Kunde inte sagt det bättre själv!

Publicerad 2012-05-31 Tid 19:05:23


Goin home

Publicerad 2012-05-29 Tid 13:01:52

Sitter just nu i bussen o e hemma om ca 40 minuter tror jag. Segt! Men helt ok :)
Jag tycker det ska bli underbart att komma hem samtidigt som jag vet att jag kommer sakna Oslo. Jag har varit där förr men aldrig upplevt staden ordentligt som nu.

Andreas skickade ett ljudklipp när Lexus går runt och gnäller och tjatar efter mamma. Mitt älskade hjärta ❤
Ska krama sönder honom när jag ser honom!

Konserten igår var sjukt jävla grym!! Jag var på jay-z för några år sedan i stockholm och det var inte i närheten av lika bra som denna gången! Kommer dom igen så ska jag dit!
Ni som inte var där missade något kan jag säga!

Nu e jag som sagt påväg hem. Solen skiner men det e inte lika varmt längre. Tråkigt! Älskade värmen :/
Men vad förväntar man sig egentligen.

Jaja. Min helg har varit grym! Träffat massa goa människor och haft det allmänt bra. Men nu e det tillbaka till vardagen, som jag faktiskt saknat! Såklart ;)

Hoppas ni har en fin tisdag! Idag e de mors dag hemma hos oss ;)
Pössåkram


Godmorgon

Publicerad 2012-05-28 Tid 10:08:46

Ligger fortfarande i sängen. Kikar ut genom fönstret medans Mikey springer runt och grejar med diverse saker :P
Saknar mina killar där hemma som bara den! Lilleman vägrar äta något över huvudtaget. Andreas håller på stt bli galen eftersom Lexus har hållt honom vaken hela natten och jag kan inte hjälpa till! Så jäkla frustrerande!
Men vad ska man göra?

I morgon e jag hemma igen och det känns jävligt gött även om vi sr haft riktigt kul här.
Jag är inte hel utan min son! Eller Andreas för den delen ;)

Igår åkte vi ut till bygdöy efter att vi ätit en riktigt sen frukost. Enorma hus med stora grindar. Jag sa att vi snackade rikemännen på ulvöya men detta var ju 10 ggr värre! Vart man än åker i skärgården är det ordentliga jävla lyxhus. Nog om det ;)
Ute på huk (stranden i bygdöy) var det tuuuusentals! Snacka om fullknökad strand. Alla runt våran ålder. Rätt nice faktiskt! Där träffade vi upp Lena, Natale och Achu. Goa människor :)
Ett himla meck att få plats på bussen där ifrån. Att gå in i bussen var ungefär som att springa ut ur en brinnande byggnad med tusentals människor som vill ut. Haha!
Väl hemma åkte vi och hälsade på Daniel och hans son Mads. Han e lika gammal som Lexus, tror ni jag ock hemlängtan? Lekte massor med charmtrollet innan jag, Mikaela och Achu stack och käkade mat. Käkade på en ute servering och sedan tog vi med oss filtar och vin och satte oss i en stor park här i närheten. Vi var hemma runt halv ett igår och dagen hade varit kanon! Små fulla och trötta somnade vi och jag har stensovit tills nu. Skönt!

I lördags spenderade vi ju som sagt dagen på ulvöya och sen hem och svidade om, käkade middag på fridays där våran servitör inte kunde släppa blicken om oss. Haha! En 20 årig svensk kille som inte riktigt visste hur han skulle göra för att få kontakt med oss. Han var lite nervös men han tog mod till sig när vi skulle betala. Söte!

Sen gick vi ner i baren på fridays och där var även bartenderna svenskar. Tydligen en ifrån Trollhättan men han såg vi inte skymten av.
Supertrevliga människor!
Vidare till Doctor Jekyll's aka köttmarknaden. Mikaela hade varit där innan och dom spelar vår musik så vidgick dit. Det vi inte visste var att det verkligen, verkligen var en köttmarknad! Haha helt sjuukt! Mikaela hade hört om det men det kan väl inte vara värre än vanligt tänkte jag men vad fel man kan ha!
Tänk er en stor folk hungriga hundar och en stor fet köttibit. Köttbiten var jag och Mikaela. Har ALDRIG varit med om liknande!
MEN ingen var otrevlig. Vi blev räddade av några killar när några andra inte ville ge sig. Dom drog tag i oss och höll oss borta ifrån dom andra som inte gav sig men när dom var borta gick dom också. Snälla killar? Vi hade väl klarat oss själva men detta var sjukligt. Jag ströckte mig efter mikaelas hand medans en kille drog bort henne och en annan drog iväg mig. Lite panik var det faktiskt!
Vi hade jäkligt kul ändå!

Just det. Påvägen dit när vi gick till spårvagnen på en ganska tom gata här vid skolan kom en bil åkandes som tvärstannade några meter bakom oss. Och jag tänkte " Nej! Jag orkar verkligen inte med sånna här tattare!" (en bil full med blattar)
Men dom backade tillbaka, öppnade rutan och sa: ursäkta, vi tappade andan när vi såg er! Har ni lust att hänga med på fest?" när vi sa nej sa dom inget annat än : ok, det skadar ju inte att försöka, ha en bra kväll!

What? Snacka om trevliga människor! Sådär har jag aldrig blivit bemött innan. Det brukar vara ganska så hårda ord och kaxiga killar hemma i Sverige men här visar dom mycket mer respekt!

Jag har blivit ordentligt positivt överasksd av Oslo denna gången. :)

Nu har jag ju skrivit en hel jävla roman haha! Ikväll väntar Jay z och Kanye west så under dagen blir det bara chili! Nu kurrar magen så de e dags för frulle.

Godmorgon :)


Goddagens

Publicerad 2012-05-26 Tid 18:48:32

Hejsvejs! Passar på att blogga lite när vi e hemma där jag har internet. Kan ju inte komma ut på nätet någon annanstans men det är väl lika bra för det e sjukt dyrt tydligen!
Vi har spenderat dagen ute i skärgården och det är galet fint! Ni ska se vilka hus! Helt sjukt, här snackar vi rikemän.
Det var världens meck för oss stt ta oss till stranden haha! Eller in på stranden rättare sagt eftersom det kostar ute på ulvöya. Men människor här i Oslo e så snälla! Har aldrig varit med om liknande hemma.

Nu e vi som sagt hemma igen och ja g väntar på att rödbrända Mikey ska bli klar i duschen. Vi ska nämligen ut och käka för att senare gå ut och göra Oslos gator osäkra :)
Lexus verkar lite bättre där hemma och det känns skönt! Man får ju ont i magen när det blir såhär.

Hoppas ni har det gött i värmen där hemma! Pössåkram


Vilken dag.

Publicerad 2012-05-25 Tid 18:39:19

Snart e denna dagen slut men först ska jag hoppa på bussen mot Oslo. Känns piss att åka när men lille skrutt e så dålig :/ men Andreas e ju hemma och tr hand om vår prins så det ska väl inte vara några problem.

Jag fick iaf mina möbler. Inte dom jag hade tänkt för dom var slut men detta va ju mycket snyggare och bättre kvalité. Pappa hjälpte mig hem med grejerna annars hade det nog aldrig gått! :)
Ska köpa lite andra kuddar och sånt där till och så ska vi få upp parasollet. Det blir nice sånna här varma sommarkvällar.


Godmorgon

Publicerad 2012-05-25 Tid 10:10:54

Skön morgon idag igen. Dock blir det nog en inne dag för oss idag då Lexus vaknade upp med hög feber. Stackarn.

Så jag passar på att ta morgon koppen i solen. Andreas kanske kommer hem tidigare eftersom hans rygg e paj och då kan jag nog åka och köpa möbler ändå. Det hade varit nice så kunde iaf Andreas och Lexus njuta av dom i solen medans jag e i Oslo :)

Jg blir tokig på trafiken här! Ända sen dom släppt på trafiken på den nya vägen har ljudet blivit så jäkla mycket högre! Inget jag störde mig på innan men nu hör jag inte ens om Lexus vaknar. Får springa in var femte minut. Hoppas bullerplanket gör sitt sen!

Hoppas ni har en lika bra morgon som jag, om inte bättre ;) pössåkram


Loving every second

Publicerad 2012-05-24 Tid 14:19:02

Njuter på min altan medans lilleman sover. De e sjukt va trött han blir i denna värmen. Han vill knappt äta men piggelin går ner ;)
Ja jag vet. Massa socker men det svalkar ju så gott!

Just nu pausar jag i skuggan. Det blir gaaalet varmt här! Precis som utomlands och jag skojar inte. Men jag älskar det!
Även om det e varmt så kan jag inte låta bli att längta utomlands. Dricka iskalla drinkar och vara solbränd. Höra utländsk musik och bada under den stekande solen!
Ja nu har vi Lexus med oss så massa alkohol blir det ju såklart inte men de finns ju goa alkofria med :) nä om jag skulle steka en kvart innan jag gör mig iordning. Ska klippa till kalufsen och bli bjudna på grillat hos camilla och Jesper. Hur nice dag? Fina människor, grillat och sol? Hela veckan har ju varit underbar!
Igår va hela Andreas familj här, förutom
Simon. Så firade vi jepson som klarat uppkörningen :)

Nä stek var det ja! ;)


Sol i sinne

Publicerad 2012-05-23 Tid 09:56:45

Sitter på min altan, klockan är inte ens tio och solen bränner som aldrig förr. Fåglarna kvittrar så det ekar överallt. Älskar att bo såhär nära skogen! Det doftar helt annorlunda här än vad det gör bara man kommer ner till Göta slätten. Igår skuttade ett rådjur omkring här också. Förstår inte varför jag gnäller ibland, men aldrig blir man nöjd right? ;)

Dagen bjuder på fint väder, ska tvätta och hänga det ute tänkte jag. Sen tar vi oss en tur ner till parken och hänger med goa vänner och deras småttingar. Fan, tänk att jobba hela sommaren. Fyyy! Jag vill vara mamma ledig varje sommar. Satans vad ungar det skulle bli! Haha!
Nej, man får helt enkelt bita i det sura
Äpplet ;)

Nu ska jag gotta mig lite till tills lex vaknar. Då blir det lunch :)




nineotwooneo

Publicerad 2012-05-22 Tid 21:07:38
Gokväll. Sjukt va dessa varma dagar kör slut på en. Här har det varit full fart idag och något gym blev det inte heller. Fasen. Men det blir såhär när det fina vädret kommer fram. Man vill inte sitta inne på nått gym när man har massa utomhusgöra att fixa sånna här dagar :)
Jag e galet trött så tänkte jag skulle hoppa in i dusche, äta något och sen sova.
Längtar just nu till helgen. Mikey sa att de ska bli 26 grader, ja typ som det varit här nu senaste dagarna så de e bara att packa med sommar kläder och bikini! Kommer bli en grym weekend i Oslo!

har egentligen inte så mycket skriva. Bjuder på en underbar låt som jag tjatar ut ännu en gång ;)
Godnatt!




Bästa.

Tisdag

Publicerad 2012-05-22 Tid 08:41:39

Ja då började tisdags morgonen bra :) utsövd och sådär. För tror ni jag kom iväg till gymmet? Nej! Haha!
Men det var medvetet. Sista gången jag kollade klockan var den halv elva. Då känns det sådär att tvinga upp sig själv halv fem när man kan träna på kvällen när Andreas e hemma.

Sitter och kollar på the voice som vanligt medans Lexus sover och just nu käkar som tårta. Jag fattar inte hur man kan få i sig sånt på morgonen! Mår illa av tanken. Men alla e ju olika ;)

Om en stund kommer Lotta och hennes killar hit! Super fint väder idag igen så denna dagen ser ju grym ut än så länge.
Så när lilleman vaknar ska jag sätta på lite musik! Jag dras in i en riktig reggae bubbla när det e sånt här väder. Have alltid en reggae nörd. Men när de blir sån här tropisk värme e det verkligen nått speciellt med reggae. Det ger en ett sånt otroligt lugn och sån harmoni.

Nä nu ska jag kamma mig. Hoppas ni får en fin dag i solen :)

Pöss&kram


Perfect day!

Publicerad 2012-05-21 Tid 21:47:50

En så jäkla underbar dag det har varit! Lexus har dock varit lite arg när det blivit för varmt men då har vi gått in. Men jag har varit ute varje stund jag kunnat för att lapa in varenda liten solstråle jag kunnat.
Jag orkar inte få igenom dagen. Håller på att spricka just nu känns det som! Jag har precis knökat i mig kvällsmat på, håll i er, nästan 900 kcal! Inte konstigt för vissa människor men för mig e detta galet mycket!! För er som inte vet, en kvinna ska ha i sig ca 2000 kcal om dagen. Det är nästan hälften i bara ett mål. ;P

Gott var det iaf! Jag kommer somna gött och i morgon blir det upp tidigt för lite gym! OM jag kommer upp vill säga :)

Hoppas ni har haft det lika bra som mig idag ❤
Godnatt!


Sunday

Publicerad 2012-05-20 Tid 17:08:35

Awesome day! Mat på g och solen steker fortfarande riktigt gött. Älskar detta! Det blir kanon väder hela veckan sen blir det tydligen en sjukt skön hel i Oslo med. Perfekt :)


Lamps

Publicerad 2012-05-19 Tid 21:36:31

Älskar mina nya lampor! :) dom e fina där dom står nu men dom kommet göra sig så sjukt fina i det nya sovrummet sen! :)


Saturday morning ❤

Publicerad 2012-05-19 Tid 08:35:53

Godmorgon! Härlig morgon att vakna upp till trots att jag var galet trött.det är disigt men solen tränger igenom molnen :)

Dagen igår spenderades med Anna och Mikey. Blev myskväll framför en bra film ( edge of darkness) och jag lyckades sno åt mig de sista lamporna igår! Vilken tur att jag fick tummen ur annars hade dom nog varit borta nu. Hon i kassan hade tänkt köpa dom men jag hamn före :P töntigt att man kan vara så lycklig över lampor ;)

Idag, ja vad händer idag? Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Hoppas nu har en kanon fin morgon! Pössåkram


Tick tack

Publicerad 2012-05-18 Tid 13:39:01

Se e inte nådigt vad klockan går långsamt när man vill att den ska gå snabbare. Dags för lilleman att vakna nu tycker jag!

Dagens härå ;)


Pink

Publicerad 2012-05-18 Tid 12:27:30

Hmpf! Tvättade håret precis och nu är det röda mer åt det rosa hållet. Haha jaja helt ok ändå ;)
Har nog börjat gilla rosa i rätt kombination nu. Tycker det e riktigt snyggt om man e blond med en rosa dip dye. Rätt rosa då. Det kan lätt bli fel färg :)

Nu har jag lagt min bråkstake. Han har inte alls varit på min sida idag så vet inte om vi tar oss till överby idag faktiskt. Slår vad om att lamporna inte finns kvar när jag väl tar mig dit. Jag har alltid den turen.

Vi får väl se om Lexus e gladare efter lite sömn. Jag hade ju velat träffa Anna och Mikey sen så det hade ju varit kul om Lexus också ville det ;)


Stress?

Publicerad 2012-05-17 Tid 22:58:18

Nu har jag vandrat runt här hemma en stund. Min jävla fot domnar bort och det går längre upp i benet hela tiden. Grymt irriterande!
Det släpper liksom inte. Jag har förstått att kroppsdelar kan domna av om man lider av ordentlig stress men jag har inte kännt mig sådär innerligt stressad på länge nu ju. Om det nu beror på stress, hur fan jobbar man bort det om man inte ens märker det?
Äh! Det är väl någon nerv som hamnat i kläm.

Jag har iaf myst ner mig i soffan efter en dag hos mamma och pappa. Kollar på lite inredning och jag har äntligen hittat ett så jäkla fint soffbord men det är för långt!! Alltid är det nått! Fesen också.
Jag har mätt övervåningens väggar och dom är för låga för att kunna ha den sänggavel vi vill ha men när snickaren var här sist föreslog han att vi höjer taket en 20 cm. Bara sådär så nu kommer ju sängen att få plats ändå! Wii :D har en bild framför mig om hur det ska se ut.
Ska iväg och köpa nya sänglampor. Ptja... I morgon kanske? Har hittat ett par så sjukt fina som jag bara måste ha.

Jag vill ha ett smalt vitrin skåp och några hyllor. Ah det e för mycket nu. Vi kommer behöva mycket till övervåningen så vardagsrummet kan väl få lida lite till. :)

Mja... Dream on!


Oooh what a mornin!

Publicerad 2012-05-17 Tid 11:47:33

Idag fick jag sovmorgon, tackar :) men när Lexus somnade om vid sju vaknade han efter 20 minuter och stortjöt!
Verkar vara tänder. Han vaknade nämligen 05 idag. Och somnade för fem minuter sedan (!!!) tror ni vi har fått bråka med honom idag? Har aldrig varit med om att han trotsat så här mycket. Meeeen de e något man får ta när man skaffar barn, det har ju sin charm det också? ;)
Även om det inte känns så just under tiden men efter, när han har somnat, vilken lättnad! :)

Så nu sitter jag här i ett bombnedslag. Kastruller och leksaker öööööverallt! Men jag njuter av mitt kaffe ändå.:)

Ny blev klockan mycket helt plötsligt! Ha en bra dag! Pössåkram :)



Gokväll!

Publicerad 2012-05-16 Tid 22:49:37
Sitter här i soffan med en kopp kaffe. Helt omedveten om att klockan var så mycket! Dumt...mycket dumt.
Meen, jag var inställd på att researcha lite och jag har fan koncetrationssvårigheter så det räcker så lite kaffe behövde jag för att skärpa minna sinnen. Men jag som varit så sjukt trött efter gymmet tänkte att det skulle bli riktigt gött att somna tidigt. Hmpf! trodde du ja! :P

Jaja...Andreas, min fina fina man har somnat i soffan här bredvid. Ovanligt ;) Men för en gång skull sa jag å honom att somna. Värst vad jag e snäll nu för tiden? haha ;D
Men det har varit en mysig dag. Älskling kom hem tidigt. Beställt massa sommarkläder, myst massa med tokstollen Lexus, tränat och lagat god mat jag och älsk. En helt vanlig kväll men ändå en kväll med så mycket ro i själen. Alla kvällar e inte sådana. Virrpanna som jag e känns det som att jag har tusen saker att göra men inte ikväll.
Tillfreds med livet :)

Denna helgen ska min andra halva iväg till borås och ha kul med sina "lag kamrater" :P Men jag ska träffa Mikey, det var evigheter sedan! Ja det var nog när vi var i malmö sist! Då blev det ingen koncert men nästa helg åker jag till Oslo för att hälsa på henne och gå på Kanye och jay z. Änligen! Har längtat efter att se Jay Z igen!

Nog om detta. Nu ska jag kika på BB och fortsätta läsa. Pössåkram och godnatt!




Tisdag?

Publicerad 2012-05-15 Tid 08:19:58

Jag har dålig koll. Det är väl tisdag? :)
Lilleman var supertrött så han gick sova tänkte jag men vem e de som ligger och sjunger inne i sovrummet? ;)

Han somnar väl snart och då blir det frukost för min del. Idag ska vi åka och hälsa på Sandra och William. Mer än så har vinner planerat och det e skönt :) jg hade önskat att proteinet kom idag också. Det tar slut för jäkla snabbt när man e två på ett kilo. Nu beställde vi 6 burkar/kilo. Hehe, lär behöva en kundvagn när jag hämtar ut det.

Nu har det tystnat där inne så jag ska stilla min hunger OCH boka buss biljetter!!! GLÖM EJ! Guldfisk nr 1!

Pössåkram :)


Trött!!

Publicerad 2012-05-14 Tid 22:52:03

Trött, trött, tröött!
Men ite sov trött. Bara sjukt seg i kroppen. Men får väl bli sängen snart ändå. Har suttit och filurat lite över mat igen.
Vet ni hur mycket man ska äta om dagen och hur ofta?
Det är ofta det krockar för mig när jag umgås med folk eller är ute och reser. Dom flesta äter så jäkla sällan och jag äter... Ja jämt känns det som! Men jag äter som man ska. Om ändå inte för lite.
Man ska äta sex gånger om dagen och jag äter väl kanske fem gånger. När vi e utomlands med vänner eller familj e jag en pain in the ass som tjatar om mat ela tiden och ännu värre blir jag när jg inte får mat ;P

Nu har jag anpassat mig. Jag orkar inte. Iaf när jag umgås med andra än min familj. Och om jag klarar det utan att bli tokig för man vill inte vara en börda :P

Hur ska man hinna äta rätt? Sen när jobb och allt sätter igång. Nu e jag mer noga med va jag stoppar i mig ön jag var förr. Donken varje dag utan att öka ett gram i vikt.
Mjaa det blir en utmaning.

Nu ska jag sluta pladdra om kost. Detta dilemmat har jag alltid haft men försöker blunda för det periodvis för jag orkar inte!!

Ne. Kolla färdigt bb o sen sova. Godnatt!


Blogg appen.

Publicerad 2012-05-14 Tid 09:35:04

Appen suger ju totalt idag! Ni får kolla instagram ist.


Ny vecka

Publicerad 2012-05-14 Tid 09:23:04

Då var det måndag igen! Härligt väder att starta veckan med, eller inte. Men det kommer väl! För ca ett år sedan vid denna tiden satt vi och solade i trädgården. Får vi ingen värme? :(

Ska snart dricka lite kaffe tänkte vara visa min bikini först ;) egentligen skulle jag ta dagsforms bilder men de e fan inte lätt att göra själv!
Jag e lite bikinitokig. Vet två till bikinis som jag nog inte kan låta bli att köpa.

De e ju tur att man har lås på sin blogg så man slipper tänka på va för bilder man lägger ut :P
Jag är lite smått förälskad i denna bikinin. Knallrosa på insidan och tycker det e lite synd att det inte syns för orange och knallrosa var riktigt snyggt ihop!
Gjorde även en dip dye igår på mitt hår. En riktigt mörk mockabrun i överhåret och knallrött i topparna. Nöjd som fan!


Making some changes

Publicerad 2012-05-13 Tid 20:09:02

Sååå söndag igen! Har haft En fin fin helg och mamma har sovit här inatt. Det att en sväng på överby och jag köpte hem en bikini till. Jag och bikinis! Har överdrivet mycket bikinis i min garderob :P

Nu sitter jag med färg i håret :) slängde i en hårfärg jag använde mycket förr som jag verkligen älskar men e riktigt svår att få bort om man vill bli blond ;P
Så blond lär jag inte bli igen på ett bra tag!

Nu längtar jag som en toooook efter sommaren! Vill inviga mina bikinis och vara ordentligt brunbränd.
Det var lite komiskt förut när jag köpte bikinin. Jag sa till Andreas att den här kommer vara grymt fin när man r knallbrun och när jag kom till kassan sa hon: åh den här bikinin älskar jag! Och den kommet vara snygg på din bruna hy, du har väl väldigt lätt för att få färg? Det ser så ut!
Hehe lite kul att en okänd människa säger så till en, speciellt om man e soldyrkare som jag e ;) att bli kallad blek är en förolämpning för mig. Usch! Töntigt kanske men jag tål inte blek hy på mig själv och hur mycke fräschare är inte vem som helst med lite bränna?

Jaaa nog om det. Nu ska jag skölja ur färgen ;)


What a day!

Publicerad 2012-05-10 Tid 20:37:48

Lagom seg i kroppen idag. Lexus somnade för en liten stund sedan, dumt. Han somnade i bilen tidigare och då var det verkligen omöjligt att få honom att somna. Och Andreas har match såååå...
Nu hann jag ite till gymmet i tid :/
Jaja en vilodag extra då.

Jag och lex har spenderat dagen på överby med moster, matte och lysell. Fina människor det där :)
Lexus fick lite kläder oh även jag. Snacka om att jag kämpade med mig själv! Jag vet nog ingen som har lika jobbig beslutsångest som mig. Tillslut fick jag fråga Anna i kassan vad hon tyckte och inte ens hon kunde bestämma åt mig ;P
Jag kommer väl förmodligen ha allihop sen innan sommaren e slut för alla va så jäkla snygga. Men dessa två var helt klart snyggast.
Lite sommarkläder rikare och nöjd e jag väl. Ett tag iaf!

Sen har vi varit och umgåtts med Lexus favorit Sandra nr 2. Han gick loss helt i williams lekrum. Får no köpa hem fordon i alla dess former till lilleman. Han brummar på som aldrig förr med allt han kommer åt :)

Nu e dagen snart slut så ska mysa ner mig i soffan med lite ben&jerrys. Godnatt ❤






Sjätte året?

Publicerad 2012-05-10 Tid 10:30:57

Insåg just att jag e inne på sjätte året på donken!! Okej, femte om man räknar bort året som mamma ledig men jag har varit anställd där i sex jävla år!?!
Time for change säger jag bara! Vad fan som helst.
När chefen är bitter och även påpekar att jag absolut inte måste komma tillbaka om jag inte vill?! Vilken chef säger så? Hon borde ju vara glad för att skillad personal ens funderar på att komma tillbaka.
Jag tänkte att det kanske skulle vara kul att komma dit, kikade in i köket lite oh snackade med mina Goa arbetskompisar och jag kan säga att dom e den enda anledningen till att man står ut.
Hade Erik varit kvar, min fd chef kan jag lova att jag hade trivts bättre. Han var bäst.
Nu kanske någon som läser kommer berätta för min nuvarande chef att jag känner så. Vissa på jobbet e större skvallerbyttor än någon annan på detta jordklotet men varsågod. Man måste väl få säga vad man tycker.
Jag står för vad jag tycker och det vet hon om. Samtidigt vill man att chefen ska bli glad att man väljer att komma tillbaka. Den attityden jag mötte var inte en attityd man bör ha.

Grr!! Nej nu e det dags för förändring!
Men chef kan vara supertrevlig också så klart! Men ibland förstår jag henne inte alls.

Jag skriver detta i bloggen för att jag ska påminna mig själv om att sätta fart, inte bara tänka tanken.


Pössåkram!


Vanilla

Publicerad 2012-05-10 Tid 09:59:02

Godmorgon :)
Idag startar jag dagen sent. Lexus sov till halv sju och somnade nyss om. Han har varit trött men arg som ett bi när jag skulle lägga honom så han fick vara vaken.
Nu sover han som sagt och jag sitter här med vanilj kaffe :)
Idag e jag lite sugen på en sväng på överby. Andreas ska ju jobba över ändå så har ju hela långa dagen på mig att hitta på nått. Någon son e sugen på en överby dejt? ;)

Jag ska leta upp lite shorts till lilleman och sådär. Vill klä mig somligt!!! Väärmee var e duu?? ;)

Det är tre månader ungefär tills vi åker till Kreta och fyra månader till sommarens slut. Hur sjukt är det inte? Vi har sommar typ 3 månader om året och resten e bara rått. Usch!!
Nää... Ska satsa på att köpa ett hus utomlands. Precis som min bästa väns bror gör nu. Han gick och köpte sig ett hus i Florida. Rätt nice! Vafan bor vi sverige för? ;)
Kanske borde flytta utomlands?

Nja en sak i taget ;)




Beautiful mornin

Publicerad 2012-05-09 Tid 09:24:13

Godmorgon! Då var den onsdag. Dagarna flyger förbi men samtidigt känns det som att allt står tvär stilla. Jag sitter med mitt morgon kaffe. Den underbara koppen man får om dagen. Oslagbart ;)

Jag har redan hunnit vika tre ton tvätt och tvättat en maskin och hängt. Rensat massa kläder i Lexus garderob som lexus kusin theo ska få. Så himla sött namn som passar honom perfekt!
Medans jag gjorde detta drog Lexus fram en trådback som vi har ställt i sovrummet för tillfället, satte sig i den, gungade och brummade. Jag tror han körde bil ;)
Detta med att ha barn, helt sjukt underbart! Alla små detaljer som gör eller idéer dom får för sig.

Igår ville Lexus inte ligga kvar i sängen och drick välling så han tog flaskan och gick iväg. När han lallar runt här i sin egna värld och inte ser vart han går går han in med flaskbotten rätt in i hörnet på soffbordet och kastar sig baklänges. Haha han såg så frågande ut och blev jätte ledsen men det gick över fort.
Vi har en leksak på hjul som låter som en kossa och den är Lexus jätte rädd för. Han e så nyfiken och pekar på den men så fort den kommer nära får han panik.
Han skulle leka med sin traktor igår bär han var nyvaken och sådär trött. Och traktorn kom åt kossan så den började låta och jag trodde Lexus slog hjäl sig som han tjöt! Han sprang med armarna mot mig och såg inte ens bordet som stod emellan oss, så där stod han. Gråtandes så han knappt kunde andas med skrynkel tryne på andra sidan bordet. Tror ni mitt hjärta gjorde ont? En aning! Haha underbara unge ❤

Jag tog upp honom och virade in honom i filten men så fort jag satte honom ensam blev han ledsen igen och stirrade på kossan. Den måste vara riktigt farlig den där! ;)

Allt ens barn gör är guld. Visst kan dom göra oss galna men alla mysiga stunder och charmiga ögonblick väger över så jäkla mycket.
Han får inte ha min telefon men ibland kan jag inte låta bli att ge den till honom för att se honom trava iväg med telefonen vid örat och säga "ala?". Eller när han öppnar knapplåset och sedan skrattar och visar för mamma med världens leende "Titta vad jag kan".

Han e mitt livs kärlek den där Lexus ;)



Godmorgon

Publicerad 2012-05-08 Tid 09:40:21

Åååh skrev ett as långt inlägg som raderades av någon anledning! Uuuh crap!

Jaja, godmorgon!
Frukosten ligger i magen ett benpass väntar senare som jag kanske får chilla lite med. Eftersom jag har träningsvärk! Dumt att träna då. Många "tränar bort" värken men det e rätt dumt enligt mig. Iaf om man vill att musklerna ska växa.
Men detta e ingen träningsblogg så ska inte skriva om massa sånt nu.

I morgon kommer snickaren och mäter! Wohoo det händer grejer nu! :)
Tänkte jag skulle iväg någon gångbro veckan och köpa lite sommarkläder också. Behöver nya shorts! Haha sist jag köpte ett par shorts var nog i Filippinerna. Ska nog köpa ett par converse kopior med. Egentligen hade jag kanske köpt riktiga converse men helt ärligt, trots att jag har råd att köpa dom för en gång skull så vill jag inte
Lägga 700 på ett par skor. Eller... Vill jag det? :P

Happ jaja avslutar mitt svammel här med en bild på ett sjukt fint hus. Stort också. Har alltid velat bo stort men sen slår det mig, tänk att vara ensam hemma i ett stort mörkt hus? Huu! Eller att hålla ordning i alla rum ;P



Tönt varning

Publicerad 2012-05-07 Tid 20:26:35

Kom nyss hem från gymmet. Visade mina töntiga bilder för Andreas och han flinade och sa " eftersom det är du går det an men hade det varit någon annan hade det varit pinsamt"
Hmpf!!! Haha jaja, jag får väl vara pinsam då ;P
Men att ta bilder påstig själv efter ett pass då musklerna e upp pumpade gör en så jäkla peppad! Och sen blir man så jävla nöjd när man ser att man är tillbaka till sin vanliga kropp som jag hade för länge sen. Tack muskel minnet ;)

Och sen bryr jag mig faktiskt inte om någon tycker jag e töntig. När man gör nått som får en att må bra ska man fortsätta och folk får säga vad dom vill ;)

Nu e Andreas iväg och tränar med Christer. Jag chillar, ska käka något om en stund och möjligtvis plugga lite.
En sak e säker! Det blir tidigt i säng för jag e trött!!!

Fick klippa bort mitt huvud för jag såg ut som en alien haha!


Spinning around

Publicerad 2012-05-07 Tid 11:55:08

Godmorgon! Lite sent kanske men har varit ute och lekt med lilleman tills nu. Han var så trött så butik gå in och käka lite lunch och sen sova.
Han e så mysig nu, det är ite ofta han gosar, alltså verkligen lägger sig på ens bröst som han gjorde som spädis och halv somnar. Men nu när jag bar in honom sittandes i min famn la han huvudet på min axel, tätt intill min hals och bara gosade in sig och kramade om mig. Det se nästan att jag ville ha kvar honom där tills han somnat ❤
Men det går inte för han somnar inte ordentligt på det sättet.

Nåja. Idag ska Andreas jobba över. Kommer hem strax innan Lexus ska sova så han får inte mycket tid med honom denna veckan. Trist men han får hela fredagen ledigt iaf!

Strax ska jag fixa lite lunch till mig själv också och så kanske min kära mor har tid att ringa tillbaka ;)
Behöver hennes råd nu när vi sitter i bil funderingar! Vänta och spara pengar eller köpa nu. Ptja... Det säger väl sig självt egentligen vad som e bäst?

Nu kurrar magen! Tonfisk och ris står på menyn, tonfisk älskare som jag är :P

Ha en fin dag i solen! Pössåkram


Take a chill pill.

Publicerad 2012-05-06 Tid 21:38:39
?Heeej där! N sitter jag framfr bb (såklart) och kikar på bilar emellanåt. Men nu ska jag ta ett chill pill. Ska bara prov köra ford kuga först SEN ska jag ta tid på mig att bestämma mig. Så hinner man spara lite mera riksdaler. Som man kan välja att spara eller lägga på bil. Det får vi se SEN!
förstår inte varför jag ALLTID ska bli så ivrig!
Lr ja...vi brstämmer väl biltillsammans men jag bestämmer mest ;P



Ford Kuga

 

Eller Kia sportage?

 

eller ska vi vänta tills den nya kugan släpps?

 

hehe nääää, det e en coupe så det går ju inte (endast därför, inte för att en kommer kosta multum ;P hr, Lr mja kanske då! )

 

Nä nog om detta.

Idag har vi tvättat bilen och klippt gräset. Härligt med nyklippt gräs och soool! Helt underbart.

I morgon e det måndag och ny vecka. Men det är i morgon det. Nu blire lite glass! :)

Ska btw köpa hem en super gainer. Jag orkar verkligen inte äta så häär mycket hela tiden! Eller orkar, jag får liksom inte till det tidsmässigt!

 

Ha en uderbar kväll vänner!!

 

 


En djungel

Publicerad 2012-05-05 Tid 16:50:08

Gah! Jag blir galen! Ena stunden har jag bestämt mig på riktigt och andra stunden tvekar jag och sen bestämmer jag mig igen på något helt annat! Hatar det! Haha

Ska man köpa en bil man länge velat ha, inte världens största bagage utrymme och liiiite sämre säten eller ska man köra en snygg och jäkligt rymlig bil men inte alls en sån man egentligen vill ha?
Det e inte som stt jag måste bestämma mig i detta ögonblick men det hade varit skönt att ha fått det gjort!

En Kia sportige? Mitsubishi ASX? Ford
Mondeo? Volvo v70, V50?? Jaaaduuuuu....
Jag har velat ha en Kia sen den kom. Men det är inte en ultimat familjebil. Mondeon har snyggare inredning och jäkligt rymlig. Blööööö ???





.

Publicerad 2012-05-05 Tid 11:50:55

Life feels freakin awesome today ❤


Mornin

Publicerad 2012-05-05 Tid 11:19:00

Startar denna morgon med ett ordentligt rygg+axel pass. Underbar morgon!


Oj.

Publicerad 2012-05-04 Tid 13:22:45

Skrytigt eller inte. Jag e för nöjd för att bry mig ;P


Dom finns!!

Publicerad 2012-05-04 Tid 13:19:57

Om man vänder kameran i en bra vinkel, spänner magen och posar då kan man ana dom! Haha liiiite nöjd e jag allt. :D din existerar ta mig fan där under! ;P


Godmorgon

Publicerad 2012-05-04 Tid 08:57:27

börjar min morgon med stt planera hela dagens mat intag. Jag har gjort ett schema på 6 måltider och då är det så mycket så jag kommer må illa asså!
Haha men ändå måste jag äta mer för att få i mig det jag behöver.
Jag kommer inte ha någon fritid! Bara äta äta äta.
Undrar hur jag ska lyckas med detta när jag börjar jobba igen?
Men det är bara en period jag ska äta så här. Sen när jag gått upp dom få kilon jag vill upp kan jag äta normalt igen.

Idag slutar älskling redan klockan 14. Då tror jag nog det blir en sväng till Kungälv och titta på bil :) och sen måste jag träna! Blev inget igår eftersom Andreas inte var hemma förän vid halv åtta. Jag som försöker lägga mig i tid kommer aldrig ner i varv om jag ska träna så sent.

Nä så idag blir det en sväng på gymmet innan vilohelgen kommer.
Känner mig så oduktig efter denna veckan så de inte e sant.

Ha en fin dag :)



Godnatt

Publicerad 2012-05-03 Tid 23:31:23

Höll på att skriva godmorgon, ja men hej. Jag har koll ;D
Jag tyckte det kändes som jag ätit bra idag och ptja... Det har jag väl. Men det beror på vad man e ute efter.
Jag har ätit ofta och nyttigt. Massa grönsaker men ändå för lite. Ja det e inte lätt!!
Nu går jag över till onyttig mat igen. Ät, ät, ät, äääääät!!!
Mitt mål from nu är 3000 kcal om dagen. Idag har jag fått i mig 1500 trots att jag ätit en jäkla massa. För lite ändå tydligen :p
Fortsätter jag så kommer jag rasa i vikt och det vill jag ju inte. Nä, middagen och lunchen kommer hädanefter vara mega stora.

Vissa tycker det e konstigt stt man har svårt att få i sig 3000 kcal om dagen medans jag tycker de e as svårt men verkligen super lätt att få i mig för lite. Hur kan det vara så svårt att gå ner i vikt egentligen? Haha ;)

Nej nu ska jag sova! Godnatt!


Lovely

Publicerad 2012-05-03 Tid 12:41:19

Lexus leker i sin egna lilla värld och springer runt här och jag ligger i solen och tittar på. Så otroligt gött ;D


Torsdag

Publicerad 2012-05-03 Tid 09:28:44

De e torsdag va? Har ju ingen koll :P
Godmorgon iaf! Idag är jag en utsövd tjej ska jag tala om. Såå skönt!
Lexus sov till 7 ist för 05.30. Tack vare att Andreas valde att sova i soffan så stt han inte väcker Lexus varje morgon och det velar ju hjälpa. :) lite trist bara att ha den stora sängen för mig själv.
Men sömnen behövs verkligen, jag har inte orkat plugga det minsta det sista.
Jag har försökt men kan verkligen inte koncentrera mig när jag e så trött så förhoppningsvis e jag pigg nog ikväll :D

Idag har vi inga planer, eller? Känns som att jag glömmer nått.
Lite kaffe kanske kan få min hjärna att funka som den ska ;)

Idag ska vi njuta av solen vet jag iaf för snart e den borta igen. Det känns så otroligt skönt att ha bokat en resa i sommar. Då har man ite den där ångesten man får inför en tråkig svensk sommar.
Inte för stt sommaren ger mig ångest men man hoppas alltid på mer än vad man får.
Nä, kaffe var det ja.
Ha en underbar dag! :)


Goodnight

Publicerad 2012-05-02 Tid 21:39:48

Ooh så ont i benen jag har nu :S har ite gått as mycket direkt men jag antar att kroppen e trött sen innan.
Idag har det varit en så otroligt fin dag! Den spenderades med Alex och Sandra i solen med våra kottar :) sen for vi iväg till thn jag och älskling och tittade på bilar! Dom hade ingen Kia inne som man fick köra men provsitta o sånt gjorde vi och JAG SKA HA EN SPORTAGE!! ;P
allt klaffade, iaf om det blir en diesel men bensin funkar la det me.

Ja en riktigt bra dag har det varit kan jag lova.
Nu e jag mör efter gymmet, ska äta o sen sova.
Bjuder på en bild ifrån tidigare ikväll.

Godnatt!


The Sun is shining

Publicerad 2012-05-02 Tid 08:20:13

Så löövli! Godmorgon på er :)
Idag väntat en dag i solen med fina vänner och barn. OM jag älskar denna årstiden!
Sen känns bara allt så jävla bra för tillfället. Bara att få bokat den där resan gjorde att en fet sten föll i från mina axlar. Renovering sätter snart igång så vi får ordning på saker vi stör oss på och sen blir det ny bil. Tror Andreas lillebror som har uppkörning snart ska fö köpa våran bil för en billig peng. Perfekt att leka runt med en gammal polisbil som förstabil? :)

Jag har bestämt mig för vilken bil jag ska ha nu. Om den inte har några stora nackdelar som talar emot det sen bär vi provkört den då vill säga.
Det stod/står mellan dessa två, kan ni gissa vilken jag valde? :)
Kanske låter skrytigt att skriva om detta? Men det e inte meningen jag e bara så frickin jävla glad över detta!


Man kan inte alltid ligga på topp!

Publicerad 2012-05-01 Tid 19:59:02

Skulle egentligen befunnit mig på gymmet ikväll men innan jag visste ordet av det var klockan för mycket :(
Nåja, jag sitter i soffan och varvar ner med ett glas cider!
Det tycker jag är ett bra avslut på denna varma dagen :) jag har verkligen inte druckit alkohol på evigheter. Var nog i somras senast? Inte ens ett litet glas vin. Så duktig jag e ;P
Känns dåligt att dricka. Vet inte varför jag har blivit sån. Någon gång ibland går väl an.
Men på lördag ska vi ut, alla oldies ifrån donken. Kommer nog bli kul!

Nä jag e för seg för en ordentlig uppdatering. Om älskling kommer hem i tid i morgon ska vi provköra bilar! Wiie! :D

Ha en underbar kväll alla!



https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_200785217.jpg" class="image">