte ens får köra bilen nånstans förutom till verkstan lr besiktningen!! Så jävla typiskt!
Som tur var fanns det en tid ikväll så nu håller jag tummarna för att det itne blir körförbud på skiten! Det skulle ju bara var grädden på moset asså. Då blir det ingen resa alls!! >:O

MEN, då finns de ju massa annat o lägga pengarna på! :D Har nämligen hittat soffan som vi ska ha, nya kuddar och en lampa vi ska ha över köksbänken. Samt att jag har snackat med min "privata" tatuerare så så fort jag bestämt mig för det exakta motivet ska jag höra av mig så kör vi direkt. Hon e så jäkla grym!
Vad det blir får ni väl se när de e klart :)
Sen så vill jag göra min jkla cover up nån jävla gång. Men den e ett litet mysterium. Vet inte riktigt hur jag ska göra med den så ska låte henne kolla på den o se vad hon säger. För den e nog inte så lätt att göra en cover up på. Måste nog blekas först. Jaja...

Har precis lagt min ilskna unge ;) Det märktes ine alls på honom att han var trött men de e ju tur att jag känner honom för när han e så där arg och skrikig betyder det ara en sak. Det lät ju nästan som om att han hade skadat sig rejält men det enda han ville var upp i famnen. Ingen leksak ingenting dög. Så fort jag la honom i sängen så socknade han. Min älskade lilla fis ♥

Btw, finns det nått snyggare än black and grey tatueringar? Jag har lite svårt med färg i tatueringar så personligen kommer jag alltid köra på black and grey. Möjligtvis en färg i en bng tatuering. Typ...röd/orange eller grön/blåa toner.
Denna tkr jag e rätt snygg i färgerna men arbetet kunde ha varit bättre!

 

Andreas mormor tittade på oss när vi kom hem ifrån filippinerna och sa: Nu räcker det me tatueringar va? det ser ju så smutsigt ut!

Haha, som sagt. Smaken e som baken. När jag var 15 och hade gjort min första tatuering sa min bästa väns föräldrar att de e å tråkigt att man tatuerar sig bara för det e mode. Tänk när det inte är mode längre. Då kommer du att ångra dig!

För mig är tatueringar en livsstil inte nån trend. Jag har alltid älskat tatueringar sen jag upptäckte dom. Sen jag var en liten tjej. De vet ju alla som känner mig.

Ångra sig? ja de kanske man kan göra. Men älskar man detta så hittar man garanterat nått mer intressant att täcka den gamla med. :) Något som e lite tråkigt nu när jag kikar runt på bilder ifrån en sida jag kikat mkt på e att det duker upp mer och mer tatueringar med black and grey rosor på just överarmen. Jag älskar mina rosor. Kommer aldrig ta bort dom men jag vill inte att det ska bli som "trampstamp" trenden. det hade ju varit trist!

Nu vet jag att det finns nån som kommer reagera på att jag "härmar" nån annan som nyss bloggat om tatueringar. Men de e inte riktigt meningen! Jag blir ju inspirerad av bloggarna jag läser och jag e också jävligt sugen på att gadda mig så då måste jag väl också få blogga om det? Om jag vill? ;)

 

 

 



Pretty nice.

Publicerad 2012-01-13 Tid 08:53:10
Kn inte hjälpa det. Men tycker ombre e så jäkla snyggt! Jag fick inte riktigt till färgen som jag ville och det blir inte riktigt så jämt som jag ville så jag färgade helt enkel över mitt. Men jag ångrar att jag inte lät Madde göra det som var planen ifrån början. Då hade det blivit nice!

Rebecca Simonsen.

 

Meeen nu e jag sugen på en helt annan grej. Inte så där extremt som detta dock :) Har en bild på datorn på en viss the hills stjärna som jag visat Madde. Får se om det blir likadant när de e klart!

 

 


Återhämtningsdryck?

Publicerad 2012-01-12 Tid 20:31:25
Jag har alltid kört med banan och mjölk lr protein/kolhydrat shake efter träning. Varför? Här har ni bla några av anledningarna till varför det är det bästa!

Varje träningspass innebär slitage och nedbrytning av muskelcellerna, och under återhämtningsfasen byggs de upp. Då blir man starkare och mer uthållig. För bra återhämtning är bra näringsintag vid rätt tidpunkt avgörande.

Omfattande forskning visar att ett återhämtningsmåltider bestående av snabba kolhydrater och protein har positiva effekter på både återhämtningen av kolhydratdepåerna och nybildningen av proteiner i muskulaturen vilket ger goda förutsättningar för prestationsutveckling

 

 

 

Mjölk och banan, perfekt!

Michael Svensson, dietist och idrottsfysiolog samt lärare och forskare vid Idrottsmedicinska enheten vid Umeå Universitet rekommenderar både elitidrottare och motionärer att äta och dricka något som ger 0,5–1,5 gram kolhydrater och 0,1–0,2 gram protein per kilo kroppsvikt inom 30 minuter efter träningen. Därefter bör man enligt honom äta ett fullvärdigt huvudmål inom två timmar.

Hur stort näringsintaget bör vara direkt efter träning beror på hur krävande träningspasset har varit och hur man ätit innan. Ett stort glas mjölk eller en drickyoghurt samt en banan direkt efter träningen tillför dock generellt bra med både kolhydrater och protein.

Michael Svensson betonar att en mjölkbaserad återhämtningsdryck är fördelaktigt. Mjölkprotein har en bra aminosyresammansättning, som innehåller hög nivå av grenade aminosyror – speciellt leucin verkar ha en nyckelroll i aktiveringen av proteinnybildningen i muskulaturen.

Fler positiva effekter av mjölk är att den innehåller både protein och kolhydrater som stimulerar en relativt kraftig frisättning av insulin, vilket i sig har en bromsande effekt på proteinnedbrytningen. I sin naturliga form, som i dryckesmjölk, tas vissa av mjölkproteinerna upp snabbt, andra långsammare och under längre tid. Tillsammans ger detta både minskad nedbrytning och ökad uppbyggnad av muskelfibrer, dessutom får man en mer stabil nivå av näringsämnen i blodbanan.

Mjölk innehåller 18 av 22 näringsämnen som vi behöver varje dag. Utöver protein och kolhydrater innehåller mjölk en rad vitaminer och mineraler som bidrar till vår hälsa.

 

 


Viktigt att äta även före träningen.

Tränar man ”på tom mage” känns träningen tyngre, muskelnedbrytningen blir mer omfattande och återhämtningen tar längre tid än om man startar med välfyllda förråd.

Ett glas mjölk och en frukt eller smörgås strax innan ett träningspass fyller på energi- och vätskeförråden. Det är extra viktigt med ett sådant mellanmål om det har gått några timmar sedan föregående måltid.

 


Mjölk bättre än sportdryck både före och efter träningen.

Mjölkprotein ingår i många av de kommersiellt tillverkade sportdrycker, främst återhämtningsdrycker, som finns på marknaden idag. I sportdryckerna är dock mjölkproteinet ofta sönderdelat (hydrolyserat) vilket enligt Annika Smedman på Svensk Mjölks nutritionsforskning kan ge oönskade effekter.

Ett allt för snabbt upptag kan ge ojämna nivåer av näringsämnen i blodbanan. Dryckesmjölk är i sin naturliga form mindre lättsmält, vilket medför att aminosyror och andra ämnen tas upp under en längre tidsperiod, man får ett stabilare vätskeupptag och jämnare nivåer av näringsämnen. Mjölk eller en mjölkprodukt som drickyoghurt är därför bra både som uppladdning före och som återhämtningsdryck efter träning.

Det är dessutom bra om en återhämtningsdryck innehåller både kolhydrater och protein och det gör ju mjölk, fil och yoghurt helt naturligt.

 

 

 

Förklaringen till mjölkens posetiva effekter.

Mjölk är ett unikt livsmedel tack vare en god proteinkvalitet och en hög halt av essentiella (livsnödvändiga) aminosyror. 3–4 deciliter mjölk innehåller den mängd protein som rekommenderas för återhämtning och har fysiologiska halter av elektrolyter – salter som man behöver efter att man har svettats.

Dryckesmjölk innehåller dessutom kolhydrater. Dock bör man direkt efter träning komplettera kolhydratinnehållet i mjölk med russin eller ett par frukter.

 

 

Prisvärt tips!

Ett bra återhämtningsmål efter ett träningspass bör innehålla cirka 1 gram kolhydrat per kilo kroppsvikt och 10–20 gram protein. En proteindryck kostar minst 20–25 kr per förpackning. 5 deciliter mjölk innehåller samma mängd högkvalitativt protein till ett pris på cirka 4–5 kronor.

Lägg en liten ståltermos med kall mjölk i träningsväskan. Med ett par isbitar i håller mjölken sig god och fräsch i flera timmar, färdig att dricka både före och efter träningen.

 


Oj

Publicerad 2012-01-12 Tid 11:53:40

Glömde tillägga, har tränat en vecka (fredag, söndag, tisdag, onsdag) så dessa bilder e efter en veckas träning. Ingen större skillnad kanske men ändå.


1 week.

Publicerad 2012-01-12 Tid 11:50:23

Mina "före" bilder jag la upp häromdagen är ju inte direkt rättvisa. Dom togs i juni förra året. Dvs 5 månader efter Lexus kom och snart är han ett år så det är ca 7 månader sedan. Lite väl gamla e dom ju.

Så här lägger jag upp nya bilder. Rätt kassa och tagna med mobilen men dom duger? Jag vet inte om ni e intresserade av detta men jag gör det för min egen skull. Undrar ni hur? Fråga för jag orkar inte skriva nått invecklat.

Här e iaf färska bilder. Tagna för en halvtomma sedan. Osminkat och smutsigt hår haha MEN det e inte det man ska fokusera på nu ;) ni får sluta läsa min blogg om ni inte vill läsa sånt här.för nu gör jag som sagt detta för mig!


Stormy

Publicerad 2012-01-12 Tid 09:41:25
Nu e de sådär kallt när man vaknar igen. Tack vare detta jäkla vädret.
Men brasan e tänd och jag sitter under min filt som vanligt. Äter lite frukost och Lexus har sovit sedan 8. Skulle egentligen in och träffa lillan idag men jag fick avboka för jag har så jäkla mkt att göra. Funderar på att skita i gymmet ikväll också och faktiskt ta tag i allt som ska göras innan vi åker.

Jag och min kära mor snackade lite om allt "mamma tjaffs" igår. Och de e lite kul att se för att ena stunden sitter folk och säger att man inte ska vara sån som håller på och dömmer men sen sitter man och gör det själv. Jag har kommit på mig själv när jag reagerat på t.ex vad folk matar sina barn med osv. Jag har ju ingen rätt att dömma pga det!
Något som en av mina bästa vänner fick höra när hon inte satte sin son på dagis för att hon ändå gick hemma. Att barn inte får stimulans och att hon var dum som gjorde så o blablalbla.
Vet alla hur hon sköter sitt hemma?
Vem är vi/ni att dömma? Jag säger inte att jag e bättre själv för jag har också dömt. Som sagt, reagerat när mammor matat sina barn med t.ex kaffe. Det är ju inte så att det är livsfarligt så då kan man lika gärna hålla käften och låta folk göra saker på sitt sätt. Så länge man inte skadar nån, right?

Och det där med att barn måste in på dagis. Självklart måste INTE barnen in på dagis! Barn behöver ju stimulans och att få umgås med andra barn e ju självklart något de behöver men allt det där kan man få även om man väljer att inte gå på dagis.
Har du vänner med barn, eller massa barn runt om dig. Leker på lekplatsen med andra barn osv så behöver man ju inte in på dagis. Min mamma jobbar just nu på dagis men innan dess var hon dagmamma. Så de e ju inte så att hon inte vet vad hon snackar om. Dagis e väl bra om man inte gör allt det där själv. Jag tycker människor förstorar allt och gör det till en så onödig grej. E det inte lite bättre att tänka en gång extra så att ingen känner sig dumförklarad för deras val av uppfostran? Jag tror att många mammor tänker så som jag skriver. Läser sånt här och håller med men tar inte med sig det själva. Jag tror folk dömmer utan att dom ens tänker på det.
Det e dags att granska sig själv. Ha koll på hur man beteer sig för ingen e perfekt.

"Den ungen har fula kläder"," Hur kan dom låte barnet äta sånt?", "Hur kan dom låta barnet vara uppe så sent?" Blablablablabla....


De e sånt man stöter på dagligen. Det e alltid nån som fått nån pik av någon och känner sig dum lr så och det är så onödigt.

Nu ska jag sluta predika haha! Men jag tänker inte ge mig in i denna tävling. Jag tänker inte tävla om vilka kläder min bebis använder och jag tänker inte skryta om min unge som om han vore bättre än nån annan. Han e ju bäst i mina ögon, såklart! Men de e skillnad på att skryta och att vara stolt!

Pössåkram


Fin dag!

Publicerad 2012-01-11 Tid 16:38:10

Har varit underbart väder idag. Solen sken och stekte nästan lite ;) nu saknar jag sommaren så att jag nästan dör!
Nu e solen snart nere och himlen skiftar i massa fina färger. Älskar det!


11

Publicerad 2012-01-11 Tid 08:23:17
Idsg vaknar vi pigga och glada! :D Så underbart att jag gick och la mig i tid. Lexus vaknade halv sex i morse. Fattar inte varför han bestämt sig för att vakna vid sex tiden ist för nio som förr.
MEN jag e pigg ändå så det gör inget!

Har så mkt i mitt huvud som jag vill skriva om. Men jag orkar seriöst inte sitte vid datorn och formulera mig o ha mig just nu. Ett kort litet inlägg får det bli.
Idag, blir det förmodligen en sväng till grästorp så jag kan hämta mina skidor. Mamma slutade tidigt idag så då kan hon ju få gosa lite med Lexus medans jag rotar fram mina grejer.
Sen så blir det en sväng till gymmet ikväll med Anna. Så jävla skönt att ha kommit igång nu. Hoppas bara jag fortsätter i samma takt när jag kommit hem ifrån fjällen. Det e så lätt att komma av sig så jag tränar varenda chans jag får för att hålla suget uppe :) Älskar det! Fan va bra man mår av att träna.

Idag anar jag nog tom lite träningsverk! Har gått och gnällt över detta i flera dagar. Att jag inte fått nån träningsvärk och det tycker jag e lite skumt. Alex säger att de e för att jag redan e så vältränad men det har ju inte alltid med det att göra. Har man inte aktiverat musklerna på länge så bör man ju få träninsvärk ändå?

Jaja det blir ju värre när man kör lite pump lr kanske box ;) Ska bli så gött!!

Nu låter det som att nån ligger o sparkar på spjälsängen. Kan vara en vaken bebis.

Btw, vi snackade om det på gymmet om att det e bra att ta bilder på sig själv för att kunna se och jämföra sig själv (med sig själv, man kan aldrig jämföra sig med nån annan). Jag funderar på om jag ska gå in för detta ordentligt! Filma, fota och träna som en gris. Ska jag lägga upp veckobilder här? Nu e ni ju inte så många som läser och min blogg e låst så vem som helst kan ju inte se. Vilket e skönt!!
Jag vet att jag tycker sånt e kul iaf. När min vän Jennifer tränar sitter jag som en tok och läser hennes blogg för att kika på bilder. Dock e hon inte så duktig på att lägga upp bilder men när hon gör det e de så kul att se hur bra hon lyckats! Hon och Critte går verkligen in för det och man blir ju så inspirerad!

Anyway, hade det varit intressant? Jag kanske gör det ändå. För min egen skull och för att hålla mig motiverad men de e ju alltid kul om ni gillar att läsa det jag skriver om :P

Näpp! Nu ska jag sätta igång en tvätt. Godmorgon på er! Pöss.

Lite inspo.

Eller vad sägs om...

 

Hahaha JA! Så häär ska jag se ut när jag nått mitt mål! Hmpf ;)




Fullt ös

Publicerad 2012-01-10 Tid 16:48:34
Kanske inte riktigt! Har massor att ta itu med innan vi drar till fjällen så jag hoppar gymmet idag med Alex o Camilla. Blir en sväng dit i morgon me Anna ist. Antar att dom andra kanske vilar en dag? Annars kan vi ju köra allihopa :)


Just nu vilar mina grabbar en stund innan maten som jag grejar med. Den står i ugnen nu så jag har en stund för mig själv innan jag ska väcka dom.
Kom fram till en tråkig sak idag och det är att vi skippar en utlandsresa i sommar. Hade sett fram såå mkt till det men om vi ska klara det måste vi spara vartenda öre och jag hatar att känna mig fattig! Det kommer dyka upp saker som kommer kosta pengar innan vi åker och det blir liiite för tight. Nä, istället kommer vi lägga lite pengar på saker som ska göras här hemma.
Har suttit och filurat massor. Jag har ju tjatat om att jag vill flytta till nått större. Men gång på gång snubblar jag över saker som gör att vårat hem känns som vårat hem. Övervåningen ska ju fixas till våren. Backarna jag gnäller så över här på vintern går ju att förebygga om vi bara gör det som ska göras! Ordna så att allat vatten ifrån skogen rinner ner i dikena ist för rätt över vägen. Man måste inte göra allt på en gång. Jag vill riva en vägg här i vardagsrummet och bygga ut badrummet med några kvadrat bara. Det e ju inte såååå mkt som ska göras för att jag ska känna att vi får plats ordentligt! Men vi får se.
Jag tkr bara de e så jävla trökigt att flytta! Konka grejer o sen tar det ett tag innan man får ordning som man vill. Så..frågan e om de inte e bättre att ta en sak i taget och inte göra nått mega projekt utan göra större när man känner att det börjar bli trångt ist. För just nu e det ju inte trångt!
Jag har bara funderat på framtiden och tänkt att vi kommer bli fler och då blir det trångt. Men nu e de ju egentligen helt ok?
Vi kommer kanske inte ha nått gästrum när nästa bebis kommer men ungarna kan ju alltid knö ihop när de kommer gäster :) Och sen kommer väl inte nästa bebis komma än på ett bra tag så de e ju faktiskt inget mn behöver tänka på. EN SAK I TAGEEEET!!! När ska jag lära mig? :P

Ok, såhär högt i taket har vi de ju inte och tur e väl det! Snacka om mkt att värma upp på vintern! :P

Skulle så gärna vilja dra upp de golvet vi har och se va de e för golv under för vi vet att det e eett gammalt golv där men vi vet ju inte hur snyggt/fult det är. Det blir när detta golvet vi har ni e utslitet. De e de som e nackdelen med matt trägolv. Det blir fettfläckar och repor så lätt! Och Lexus e bara ett. Om ett halvår e väl golvet superäckligt! :P

Lite inspo. Jag lääängtar tills vi an sätta igång. Det som ska göras först e som sagt övervåningen. Sen vill jag göra vardagsrummet/matsal. Men förmodligen kommer det andra saker före.  Vi får se, drömma kan man ju som sagt få göra!

 

 

 



Äntligen!

Publicerad 2012-01-10 Tid 08:45:25

Välkommen! Du har varit saknad. Nu inviger vi pulkan! :D


Jan 9

Publicerad 2012-01-09 Tid 08:47:46
Godmorgon!
Sitter som vanligt här med mitt morgon kaffe och njuter under min underbara filt :) Älskar sånna här filtar med "ull" på insidan. Så varma och goa.

Idag så jag nog försöka ta mig till gräsan och hämta mina skidor och pjäxor. Orka känner jag. Haha! Har inget emot att träffa mina föräldrar asså men att åka dit och sen tillbaka bara för o hämta lite grejer e trögt. Speciellt eftersom jag måste ner och rota ibland mina gamla grejer för att hitta dom :P Har så mkt saker där i lådor som jag inte vill göra mig av med. Men så e de väl alltid? ;)

Igår va jag (vi) en sväng på gymmet igen. Pressade mig hårdare än sist för jag vill känna att det värker! Alltid skönt att inte ha träningsvärk tänker vissa men jag tycker det känns gött o känna att man fått använt musklerna och att det händer nånting. Men än så länge känner jag inte nånstans att jag har tränat! Varför?? Har itne tränat på skiit länge så jag tycker jag borde känna nått!?
Blir bodypump i veckan så då kan man ju räkna med att man känner nått! Jag föreslog att vi kör bodypump både tis och tors men tjejerna tyckte det skulle bli för mkt. Man måste ju inte lyfta hur tungt som helst. Man kan ju bestämma själv hur hårt man ska gå på ;)
Jag hade mer än gärna gjort det men e ju inte så sugen att gå ensam! Madde kör ju inte bodypump för tillfället. Sa till henne att hon kunde hänga me men köra lätt men då tittade hon på mig som om jag vore dum! Haha!
Man kan inte gå på body pump om man ska mesa. Och jag förstår ju vad hon menar. :P

Jag tog ju bilder för typ ett halvårsedan där man kune se hur jag sett ut innan träning. Slänger upp dom här igen för nu har jag ju faktiskt kommit igång på riktigt! Pinsamt att lägga upp sånna bilder och inte sätta fart haha! Men nu så.

Nu har jag gått ner typ ett kilo lr två sen jag tog dessa bilder men dom kilona ska tillbaka! :D
Och, jag gör inte detta för att fiska komplimanger!! Även om jag såklart blev jätteglad sist jag fick alla komplimanger när jag la upp dessa bilder så e det inte alls syftet med det. Bara så ni vet!

 

Nu ska jag ta tag i saker som jag skulle fixat igår kväll. Världens underbaraste hade fixat och donat här hemma under tiden som jag gymmade trots att jag sa att jag skulle ta det sen. "Jag tänkte att det måste vara jobbigt att komma hem till sånt när man har gymmat och e trött så jag fixade det!"

Han anar inte hur tacksam jag e för att han finns!!! ♥

 

 




Vit chesterfield

Publicerad 2012-01-07 Tid 22:24:23
Vill haaa!! Men efter en lång stunds diskuterande med A så blev den nedröstad :( Äh jag får väl vara glad! Då blir det väl en bekväm soffa ist. Dessa soffor e ju inga soffor man kan mysa ner sig i direkt. Men älskar dom för hur dom ser ut! Jaja, what to do ;)


 

Tur att smaken e som baken ;)

 

 


Lördag

Publicerad 2012-01-07 Tid 11:08:37
Godmorgon! Idag fick jag sovmorgon av mina pojkar ;) Så gött och välbehövligt!
Så nu sitter jag och slappar me en kopp kaffe, Andreas duschar och Lex sover men vaknar nog när som helst. Och då bär det av till gräsan för att äta middag med Andreas farmor och farfar. Lite kul att dom e grästorpare tkr jag :P

Igår firade vi tre år jag och hjärtat ♥
Egentligen så va våran treårsdag i torsdags men vi tyckte det passade bättre att fira på fredagen :) Vart en riktigt skön dag som började med träning och sjukt va underbart det kändes att få aktivera mig! Och vad jag insåg hur mkt jag egentligen vill jobba som pt när jag fick hjälpa Camilla lite! Så roligt! Dock hade jag och Alexandra olika kunskap om saker så jag måste nog förfriska mitt minne när det kommer till sånt här! Hon kände ju tom en PT som gett felaktig träningsinfo så då känns de ju lite lurigt att lita på PTs. Bästa e väl att plugga på själv o lite på sin kunskap :P

Kände mig helt energifylld efter gymmet trots att jag sovit urdåligt senaste tiden och det kändes som att kroppen skulle ramla ihop när som helst innan jag tränade. Efter var jag piggare än någonsin! Endorfiner ;) Love it!

Camilla la upp en bild på Jessica Alba i sin blogg har och hennes kropp som inspo. Jag känner ju lite så att hollywood kändisar inte e nått att sträva efter eftersom dom ofta e så jääkla redigerade. Visst kan man sträva efter det ändå men på nått sätt sitter det i mitt psyke att hon inte ser ut så på riktigt. Därför e Tyra sjöstedt min idealbild.
För hade jag Mel B men asså. Jag får ju vara lite realistisk! Ska jag se ut som henne måste jag träna,träna,träna o inte gö nått annat plus operera in två meloner ;P
tyra känns som att hon har ungefär samma utgångs punkt som mig. Kaaanske ngr cm längre än mig dock! :P

 

Sen får vi inte glömma att bränna gör att musklerna syns otroligt mkt mer! Så om man är blek e de inte konstigt att man tkr man ser slapp ut jämfört me Tyra eller Alba ;) Varför tror ni bodybilders smörjer sig "svarta" innan en tävling?

 

Nä nu ska jag sätta på mig mitt face! Så länge peppar i inför ett hårt pass med tjejerna på gymmet i morgon! Sunderbart att man har två andra tjejer med sig så kan ma inte dra sig ut lika lätt ! ;)
Ha en underbar dag!






Falsies yes or no?

Publicerad 2012-01-05 Tid 12:02:43

No! Nej! Ja det e snyggt för stunden men fan va korta fransarna e nu!
Första dagen idag som jag kan sminka mina egna fransar för nu e alla borta och de e först nu jag ser hur kassa mina egna blivit! Dom var ju kassa redan innan men nu e dom super korta ist för sköra!

Nej. "permanenta" lösfransar gör jag aldrig igen!


Biolage + Dove

Publicerad 2012-01-05 Tid 10:11:57
Jag har köpt hem sköna produkter ifrån Biolage och tänkte tipsa om dom. Jag tänkte egentlien inte alls köpa dom utanv ar mer inne på LÓreals repair serie men både mamma och en annan bekant rekomenderade dessa och även hon inne på bellbox när jag bad henne ta fram nått bra för mitt hår. Dom hade massa erbjudanden på stora flaskor b.la LÓreal, Goldwell och Biolage.
Jag fick iaf med mig Biolage fortetherapy som är stärkande för tort och slitet hår. Den e helt grym! Förr märkte jag liksom ingen skillnad när jag använde biolage men de var väl förmodligen för att mitt hår inte var i samma behov av det som nu?
Håret doftar underbart och balsamet e sjukt utredande! Denna kan jag rekomendera starkt!

Dock så kostar det ju lite. Nu har dom bra erbjudanden på stora flaskor på bellbox. Tror mitt kostade ca 500 kr för 1 liter schampoo och 1 liter conditioner. Sen för dom som inte e stora fan av biolage så fanns de ju goldwell också som jag sa. Lika stora men liite dyrare bara och dom hade även liter flaskor med inpackning.



Anyway, för dom som inte har råd me frisör grejer eller kanske tycker de e onödigt att köpa så dyra grejer så kan jag dela me mig utav något som e mitt favvo-budget schampoo. Dove har ju kommit ut med en olje serie och jag blev sjukt posetivt överaskad när jag testade det!! Ni har väl hört om maroccan oil? Dom har ju sånna här grejer fast mer exklusiva och förmodligen bättre i längden men för stunden funkar dove kanon! Håret blev super lent och glansigt. Jag fick dock byta ut schampoot för att hårbotten blev lite fet för snabbt tyckte jag. Men inpackingen och balsamet e bra :)

Jag orkar sällan skriva om sånt här längre men efter att någon skrev till mig at hon förväntar sig maaassor om detta i bloggen nu kom jag änna på att de va ju faktiskt sånthär jag tyckte om att blogga om. Det var då de var kul! Så, ja...jag kan väl dela me mig om mina favvogrejer till håret då ;)

 

Nu när min maroccan oil snart e slut köpte jag hem orofluidos hår olja ist. Den känns himla bra på fingrarna iaf, inte lika seg som maroccan oil men om den e nått o ha? Ja det återstår o se :) Nån som testat den? Vad tyckte ni?

 

 

 





Sleepyhead

Publicerad 2012-01-05 Tid 09:47:26
E så sjukt trött idag! Och jag gör detta emot mig själv? Så jävla onödigt. Jag känner ju att jag inte e tonåring längre haha ;P Då kunde man göra såhär utan problem.
Jag somnade med L förut igen och det var verkligen pain in the *s att lyckas ta sig upp igen. Men jag hade lite saker jag behövde fixa som e lättare att göra när han sover.
Åh seriöst min hjärna funkar inte! Kroppan e helt slö och mitt balanssinne suger! Jävla paradise hotell! Haha ;D

Jaja thats it for now. Hoppas ni sovit gott! :)


Godmorgon.

Publicerad 2012-01-04 Tid 08:37:23
Vaknade halv 05.30 idag.. Smart som jag var gick jag o la mig vid 01. Det stormade och jag har vanligtvis svårt för att somna men när det stormar har jag tusen ggr svårare så nån djup sömn vill jag inte påstå att jag fått! Kallt som fan e det här också. Känns nästan som ett fönster står på glänt nånstans men de e de inte. De e dessa jävla vindar som trycker sig in. Usch.

Nu sitter jag här iaf. Har precis tagit en powernap med Lexus som fotsätter sova. Känner mig lite piggare och sitter med en kopp kaffe och kikar på webcam bilder över tännäs. Var ju tvungen o se om de va nån snö annars kan man ju lika gärna stanna hemma känner jag. Men det var snö :) Så det blir en sväng upp till härjedalen om ca 2 veckor. Ska bli så kul! Var ju en evigheter sedan jag var i fjällen! Haha det tar ca tre år imellan varje gång jag åker iväg :P Får se hur mkt skidåkning det blir. Vi har ju Lexus nu och han kan ju inte hänga me upp i backarna. Får ta me och inviga hans pulka för här lär de ju inte komma nån snö!

Satt och kollade på solresor med min lillasyster häromdagen. Dom hade tydligen hittat ett ultimat ställe att åka till på mallis. Jag var väl inte sååå sugen på mallorca egentligen men jag får helt enkelt följa strömmen. Så länge jag får sol och värme lir jag glad ;)
Men av nån anledning var hotellet borta ifrån sidan och nästa bra ställe vi hittade låg i palma nova. Dvs Magaluf. Känner nog att magaluf INTE är dit jag vill. Jag ville ju till sardinien men de fanns inte lika mkt att välja på där och mallis ligger ju precis bredvid. Så ja, det verkar som att det varken blir grekland eller italien utan vi tar en sväng tillbaka till spanien. Eller ? Ja...vi får väl se. Mkt snack om detta men sånt här ligger så varmt om hjärtat hos mig och är något som för mig är livsnödvändigt. Alla gillar väl att resa?
Försöker konvertera Andreas föräldrar till andra sidan thailand också ;D Haha. Om det blir en resa till thailand med dom hade det varit kul att få med dom till koh samui ist. Ville ju till koh tao men det går dåligt med charter dit och jag vet ju att det känns säkrare med charter och det är enklare. Märks det att jag drömmer mig bort til varmare breddgrader om dagarna? ;)
Har ni varit i thailand? Vart var ni och vad tyckte ni? Personligen tkr jag ju att phuket inte är att jämföra med resten av thailand som jag varit på men ni kanske vet nått jag inte vet?
Nu ska jag krypa in under min filt och se om de finns nått kul på tv! Ha en fin morgon mina vänner ♥

Vilken tunnis hjärtat var här ;D

 

Jag och en av mina allra finaste vänner. Kan knappt tro att det är hon på bilden! Som hon förändrats!!

 

Det d'är håret alltså! Grr! Blir så förbanad på mig själv! Som om håret spelar roll egentligen? MEN jag gillar långt fylligt hår! Buhuuu :( ;) Får trösta mig med att jag har tillbaka detta håret garanterat nästa vinter. Kanske inte riktigt så långt? Men på god väg OM jag tar hand om de och inte bleker sönder det. Så jag ska vara snäll. Ville bli yffsat ljus men först o främst ska håret vara i bra skick!

Äh! Nog snackat om ytlig skit! Nu ska jag krossa mitt hjärta lite till genom att kolla på bilder ifrån thailand. Jag vill som sagt se andra länder med men jag har så mkt minnen i thailand och en speciell kärlek för det landet så vi måste tillbaka. Så e det bara! ♥

 



Soool ♥

Publicerad 2012-01-02 Tid 12:52:17
Ja, nä inte här i edet asså. Lika grått som vanligt! Men jag sitter som vanligt och kikar på drömresor. Hur kan man låta bli när man läser kenzas blogg och ser att dom befinner sig i kapstaden? (Tess fd hemstad btw ;P) . Jag tror inte att den staden är ett ultimat ställe att åka till när man har barn men jag kan ändå inte låta bli att bli sugen.
Kollade priser och det behöver ju inte bli så mkt dyrare än en charter till thailand. Thailand e bara så bekvämt eftersom man känner till saker och ting och dom e super vana vid alla svenskar. Dom har de bvi behöver. Egentligen ett ganska bra val om man vill vara säker på vad man får. Det e ju nästan som Asiens europa ;P Ett europeiskt paradis i asien. Grejen e ju bara den att om vi åker till thailand så blir det förmodligen phuket och kata. Personligen hade jag nog inte valt det stället men o andra sidan e de ju ganska barnvänligt och när jag var i thailand hade jag ju inte ögonen öppna för sånna ställen direkt. Mitt thailändska paradis måste nog vara koh tao. Det är verkligen en mysig ö. Dykar ö förvisso men passar bra om man vil ha all den där mysiga naturen, långgrunda stränder, underbart mysiga restauranger osv. Absolut ingen storstads känsla. Man känner att man e på en liten ö med små söta byar. Gud va jag saknar det stället!!!

Men än s länge e inte kommande vinterresa bokad så då kan man ju iaf få drömma lite :) Sydafrika hade ju minst sagt varit en upplevelse! Men dit blir det förmodligen ingen resa än iaf. Vi kanske sparar nått sånt resemål tills vi gifter oss ist ;)
Dock har vi redan bestämt vilket land som väntar oss när vi åker på smekmånad sen ett antal år tillbaka men ma får ju upp ögonen för nytt hela tiden! Hade jag varit rik hade jag redan sett hela jorden idag. Det kan jag lova! Jag e ingen charter människa egentligen men när man har barn e de ju det som e bekvämast och bekvämligheter e så mkt värt då. Hade jag fått bestämma hade jag rest runt, sett sevärdigheter och åkt på safari. Gjort saker och ting som kanske inte alltid e så barnvänliga. Att bakpacka enligt mig e inte något för småttingar. Jag får nästan ont i magen så mkt som jag längtar till alla upplevelser när jag pratar om det såhär.
Andreas ville köpa hem en karta och så skulle vi ha nålar i olika färger att sätta på de länder vi ill åka till och vilka vi varit i! En bra ide tkr jag :)
Såhär hade min lista sett ut om jag fick börja beta av listan nu och hade en kappsäck full me pengar ;)

  1. Fiji (polynesiska öarna)
  2. Maldiverna
  3. Brasilien
  4. Mexico
  5. Chile
  6. Sydafrika
  7. Bahamas
Ja  asså listan kan göras lång och jag vet egentlien inte vilken ordning jag hade satt länderna om detta var på riktigt :P Visst hade de varit kul att göra storstads resor också men för mig väger paradisställena tooooon mer och nått måste man ju prioritera. Detta e iaf en början och när jag kan få börja beta av dom...ja när jag blir pensionär och har vunnit på lotto kanske? ;D
Drömma e tillåtet har jag hört! ;)

Tänkte lagt upp lite bilder men blogg.se e ju sjukt segt! Iaf på min sega dator. Pöss!

2012

Publicerad 2012-01-01 Tid 15:42:48
Jaha nytt år då! Undra vad detta året har att erbjuda ;) Ser redan fram emot en massa saker! Längtar efter att få mysa me nyfödd bebis! De kommer ju så många bebisar i samma veva, helt underbart!!

Våran kväll igår belv ju inte alls som planerat. Lexus var jäte förkyld när han vaknade på morgonen och hade ingen enrgi alls. Senare fick han hög feber så det var bara att ställa in planerna. Ist så åkte vi bort till Andreas föräldrar som bor 5 min bort och firade det nya året me dom. Lexus blev så dålig stt jag fick dåligt samvete för att vi ens tog oss ut över huvudtaget. För hans skull hade det kanske varit bättre att inte ge oss ut alls. MEN det var fem min bort och han umgås nästan me dom varje dag så de e inte en massa nytt folk och nya intryck.
När alla raketer fyrades av trodde jag att Lexus skulle vakna av en hjärt atttack och vara vettskrämd. Grannarna sköt nämligen precis utanför sovrums fönstret där Lexus låg men när jag kikade till honom snarkade han som aldrig förr haha. Trött bebis? Hade inte sovit på hela dagen stackarn. Han var så sjukt tät i näsan och inga droppar hjälpte.
Men idag e han bättre. Lika snorig men känns som att febern släppt och han e piggare.
Så va gör vi idag? Inte ett skvatt. Jag sov til 13. 13.00!!
Haha jag fick änna dåligt samvete för att jag sov så länge men jag behövde det tydligen.



Så, hur startar ni erat nya år? Helt sjukt vad åren har flygit förbi. Nu har jag, Camilla och Alex iaf bestämt att vi ska komma igång och röra på dököttet!! Så mkt lättare att få fart när man har flera omkring sig som e träningsugna. Man kan peppa varandra och det behövs i början innan man fått in rutinerna. Jag ska få tillbaka min själv disciplin! De e mitt nyårslöfte. Att skärpa mig och att vara mer bestämt ist för att vela! Ta lite chanser för annars kommer man ju ingen vart!

Näpp! Nu ska ja ta en dusch! Gott nytt år!