Besvikelse

Publicerad 2011-10-31 Tid 23:38:55

Rihanna ställde in. Sååååå tråkigt! Hon var tydligen sjuk så vad ska man göra. Vi får hoppas att spelningen bokas om.

Vi har haft en kul dag i Malmö i vilket fall som helst :) träffat lite vänner och ätit gott. Är äckligt trött nu så borde väl sova men jag orkar knappt lyfta ett finger. Måste... Borsta... Tänderna ... Gääääääsp! ;)

Jaha en lång resa väntar i morgon så då måste jag vara utvilad! Hoppas ni har haft en in måndags kväll :) Godnatt!


Shoes

Publicerad 2011-10-30 Tid 23:46:22

Syster kom hit med mina nya fina skor idag! Löööv them ;)


Suuuck.

Publicerad 2011-10-30 Tid 13:05:28
Gnälligt. Bara så ni vet! :P Körde ihop sig med bil i morgon IGEN. Så jävla irriterande att jaga bil och det tar emot att hyra bil också. Fast det lär vi ju göra om det inte löser sig på nått annat sätt. Vi SKA iaf iväg. Det ska bli roligt med en roadtrip och en natt borta med tjejerna. Får hoppas att jag kan köra manuellt bara nu när jag kört automat så jävla länge :P Egentligen ligger jag i soffan för att sova en stund och varva ner. Snacka om psykbryt! Samma sak igår vid denna tiden så flippar jag och jag vill bara sparka, slå och skrika allt vad jag har på en gång men jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån? Så får jag ont i hjärtat som slår stenhårt och jag får sätta mig ner för att ta massa djupa andetag. Vad händer??

Men jag varvar inte ner. Skulle behöva göra mig iordning o så för att komma igång och det stressar mig. Det enda jag ska göra idag e o se till att vi har bil tills i morgon, få hit tjejerna och lämna Lexus hos farmor och farfar ikväll. Usch. Gillar inte när han sover borta men så slut som jag varit det senaste e de nog bäst att jag kan få sova lite längre i morgon och slippa stressa för att orka köra till malmö och sen ha humöret på topp hela kvällen. Lika bra o göra det enkelt för en när man kan. Andreas sticker ju allid iväg i sista minuten på morgonen så det blir väl lite väl tight för honom att lämna.
Nä slut tjötat. Borde iaf försöka sova en stund innan L vaknar.
Hörs senare :)

Godmorgon

Publicerad 2011-10-30 Tid 09:20:38

Vet inte asså. Inte så jäkla bra morgon ändå! Nån som har en bil att låna ut till mig i morgon tills på tisdag? Suck....


Färgen? halåå?

Publicerad 2011-10-29 Tid 22:51:07
Har precis gjort ett försök till att färga håret men frågan e om det blev nått? Jag bruar typ dränka mitt hår i färg och kladda o ha mig och färgen sätter sig ju rätt hårt på huden men nu hag jag inget kladd nånstans. Hårbotten e inte ens färgad. Hmm...Får torka håret o se om de syns.
tror nått har hänt me mitt hår sen grav. Tappat massor o nu verkar det som att färger jag försöker färga inte sätter sig eller rinner ur efter några få tvättar. Skiit oxo. Näää sååå, dassigt is the new black ;D
Haha not. Jaja what to do?

Har varit sjukt slö idag och det blir nog snart en grop här i soffan där jag sitter :P Pizza och godis. Ja en sån lördag har det varit. Ska dricka lite julmust oxo, noterat? Bra.

Nä, har inge kul o säga o inge kul o göra. rastlös? Varit supertrött hela dagen och vid läggdags vaknar man till? Typiskt.


Lördag

Publicerad 2011-10-29 Tid 11:04:22
Då va de lördag och jag sitter som vanligt o har min egen tid i soffan, under en filt med en kopp kaffe :) Killarna stensover och solen börjar titta fram över dimman.

Pratade med mami förut och kom fram till att jag förmodligen har vitamin b12 brist. Så underbart om det är det så jag kan bli mitt vanliga jag igen!
Jag är en enda stor röra ibland. Rätt ofta faktiskt! Typ hundra ggr om dagen och minst en gång om dagen blir jag så arg att jag vill slå sönder nått. Så nu har jag bestältt hem vitaminer och håller tummarna för att detta ska hjälpa! Jag blir liksom en virrpanna som glömmer allt som går att glömma typ och man blir typ..dum i huvudet. Glad-deppig-FÖRBANNAD - glad-deppig-glad-deppig.
Sa till Andreas för någon dag sen att jag tror på riktigt att jag börjar bli sjuk i huvudet. Haha, inget att skratta åt egentligen för jag menar allvar. Nått stämmer inte. Må detta vara lösningen! :)
Jag har iof inte aaaalla symptom men dom flesta har jag ju. Så det känns som att detta är rätt. Kan mycket väl vara b vitamin brist så funkar inte detta får jag kolla om det är det. Svaret på alla mina bekymmer hppas jag!!!!

Du kanske också har det utan att du vet? Jag hade ingen aning föräns mamma hade pratat med vetande personer. Kolla HÄR!!! Där kan man läsa om b-vitaminbrist. HÄR om b12.

"B-vitaminer behövs för att cellerna i hjärnan ska fungera normalt. Minnesstörningar och demens kan vara en följd av brist på vitamin B6, B12 och folsyra." Jag har väl nämt att jag har en guldfisk hjärna?
Även synrubbningar kan bero på detta och jag har fått så mkt sämre syn den senaste tiden.






Natti

Publicerad 2011-10-28 Tid 23:25:25

Förstår ju inte varför jag ska envisas med att vara vaken o syssla med massa onödigt när jag e så jäkla trött! Jag borde ha somnat bredvid lex förut ist. Mysigt :) varit på överby med Camilla idag och hon lyckades få mig till att medverka i nån reklamfilm. Suck haha varför?? Får ångest bara jag tänker på det! Nån som vill ta min plats? :D skit grej egentligen men inget för mig känner jag ändå. Äh, får la hitta på nån ursäkt när som ringer lr nått.


Inatt e de bara jag o min son. Papsen nördar så då får jag heeela sängen för mig själv ;) Godnatt, bjude på en morgonmys bild på killen i mitt liv (delad plats med A).


Best of 2004

Publicerad 2011-10-28 Tid 09:51:31
Godmorgon! Idag gick älsk upp med Lexus så jag skulle få sova lite. Men gjorde jag det nej. Min kropp vill vara vaken from 7 på morronen tydligen. Andreas sätter alltid på mtv när han vaknar och idag var det alla de bästa låtarna ifrån 2004. Snacka om flashbacks! Allt dom spelar e de jag tjatade ut i mina lurar på den tiden. Jag var ungefär som om jag var besatt av musik då. Det släpptes ju så mkt bra musik då, hit efter hit ;) Det var ju hiphop/rap/rnb tiden och det var då (enligt mig) musiken var som bäst. Alltid min mp3 med mig fylld me ny musik :)

 

 


Godnatt

Publicerad 2011-10-28 Tid 00:10:28

Godnatt älskade lilla ostbåge. Min underbara skatt! Du växer alldeles för fort!! Finns inga ord som kan förklara kärleken till sitt egna barn.



Torsdag

Publicerad 2011-10-27 Tid 10:04:47
Torsdag idag då, ärtsoppa och pannkaks dagen. Men det blir det nog inte för oss iaf :)
Idag e det den 27 oktober. Inte länge kvar till jul så nuuuu vill jag veta vad mina nära o kära vill ha i julklapp!!! Har försökt börja inhandla julklappar tidigt i år så jag slipper vara ute i sista sekund men de går ju inte när folk inte vet va de vill ha! Åhh kom på det nu dååå! ;)

Jag vet vad jag vill ha iaf så om nån tänker köpa julklappar till mig e de bara o fråga! :P
Det blir extra roligt med jul i år eftersom det blir Lexus första jul och han är 10 månader då. Då e han ju i full fart och tycker förmodligen de e jättekul med lite julklappar :) Men leksaker o sånt e ju seriöst skit dyrt!! Så kanske får bli en sväng till ullared ändå? Skulle åkt dit för längesen men som vanligt blir det väl i sista sekund tillsammans med resten av sverige. Tänkte att Lexus skulle få en lära gå vagn i julklapp men han e ju redan på g nu så kanske borde skafa än snart. Han e riktigt duktig på att gå om han får hålla en i händerna. Man behöver inte hålla upp honom lr nått utan bara vara som stöd när han tappar balansen så snart trampar han väl iväg själv. Men det vet men aldrig. Kan ju ta lång tid men med tanke på hur fort allt gått på bara dom två senaste veckorna lär det inte ta så lång tid.
Lexus kröp inte innan men han ålade sig fram (han kröp två steg för länge sen men det var allt). Nu kryper han, klättrar och går omkring mellan bordet och soffan så han går ju så länge han får hålla sig i. Han har alltså gått ifrån att man har kunnat sätta honom på mattan med leksakerna och typ ta disken till att man först absolut inte kunda lämna honom ensam för då dunka han i huvudet överallt till att vara en säker klättrare haha :P Nä kanske inte säker men nu tar han ju iaf emot sig själv.
Igår han jag inte fånga honom så det enda man såg var hans ben som stack up ur leksakslådan haha! Ser ju för kul ut! Han bara stonkar och försöker komma till rätta igen :P

Det e ju helt underbart detta med barn. Att se deras utveckling och man blir ju så lycklig varje gång man ser framsteg. Inte pga att man vill kunna skryta om sina barn som så många sysslar med (sjuka mammor kan vara!!)  utan för att då ser man att allt e som det ska :) Och på nått sätt blir man glad över att bebisen växer när man kanske egentligen borde vara tacksam och njuta av tiden då dom e hjälplösa och är helt beroende av en. Men som mamma för första gången tror jag inte man förstår vad folk menar förän man har gått igenom hela resan själv. Man lär sig nya saker hela tiden :)

Hehe, jag bestämde mig för att inte ha någon "mamma-blogg" men det e väl på tiden att inse att det är det enda min blogg handlar om. Om mitt liv som mamma. Det var itne tanken men snacka om att allt verkligen förändras när man skaffar barn! Livet, jag själv och alla prioriteringar är helt andra saker idag än va det var när Lexus kom och jag älskar det! ;)

Nu ska jag sluta babbla! Ska försöka ta tag i min dator så den inte är seg som kola så jag kan lägga in alla ilde jag tagit det senaste! Tar ju eeevigheter!!

Ha en fin dag :) pössåkraaaaaaam!





Detta med bloggdesign...

Publicerad 2011-10-26 Tid 21:26:32
Jag fattar nada! Blir ju mysko med allt så fort jag sätter lösen på min gamla blogg så nu e den upplåst igen. Dock kommer jag inte skriva nått i den förän den e låst igen men denna ballar ju ur om jag har lösen så aaattteee....
Nu går det att kommentera igen också. Visste inte ens att det inte gick! Men nu ska väl allt vara som vanligt?

Äsch, nu ska jag återgå till greys!




Phuu..

Publicerad 2011-10-26 Tid 13:45:37
Efter att L väckt sig själv (av att han skrek i sömnen) efter en halvtimmas sömn vr det omöjligt att fortsätta sova tydligen. Jag som brukar hinna med att duscha, äta frukost och kolla på greys under denna stunden hade inte fått gjort ett piss! Men jag fick käkat frukost när Lex t lunch och så fick han bada medans jag duschade :) Löste sig ju bra ändå!
Han e heltokig när han badar. Skvätter och vill upp o hoppa hela tiden :)
Nu har han somnat igen så jag fick fräscha till mig snabbt som *** eftersom man inte har en aning om när han tänker vakna igen. Hans sömnrutiner e inte alls som vanligt och han sover allt mindre dagtid så man får passa på om man vill se fräsch ut.

Fick ett sånt fint örhänge av Madde när jag fyllde 25. Ett typiskt "bella-smycke" tyckte hon. Fjäder såklart ;D Älskar det! Så det har jag i idag även om vi bara ska en sväng till överby så får man energi av at göra sig lite fin. Speciellt att denna gråa sörja vi befinner oss i idag. Det känns verkligen mörkt ute och klickan e inte ens två!

Fläckig jag ser ut men jag står framför en kristallkrona :P

 

 


 

Tess och jag tog ett snack igår. Kom fram till att jag nästan har gått o blivit lite paranoid! Ska bli ändring på det nu. Varför har jag börjat bry mig om vad folk säger och tycker? Folk som tycker saker heeela tiden mår ju ändå inge bra eftersom dom granskar en ifrån tårna och upp. Lägga energin på annat kanske? Det kommer jag iaf göra, precis som jag alltid gjorde förr. Vad hände liksom?  Jag är jag och jag är ingen annan och vill inte vara någon annan heller. Folk har fått säga vad dom vill om mig i evigheter och det enda jag brytt mig om är vad personer som betyder nått för mig tycker och tänker. Alla andra kan ju kika lite på mitt långfinger. Nu tar jag ett djupt andetag och rensar ut det onda och andas in det goda ;)




Goooodmornin´!

Publicerad 2011-10-26 Tid 09:41:50
Härlig morgon? ;) Segt att gå upp idag faktiskt men när man väl kommit upp var de bara att dra fram dammsugaren som nu inte längre repar golvet, wiiho ! ;D Tänk att man kan vara så lycklig över att få dammsuga? Slippa låna eller gå omkring med den lilla som ändå inte suger upp all skit. Gött som attans ;)

Hur ser dagen ut idag? Jag vill åka in till thn så vi kan handla mat och lite inredning tänkte jag. Och äta donken :P Också lite konstigt att jag e sugen på donken efter alla år där men ibland får man återfall hehe.
Vi får väl se om resten av familjen e på. ;) Ibland önskar jag att dagarna var längre så man kunde hinna me lite mer! Ska föresten sälja våran sänggavel + nattduksborden, nån som e sugen? Inge fel på dom bara att dom inte passar in med resten av möblerna och stilen. Vi ska ju flytta upp sovrummet til övervåningen sen när de e klart och där uppe e de snetak vilket gör att alla sänggavlar inte funkar. Så jag har löst det snyggt men måste ju bli av med den gamla först :) Så hojta om nån behöver en.

Inte våran säng på bilden men sänggaveln e likadan!

1000 kr för sänggaveln och två sängbord i samma färg ifrån ikea, malm.

 

Nu gråter Lexus i sömnen också. Min lilla fis :/




Duktig bloggare?

Publicerad 2011-10-25 Tid 10:23:28
Varför har man en blogg om man ändå inte uppdaterar den? ;) Ja fråga mig inte. Jag har helt tappat intresset. Iaf att blogga som jag gjorde förr. Sen känner jag nog så att jag börjar bli för gammal för o blogga :P De e nått man gör när man e yngre eller när man kanske är gravid, renoverar eller nått annat stort som händer. Just nu e de ju inget stort på g. Inte än iaf! Renovering blire till våren när de e mer tak-renoverings väder.

Tänkte dock dra in och shoppa massa inredning någon dag snart! Sånt e ju alltid kul o se hur det blir men de e ju inte så att man inreder varje dag ;)Ville egentligen verkligen göra det igår men mina ben orkade knappt bära mig. Fyfaan vad trött i kroppen jag var igår! Egentligen e de inte så jobbigt att vara sjuk. Det är tiden innan man blir sjuk som e seg. Då man bara väntar på att det ska bryta ut någon gång. Jag vill ut och fota! Leka med mitt nya objektiv men jag har ingen ork och de e ju egentligen perfekt väder för det!

Jaja, sluta svära ska jag göra också! Haha! Men jag tycker det låter så jäkla töntigt med dessa ersättnings ord. De e liksom inte samma styrka i dom! Som typ, fybubblan? Hur töntigt låter inte det? Men de e väl så det blir när man ersätter svordommar med "snälla" ord. Men om jag inte förändrar mig snart kommer Lexus första ord vara "helvetes jäävla skit!" haha ;) Hade varit rligare om det var typ "attans bananer!" lr hur?;)

Han somnade ganska nyss så någon promenad än på några timmar blir det inte. Får passa på att duscha och så. Och förhoppningsvis för jag dammsuga senare!!! wiihoo ;D OM delarna har kommit.  Vilket jag verkligen hoppas på!

SKulle vilja åka till vbg o hälsa på Tess? Men bilen har ju börjat protestera igen så vet inte om de e så smart att sätta en bebis i den maskinen.
En annan dag kanske...




Gääsp

Publicerad 2011-10-24 Tid 09:29:50
idag funkar jag inte riktigt som jag ska. Helst slut! Och just nu ser de ju inte ut som att jag blir friskare direkt. Helgen har iaf varit riktig bra :) Lördagen blev lyckad och både jag och Lexus fick så mycket fina saker! Alla var goa och glada men det var synd att alla mina närmaste inte kunde vara med på kvällen. Men jag förstår ju varför det inte gick. Dagen igår var ju oerhört fin. Jag var inge bakis utan gick upp vid 7, hoppa in i en dusch och tog en promenad med buddah. Alla andra sov och jag e ju van vid att vakna vid den tiden så jag kunde inte riktigt somna om. Efter tolv kom lexus hem igen, såå saknad va han min lilla bebis!! Och på tal om bebis. Jag fick ett telefon samtal av någon igår också där hon sa att hon glömde bort att ge en present i lördags. Jag blev såklart nyfiken och frågade vad det var och då sa hon att dom skulla ha bebis!! Jag fattade först inte va hon sa, blev så chockad. Men vilken lycka! Haha jag blev så jäkla glad! Jag fick massaaa fina presenter i lördags men detta slår allt! Så i maj får Lexus en kusin och jag blir moster för första gången. Så rooligt! :D Vi lär ju inte skaffa en kotte till än på ett tag så då kommer ju våra baby prylar till användning ändå och vi slipper ha dom här liggandes. Om dom vill ha grejerna såklart :) Jaa..denna dagen har jag minst sagt sett fram emot. :) Just nu ska jag väl dricka upp mitt kaffe som kanske kan få mig att komma igång. Jag måste nog sätta mig o kika på baby grejer också! :D Kan inte låta bli :) Kanske bloggar senare, men det tvekar jag på. Ha en superfin måndag!

Ge mig!

Publicerad 2011-10-21 Tid 16:31:38

Han skulle ha brillorna till varje pris så jag fick mig en snyting! Fisunge ;)


Stina

Publicerad 2011-10-21 Tid 14:48:23
Min fisunge sover lite extra länge idag och verkar hoppa över mellanmålet men så får de la vara ibland. Jäkla massa snack om Lex här i min blogg men så e det ju. Han e ju det mitt liv handlar om just nu :) Så jag har lite extra tid över o vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Kollade igenom Stinas ( Aka stina-lee) blogg och såg detta video klippet. Klockrent! Jag själv tycker bäst om de bloggar som visar både det goda och det onda och inte bara perfektion. Det blir på nått sätt tråkigt tillslut. Men de e ju många som använder sina bloggar för att få leva det perfekta livet och vara den perfekta människan. Dom lever i en låtsas värld på bloggen för att det finns saker i deras liv som inte e som dom vill att det ska vara. Lite tragiskt men va e de för fel med brister? Alla e ju människor och det är ju faktiskt bristerna som gör oss mänskliga. Man måste ju inte dela med sig av saker man absolt inte vill dela med sig om men varför låtsas man att allt e underbart ist för att vara som vilken person som helst? De e ju självklart fint att folk har det bra, men det känns ibland oäkta och då blir det bara trist.


Stina är ju enligt mig en av de mest jordnära och äkta bloggarna även om hon inte direkt bloggar om personliga saker så mkt längre. Hon och Tyra.

 

 

 

 


Godmorgon!

Publicerad 2011-10-21 Tid 08:08:15

Vaknade fyra i natt av att Lexus var gör pigg!! Varför? Förkyld som man e så e det inte direkt lätt o somna om o det var nog det som var Lexus problem också. Lite näsdroppar och vatten somnade han om. Men snacka om att ja e trött nu! Gäsp!

Lexus klättrar runt här som en tok nu. Jag kam inte lämna honom vid leksakerna och sen gör välling för så står han där vid bordet med tv dosan. Han förstår ju inte att även om man fått tag i det man ville ha så måste man fortfarande hålla sig :P vet inte hur många gånger han dunkat i huvudet i golvet. Tur att vi har en sån go och tjock matta så han landar mjukt ;)

Idag är det fredag och vi ska göra i ordning i lokalen inför i morgon men först blir det en sväng till thn för Lexus i mig.

Såhär ser min utsikt ut just nu. Jag har nått för dimma, tycker de e så fint på nått sätt. Trots vägbygge o skit ;) nu ska jag byta blöja på bajsmaskinen. Ha en fin dag!:)


 


Gött

Publicerad 2011-10-20 Tid 10:38:02


Promenad

Publicerad 2011-10-20 Tid 10:34:35

Kyligt, soligt och friskt :)


Snygg frill!

Publicerad 2011-10-20 Tid 08:20:48

Tycker ni inte? Haha tycker jag ser så jäkla rolig ut. Nån stram hästsvans kan jag då inte ha längre, iaf inte på nått snyggt sätt! ;) jag har ju ingen lugg kvar! Har tappat så sjukt mkt hår som e på väg ut nu och jag tycker det ser så jäkla roligt ut så jag var änna tvungen att dela me mig ;) nio månader (snart) sen gick jag igenom en förlossning och jag trodde jag hade sluppit detta med hår avfall eftersom jag inte la märke till det dom första månaderna. Tji fick jag ;P fick mörka bilden lite för att de skulle synas ordentligt!


Choklad till frukost?

Publicerad 2011-10-20 Tid 07:41:23

De e nånting som jag har haft för mig från och till. Trycka i mig choklad innan frukost. Varför? Jag kan bara inte låta bli :P så jäkla trött som jag e idag så får man käka sånt på morgonen så man vaknar till. Tkr inte jag blir speciellt pigg av bara kaffe men hjärnan funkar bara inte om jag inte får mitt morgon kaffe ;)


Vaknade vid 6 idag. Förkyld och dann men jag tänker inte deppa! Jag ska inte bli sjuk nu så e det bara. Och Lexus, som väckte mig var vaken i ca 40 min och somnade sen om efter ett par utbrott. Han blir jättefrustrerad när han inte lyckas ta sig upp på grejer och super lycklig om man håller honom i händerna så han får gå runt lite :) envis och en vilja av stål nu för tiden! ;) nä jag får dricka upp mitt kaffe och se om jag orkar få nått gjort. Hade tänkt mysa till det lite med levande ljus men risken e ju att jag somnar så bäst att låta bli. Hoppas ni har en fin morgon!


Mamma vakna!!

Publicerad 2011-10-19 Tid 07:52:27

Detta vaknade jag till idag runt halv åtta :) inte nog med att han klättrar överallt så verkar det som att han har ändrat sina sovrutiner. Nu vaknar han runt 8 ist 6, det går ju inte att klaga direkt :P

 


Gräsan

Publicerad 2011-10-18 Tid 21:40:45

Har spenderat hela dagen i gräsan och är nu helt slut. Så jäkla sugen på godis e jag också. Skulle köpt med mig massa gott hem men de e ju trots allt mitt i veckan ;P sånt får vänta till helgen helt enkelt! Jag ska käka något mer hälsosamt och sen väntar sängen :) hoppas ni haft en fin dag!


Gokväll!

Publicerad 2011-10-17 Tid 20:16:13
Min tokunge somnade nyss på två röda. La honom lite senare idag för han har varit svår de senaste kvällarna med att somna så jag antog att vi förskte få honom att sova är han inte var riktigt trött. Klrockan 20 verkar vara den ultimata nattningstiden för Lex :)

Nu börjar jag blogga här iaf och slutar på den andra trots att denna inte e helt klar. Men det blir ett nytt kapitel. Har bloggat på den gamla så sjukt länge så änna skönt att börja om ifrån scratch. Godnatt!