Lägg ner telefonen!!

Publicerad 2013-10-29 Tid 09:04:51
Igår införde jag och Andreas telefonförbud. Ingen surf eller spel via telefonen så länge lex e vaken!  Det skulle i så fall vara om lex tittade på film eller något annat som han själv är helt inne i men förutom det så ska han inte behöva slåss om uppmärksamheten med våra telefoner.
Nu är vi garanterat inte värst men jag tror att om man inte gör något i tid så kommer det bara att gå utför.
Jag har sett föräldrar som sitter med telefonen konstant! Inte bara Facebook eller instagram utan det är ALLT möjligt. Barnen ropar och mamma säger "vänta!". Nej det ska bara bort!!
Skärpning alla föräldrar!!








Soffpotatis no1!

Publicerad 2013-10-24 Tid 22:54:23
Herregud vilken slappis dag. Dagen skulle vara fullproppad med matte men min lärare åkte i väg på kurs. Jag passade på att igen mig lite istället. Jag känner verkligen hur mitt stressade psyke är på väg tillbaka. Men nu är det inte lång tid kvar i skolan och ur svårt kan de va?! Det ska fixas helt enkelt. Jag måste bara hitta energin någonstans.
Man kan ju inte påstå att vädret ger oss en massa energi nu så det är inte konstigt de flesta känner sig trötta och slöa. Ibland får man ta en paus och ladda batterierna och det är det jag gjort idag.

I morgon är det fredag och lex ska vara hemma eftersom Andreas bara kör kort kort dag på jobbet. Det blir massa plugg i helgen och så får det helt enkelt bara bli! 10 januari är det över och då kommer jag bara vara fram till BF. Skönt!!

Jag ska försöka bli bättre på detta med veckobilder. Det är bara så tråkigt med spegelbilder men allt annat glöms bort så, bättre än inget kanske?
Jag måste iväg och shoppa nya bh-ar kan jag ju säga. Tur jag har en stor sportgarderob så ja har nått att ha på mig! 😊  
I morgon blir det lite preggo update. Nu ska jag snarka!
Lex somnade i soffan klockan 18 utan kvällsmat eller välling i magen och det kan bara betyda en sak. Det blir välling runt 06 i morgon då! 😴

Godnatt vänner! ❤️





Det gick ju bra.

Publicerad 2013-10-19 Tid 21:32:14
Att plugga en lördagskväll är väl inte det roligaste. Jag är dessutom sjukt jävla trött idag och det går verkligen inte att få fram nått vettigt ur min skalle nu. Att vara gravid är härligt, men när man måste sätta press på en hjärna som e dötrött i tid och otid är inte lätt.  I morgon har jag sovmorgon som tur är så då borde jag vara pigg nog när lex hoppar i säng. 

Idag skulle jag egentligen haft födelsedagskalas eller vad man ska kalla det. Ja orkade verkligen inte lägga någon energi på det så jag avbokade allt men syrran hörde av sig och undrade in inte theo och lex skulle leka ändå. Så mamma kom förbi med present och fika lite sen kom även syrran en snabbis. Theo var inte riktigt kry så det blev ingen lekstund. Det får bli en annan dag! 
Syrran hade ju även hon med en födelsedagspresent. När hon frågade mig vad jag önskade sa jag att ja inte ville ha nått. Men hon e inte dum hon! Hon hade gjort sin egna matkasse! Hur roligt?! 
Man borde egentligen alltid handla åt varandra så får man prova på massa annat man inte brukar ;) 
Jag är skit nöjd med allt jag fått hittills. Jag hade inte ens räknat med något! 
Av svärmor och svärfar fick jag en maroccanoil. Mamma och pappa fick jag en lexington parfym, så fräsch! 

Nu e jag lagom nyfiken på vad Andreas gömt undan ;)

Nä, ska slurpa i mig mitt vatten och krypa till kojs. Snark!!