Nighty

Publicerad 2012-03-31 Tid 23:12:45

Nu ska jag sova för jag har varit såå trött hela dagen idag! Imorgon e det söndag. Helgen redan slut? :(
Ääsch gör la inget ;) jag ska va glad att söndagen e här för då kaaanske jag hinner träna! Om A inte e hemma för sent vill säga.
Veckan som kommer blir en nystart. Ska köra på ordentligt och en vän föreslog ett bra träningsschema som han trodde skulle göra susen. Sen tjatar han med jämna mellanrum om att jag borde lägga upp nya bilder på träningsbloggen. Jag får la gö det snart då!

Min lilla terrorist snarkar så gött där inne nu. Vilken tur att jag fått en sån underbar unge ❤
Idag har han dock varit en terrorist!! Busade med honom i sängen så han drar tag i mitt hår och sen sätter fötterna mot mitt ansikte och drar håååårt! Ajjj!! sen försökte han knyckla ihop mitt ansikte med sina händer och rev sönder hela mig känns det som haha. Härligt ;P
Pussas gör han OCH bits! Tror inte han fattar det alltid. Jag tror han tror han pussas precis som alla andra ;D

Nog! Nu e jag trött! Godnatt ❤




Act a fool

Publicerad 2012-03-31 Tid 11:51:56

Vissa människors handlingar bevisar vad dom går för. Tänk att jag litat på människor så mycket innan som faktiskt inte alls går att lita på.
Varför ska folk vara så fula? Backstabba och inte stå för sitt skitsnack eller hur dom agerat e tydligen så man ska göra för att vara "normal".
Jag har varit så lojal mot vissa som inte förtjänat det. Varför? Suck! Mamma säger att jag e en alldeles för förlåtande person och hon har kanske rätt.
Äsch! Detta e negativitet! Vad jobbigt man måste ha det om man ska vara sån hela tiden. ;)
Det e bara svårt att släppa ibland. Och jag kan inte säga nej när jag egentligen borde. Jag gav ut mitt lösen till folk som egentligen inte borde få läsa min blogg. Varför? För jag kunde inte säga nej.
Helt plötsligt hör folk av sig :
hej! hur är det med dig nu för tiden (as if u care? har du läst min blogg så vet du?) kan jag få ditt nya lösen?" som sagt min blogg e till för dom som bryr sig och vill mig väl och inte bara läser för att ni e så äckligt nyfikna!
Kommer byta lösen inom kort igen. Och då kommer jag skicka ut det till dom som "förtjänar" det.

"just cant live that negative way, make way for the positive day!"

Detta var mitt sista neggo inlägg, har jag sagt det innan? Haha!
Men Jag skriver det också för att ni ska veta att jag vet.

Ha en fin dag alla!


Godmornin

Publicerad 2012-03-31 Tid 09:07:22

Då var det lördag då. Känns som en helt vanlig veckodag eftersom A inte e hemma.
Jag har börjat min morgon med att kolla upp lite golv och fönster. Har kollat upp lite takfönster men vet inte om vi ska köra på det eller göra en takkupa. Takkupa e ju helt klart snyggare! Men snåljåpen i mig vill lägga dom pengarna på annat. Ibland e jag så dumsnål!

Jag tror hela huset skulle få ett lyft med en kupa. Eller jag vet!
Huset ska ha svart tak, en fyllig grå färg på panelen med vita knutar och en vit ytterdörr. Kommer dröja innan det blir klart men så e bilden just nu.

Våran Snickare e lite rolig bara. Han ringer upp och e s sugen på att komma och titta och göra beräkningar osv men när han väl varit här får vi inte tag på honom! Han e omöjlig! Men han e en familjevän och han e så jäkla duktig så de e värt väntantet ;)




Godnatt

Publicerad 2012-03-30 Tid 23:51:01

Försökte förklara denna låten för en vän för ett tag sen. Men misslyckades. Hon fick för sig att de va en feelgood song. Inte riktigt. Lite mer bittersweet. Utan videon e den inte lika bra.

Nattmusik utan tvekan.

Nu ropar sängen. Lexus vill ju upp tidigt. Har en feeeet hög med disk på diskbänken som jag inte brytt mig om sedan middan. Tänker inte bry mig nu heller ;) Tart i morgon.

Godnatt


Fredagsmys

Publicerad 2012-03-30 Tid 21:54:45

Detta e mitt fredagsmys ikväll! En banan, keso och Ramlösa persika/hallon. Sjukt god Ramlösa! Ni som drack shio när det fanns, den smakar näästan så! ;)

Sandra åkte hem för en stund sen. Hon skulle jobba 22-06. Känns jätte kul att få jobba sånna tider sen. ;P men jag säger till mig själv att det bara e en period! Har sagt tusen gånger innan att jag aldrig ska tillbaka dit men de e änna bekvämast så just nu.
Skitsamma. Vi tar det som det kommer!
Det har iaf varit en kanon dag! Om man bortser ifrån att bilen har stendött. Klantskalle som jag e har jag lämnat bagage lampan tänd. Lr inte jag... Jag skyller på barnvagnen som glidit emot knappen ;P och de e ju faktiskt sant.

Nu har jag precis gjort ett magpass här hemma eftersom jag inte kan ta mig till gymmet på hela helgen! Ska fjäska för Andreas i morgon o se om han inte kan stanna hemma en liten stund så jag får sticka iväg till gymmet en sväng. Jag har verkligen inte hunnit träna på hela veckan! Vadå abstinens?!

Jaja men nu e de fortfarande fredag och kvällen e här. Ska titta på bb o beställa två anatomi böcker. Måste komma igång me pluggandet innan jag blir galen!

Hoppas ni har haft en kanon dag/kväll!
Pössåkram


Sunny day

Publicerad 2012-03-30 Tid 12:58:58

Så här ser jag ut idag :) och tre ton tvätt ;P nu väntar vi på Sandra o sen drar vi ner och fikar på cafet. :)

Ha en fin dag!


Jobbigt?

Publicerad 2012-03-29 Tid 22:54:43
Har haft ca 30 läsare idag och endast en fin läsare kommenterade när jag ställde en fråga. Jahopp. Dags att rensa lite igen då kände jag. :)
Har täkt på det länge men inte orkat öppna datorn. Så nu gick Andreas o hämtade dator och satte den i mitt knä ;) haha!

Min dator e lite vrång och funkar inte som den ska men jag orkar faktiskt inte bry mig speciellt mycket. Jag har min iphone. Den duger även om den också suger rätt hårt nu för tiden. Ska väl lämna in den någon gång när jag orkar få tummen ur :P typ snart!! Sen får jag ju min Ipad, så då kan denna skrothögen ligga i nån låda o få vara reserv i nödfall. :)

så jaaa, hur har dagen varit då? Ganska lugn med besök ifrån syster och mami. Sen stack jag och Lexus iväg till Göta bk för att fota resten av A-laget. Där fick Lexus leka med farfar under tiden :)
Ungefär så såg min dag ut ;)

imorgon e det fredag och Andreas ska iväg och ...LANA! Haha jaja. Ibladn får man låta dom vara pojkar ;P Han blir iaf borta hela helgen så de e jag och Lexus heeeela helgen lång. Men i morgon kommer även älskade Sandra hit också. Finaste Sandra :D

Äsch, nu har jag kortslutning i hjärnan! Kan vara bb som distraherar också ;P Godnatt!!



Hiss eller diss?

Publicerad 2012-03-29 Tid 14:28:55

Byxorna var alldeles för baggy för min mammas smak. Men jag gillar ju baggy. Så vad tycker mina läsare? Behålla? Dom e mycket grönare än på bilden!


Sådan mor sådan son ;)

Publicerad 2012-03-29 Tid 11:48:43

Idag matchar vi varandra med basebolls jackor ;) love it! Önskar jag kunde ha comfy clothes varje dag. Men man e ju född till enfåfäng kvinna så vad gör man?


What a beautiful day!

Publicerad 2012-03-29 Tid 10:31:50

Igår vaknade man till sol men det övergick till grått rätt fort. Trist! Men idag e vädret bättre :) inte ett moln på himlen vad jag kan se. :)

Idag kommer mamsen på besök. Kanske lilla systeryster också. Det uppskattas och jag köpte ett par byxor till mamma igår så ska se om hon gillar dom också. Ett par gröna chinos som hon velat ha men inte fått tag på :)
Jag kunde inte hålla fingrarna i styr igår fast jag egentligen inte bör shoppa. Crap. Och idag blir det inte bättre bär members har en kampanj med converse :S både syster och lillan har köpt sånna och Anna tjatar också om det. Men who can bland them? Dom passar ju till precis allt!
Hoppas nästan på att det bara e fula skor som kommer upp haha! Så jag slipper bli tvungen att köpa ett par ;)

Sen ska jag vara stenhård!!! Varenda litet slitet öre ska gå till huset och renoveringen. Och Lexus då. Han behöver ju ständigt nytt och Andreas lär väl behöva lite stuff också men inget mer till mig!! Eller...?;)

Nä nu vaknade gosingen :) så mysigt i morse att ligga i sägen och dricka vällingen o sen avsluta med att spy upp ALLT på mamma :P var nog pga hosta och inte illa mående för äter gör han utan problem. Jaja hörs senare eller nått! Pössåkram


Vi lever nu.

Publicerad 2012-03-28 Tid 14:01:42

Ta vara på det ni har ❤

Nu klampar jag ner och möter bästis. Pöss!


Onsdag

Publicerad 2012-03-28 Tid 09:02:04

Godmorgon! Vaknar till sol idag igen :) att folk vågar klaga asså! Detta e ju underbart!

Idag väntar en tur till götet med min fina Anna. Kommer bli nice :) Lexus ska få hänga hos farmor under tiden tills pappa kommer och hämtar honom.
Imorse vaknade lexus halv åtta. Gött men han var ingen ängel i natt. Eller jo, han var en ängel men antingen drömde han mardrömmar eller så hade han ont. Panik gråter ifrån ingenstans och det går inte att tysta honom.
När jag väl fick tyst på honom och han höll på att somna ja då ställer han sig upp i mitten av våran säng och hoppar och skrattar! Tokunge ❤
Men med lite alvedon, en flaska vatten och nässpray somnade han som en stock.
Så de va la gött med sovmorgon ;) nu ska vi bara se om det går att pussla ihop denna morgonen också!


Karma, karma, Karma...

Publicerad 2012-03-27 Tid 22:43:03

Tror ni på Karma? Det gör jag. Men jag märker att så många använder ordet Karma ist för t.ex "payback is a bitch".
Det är inte samma sak och det tror jag folk vet men Karma låter bättre.

What goes around comes around. Håll koll på dig själv innan du börjar snacka om Karma. Moral hit o dit.
Det e lätt att predika om andras beteende men man bör ha koll på sig själv innan man ens kan yttra sig om andra.

Nu ska jag inte tänka på sånt ;) jag e trött som fan och i morgon väntar en fin dag med en av mina absolut bästa närmsta ❤ blir en dag i underbara götet :)

Har haft så många fina dagar det senaste och jag e så grymt tacksam! Underbart väder och underbara människor omkring mig. Tack!! ❤

Godnatt.


Aruba

Publicerad 2012-03-27 Tid 16:21:10

Grannen har minst sagt haft det gött i två veckor och så kommer dom hem till detta vädret! Vilken lyx ;)

Detta hade dom me sig till våran guldklimp, så gulligt av dom! :)


Hästar

Publicerad 2012-03-27 Tid 13:24:36

Hästar e väldigt intressant tycker lex ;)


Nighty

Publicerad 2012-03-26 Tid 23:37:54

Oj, vart ingen bra bloggdag idag ;) ibland blire så.
Det har varit en kanon dag iaf så jag går och lägger mig nöjd :) dock e mitt lilla hjärta mindre nöjd. Han har varit pigg stundvis under dagen men mot slutet var det kämpigt. Jag beeeer om att det bara e jobbiga tänder och inget annat. Och det verkar vara så också.

Jag satt tidigare idag och gnällde om att de va så tråkigt att Lexus inte kan somna i famnen längre som han gjorde förr. Men det fick jag känna på bär vi kom hem minsan.
Han somnade så gott i bilen så det var bara att lägga över honom i sängen men efter en stund stor tjöt han och det enda som dög var att vaggad i mammas famn eller ligga i sängen i mammas famn.
Jag kunde inte gå nånstans för då var det kört. Såå mysigt men de e inte skönt för honom att må så dåligt :/

Nu ligger jag oh lyssnar på hans snarkningar och detta e nått jag kommer sakna när han fått sitt egna rum sen.

Nä om man skulle försöka sova. Känns konstigt att inte som att klockan e halv tolv. Skumt det blir när man ställer om klockan.

Bjuder på en snickrande (hrm??) bild på mig just nu ;P jaja.
Godnatt på er!


Bästa Fia

Publicerad 2012-03-26 Tid 09:51:09

Finns många fina Fior ;) men nu tänkte jag tipsa om en av mina favorit bloggar.

Ptfia.se
In o kika så förstår ni. :)


Godmorgon

Publicerad 2012-03-26 Tid 09:47:35

Solen e på ingång men min unge e inte kry. Stackars lilla älskling.
Kanske blir en promenad senare om lex inte har feber för frisk luft behöver man ju alltid. Vet inte vad som e fel med lilleman men jag hoppas verkligen att set är tänder och inget jobbigt virus. Vare gång han gör nr två måste man vädra typ. Så gott luktar det här nu ;P och en sån blöja bytte vi säkert 5-6 ggr igår. Snälla säg tänder och inte magsjuka!!!

Hoppas ni får en super fin dag i solen :)


Söndags kväll.

Publicerad 2012-03-25 Tid 22:19:38

Gokväll, gokväll ;)
Sitter här i soffan som vanligt en söndag kväll. E sjukt sugen på nått gott men har bara en påse lösgodis. Låter kanske gott men jag äter inte sånt längre. Det äcklar mig på nått sätt. Åt i fredags och igår OCH idag trots att jag inte va direkt sugen. Men de va de som fanns liksom :P

Så idag har jag svullat. Massa fika och pizza + godis. Uääää. Men de kan min kropp behöva.
Jag tränar hyfsat mycket men äter fortfarande för dåligt vilket gör att man loosar lite mer fett än vad jag egentligen vill. Men helt seriöst så orkar jag inte bry mig!!
De kommer. Matlusten blir automatiskt bättre när man tränar men inte alltid på en gång så ja... Kanske blir lite "tunn" ett tag men jag kommer ikapp sen. Jag vill inte gå upp i fett. Jag vill bara hålla mig där jag är liksom.
Nog om mig ;)

Något jag dock stör mig på e folk som ska gnälla på oss med smala figurer. Det ser inte hälsosamt ut och bla bla bla. Så sitter dom där och predikar om sin vackra lite mulligare kropp och så här ser friskt och bra ut och jag ska ALDRIG gå ner i vikt!
Men vem e de som "dietar" och kämpar som små djur för att gå ner i vikt i "smyg" sen?
Usch säger jag bara. Avskyr människor som måste försöka trycka ner andra pga avundsjuka för det är precis va det är. Och det syns, så tydligt så det blir pinsamt.

Jag ÄR smal och STOLT smal! INGEN kan trycka ner mig igenom att klanka på mig på det sättet. Jag har levt med det hela mitt liv ( som om det vore en sjukdom? Haha) Jag är inte dum.

Och btw, det är inte hälsosamt att ha för mycket fett på kroppen. Så det är inte samhället som säger att man ska vara normalviktig. Det är för vårat egna bästa.

Kan inte folk bara hålla käften när det kommer till andras utseende. Iaf när dom inte kan stå för det. Pinsamt!

Nu ska jag sluta vara så bitter haha! För hannah R Åre precis ut!!!! FAAAN VA GÖTT!!!




Mina fina ❤

Publicerad 2012-03-25 Tid 20:56:30


Myskväll

Publicerad 2012-03-25 Tid 18:07:14

Vi e för lata för att laga mat idag så det blev pizza i solen :) Lexus äter om pappa matar. Tur!
Snart ska andreas iväg till thn o hämta lite grejer i syrrans gamla lägenhet så jag och Lexus blir ensamma en stund.
Det blir tidigt i säng för honom för han e då ite pigg! Och för mig blir det bb för hela slanten ;) händer mkt ikväll fattar jag det som. :P

Hoppas ni har haft en kanon dag! Det har vi haft iaf trots kinkiga barn.


Övertrött

Publicerad 2012-03-25 Tid 17:35:41

En trött mamma men en sjukt övertrött unge. Ja då ser det ut såhär. Jag orkar inte haha!


Publicerad 2012-03-25 Tid 15:20:32

En otroligt skön dag!!


Mina favvo ställen,

Publicerad 2012-03-24 Tid 20:40:24
Läser ni stina lees blogg? Hon har listat alla sina favorit ställen i sin stad och länkat till en sida där man kan lista sina egna favvoställen i sin stad. Då känner jag lite såhär....hmm...favvoställen? Måste det finnas såna? ;)

Jo såklart. Men det finns inga favvoställen här i edet. Jag har tänkt på det mycket. Mycket pga att jag ska spendera ganska mycket tid i min absoluta favorit stad inom kort.
Jämför Lilla edet med andra ställen. Vad har denna håla att komma med?
Jo vänner och familj. Men jag saknar att bara sitta nånstans. Njuta av det man ser och trivas där man är och man e bara 5 minuter hemifrån. Så var det i både sthlm och gbg. Visst, jag bodde aldrig i sthlm. Men jag "Bodde" där mer lr mindre en kort period av mitt liv och den staden har verkligen gjort intryck ii mitt hjärta.
Och visst trivs jag här, men jag saknar en annan miljö mer. Känner mig lite splittrad.

Nåja, man kan inte få allt eller hur? ;)
Svärmor vill flytta till kungälv. Så flyttar vi dit någon gång i framtiden så flyttar dom efter haha (inte för att vi vill bo där direkt. Bara oseriöst snack) Vi vet ju inte om vi komer flytta till gbg området någon gång. De gör vi bara o det skulle bli så att jag får jobb där. Det blir enklast så eftersom Andreas jobbar där. Och gteborg e den näst bästa staden så det känns ju bra ;)

Stockholm och gbg går inte att jämföras. Västusten e helt olik ostkusten oc man känner verkligen skillnad på de två städerna. Jag spenderade ju en grym sommar i sthlm och delar av en fin höst så jag har ju fått se sthlms finaste sida om man säger så. I Göteborg bodde jag en längre tid och har sett alla sidor.

Äsch! De va ett jääävla tjöt om dessa städer hit o dit. Men jag saknar de ju nått så fruktansvärt mycket! :P



Idag har vädret varit kanon. Låg ute och stekte en timme innan vi drog till ljungkile för att Lexus skulle bli fotograferad. Lättare sagt än gjort ;) Det fanns så mycket intressant i den studion så det var full fart fram och tillbaka och vi hade inte tid att skratta åt fotografen som fjantade sig ;)
Vi får väl se hur detta blev sen! Haha.
Sen drog vi till ett grått std och käkade donken. Konstigt! I ljungkilse va himlen klarblå och underbar och i std va de verkligen jämngrått och iskallt! När i kom tillbaka till edet a de klar himmel igen. Gööött ;)

Va även en sväng i min vän camillas nya område och snoka. Tror nog jag ALDRIG kommer att gå hem till henne. Får ta bilen varje gång för fyyyyyy vilka backar! Rumpträning allan ;P Haha. Men super mysigt område va de ju.



I morgon e de söndag och min fina Lotta och Jonte ska komma hit med deras underbara ungar :) Tycker de e så kul att vi tagit upp kontakten igen. Hon var en av mina närmsta vänner i högstadiet. Hon e finne och kunde inte svenska när vi lärde känna varandra, roliga minnen ;)
Men gymnasiet satte igång och vi gick på olika skolor och umgicks me olika människor. Ja ni förstår?

Nu e de ju så att min lillasyster har gått och blivit tillsammans med Jontes lillebror. Så nu e vi ju praktiskt taget familj. Underbart! :D
Det blir nog en kanon dag i morgon!

Ja u ska jag sluta skriva om alla saker här. Jag hoppas ni anteckar allt intressant ni läser? ;P
Så nu ska jag fortsätta glo på gladiatorerna. Annas brors ex (ice/ Helene) e ju med. Då måste man ju kolla! Hoppas ni har en fin kväll :)


PÖSSSS!!!!


Njuter

Publicerad 2012-03-23 Tid 15:07:15

Tror ni jag har det gött? ;) lapar in den sista solen innan jag måste in och greja. Lexus sover ite så länge ill och set är stökigt som fasen inne. Ikväll blire middag hos "farmor och farfar". Hoppas alla mina läsare har en riktigt underbar dag!


Toklex ❤

Publicerad 2012-03-23 Tid 13:49:16

Såhär tryckte lexus ner sig nyss. Ser inte bekvämt ut alls och helt i dy svett. Nu sitter vi inne och svalkar oss och jag tror det e sov dags för min lilla stolle ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195161389.jpg" class="image">


17 grader i skuggan

Publicerad 2012-03-23 Tid 12:49:46

17 grader i skuggan och en trött unge. Dags att inviga bikinin för detta året ;) det är äckligt varmt emot våran vägg på altanen och svetten bara rinner men jag klagar inte ett dugg!
Sååå häärligt!!! Äntligen är våren här på riktigt!!


Stekigt

Publicerad 2012-03-23 Tid 11:49:05

Står och steker mot husväggen. Misstänker att jag har klätt Lexus för varmt! Tolv grader i skuggan!


Today

Publicerad 2012-03-23 Tid 11:38:55

Ljusblå pastell ;) nu e vi ute i solen. Fåglarna kvittrar som aldrig förr och de e riktigt varmt! Lövli ;)


TGIF!!

Publicerad 2012-03-23 Tid 09:28:31

Så göött med fredag! Speciellt bär de ska vara gött väder hela helgen :)
Godmorgon btw.

Solen skiner och vi har inga planer idag. Skulle tagit en sväng till gräsan för att hälsa på Tina men hon var inte riktigt kry så det får helt enkelt vänta. Så jag antar att det blir en tur ner till lekparken sen. Måste verkligen köpa hem lite utomhus leksaker.

De e verkligen så underbart med sol. Undra hur många gånger jag skrivit det i min blogg ;D igår bär jag var på lekplatsen ringde jag mamma och tjöta lite. Hon låg ute i solen och stekte och upptäckte att hon blivit lite röd.
Solen tar gött nu så så fort vi kom hem och Lexus hade somnat satte jag mig i solen och fick även jag lite sol på nosen :)

Jag har nämnt det innan, att man ser mycket fräschare ut när man e brun. Men jag skriver det inte för att pika någon. Jag tycker bara man ser sjuk ut när man e blek. Inklusive mig själv!
Tittar jag mig i spegeln nu när jag har lite färg blir jag pigg och glad och känner mig fräsch.
När jag e blek och vaknar på morgonen o känner mig pigg sen tittar mig i spegeln blir jag plötsligt trött. Just för att man ser så trött och grå ut bär man e blek. Så e det ;)

Nu såhär på morgonkvisten försöker jag få tag på skolassistenten. Men hon svarar ju inte! Lagom störande.
Lexus har fått dagis plats där vi ville men inte förän i augusti så nu blir jag ledig sommaren ut ändå :) gött!
Ska bli skönt med ett sista "sommarlov". Och ladda inför en ny era ;)
Saker och ting känns riktigt bra just nu! Think im high on sun! ;D

Oohweeeell. Godmorgon på er!



Vacker kväll

Publicerad 2012-03-22 Tid 20:30:12


Sol

Publicerad 2012-03-22 Tid 13:59:40

Har varit ute ett bra tag me Lexus och lekt. Varit på lekplatsen osv. Satans va svettigt det blev! Jag gick omkring i linne och dog typ. Häääärligt! ;P
Nu sover han och jag tänkte ta ett mellanmål ute i den stekande solen. För det steker verkligen.
Försöker få hit en av mina bästa idag på grillkväll. Kanske borde locka med oxfilé för så kommer hon ju garanterat springandes haha! :) nä men e de inte en perfekt dag för att inviga grillen? I think so och jag läängtar efter grillat kött! Yaaam!




Tokunge

Publicerad 2012-03-22 Tid 11:36:27

"mamma! Ut i sooolen!" ;)
Min unge höll nästan på att rymma så det var bara att stänga dörren. Och oj vad arg han blev!

Så nu ska vi ut i solen, jag och min skatt!


Killer heels

Publicerad 2012-03-22 Tid 11:32:51

Så här ser jag ut idag ( minus skorna). Önskar jag kunde använda dom men jag slår ju ihjäl mig i dessa!
Jag vet inte om det syns hur höga de är? Och dessutom sitter de löst runt ankeln och går inte att spänna :(
Fina e dom! Men om jag någonsin kommer våga använda dom vet jag inte.

Inviger mina brills med ;) ser så töntigt ut med brillor inomhus tkr jag! Haha men så ser dom ut iaf ;)
Har ju ett par ray bans men dom e med små glas. Jag ville ha större och tänker inte lägga tusenlappar på ett par nya rb's så dessa dög gott tkr jag. 79 kr (tror jag) på Gina :) ett klipp!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011549.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011549.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011550.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011550.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011561.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011561.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011562.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_195011562.jpg" class="image">


Skallebank och trötthet

Publicerad 2012-03-22 Tid 10:32:59

My goood va jag e trött om dagarna. Igår la jag mig tidigt för att få vakna utsövd och full av energi. Visst gjorde jag det men tröttheten jagar ikapp mig.
Jag tror huvudvärken gör mig trött. Och huvudvärken beror på en mix av stress och... De omtalade visdomständerna!!! Fan. Jag som trodde jag skulle slippa dom ;) men hela överkäken ömmar på ena sidan och det känns hela vägen upp till ögonbrynet. Jaaaa så härligt.

Men ska inte låta detta dra ner mig! Solen skiner och vi ska ut! Ikväll blir det som vanligt gymmet och jag ska ta mig fan maxa ordentligt!!! Huvudvärken får inte förstöra min dag!!! Pepp pepp!


Mist

Publicerad 2012-03-22 Tid 08:25:17

Godmorgon i dimman ;)
Snacka om skön morgon. Jag känner verkligen hur sommaren e på g. Fåglarna kvittrar och solen skiner igenom dimman. Tittar man ut känns det ungefär som att de e varmt och fuktigt ute. Precis som det kan vara riktigt heta sommar morgnar eller som det e utomlands ni vet? Åh vad jag
saknar utlandet!! Asien ❤

Nä denna sommaren blir det en svensk sommar. Även om skattepengar säger att vi skulle kunna använde de till en resa men nu prioriterar vi annat. Japp.

Lexus e trött men vägrar sova. Roligt ;)
Hur är eran morgon? Jag har vaknat på helt rätt sida känner jag iaf :)

Godmorgon på er!


Godmorgon

Publicerad 2012-03-21 Tid 10:06:28

Onsdag ock solen skiner! Gööööttt!! ;)
Har kollat bb nu på morgonen och kolade även 24/7 igår kväll. Förlåt men Sipan hade åkt på så jävla mycket stryk om jag var där inne. Hur kan folk ha sånt tålamod?? Jag förstår det verkligen inte!
Visst tycker jag att Amandus kan vara jävligt gnällig och jobbig men så där beter man sig fan inte ändå!

Som en annan vän sa, sånna som Sipan e anledningen till att folk blir rasister. Jag skulle kunna skriva ett låååångt inlägg om sånt men folk fårstår inte alltid och älskar att tolka det som om man vore smygrasist. Men glöm inte att jag har en jävla massa utländska vänner. Och har haft ett flertal utländska pojkvänner i mitt liv. Bla mitt ex som jag var tillsammans med i ca 4 år men träffades flera år innan vi blev ett par. När jag bodde i frölunda var dom jag umgicks med inte svenskar om man säger så. Nån enstaka kanske.

Jag har jobbat i ett område där det i stort sett bara bor invandrare. Både gbg och trollhättan e fullt av invandrare. Och kag var länge "en av dom" . Jag e svensk men umgicks nästan bara med "blattar". Hemskt ord? Nej. Dom kallar varandra för det ordet och i våran dansgrupp i gymnasiet var jag den enda svensken. Vitingen var mitt smeknamn fast på ett annat språk. Lipade jag för det? Nej! För de e ju sant??!

Om jag har nått att säga om saken så VET jag va jag snackar om. Så e det bara.

Utlänningar som bara har svenska vänner har ett annat beteende. För dom vet inte hur vissa av dom beteer sig i en grupp. I ett samhälle där alla e uppdelade.
Det e hemskt att säga så men det är sant. Tro det eller ej. Ska inte gå in på det mer än såhär för folk blir så upprörda för ingenting. Jag har svårt för att låta bli men jag ska försöka.

Jävla Sipan. De e allt jag har att säga.



Färger

Publicerad 2012-03-20 Tid 20:35:17
Idag blev det en sväng till överby igen. Kunde verkligen inte hålla fingrarna i styr!
Jag har velat ha ett par mint-grön-blå byxor riktigtlänge och såg attdet hade ett par på cubus. Men närjag kom dit var färgen inte alls rätt :( Så ända sen dess har jag försökt hitta rätt byxor och nu äntligen hade gina fått in ett par i rätt färg! :D Liiite blåare än ad jag ville men jag gillade dom ändå.
såå nu har jag fått lite pasteller i garderoben ;D
Sen så köpte jag även en riktigt knallig blå kavaj som jag också velat ha länge. Har bara inte hittat någon förän nu. Känns gött kan jag säga er då jag inte unnar mig sånt här speciellt ofta.
Kanske lägger upp bilder på det när jag har det på mig någon gång.

Jag tycker de e så kul me alla färger. Speciellt när man e solbränd ;) Känns som att pasteller alltid kommer tillbaka till vår/sommaren men nått som inte varit inne e alla dessa neon/skrikiga färgerna. Nice ;)

Jag har seriöst inget roligare att skriva om haha! Jag känner mig rätt less på det mesta runt omkring och jag e som vanligt trött på folk. Jag e så glad jag har dom jag har runt omkring mig. Dom som betyder mycket och ger lika mycket som dom tar. Jag e är trött på otacksamma människor som bara snor ens energi så nu tänker jag sluta lägga energi på energi tjuvar. PUNKT!

Nästa vecka ska jag till götet med min älskade Anna på lite roligheter. Cant wait!!





Vår jacka

Publicerad 2012-03-20 Tid 15:10:22

Lexus inviger sin nya jacka ;)


Tisdag

Publicerad 2012-03-20 Tid 10:47:43

Åh my god. Lexus har rivit ut massa kastruller och grejer så här e det inte tyst om man säger så!
Ska strax ge oss iväg och han e inge glad om jag stör honom. Måste vara tänder.

Idag e de så sjukt grått och tråkigt ute! Usch... Fåglarna lurades i morse när som kvittrade som tokar. Trodde det betydde sol men jag hade fel :P kaka nu ska vi dra! Ha en fin dag!


Taco night

Publicerad 2012-03-19 Tid 16:19:30

Och där sprack min plan om
Att dra till gymmet ;D

Var föör länge sedan jag åt taxis och så kommer Marika och mangan förbi. Då blir det faktiskt inget gym. ;)


A good feeling

Publicerad 2012-03-19 Tid 11:14:49

Visst e de skönt med dagar som bara känns så jäkla bra?
Det är ingen märkvärdig dag alls. Allt känns bara extra bra idag :)
Kan väl ha o göra med vad vi bestämt oss för att kanske, och då menar jag kanske göra i framtiden. Det e bara så skönt att slippa känna sig låst för all framtid. Och allt beror på art jobben finns.
Syrran föreslog att vi kunde köpa hus i Kungälv eftersom det ligger bra och e billigare än götet. Men asså, så mycket dyrare e de faktiskt inte. Vi får helt enkelt se om det ens blir nått av detta. Måste påminna mig själv ibland att vi BARA LEKER med tanken. Inget är bestämt ;)

Just nu har jag inget att göra. Väntar på att tvätten ska bli klar och att Lexus ska vakna. Så de e väl därför jag har lite tid över att njuta av dagen ;)

Har lite huvudvärk men de e ju inget nytt. Tror den e stress relaterad? Förstår inte annars varför jag ofta har sån huvudvärk. Jag har iaf konstaterat att det inte beror på ppillerna och de e ju gött.
Många sätter ju in en spiral o grejer efter dom fått barn men jag tycker p piller e bekvämt.
Äsch. Vem bryr sig? ;)

Jag har btw gått med i en tävling nu. Man ska nå sitt mål inom träning på hundra dagar och så utser dom en vinnare som dom tycker gjort ett grymt jobb. Jag har ju inga mera mål så jag lär nog inte vinna. Men de e ju något som gör en lite mer motiverad och de e ju alltid kul :)
Man kunde välja olika grupper och då valde man mellan viktminskning, viktökning eller kondition. Kan ni gissa vilken jag valde? ;)
Men jag ska inte gå upp i fett utan nu e det muskelbygge som gäller. I lagom mängd. Fitness tränade tjejer e så sjukt snygga och så vill jag också se ut ;D

Jag läste i en annan blogg om hur brösten kan bli efter en graviditet ;) tänkte tipsa om en grej. Detta funkar ju bara om du har lite bröstvävnad sen innan och inte e helt platt.
Jag vet att många tjejer e rädda för att träna just brösten för att dom inte vill träna bort dom. Men som jag tror de flesta av mina läsare vet så krävs det jäkligt mycket för att man ska göra det. Bland annat en hel del deffande.

Men nu till saken. Om du tycker du blivit slapp och tom efter graviditet så styrketräna fram dina bröstmuskler ordentligt. Träna ganska tungt men inte så tungt att du får ont. Säkerheten först! Glöm ej!

Du blir fastare av detta även om du kanske ite kan bli som du var innan. Och du får dig även ett lyft och saker sitter helt plötsligt där det ska igen ;)

Haha vilket långt inlägg! Jaha men då har ju mina läsare nått att göra iaf!

Ett till tips för er som inte trivs på gymmet! Ladda ner tränings appar på din iPhone. Sök på workout. Det finns massa kul som e lätt att fixa hemma ;)

Nu ska jag kika på det hills! Ha en underbar dag!




En riktigt skön morgon!

Publicerad 2012-03-19 Tid 08:09:47

Kunde inte vart en bättre start på veckan. Sovmorgon till halv åtta och solen skiner :) underbart!
Idag ska jag även träffa fina Sandra. E så lyckligt lottat att ha vissa vänner ❤ i veckan fick jag besök av både Anna och lillan, känner mig nästan bortskämd ;D

Ikväll så ska jag till gymmet :) bekvämt på badhuset men dom har så mycket bättre grejer på rasta så funderar på om man inte skulle dra dit ist? Ja intressant att veta vart jag vill träna? ;)

Nä om man skulle äta lite frulle och gå ut i solen? Mjaa kan bli så ;)


Godmorgon vänner!


Fin helg

Publicerad 2012-03-18 Tid 20:44:30
Då var denna helgen slut då. Aslutar den med lite turkisk peppar framför tvn ;)
Idag har vi som sagt varit hos mina föräldrar och käkat våfflor med resten av familjen. Dvs mina systrar och deras gubbar samt mormor :) Mysigt!
Igår var Sofia, Kristoffer och lilla Meya här. Riktigt kul och Meya var ett riktigt charmtroll, dessa ungar. Kan man få nog av glada barn? :)
Dock var inte Lexus hela tiden så lycklig. Han dunkade huvudet i bordshörnet för andra gången. Fast andra gången mycket hårdare så det bara forsa blod :S usch! Men det var ju ingen fara. Men det såg hemskt ut för stunden!

Sååå...nu ska vi ha ett runt bord ändå. Lexus flög in i bordet två gånger ifrån samma håll. Sen kommer Meya flygandes ifrån köket och snubblar på mattan men missar hörnet, PHJUUU vilken tur!!
Kunde gått riktigt illa i den farten kan man säga. Så visst kan man ha hörnskydd och det får vi ju sätta på nu men hur snyggt e det? Jag byter hellre till ett barn-anpassat bord. Men skydden får såklart sitta på tills dess. Säkerheten först!

Nu e jag döööö trött! Har drömt för mycket idag tror jag ;D
Kollat på massa hus och lekt med tanken om flytt hit o dit. Men som sagt. Vi leker med tanken. Om några år kanske vi inte e några edet bor alls. Eller så e vi det. Who knows?
Göteborg i mitt hjärta ♥

Men om man någon gång blir göteborgare igen? Ja ...det återstår att se.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan o bara vara. Njuta av att det e  måndag i morgon och solen ska skina. Pöss på er!


Överby

Publicerad 2012-03-18 Tid 14:13:42

Nu drar vi till överby en sväng innan vi far till gräsan. Våffeldagen en vecka tidigare för oss ;)
Tog två snabba suddiga bilder som får duga :P ser änna gravid ut också HAHA! Im not! I promise!

ska bli bättre på detta. De e rätt kul när man väl har orken att blogga lite mer än bara vardagligt tråk men såhär får det va ;)

Pöss


Torka

Publicerad 2012-03-16 Tid 20:35:33
Har visst drabbats a en bloggtorka ;)
Jaja..får se när jag e igång igen! Har ju tagit en del bilder så kanske får slänga upp det snart. Oh wel. Ha de gött!



Lookin fresh

Publicerad 2012-03-14 Tid 11:17:37

Tror inte jag e ensam om att tycka att kenza alltid ska se så sjukt fräsch ut på hennes morgon bilder? Hon e ju alltid snygg men hur många e så där snygga nyvakna liksom??
För hon har världens fransar, fint hår och perfekt hy. Fräschare än så kan man väl inte bli?

Jävla människa ;P


Uhm...

Publicerad 2012-03-14 Tid 09:26:10

Vad menas med spritandes och vem e Lotta?? Haha. När jag bloggar ifrån mobilen e jag lite slarvig.


Blåbär e gott?

Publicerad 2012-03-14 Tid 09:24:32

Haha "bläääe" säger han så rullar blåbären ut ur munnen igen ;) och så skrattar han.

För en liten stund sedan kom han spritandes med nappen i munnen som han hämtat nånstans och knorrade så där som han gör när han e trött. Så nu sitter jag och dricker mitt kaffe i lugn och ro. Jag har aldrig uppskattat denna egentid som nu när jag blivit mamma. Även om jag älskar min Lotta och att umgås med honom så måste man få stänga av en liten stund om dagen. :)



Morgonstund

Publicerad 2012-03-14 Tid 08:36:45

Mornin ;) har precis slängt ihop lite gröt till mig och lilleman. Med blåbär i grejer så det blir en hyffsad start på dagen :)

Om några timmar kommer bästis hit och det känns som att det blir altan väder idag? Hade ju passat rätt bra :)

En ganska bra morgon om jag får säga det själv. Lexus sov till sju och har inte vaknat nått under natten. Senaste veckorna så har han börjat vakna allt oftare nattetid. Vet inte varför, om han drömmer mardrömmar eller om det e tänder som spökar. Hoppas det inte ska hålla på i evigheter bara ;)


Ultrarapid

Publicerad 2012-03-13 Tid 19:46:33
Usch va min dag har gått segt. Jag har vait äckligt trött och orkeslös och Lexus har haft energi som aldrig förr! Tacka gudarna för att Andreas var hemma halv ett och kunde underhålla Lexus.

Så  nu sitter jag här i soffan. Som jag typ har bott i hela denna fina dagen. Ja ville verkligen ut i solen men jag orkade inte. Så trist!
Men nån som gjorde mig glad var min Tatuerare :) Fick ett meddelande där hon skrev att hon är färdig med stencilen nu och att jag får komma vilken dag jag vill. Om jag har längtat till att få sitta under nålen igen! Det e verkligen som en drog.
Så snart ska jag iväg och göra tatuering nr 7 och 8. Kanske även nio men det blir bara en cover up så de räknas inte riktigt som nio ;)

Jag kommer iag göra en på nyckelbenet och en på insida överarm. Ungefär som dessa.

 

Min på nyckelbenet blir inte lika stor eftersom det bara ska stå Lexus namn, men ja typ såhär. Och min överarm kommer det ara ett citat ifrån bobban. Mycket text det blir men skitsamma. Jag gillar det ;)

 

 

 

 

 


Tisdag

Publicerad 2012-03-13 Tid 10:36:04

Då v de en ny dag idag och jag har inget alls planerat. Vilket bara e tur för i dag mår jag inge vidare alls!
Kände mig riktigt bakis när jag vaknade. Hur då? När drack jag alkohol?? Kan man bli bakis på tårta? ;)

Andreas kommer hem tidigt idag. Underbart!!
Någon som har energi som aldrig verkar ta slut e min lilla tok lexus. Jag kallar honom vilding ibland men de e inte riktigt rätt. För han lyssnar så bra och bråkar väldigt sällan! Han e så fin min glada fis :)



Big brother

Publicerad 2012-03-12 Tid 22:46:41
Haha att jag måste blogga om det säger väl nog?
Vart fan har dom hittat dessa människor? Dom vet hurman görtviaf.Om det e bra eller dåligt vet jag faktiskt inte.
Dom e verkligen som små barn hela högen. Finns väl en ...kanske en halv människa som e normal i huvudet. Kanske..? Marcelo verkar ju vara som vilken kille som helst och camilla har lite hjärna men resten vettefan asså.

Min dator ballar ur?! Måste trycka stenhårt för att det ska bli några bokstäver.

Anyway, nu ska jag se färdigt på skiten o sen sova för ja e så sjukt trött!

Pöss på er ;)

Edit: Ok...jag ångrar va ja skrev om Marcelo. Oh lord.

I can see clearly now

Publicerad 2012-03-12 Tid 16:09:50

Galet gött väder!! Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem samtidigt som jag försöker lista ut vad jag ska laga för mat. Alltid jobbigt att komma på nått när man inte e sugen eller hungrig.
Fan... Idag skulle man ju inviga grillen! Perfekt väder men de hinns ju inte med :/ jaja. Till helgen kanske! Hoppas solen steker lika gött då med!

Ååh kass fantasi!! Hjälp?....


Spring i benen

Publicerad 2012-03-12 Tid 13:17:44

Lilleman njuter av vår värmen och de e fullfart som gäller ;)

Otroligt skön dag! Ikväll ska vi till syster och Daniel för lite födelsedags fika o så passar vi på att kolla in deras nya lya :)

Nä nu springer Lexus iväg! Pöss


Tråkigt?

Publicerad 2012-03-12 Tid 09:56:55
Ibland känns det som att det inte händer nånting. Mensanningen är att jag har så mycket som pågår just nu så att jag behöver dessa lungna stunder. Ett rörigt huvud kräver ett städat hem ;)

Just nu e jag mamma ledig men med så mycket på gång som inte tar fart än på ett bra tag vilket gör mig stressad. Jag vill komma igång direkt med utbildning och jobb samt hus och allt sånt. Jag har aldrig varit en karriär människa utan det jag velat satsa på e att få göra något jag älskar och nu e jag på god väg. Då blir det automatiskt att man satsar lite på karriären med.

Men de e så mycket kul som jag vill engagera mig i men hur ska man hinna med allt?? Jag har varit rädd för att pressa mig själv eftersom jag inte e så stresstålig. Men för saker som e kul kan de väl inte skada eller?

Hmm.. ja vad ska man satsa på. Mig själv? Huset? utbildning? jobb? Mina vänner, ni får helt enkelt ta att jag inte har så mycket tid över nu framöver. För nu ska jag satsa! ;)


pössåkram!

Söndag

Publicerad 2012-03-11 Tid 20:39:32

Vilken skön dag! :) dagen började med sovmorgon och sedan kom Sandra Patrik och William. Fina människor! Dom har tankar på att flytta till Edet, hade ju varit sjukt kul!
Efter massa fika och lek ute i solen åkte dom hem och vi tog oss en väl behövlig tupplur hela familjen. Sen blev vi bjudna på middag hos Andreas föräldrar. Kunde inte passat bättre :)

Jag och Marika (svärmor) satt och skissade på huset så när jag kom hem kunde jag inte låta bli att göra n ordentlig skiss. Har mätt allt och skissat upp huset som det är meter efter meter. Sen se jag skissat till utbyggnader o sånt som vi planerar att göra. När vi pratar me andra pm huset så har dom
Jääätte stora planer vilket skulle kosta runt 8-900 000 att göra. Hmjaaa rätt onödigt (och dyrt!!) tkr jag för så mycket behövs det inte känns det som.
plus att huset blir ju skit stort och dyrt att värma upp i så fall.

Det jag målat upp e några kvm utbyggnad vid toan så man kan dela av toa och tvättstuga, övervåning på hallen och sen bygga ut vid vardagsrum / kök ca 6 kvm.
Jag fick höra att det inte skulle vara värt att bygga övervåning på hallen för det skulle bli rätt dyrt för så lite extra yta men det skulle ju bli 30 kvm extra. Det e ju inte pyttelite? De e ju faktiskt rätt mycket enligt mig.
Så den dagen vi blir klara skulle huset vara ca 136 kvm stort. Om man går efter mina ritningar jag gjorde nyss. Det hade varit en alldeles perfekt size på hus enligt mig.

Ja vi får väl se när vi kommit dit. Lär dröja några år men jag tycker det e så jäkla kul att planera och greja. :)
Vi har redan sett till att vi kommer få en massa hjälp när de e dags ;D

Om jag bara har lite tålamod så kommer detta att bli vårat lilla drömställe. Ett lantligt trähus utanför men ändå nära. Idyll och solen skiner här hela dagen. Perfekt för Lexus och hans syskon (när det nu kommer) med lekplats precis nedanför huset och skog att leka i bakom. Förstår inte varför man alltid vill se negativa saker ;) nu ska jag börja se positivt!!
Man e aldrig nöjd hehe ;)

Ny ska jag släppa detta en stund och äta lite choklad och se på bb. Ut med sipan och Marcel asså. Äckliga människor!!

Hehe bb nörd ;)

Pöss på er!




Oboy i kylen?

Publicerad 2012-03-10 Tid 14:31:10

Haha de e ju tur man inte e den enda virrpannan i denna familjen ;D


Inredning

Publicerad 2012-03-10 Tid 13:34:24
Längtar tills vi ska fåordning på övervåningen. Tapeter och sånt kul. Än så länge kan jag bara drömma. :)

 


Gosunge

Publicerad 2012-03-10 Tid 09:38:47

Finaste ungen i världen! Sitter helt lugnt i soffan och tittar på jims värld. ❤


Lovely morning!

Publicerad 2012-03-10 Tid 08:06:26

Godmorgon! Idag skulle vi upp 05 tyckte Lexus. Vilken tur att jag la mig vid tio igår annars hade jag aldrig klarat av denna morgonen. De va full fart på honom redan när han vaknade. Stod och hoppade i sängen och hade sig. E väl snart dags att ta bort några spjäll på sängen för rätt som de e kommer han klättra över kanten och ramla ner. De e bättre att han har ett litet hål att rymma ut igenom ist.

Ja så idag är det lördag. Min plan idag var att smita iväg till gymmet tidigt men det gick ju i stöpet bär Andreas skulle jobba extra idag. Han ställer då alltid upp när han behövs. De e ju bra även om jag hade tyckt det varit mysigt att ha honom hemma idag.
Men får se positivt på det ;)

Just nu tittar solen fram och det känns som att set blir en kanon dag! Jag har fått ner julgardinerna och fått upp fina ljusa. Tänk va mycket det gör för huset med andra gardiner. Ska införskaffa hissgardiner till köket i det stora fönstret också. Hade släppt in mer ljus. Som om det inte vore ljust nog här :)
Jag har blivit smittat av bloggar som skriver om inredning just nu och har äntligen hittat ett soffbord! Fast jag har inte hittat något ställe som säljer ett :S med med en morfar som e snickare så ska det nog lösa sig :)
På tal om snickare. Han som ska fixa vårat tak var här igår och kika. Det var en enkel grej att fixa detta. Inga pers alls men däremot kupan. Våran murstock går snett så de e inte säkert det går att få till en kupa på ett bra sätt. Attans! Jaja men takhöjden kommer ju bli högre i vilket fall så det kanske räcker med ett takfönster ist så man får in lite ljus.
Ska bli så roligt att komma igång med detta nu! Trappan gick absolut inte att flytta på heller så nu ser jag fram emot en trapp-renovering som jag själv ska stå för. Äntligen! Nu kommer de komma massa inlägg om renovering osv när vi kommit igång :) kul tycker jag!

Jag älskar renovering/inrednings bloggar men jag blir trött på det om
Jag inte får sätta fart själv. Men nu så! :D

När övervåningen e klar står hallen eller toan på tur. Sen när dom e klara kommer det antingen bli tvättstuga eller mer övervåning. Så fr.o.m. Maj. Say Hello till min inredningsblogg ;D
Hoppas även att mina andra vänner och bekanta som står inför flytt och renovering bloggar om detta? ;)


Jaja ikväll blir det väl mello antar jag och det e allt jag vet just nu. Hoppas ni får en kanon lördag! Och hoppas ni vaknat på samma sida som jag :)

Hade tänkt lägga upp bild här på inredning jag gillar meeeen min telefon vill inte öppna bilder ifrån Google. Grrr. Ohwell. Pöss på er! :)



Blöta dagar.

Publicerad 2012-03-09 Tid 10:20:38
Idag vill man  ju inte sätta sin fot utomhus. Det räcker att man touchar backen med skosulan så e man dyngsur. Det är nackdelen med denna årstiden. Allt e så blött oh gojsigt. Men det positiva är att allt smälter bort och i morgon lär det vara så gott som borta :)

Jag har precis fyllt i mitt senaste träningspass i min träningsdagbok. Konstigt, innan kom jag aldrig ihåg vad för vikter jag tog osv men nu är jag skaffat en dagbok som jag e kass på att fylla i minns jag det ändå? Jag kan sätta mig flera dagar efteråt och komma ihåg exakt hur mkt jag tog. Lite komiskt.

Nä jag har försökt skriv ett inlägg i 40 min nu haha! Lägger ner här. Har för mkt annat för mig.

Ha det bra så länge!



Bored

Publicerad 2012-03-08 Tid 15:28:16
Lexus bara sover, sover och sover.  Han sover så mycke mer än andra i hans ålder tror jag?
Jahopp....Så roligt dårå....

Snön smälter sakta bort också. Så skönt! Kan leva med slask en dag eller två. Lite wierd att det kan vara tio plus en dag och sen helt plötsligt dagen efter är det 5 minus. Inte idag men såg att det skulle bli så nästa vecka om jag inte såg fel. Stört. Men vi bor ju i sverige så de e la inget konstigt egentligen.

Jag och Andreas har bestämt oss för att sälja huset, bosätta oss i en billig hyresrätt och köpa hus i thailand.

När i blir gamla då ;D Haha! Jaa planera måste man! ;D

Ett sånt här hus tänkte jag mig då. Ska börja en insamling så att vi får råd inom kort.

Så skänk pengar till Rädda familjen Åkesson/Wallander ifrån sverige fonden så ska vi snart kunna lösa detta. ;D

 

Ps: Måste ju beräta att jag driver. Det e tydligen folk som inte fattar när jag e oseriös i min blogg. Haha ;D

 

 


Torsdag

Publicerad 2012-03-08 Tid 07:13:53

Godmorgon! Vilket härligt väder att vakna upp till? ;D
Jag e inte förvånad men hey, snön stannar inte länge och våren e faktiskt väldigt mycket på ingång även om det inte känns så just nu :)
Så det finns ingen anledning till att hänga läpp!

Jag och min mysunge sitter i soffan och myser. Nu har han även lärt sig hur man tar sig upp i denna soffan. Ganska kul men han envisas ju med att stå upp i soffan utan att hålla sig i. Ja ni förstår ju :)

Annars då? Idag tänker jag inte ta mig ut iaf! Bara omständligt och blött. Det blir en mysdag inne helt enkelt!



Tuesday

Publicerad 2012-03-06 Tid 12:43:11

Ibland blir det en enda röra dessa dagar. Så blir det när man varit mamma ledig såhär länge :P får se om jag ska vara ledig sommaren ut eller om jag kanske ska börja jobba typ två far i veckan?
Donken framkallar både ångest och glada tankar. Trotts jobbigt slit och jobbiga gäster har man faktiskt jäkligt kul bakom allt. Och två dagar i veckan kanske e helt ok? Åtminstone tills jag gått utbildningen och hittat nått nytt. Känns lite onödigt att blörja nått nytt just nu och sen efter utbildningen ge sig ut och jaga igen. Äsch.. Jag vet inte!

Dyker de upp nått annat kan jag bog inte motstå det. Men jaaaa vi får se.

Idag skiner solen. Jag har precis njutit av en kopp kaffe och grin-Olle sover. Han har varit riktigt kinkig dom senaste dagarna så de e verkligen skönt när han sover en stund. Iaf när han e som värst ;)

Anywaaay. De var det. Gymmet ikväll och i cant wait. Sola och känna sig fräsch. Förlåt ni alla blekfisar men jag tycker man ser hemsk ut när man e blek. Lr inte hemsk kanske. Vissa passar i det ;) haha va ytligt! Men nu pratar jag om mig själv. Visst gillar man det man ser i spegeln när man e brun?
Ska bl gött i sola lite iaf.

Pratade precis med älskling som är i mina gamla hemtrakter och jobbar idag. Lr han e i högsbo. Nån hållplats ifrån min gamla lägenhet. Jag saknar fan att åka spårvagn asså. Älskade götet.
En dag blir vi nog göteborgare ändå. Det återkommer hela tiden och bär vägen e färdig e de ju ite såååå långt bort. MEN det kan ju bli när vi e typ pensionärer. Det vet man aldrig :P

Nu ska jag sluta babbla och få lite nytta gjort. Hoppas ni har en fin tisdag :) det är snart vår och finns det nån bättre årstid? Dont think so :)

Sommar, sol och gardis! Ge mig! :)



Känner mig duktig :)

Publicerad 2012-03-05 Tid 20:29:36

Som jag sa. Idag börjar mitt nya liv och jag har verkligen hållt mitt löfte:)
Jag har ätit bra och nyttigt. Fått i mig saker som jag behöver för att behålla min energi. Samt tränat ordentligt! Ingen slö-träning här inte.

Det har varit en riktigt lyckad dag över lag! :) fan vad jag känner mig duktig! :P

Nu ska jag titta på ett avsnitt JS och gosa ner mig i soffan. Hoppas ni har en fin kväll!


Lazy

Publicerad 2012-03-05 Tid 08:48:16

Godmorgon!
Då var det måndag idag och en ny vecka :) jag e skit trött som vanligt. Påsarna under ögonen e inte att leka med. Man ser verkligen hemsk ut när man e så trött! Man blir typ 5 år äldre utseende mässigt tak vare som sär jävla. Säckarna ;D

MÅSTE lära mig att lägga mig i tid. Tänkte sätts på lite kaffe. Som jag egentligen inte borde dricka men seriöst? Hur många kaffedrickare klarar av att hoppa morgon kaffet? Det hade varit en sak om kaffe var farligt liksom men nu e det inte det ;)

Nä jag får nog slänga i mig lite laktosfri yoghurt blandat med nötter och torkade bär o russin (såå gott) o så lite kaffe på det så kanske jag vaknar till? :)
Senare har jag bestämt mig för att träna!! Så de ska jag få gjort också.

Hoppas ni har en underbar dag!


Oj

Publicerad 2012-03-04 Tid 20:09:29

Haha jah tänker alltså inte göra en smoothie med datorn. Jaja så dumt det blir ibland ;D


Gäsp!

Publicerad 2012-03-04 Tid 20:07:58

Varför blir man alltid så trött av att gå i affärer?
Jag ligger i soffan och kikar lite på tv. Njuter av att det är så mysigt här nu. Har fått höra att det ordet är överskattat men jag kan inte hålla med. Det gjorde så mycket att få in sofforna som passar så mycket bättre ihop med resten. Fast nu känns allt så väldans vitt :P

Nu tänkte jag dra fram datorn en snabbis och göra en smoothie. Köpt hem massa gott som jag ska mixa ihop. Kan inte hjälpa det men jag äcklas av godis! Kan va sugen på det men bör jag ser det mår jag illa så nu mera blir det sånt här ist.

I morgon e det måndag. Vem ska me till gymmet? :)


Pöss


App update

Publicerad 2012-03-04 Tid 10:14:40

Testar nya uppdateringen på blogg appen. Tänkte se om det går att kommentera nu?

Anyway. Söndag idag och vi ska äntligen komma iväg och storhandla!! Fan det har varit så tomt på goda ting här i skåpen. Nu ska ja köpa hem massa nyttigt och gott så kg kan få igång min matlust igen :)
Idag gick jag upp 6. Fortfarande inte lyckats få i mig frukost. Inte så lyckat.

Meeen. Har granskat mig själv och kommit fram till attjag e rätt nöjd ändå. Jag vill inte gå upp i vikt. Jag e född sån här det enda jag vill e att få mer muskulösa ben, rumpa och mage framför allt. Armarna borde kanske vila ;P
Så det jag ska göra nu e att byta ut all
Äcklig och ohälsosam mat mot bra, nyttig och god mat :)

Råsmart är en del av mitt nya liv! ;D



Bilden e förresten gammal. Tog med en random bild bara för o se så att allt funkar som det ska.


All the time in the world.

Publicerad 2012-03-03 Tid 23:04:12
Men ändå inte tillräckligt.
Jag vill göra så sjuukt mycket. Jag vill se hela världen. Jag vill, nästa gång vi åker någonstans, åka till ett spansktalande (lr portugistalanda) land. Helst nu!
Jag vill tillbaka till filippinerna, spanien, thailand...jag vill tillbaka överallt (förutom gran canaria) och se resten som vi inte hunnit se.

Vet ni hur frustrerande det är att vilja så mycket så himla mycket och inte komma någonvart?
Jag vill ju få ordning på vårat hus. Det är ju också ett mål och det sysslar vi ju med just nu och då e de ju klart man itne kan gö så mycket annat. Men jag VILL!!

Detta me att gifta sig o allt sånt där kan vänta tills vi blir gamla känner jag. Det är inte så viktigt för mig.
Det är ju ändå vi två. Det spelar ingen roll om vi har två efternamn. Inte för mig iaf.
Alla tjejer vill ha deras drömbröllop men om jg ska vara ärlig har jag nog aldrig haft nått sånt. Klart man filurat över lite hur man skulle vilja ha det den dagen det blir av men inte mer än så.
Så jag klarar mig rätt bra utan det så länge jag/vi kan leva våra liv till fullo och uppleva det vi vill medan vi kan.

Just nu vill jag till brasilien. Lyssnar på portugisiskt/brasiliansk zouk, blundar och drömmer mig bort.
Alla älskar att resa.

Jag vill resa jorden runt. Känna på alla kulturer. Dansa till musiken och se solen gå ner ifrån olika sidor av jorden. Ah ni förstår inte.

Har man aldrig fått smaka på det vet man inte hur det är. Hade jag aldrig varit utomlands hade det inte gjort så ont att sakna det så mycket. Många tycker jag har gjort mycket i mitt liv. rest mycket och upplevt mycket. Men för mig känns det som jag inte sett lr gjort något alls. Det finns så mycket kvar att se som jag inte vill missa.

Vill man missa ett land som detta?

 

 


Publicerad 2012-03-02 Tid 23:35:04

En ny dag imorgon. På måndag börjar jag mitt nya liv!
Jag vet inte hur många gånger jag sagt det till mig själv.
Idag när jag träffade Sandra kommenterade hon hur tunn jag blivit. Jag e egentligen inte så värst mycket tunnare än vad jag var förr men nu e ju varenda gravkilo borta. Även om jag gick ner kilona fort var jag ju fortfarande lite hullig. För att vara mig måste jag tillägga då. Hull väger inte speciellt mycket och har förmodligen ersatts med muskler i min kropp så jag förstår väl vad det är hon ser.
Hon menade inget illa men tack vare att hon sa det gick det upp ett ljus för mig. Min matlust suger totalt. Igår gjorde jag sallad till middag för tanken på nått annat fick mig att må illa.
Jag vet att jag blir sån tack vare alla hjärnspöken men jag har inte insett att dom var där förän jag upptäckte hur dåligt jag faktiskt äter.

Idag skulle vi köpa fredagsmys. Lite godis och sånt men jag köpte inget till mig. Jag äcklas av allt godis. Sandra hade med sig massa gott i morse och jag fick i mig en halv kaka.

Mitt fredagsmys blev en halv rostad macka och ett glas cola. Som sagt.
På måndag börjar mitt nya liv.

Jag önskar att jag hade lite mindre läsare så jag kunde skriva av mig helt. Men vafan nu e det som det e.

Nu ska jag, efter 4 timmars sömn natten som var ( jag behöver 8 för att fungera normalt) sova. L vaknar tidigt och A ska jobba. Han somnade btw tidigt som fan ute i soffan och vägrar gå in. Jaja men då ska jag inte störa honom då ;)

Godnatt mina vänner. Hoppas ni haft en fin dag!


Pössåkram


Sofforna

Publicerad 2012-03-02 Tid 18:37:09

Älskar våran nya soffa och fotölj! Så jäkla bekväma! Ingen mer träsmak i röva här inte ;D

Duktigt att sofforna kom monterade också :) va bara att skruva på fötterna och putta in dom i tv rummet. Lyx ;D
Nu ska vi bara byta ut bordet också.

Tycker rummet ser mindre ut helt plötsligt pga att dom e högre äv. Våran förra soffa. Men de gör inte så mycket :)


Om vi har det gött?

Publicerad 2012-03-02 Tid 14:12:16

Här sitter vi och njuter i solen medans vi väntar på sofforna :) kunde inte ha det bättre asså!

Haha ser lite väl avklätt ut men se varmt som fan här och solen tar ju ;D


Ändrade planer

Publicerad 2012-03-01 Tid 11:35:52

Jahopp. Lilleman har feber så då stannar vi hemma ist. Han somnade om efter att vaknat vid nio och ätit gröt. Jättetrött, ledsen och slö. Stackars liten.

Jag har roat mig med... Ja lr kan man kalla det roa egentligen? Plågat är ett bättre ordval om jag ska vara ärlig. Jag har räknat ihop alla räkningar vi har vare månad. Blir så trött på att allt dras så olika så det blir svårt att hålla koll så kände att jag skulle få det gjort en gång för alla så man vet hur mkt som måste gå till räkningar och hur mkt som finns kvar och jag fick ta mig fan en chock!!! Haha!
Inte konstigt jag känner mig fattig ibland asså!
Jag och Alex snackade pengar en gång och hon undrade hur jag kunde känna mig fattig när vi har ungefär samma inkomst och samma utgifter ( trodde jag) kan ju säga att den summan jag trodde var HEEELT fel!

Vissa kan tycka det e fel att prata om sin ekonomi såhär öppet men jag e inte den som låtsas vara rik när jag inte är det. En människa med normal lön är inte rik som mamma ledig om man säger så. O varför ska man förfina?

Det e ju inte så att vi inte har råd att leva men vi har inte råd att unna oss en massa grejer hela tiden. Inte just nu iaf! Det är tur att jag e duktig på att hålla fingrarna i styr annars hade det blivit jobbigt :P

Nä nu måste jag springa in i duschen innan L vaknar igen. Behövde bara skriva av mig chocken haha! ;P

Pöss på er!


Torsdag

Publicerad 2012-03-01 Tid 07:19:49

Godmorgon!
Idag steg vi upp halv sex. Härligt. Först var det full fart på lillen här men det tog tio minuter så var han jätte slö, varm och kelsjuk. Hoppas han bara var väldigt trött men kan hända han blivit lite hängig av ettårs sprutorna han fick igår. Stackars liten så ledsen han blev :/

Han hade knappt gått upp ett kilo men blivit riktigt lång ;) så jag hade väl bara inbillat mig att han blivit tung! :P

Idag ska vi förmodligen träffa mamma. Beroende på hur länge hon blir kvar i ldk. Innan dess hade jag sp gäääärna sovit lite till. Alltid trött känns det som. Men tror inte det hinns med. Får helt enkelt hälla i mig lite kaffe och ta en kalldusch.

Hoppas ni får en fin dag! Och jag vet att de suger att jag mobilbloggar eftersom det inte går att kommentera. Men jag e för lat för att ta fram dator så bi får helt enkelt ta det ;)
Pössåkram!