Härligt

Publicerad 2012-02-29 Tid 16:13:35

Idag går min hjärna i slowmo men det har varit em rätt fin dag ändå hittills. Solen skiner och jag har invigt mina pumps :) älskar dom! Jobbigt bara att jag nu mera ( efter grav) har två olika stora fötter haha ;D
Men så e de. Känns så tjatigt att skriva om vädret, men de e ju så härligt! ;)

I morgon e det torsdag och då ska vi träffa mamma/ mormor och på fredag kommer våra soffor! Wii :D en dag tidigare än vad det skulle. Kunde inte passa bättre :)


Onsdag

Publicerad 2012-02-29 Tid 06:54:10

Godmorgon! Vilken mysig morgon :) vi har varit vakna sen 5 ungefär. Lär bli en tupplur snart!

Lexus springer runt här som en liten tok. Nu sitter han och meckar med bilen ;D
Jag tycker om i sitta här och titta på när han lever sig in i sin fantasi, man får sig några skratt ;D

Idag blir det en sväng i det fina vädret jag hoppas kommer dyka upp och senare blir det BVC. Ska bli kul o se hur mkt lillfis växt till sig. Tror vi var där när han var tio månader sist. Det är ju en evighet sedan.!


Godnatt min skatt❤

Publicerad 2012-02-28 Tid 23:22:45

Stensover så gott och snarkar högre än någonsin, fina unge!


Framtiden ♥

Publicerad 2012-02-28 Tid 16:15:27
Allt känns ju så jäkla bra just nu! Men det brukar vara så sånna här dagar :D
Blir ingen bodypump ikväll. Rätt glad för det ändå för min energi brukar ju ta slut efter typ halva passet haha. Jag kanske inte borde köra så tungt som jag gör.
Men det blir iaf gymmet en sväng eller kanske bodybalance i thn. Inte lika jobbigt som bodypump o det hade passat mig utmärkt idag!

Gick ju en sväng med lex förut utan vagn och de va ju tur att han inte ville gå så långt som jag tänkt för fyyysatan va jobbigt det var att gå hem igen. Upp för backen med en...ja vad väger han nu? Ska bli intressant o se i morgon. Tung e han iaf! Så jag har redan hunnit göra av med massa energi och stoppar i mig för lite utav det så då e de ju inte konstigt att jag inte orkar.

Nej! Ska bli duktigare på detta att äta oftare. Har kommit på mig själv vissa dagar att jag bara ätit två mål (!!!) inte ok! Inte konstigt att jag står stilla på vågen.
Men idag har jag ätit som man ska och ska snart börja medmiddan så då hinner jag knöka i mig lite till innan gymmet ;)

Ikväll ska jag sätta mig med lite grejer som jag skulle fått gjort för lääänge sen! Har hittat nått som lockar mig som fan. Jag änskar att detta året var slut nu så jag kunde ha kommit dit jag vill med alla projekt vi har på g! Meeen så enkelt e det inte ;)
Vi får se vad framtiden har att erbjuda!




Im not sinkin to that level.

Sol i sinne

Publicerad 2012-02-28 Tid 13:59:45

Helt sjukt vad mycket solen gör för ens sinne. Sitter i tshirt! Känns lite skumt egentligen.
Nu gottar vi oss i solen fram till mellis :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_191579527.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_191579527.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_191579768.jpg" class="image">


Busunge

Publicerad 2012-02-28 Tid 12:59:12

Skulle prompt plocka upp en pinne och banka skiten ur några löv ;) tur han ärvt ett par galonisar av Texas annars hade vi haft problem!


Tisdag

Publicerad 2012-02-28 Tid 10:50:56
Jahopp! Då var det tisdag igen. Tiden går så fort när man e mamma ledig. Sjukt!
Just nu e jag lite rörig i huvudet. Jag skyller på lexus ;) Han brukar alltid somna om en timma lr två efter att han vaknat och då brukar jag passa på att duscha osc men idag ville han inte sova.
Nu sover han iaf och jag ska försöka hinna få ordning på mig själv innan han vaknar. Tror minsann jag börjar få en rastlus liten unge. Han har kommit upp i åldern nu och behöver aktiveras ordentligt!
Ni skulle sett honom på boströms igår haha! Han sprang som aldrig förr, sicksacka bland alla färgglada grejer och man fick nästan jaga honom för att hinna ikapp.

Ja så när L vaknar ska vi ut och gå en sväng. Vi lämnar vagnen hemma så han får springa av sig :)

Och just det! Idag bokade jag och Mikey biljetter till Jay z och kanye!! Wihoooo! Fan vad jag har längtat efter att få se Jay z igen! Jag gick på en konsert med honom för ca tre år sedan med en person som inte alls uppskattar hiphopen som jag gör. Sällskapet spelar stor roll när man gör nått sånt :)
Och jag tror nog mikey, eller möjligtvis Jennifer (Gosh) är dom enda av mina vänner som har samma musik smak som mig. Så bättre sällskap kunde man ju inte ha :D

Det kommer bli totalt jävla freakin awesome!! Kommer sakna Lexus som en tooook men det kan vara hälsosamt att komma bort ett par dagar också.

Måste bara klaga lite. Kan dom inte bara SLÄNGA de där TÖNTIGA kedjorna?! Haha ;D

 


House inspo

Publicerad 2012-02-27 Tid 14:07:22

Phjuuu vilken grinOlle Lexus varit idag! Nu har jag fått honom att somna
Så får hoppas han vaknar upp i e go o glad!
Jag har hittat ett av alla drömhus därute ;) vårat kommer ju aldrig att bli såhär stort men planen e iaf att sätta in sånna där stora fönster. Kommer bli såå fint!

Btw, ja det snöar. Alla jävla negativa statusar på fb asså! Suck, att folk orkar gnälla hela tiden?? Var lite positiva förfan ;D det har snöat hela förmiddagen men inte en enda flinga har lagt sig. Förstår inte varför ni deppar? De e fortfarande februari! :)


27februari

Publicerad 2012-02-27 Tid 09:24:55
Heej på er!
Sitter här med min kopp kaffe i tystnaden och bara njuter. har egentligen tusen saker att göra som jag skjutit å allt för länge men man måste få en lugn stund om dagen också och gärna i samband med frukosten ;)

Tänkte jag skulle ringa älsk snart o se om han snckat med snickaren. Fick ett pris igår som var sjukt mycket högre än den killen vi egentligen ville ha. Men då hade han lagt till en jävla massa grejer som han själ tyckte hade varit snyggt att göra. De va inte riktigt så vi hade planerat!
Det jag hade velat e att vi får orning på små saker som vi stör oss på som kommer höja husets värde så man kan göra boskadskarriär senare. Jag e gillar verkligen detta huset. Läget och sådär men jag hade inte haft nått emot större ytor ;) Ocgh egentligen slippa ha föör mycket att göra med det. Kan tänka mig att kanske bygga ut lite. Fixa till ett rum lr två. Men för att få vårat hus till det perfekta drömhuset (i våra ögon) krävs det lite mer än så.

Så vi får väl se vad som händer längre fram i framtiden. Har kikat lite på hus nu men det ligger inte många fina hus ute i lilla edet.
Kikade för skojs skull på de dyrare husen och det fanns kanske ett? Som inte alls var speciellt fint men kostade runt 3 mille. Kollar man i kungälv finns det hur många hus som helst runt det priset som är jättefina! Inte rättvist. :P Men, vem har tre mille? Inte jag iaf...men man vet ju aldrig hur framtiden ser ut.

Jag hade fvelat hitta ett fint hus på ström. Det finns två hus som e ok. Ena huset ska de göras en hel del med och det andra e lite väl litet.
Mja...högre i tak, braskammin och lite större ytor och kanske ett extra rum.  Men va säger dom? är det det tredje huset man bor i som blir huset man fastnar i? Ja vi får väl se.

ptja..drömma kan man ju som sagt göra ;)

Nog om det. Vad händer idag? Som sagt. Har tusen saker jag måste få gjort och vi måste även storhandla. Så vi får väö se vad det blir. Något gym blir det nog inte. Ska klara av ett pump pass i morgon då krävs det fan vila idag! :P

Hoppas ni får en fin dag trotts den gråa sörjan som ligger över oss just nu. Kanske spricker upp, det vet man ju aldrig :)

pössåkram






Oj

Publicerad 2012-02-26 Tid 12:36:19

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_191225972.jpg" class="image">


Njuter

Publicerad 2012-02-26 Tid 12:34:13

Vi njuter av vår solen på vår altan medans Lexus sover. De e så varmt så man svettas här! Så jävla underbart! ❤


Nöjd och glad!

Publicerad 2012-02-25 Tid 19:09:59

Såhär ser mitt hår ut nu :) jag ser helt förstörd ut men jag e sjukt trött nu! Håret ser iaf bra ut :D

Tog en stund att vänja mig vid det ljusa i luggen men jag gillar det verkligen!!


Godmorgon

Publicerad 2012-02-25 Tid 10:55:23

Nyvakna? Själv fick jag sovmorgon till 7 ;) just nu sitter jag och får håret fixat äntligen! Ska få lite slingor och fräscha upp håret lite.

Soligt och gött idag så det kunde ju inte bli bättre. Blir nog en sväng till överby när vi e klara här också :) jaa det känns som en bra dag! Pössåkram


Trött

Publicerad 2012-02-24 Tid 14:01:19

E så jäkla trött. Förstår ite varför men de e fan inte lätt att ta sig ur sängen på morgonen. Lexus e också ovanligt trött. Mja så e det vissa dagar.

Har inget kul att blogga om alls. Bara allmänt tjöt som vanligt. Det e fredag idag och det innebär massa gott!! 😄 va sugen igår men älskling sa strängt nej. Duktigt! Han har inte haft bästa disciplinen innan så när han har det e de ju bäst att lyssna 😊
God mat blir det också som redan står på spisen. En vanlig fredag egentligen :)

Jag blir galen på all planering snart. Jag önskar man kunde ta allt som det kommer men det går inte riktigt. Jag ska kontakta fkassan när de e dags att fixa resterande dagar o se lite hur jag ska göra. Jag vill ju egentligen vara ledig sommaren ut men då lär man bli så jävla fattig och det går INTE! Och sen övervåningen. Blir stöööörd! Jag vill ha ett pris nu! Hur svårt kan det vara att skicka iväg ett litet mail?

Jag vill att tiden ska gå så att man når fram till allt. Men bara för att man vill det går tiden långsamt ist för ovanlighetens skull. Hmja vad gör man? Inte ett skit :) de e bara att gilla läget antar jag.

Weeell, ha en fin fredags kväll alla! Nån mer än ni som hade önskat en varm sommarkväll nu ist? Massa vänner och grillar som luktar gott? Åh! :(


Utemöbler i februari?

Publicerad 2012-02-23 Tid 15:33:47

Gud vilken underbar dag! Helt ofattbart med tanke på att det bara e februari!
Jag har precis tagit mig en välbehövlig tupplur och Lexus sover fortfarande. Hann inte med min lilla tupplur tisigare så set var perfekt att jag fick den nu :)

Träffade Madde förut för en födelsedagslunch och en promenad i solen :) kunde inte fått en bättre dag känner jag! Men nu när det fortfarande e så fint ute kan jag inte låta bli att bli lite rastlös. Ska nog ta ut utemöblerna så man kan sitta emot väggen och götta sig :) lite tidigt kanske men kommer er nån mer snö nu så lär den väl ändå inte lägga sig?

Nä jag hoppas våren e här nu! Ååååh underbara vår!



Tjeeena tjeeeena

Publicerad 2012-02-23 Tid 08:07:21
Gomörra, gomörra! ;)
Hur mår mina kära läsare idag? Solen skiner ju och himlen e helt klar så kan man må annat än bra?
Jag har en uns huvudvärk och lite snurrig. Vet inte riktigt varför men glad e jag ändå!
Va en heldag på ullared igår. var rätt sparsam jag medans madde gick loss ordentligt! Dit ska jag också åka sen när jag e gravid och har en växande mage. Kanon att köpa mamma kläder där :)
Jag var ju ue efter kuddar igår men hittade inga som jag gillade :/ tråkigt men jaja what to do! Lite kallingar och sånt där fick jag me mig hem iaf. Det klassiska ;)

Idag har jag nog inga planer ännu. Kanske blir gymmet senare men fram tills dess blir det nog bara massa hemma göra. Tvätta och moppa golven!!!
Jag var så äckligt trött  i morse när Lexus väckte mig så kanske borde ta mig en liten tupplur. Så skönt att lexus kan ta sig ner ifrån sängen på egen hand nu. Dågör det inget om man slumrar till lite under tiden han dricker sin välling för när han e färdig går han iväg själv :P Då vaknar jag iof förstås! ;)

Nä, nu ska jag syssla med annat! Ha en fin dag! pössåkram







Brrrrr!!

Publicerad 2012-02-22 Tid 09:30:33

Godmorgon! Idag väntar en dag i Ullared med maddelito och mamma maddelito ;)
Jag lämnade Lexus tidigt imorse hos sin farmor så vi skulle slippa knö därinne med barnvagn. Jag är ingen stresstålig människa så de var bäst att lämna honom hemma.
Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och väntar på att klockan ska gå. Det är iiiskallt här! Så fort det blåser lite ute blir det så kallt inne. Vi vet ju varför. Altan dörr jävel. Man skulle nästan kunna blåsa håret om man ställer sig bredvid den ;P
Det får åtgärdas så fort det går asså.

Ingen ide att börja mecka med kaminen nu utan jag får helt enkelt sitta under filten tills de e dags att åka. Skulle vilja åka till göken också men de lat ju dröja.

Hoppas ni har en fin dag iaf! Pössåkram ❤


Godmornin

Publicerad 2012-02-21 Tid 10:29:33

Då va det tisdag :) sjukt trött e jag men vädret piggar upp. Blev förälskad i himlen när jag tittade ut genom fönstret. Man blir lagom promenad sugen asså men när jag tittar på marken här så e det rena rama isbanan. Livsfarligt!

Jaja vi får se hur det blir med den saken :) jag ska försöka bota min huvudvärk med kaffe nu och hoppas på att isen snart smält bort. Jag vill ut!! Utan att behöva kriga mig fram ;)
Jag längtar så mycket till vår och sommar så de e inte klokt. Jag vill bara sätta mig på altanen eller på gräset och titta på när lex leker i solen och dricka gott kaffe. I bikini och bara njuta! Åh ge mig sommar nuu!!



Peek-a-boo highlights

Publicerad 2012-02-20 Tid 21:20:39
Hår igen ;) Vädligt mycket yta men jag känner inte för att blogga om nått annat just nu. det blir för mkt deep talk och det orkar jag inte med. So thats why.

Kollar ni på jersey shore? Jenni (Jwoww)  har så sjukt fint hår nu i sista säsongen när hon har röda/orangea löshårs slingor i. Hittar inte en enda bild där det ser bra ut nästan förutom en men det är inte riktigt så hon har det i serien. Så ska jag ha det sen när jag går tillbaka till mörkt :)
jag ska bli en aning ljusare nu men om jag känner mig själv rätt kommer jag vilja bli mörk igen och då ska jag slänga i lite färg för att liva till det också. Kanske lite dip dye känsla över det. Jag han ju inte ha mitt ombre hair så länge då jag itne kunde få till rätt färg. Det var snyggt om jag fixade håret men annars gjorde jag inget med det såg det förjävligt ut. Flammigt och ojämt.

 

Älskar det!


Britney byxan

Publicerad 2012-02-20 Tid 11:38:10

Haha dessa hittade jag hos mamma o pappa igår. Minns mig i dessa och mina Buffalo skor och ett kort mag linne! Haha My god!

Böjer jag mig i dessa visar jag baken för alla och dragkedjan åker långsamt neråt. Hur kunde man ens gå i dom? Vilken tur att modet förändras ;D
det syns nog inte riktigt hur lågt skurna dom är. Och inte nog med det har jag tagit bort... Linningen? Heter det så? Hjärnsläpp :P


Sjuk värld

Publicerad 2012-02-19 Tid 22:25:04

Som jag skrev tidigare skulle jag ill mamma idag och lika lite kläder. Fick flasbacks ifrån brynje tiden och kom och tänka på en person jag varken snackat me eller sett sen den tiden. Jag fick för mig att leta upp honom på facebook bara för o se vad som försigår i hans liv nu liksom. Vart han tog vägen och så.
Det visade sig att han är död!! Han gick bort iförrgår. Helt galet. Och just nu fick jag för mig att leta upp honom?

Jag minns när Patrick Swayze dog. Den natten fick jag ett enormt sig att kolla på dirty dancing som jag inte kollat på på flera år. Morgonen därpå fick vi höra att han gått bort. Sammanträffande? Eller är det nått undermedvetet? Lite skum känsla.

Nä så sorgligt!

Nu ska jag kolla bb. Slippa sånt här tungt snack.

Rest in peace Robert Ekström.

Jag kände honom inte. Sånt måste man ju säga så att folk inte stör sig. Men jag kände honom på den tiden. Patricia du borde minnas honom :)

Ha en bra kväll!



Söndag

Publicerad 2012-02-19 Tid 10:59:26
Godmorgon! :)
Lexus ville visst säga godmorgon redan 03.30 i morse. Tur det var Andreas morgon att gå upp ;) Dock tror jag bara att Lexus vaknade och ville lägga sig hos oss bara men Älsk kollade inte klockan och gick upp och fixade välling. När allt var klart kollade vi klockan. Hm..smart!  De va ju bara att somna om efter vällingen :P Får hoppas att de inte blir nån vana bara.

igår kollade vi mello med madde, christer och bebbe i magen ;) Kul att dom gått ut med det nu så man inte behöver tänka sig för om man råkar skriva nått i bloggen.
Iaf jag fick en chock när Ranelid gick vidare haha! Och Mattias åkte ut?! Inte ok. Han och love generation kändes ju proffsigast och sjöng bäst av alla. Gillar Mattias röst också. Måste kännas riktigt surt för honom att åka ut mot en ploj låt. Äsch aja...vilken schlager tönt jag bliit helt plötsligt! Och ikväll börjar big brother!! Det får vi INTE missa! Haha ;D


Just nu sover Lexus och så fort han vaknat och ätit lite lunch blir det en sväng till hans mormor och morfar. Jag tänkte jag skulle rota igenom alla mina grejer jag har där. Det händer ca en gång varje år att jag går igenom det där. Blir nostalgisk och tar me mig massa kläder och skit hem som jag inte använder ändå :P Tänkte göra samma sak denna gången ;)
Tror inte jag har så mkt plagg  kvar ifrån "brynje tiden" men det hade ju varit så kul att hitta lite sånt. Haha gosch.. solskärm "golfkepa", svettband, brynjor, boxar dojjor, boxxar kjol, benvärmare, Hade även en jäkla massa sånna där...va heter det? handledsvärmare med hål för tummen? I alla möjliga former. Den tiden va rolig. Avklippta fingervantar, mörkt, mörkt uppklippt hår med massa små highlights. Haha de e såå synd att vi tog så jäkla lite bilder den tiden. Jag hade massa bilder. Iaf outfits bilder men vet itne vart dom tagit vägen. Misstänker att jag hade massa bilder hos mitt ex. Hade flera mappar å datorn men när jag kom dit för att hämta mina grejer och bränna ut mina bilder hade han tagit bort allt. endast för att jävlas. Så himla tråkigt!

Jaja så en nostalgitripp blir det idag iaf :) Passar bra när älsk e och hjälper martin o tess att flytta. Dom ska flytta till lidköping. Inte så förvånad faktiskt!

Nu ska jag sluta babbla och göra mig färdig så det bara e att dra sen när Lex e redo. Ha en fin dag i plusgraderna! :)




Godmorgon

Publicerad 2012-02-17 Tid 08:27:52

Ny duschad, Lexus sover och jag äter frukost i min ensamhet. Känns underbart :) solen verkar titta fram också! Hmjaa detta blir nog en fin dag ;)


When i was 22.

Publicerad 2012-02-16 Tid 22:27:05
22-23. Hittade gamla bilder på nattstad. Trodde inte jag hade kvar den men in kom jag :P Så kul att man lyckads spara lite gammalt men ångestframkallande också.

Älsk o jag

"Summer" och jag :)

När man var "ung" haha ;D

 

 

 


Vem fan är du?

Publicerad 2012-02-16 Tid 14:17:12
Ser mig i spegeln och ser inte riktigt mig själv. Gah!! Virrigare än någonsin. Mina kläder känns inte som mina. Mitt hår känns inte som mitt och jag känns inte som jag. Ja jag förstår att ni inte fattar vad jag snackar om. Nån fattar, det et jag ju. Men alla behöver inte fatta min konstiga hjärna. ;)

Jag börjar långsamt hitta tillbaka till mig själv. jag måste bara greppa tag om en tanke och sen hänga med i svängarna men oftast flyger allt bara runt och jag hinner inte fatta tag.
Det snurrar i min skalle, minst sagt.



Jag sitter och knopar ihop en playlist på spotify. Tar bort hela min gamla utjatade lista och fyler på med nya och gamla godingar. Har ni någon favvo artist lr favvo låt? Dela me er vettja :) Jag klarar inte att leva utan musik! Utan musiken dör jag.

Det var värst vad dramatiskt allt blev då. Haha! Ha en fin men grå dag ;)





Jason och hans texter. Man måste lyssna på texterna om man ska lyssna på hans musik.



Hår, hår, hår.

Publicerad 2012-02-15 Tid 19:19:22
jag vet. Ett jävla tjöt om hår. Men helt seriöst, vem avundas inte detta håret?? perfekt färg och perfekt längd och tjockt e det också. hmjaaa, näst intill perfekt ;)

lite väl rött på denna bilden dock.

 

 


Utseendefixerad? Jag?

Publicerad 2012-02-14 Tid 12:05:46
Jo visst. Det är väl ingen nyhet?;P Det är ju alla vi tjejer. Nästan. Men bara för att man bryr sig om sitt utseende betyder det inte att man inte bryr sig om andra saker.

På tisdag ska jag äntligen få fixat mitt hår. Det behöver verkligen en uppfräschning.
Mitt hår e rätt torrt och hur smart är det då att bli ljusare egentligen? jaja...finns ju nått som kalls årvård ;)

Jag ska göra lite highlights och fräscha upp med en brun toning. Men hade jag inte haft ett slitet hår att tänka på hade jag gjort nått sånt här.

Audrina och hennes underbara hår. Löshår visserligen but still.

Hur fint är det inte när slingorna kommer fram ur svallet sådär? Blir så livligt och fint :) Långt hår med lite fall+slingor får så mycket liv. Nu har min vän Camilla också gjort slingor i sitt korta hår och jag känner nog inte en enda som har så mycket liv i ett så kort hår! Så tjockt, glansigt och fint :)

Sen kikar jag på kardashians och dom har ju otroligt hår alla tre. Mörkt, långt och fräscht! Känner mig lite extra fixerad vid sånt här idag :P

Jag ska spara ut mitt hår. Få det sådär fint och långt även om det ska ta evigheter. Jag ska träna mig till en kropp som inte e slapp! :P Och så ska jag nog bleka tänderna!! Och sluta me kaffet ;P Kolla på Audrinas tänder liksom?!

Aldrig e man nöjd! ;)


Just det, det är ju alla hjärtansdag idag så får önska er en fin sådan! :)

Hos oss blir det bara lite extra mys. Jag kanske e tråkigt och oromantisk men jag tycker sånna här dagar e så överskattade. Man måste liksom gulligulla sig även om man egentligen inte känner för det. Fattar ni vad jag menar? Så mycket finare att överaska någon en dag som det inte är ett måste då det kommer ifrån hjärtat på rikitigt. Inte pga av något datum. äsch, jag e la tråkig?;)

Ha en fin dag iaf!

Känner mig lite komisk när jag ena dagen skriver att jag inte tycker det e kul att blogga och sen bloggar jag mer än vanligt? hehe. ptja...man får sina ryck.

1 år

Publicerad 2012-02-13 Tid 11:09:38
Tänk att det har gått ett år. Ett år? Hmpf. Saker som känns som igår hände för typ 5 år sedan. Måste verkligen börja ta vara på dagarna som kommer. Dom bara flyger iväg innan man hunnit se skymten av dom.


 


Spring feelings

Publicerad 2012-02-13 Tid 10:40:54
Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det verkligen strömmar in vårkänslor även om det kanske e lite tidigt. Men det ärhälsosamt att ta ut våren i förskott ;) Fan va bra man mår av den känslan! Början på nått nytt ♥
Egentligen borde man plugga vid denna tiden på året. De e då man e som mest motiverad och lyckligast när man brjar inse att det går emot varmare tider.
Det var på våren jag tog mitt körkort. Jag tog en intensivkurs i säffle och bodde med ett gäng goa människor på världens bästa skola. Alla som jobbade i skolan var en familj. Det var ett par som startat skolan, fick barn, skiljt sig och sen började fruns nya man jobba där och en av sönerna. Sjukt egentligen men alla kom så jävla bra överens och jag saknar faktiskt lilla skit säffle när jag tänker på det :P
Stekte på terassen och hade det allmänt bra när vi inte pluggade och livet var så jävla gött! ;)

Nä, saknar nog inte hålan. Bara känslan och allt det där.

Det är så lätt för mig att gå vilse i mig själv. Tappa motivationen och inte fatta vad jag sysslar med. Det ör när jag ser tillbaka i tiden och minns vem jag var som gör att jag hittar tillbaka. Egentligen borde det vara tvärtom. Att det var då man kände sig lite vilse. Hehe jaa men ibland blir det inte som man tror.

Min dag idag ser ganska lugn ut. Ska träna ikväll med Alex. ja, jag e fortfarande liite förkyld men det e påväg bort så det kan vara bra att få svettas ut lite baskilusker. ;)

Jag längtar tlls jag börjar jobba! E trött på denna enformiga vardag nu. Även om det skrämmer mig lite att ge mig ut och söka jobb på nytt. Hamna nån annanstans där man blir nybörjare. Det var så jävla längesen jag var nybörjare och det är väl alltid lite skrämmande? Tycker jag iaf :)
Ska faktiskt maila iväg ett cv just nu. Så jag får det gjort.

Nu börjar vi om på nytt. jag vet inte hur många gånger jag sagt detta egentligen men nu ska jag ta mig fan bara vara positiv! ta ett djupt andetag när jag stressar upp mig, stänga ögonen för all negativ energi som andra människor sprider.

Borde slänga på lite bobban och må sådär bra som man bara kan göra till hans musik. Åh va jag älskar bobban ♥




“Just can't live that negative way...make way for the positive day!”
Bob Marley

 

 

 




Now and then

Publicerad 2012-02-12 Tid 22:46:15
Det e kul o se hur man förändras. Men saknar mitt fräscha hår så jvla mycket :P
Första bilden är tagen 2008 och den andra togs idag. Inte den mest smickrande bilden men den är iaf så färsk som den kan bli ;)


Stockholm

Publicerad 2012-02-12 Tid 22:29:34
Sitter och kikar på boende inför skolan. Skolan ligger hyffsat centralt kan man säga men kommer förmodligen ändå ine ha tid att ge mig ut i stan.

Tittade på "tunnelbanan" häromdagen. Ni vet den serien som visas och jag får faktiskt lite ont i hjärtat. Jag vet att jag blev förälskad i den staden 2008. Alltså staden. Det där kan lätt misstolkas!
Jag har det stället staden så otroligt mycket men har helt enkelt accepterat att vi inte bor ett stenkast därifrån. Och jag har ju låst mig nu. Jag har låst mig i en liten håla som Lilla edet.
Trots att edet inte är det ultimata stället, trots att jag avsyr att vara småstadsbo gillar jag ju landet och här har jag ju alla jag tycker om och det är ju viktigast av allt. Att få ha nära och kära nära. Men samtidigt älskar jag storstan.
Människor som bara spenderat lite tid mitt i innerstan vet inte vad jag snackar om. Man missar så mycket om man inte tar sig runt.

Innan jag träffade Andreas letade jag lägenhet i sthlm. Jag lovade Elias att jag skulle flytta dit så det kunde vara "vi" igen. Dvs jag, Jen och Lello. Fyfaan va kul vi hade! Fan vad jag saknar den tiden:/
De e jobbigt när man får sånna här "ålders nojjor" och inser att den tiden aldrig kommer tillbaka. Bitter sweet ♥.
Man hade så brottom med att växa upp och man förstod inte hur bra man faktiskt hade det. Inte för att jag har det dåligt nu! Det menar jag inte men då hade man hela livet framför sig och du hade miljoner vägar att välja mellan.

Jag undrar hur det kommer kännas att sätta fötterna där igen.

Jag minns när jag och Andreas först började leta hus. Han la märke till att jag kollade mycket lägenheter och hus i sthlm ioch drömde img bort. tillslut fick han nog och började leta i sthlm å allvar. Men så enkelt e det ju inte. Vill ju ha familjen nära ♥

Så e det. A bitter sweet feeling. Men kanske drar vi till sthlm i sommar ist för utomlands? Hmja...Andreas har ju faktiskt släkt där också som hade varit kul att hälsa på? :D

Det e tur att man får lov att drömma ♥

Visst trivs jag bra där jag är nu. I min situation och allt. Men jag e en sån människa som vill ha allt man inte kan få. Thats life ;)


Oslagbara tider!!!!!



Fin dag!

Publicerad 2012-02-12 Tid 20:34:32

Hela helgen har varit fin ❤
Jag orkar i inte blogga detaljerat alls. Ni måste väl ha lagt märke till hur osammanhängande det blir när jag försöker blogga lite mer ordentliga inlägg ibland?
För tankespridd och rörig. Kanske borde sluta blogga och börja twittra? Lr nått...

Jag tycker inte att det e alls lika kul att blogga längre. Men de e kul att läsa andras. :)
Detta me att blogga e inte riktigt min grej längre men ändå kan jag inte riktigt låta bli. Vet inte hur många gånger jag tjötat om det.

Jag måste påminna mig själv om allt positivt känner jag! Gud vilka neggo inlägg jag skrivit. Inte ok!

Ny e jag trött som fan. Men jag var ju smart och satte på en maskin tvätt så nu måste ju det hängas. Och sen ska kg glo på ett avsnitt av JS.

Pöss ❤


En skvätt ångest.

Publicerad 2012-02-12 Tid 13:04:31

Åh så underbart väder!!! Och vi ska ha kalas idag :) hade velat gå en promenad men det hinns inte med vilket gör att man får lite ångest :(
Jag saknar sommaren så jag nästan dör!

Men, det är fint väder och då mår man så jäkla bra i själen så set blir faktiskt rätt bra ändå ;D

Läser runt ibland bloggarna och alla fixar och donar med sitt hår. Jag vill också!!
Jag var en sån som tyckte utväxt såg så skabbigt ut och nu går jag runt så själv :P skäms på mig!
Nu e de dags att bli lite vårigare i hövvet! Ska vara så snäll som möjligt och inte gå riktigt så ljus som jag egentligen hade velat. Kvalitén på håret går faktiskt före. :)

Jaja. Hoppas ni får en kanon dag i solen! :)


Godmorgon

Publicerad 2012-02-11 Tid 10:23:28

Idag ville våran bebis upp vid 5 så de var bara att kliva upp. Drack välling och öppnade paket :) våran lilla ettåring. Helt galet va tiden går fort!
För ett år sedan vid denna tiden låg vi på bb. Nybliven mamma var jag och låg och tittade på min sovande bebis samtidigt som jag sneglade på snön som kommit under natten. Mysigt som bara den kan jag lova er!

snart ska vi iväg till Lexus farmor och farfar för att fira både honom och Andreas som fyllt 25. Och Jesper som fyllt arton såklart! Blir en fin dag :) trots lite förkylning ;)


Löövli

Publicerad 2012-02-10 Tid 10:04:09

Fyfan va trögt det var att gå upp idag. Sov som en kratta och e så jävla förkyld!! Skit också. De e ju kalas i morgon och allt! Hur kul e de om jag blir tvungen att stanna hemma på min bebis ettårsdag?

Jag har redan använt typ, två dagars förbrukning av nässpray men e ändå as tät. Suck!!! Känner mig som en riktig gnällspik idag men får jag vara faktiskt :P

Hela helgen fullproppad med planer och både jag och Lexus e sjuka. Underbart.

Näpp! Ska väl försöka trycka i mig lite frukost och sådäär. Nu har Lexus fått för sig att han ska sova innan lunch igen. Jag hade säkert kunnat hålla honom vaken men jag e ju lika slut själv så det e rätt skönt måste jag säga.

Ja de var väl allt just nu. Hej!


Big mistake

Publicerad 2012-02-09 Tid 18:58:02

Här sitter jag och snackar bra om tobak?! Nej nej va fel det blev!
Jag var som vanligt vimsig och missade vad det stod på den. Varför lycklig över att vi äntligen fått tag på den smaken.

Den jag egentligen ville ha finns på shishashop.com. Helt naturliga smaker! Utan tobak och skit.
Förstår att Andreas inte tänkte på det eftersom han själv snusar och har varit rökare men e man som jag och aldrig har rökt en cigg i hela mitt liv så vill jag nog hålla mig undan sån skit ett tag till ;)


Nu får sommaren komma ❤

Publicerad 2012-02-09 Tid 17:58:06

Alla förstår inte grejen. Ni som vet, ni fattar va jag pratar om! Så jäkla gött :)


En vanlig dag

Publicerad 2012-02-09 Tid 12:05:25
Gick och la mig redan vid 22 igår tror jag. Men ändå var jag trött som fan idag. Inte så konstigt när både jag och Lex e förkylda. Suck.

Har suttit och snokat runt på nätet, kollat serier och funderat. Så nu har jag lärt mig ett och annat. Tjejer (enligt killar) e alltid snyggare i långt hår, betongborrare kliar sig alltid i skrevet och visslar å brudar (fräscha killar? ;D) vårens-sommarens trender är starka färger (neonish) , och members hade makulerat en beställning jag gjort :( buhuuu!
Mycket viktiga saker man lär sig när man inte har nåt viktigt för sig? hmnnja.
Har sttit och glott runt på massa bloggar och sånt och alla har ju så jävla snygga ögonbryn. Lr ja, nästan alla. Ögonbryn e så jäkla viktigt för ansiktet och jag tycker de e så jäkla snyggt med ett par välvårdade ögonbryn. Ett par skeva ögonbryn förstör hela ansiktet. Jag har nog alltid varit lite ögonbrynsbesatt. Kanske inte e så konstigt att jag ofta får komplimanger för mina ögonbryn? :P


Tjocka , jämna ögonbryn ala Angelica Blick, Megan Fox, Linda Hallberg, Kenza. Så jäkla snyggt!


Äh detta suger. Jag vill träna!! Dumt att träna när man mår såhär så jag har väl inget val. Vafan hittar man på hela dagen när man inte har ork? Bl¨äääääääääää.

Tänkte tipsa om en app jag tog hem förut. För er som tränar och behöver ha koll på vad ni gör och hur mkt ni lyfter osv. Jag tog hem träningsdagbok2. Verkar ju vara skitbra! Slipper man ha me sig bok o skit till gymme ;D



Nighty

Publicerad 2012-02-07 Tid 23:17:23
Sängen ropar men jag kan inte slita mig ifrån tvn.
Sitter och tänker lite på en sak som en vän sa till mig en gång. Folk är alldeles för dåliga på att visa uppskattning! Man tar varandra för givet och det ska man ALDRIG göra. Även om man egentligen innerst inne skulle kunna ta någon för givet ska man inte göra det för de e då saker går fel.

Folk e som sagt för dåliga på att visa uppskattning för dom man tycker om.
Kanske e dags att vi börjar ta vara på varandra? 

Något jag tror många behöver tänka på. Nu ska jag sova. Godnatt ♥

I got a feelin´

Publicerad 2012-02-07 Tid 12:48:11
Alltid när dagen börjar bra brukar den sluta med att jag e förbannad eller stressad över nån skit sak :P Men just nu e allt bra! ;D
Just nu känner jag mig så motiverad och peppad inför vad som komma skall. Jag har suttit och skrivit ner allt jag ska förbereda mig på inför utbildningen så att jag inte kommer dit och känner mig helt borta. För även om detta e ett intresse för mig betyder det ju inte att jag kan ALLT. Och det ska man ju inte kunna heler för då skulle jag ju inte behöva nån utbidlning lr hur?
Blir trött på folk som ska vara så negativa " oj vilken kort utbildning, är det ett skämt" " ska DU gå den utbildningen?? Vad kan Du om sånt?? Osv.
Varför ska folk vara så nedlåtande? Jag bara undrar?

Nej, jag e trött på det och tänker ta mig fan inte lyssna på sånna människor. Det roliga e att de som säger sånt inte har kommit speciellt långt i livet och jag undrar varför. Hmpf. Inte så svårt att lista ut men jag tänker inte göra samma sak och gnälla tillbaka på dom för jag e bättre än så.

Nu har jag bestämt mig och jag ska klara detta. Det är en dröm och varför ska jag inte följa den? Finns liksom ingen anledning till att inte göra det.



igår var jag på gymmet igen. Har varit lite för mkt slappande det sista. Fick nog på bodypympen sist då jag bara ville mörda instruktören så kände att jag behövde ta en paus och bli av med min ilska först :P
Så igår gick jag påt igen och körde ordentligt. Det har varit alldeles för många slö pass på gymmet. Mycket snack och liten verkstad men så blir det innan man kommit in i det.
Sååee idag blir det rygg, axlar, biceps och triceps.  Måste börja föra en träningdagbok för detta funkar inte. Minns ju aldrig va jag kört för vikter.

Nu skulle jag ju inte blogga om träning här :P äh...jaja.





Ett lyft ❤

Publicerad 2012-02-05 Tid 21:10:02

Jag är så jäkla nöjd med min nya lampa! Kanske inte ser så märkvärdig ut men köket fick ett fint lyft med en lampa just där. Det behövdes verkligen!
Nu ska vi bara byta ut spottarna över diskbänken också haha! Nej, har inte lyckats göra det ännu och tror ni vi fick med oss några ifrån Ikea när vi var där nu? Såklart inte.
Och jag orkar då inte åka dit igen endast för ett par lampor så det får faktiskt vänta. Fyyfan vad folk det var där i går! Ville döda nån.

Jag vill byta handtagen på skåpen i köket också bara så e de nog hyffsat bra ett tag :)

Det e söndags kväll och jag sitter och trycker i mig godis trotts att jag absolut inte e sugen! Why? Ska nog sluta med det. Mår ju illa till slut haha.
Äh, ska sluta svamla! Ha de fint!

Btw, jag SKA ta bort julgardinerna!! Snart... När jag orkar ;P


Förkylningar

Publicerad 2012-02-04 Tid 22:33:15
Lex är frisk. Men Andreas har förkylning på g och det känns änna så för mig med. Ush...så trist! Men va gör man när vintern kommer och chockar en såhär?

Idag var vi och kollade på soffor. Det blev den som Andreas ville ha. Den var mycket bekvämare och gosigare men den jag var sugen på var ju helt klart snyggare! Men ibland måste man gå på comfort ;) Så den 3 mars knackar dom på här med våra nya soffor. Längtar tills vi blir av med denna lilla fjutt soffa ala träsmak.
I morgon kommer även snickaren hit! Wiho! Nu ska vi äntligen få planera övervåningen! Lr ja, det beror på. Vi skulle nämligen ha en annan snickare egentligen men som jag visste (eftersom vi inte bestämde datum) så har han fullt upp när vi ville ha hans hjälp så han rekomenderade några andra firmor. Nu får vi bara hoppas på att dom tar ca samma pris för allt som "våran" kille skulle gjort.
Jag tycker det e skönt att saker och ting närmar sig. Jag behöver ine bara drömma utan nu kan jag få saker gjort också. Men EN sak i taget. Måste jag komma ihåg.

Jag har en bild i huvudet och den e såå fin! ;D

Nu e jag sjukt trött. Jag som fått för mig att jag ska lyckas plugga på kvällarna men hur ska det gå när man e såhär trött??? Det är TUR att jag har en vän som ska iväg på utbildning innan mig så vi kan hjälpas åt att förbereda oss på vad som komma skall.

Nä som sagt. Trött så jag ska nog faktiskt nana nu. Min tur att få sovmorgon i morgon men Älsk ska upp o träna så så länge får jag väl inte sova ändå. Helt ok :)

Godnatt mina fina vänner! ♥


Lashfood

Publicerad 2012-02-04 Tid 11:49:10

Nu har jag testat ett fransserum i ca en månad. På den står det att är garanterad långa fransar inom
30 dagar. Jag tog aldrig någon osminkad förebild. Ingen sminkad heller men jag kan känna att fransarna iaf är hårdare och en aning kraftigare. Längre då? Ja ni som vet hur jag ser ut. Vad tycker ni? ;)
Nu går de ju som sagt inte att kommentera mobilinlägg men kommentera inlägget under om ni har några frågor ang serumet eller om ni tycker ni ser någon skillnad :)


Träsmak

Publicerad 2012-02-03 Tid 23:18:49
Snart är fredagen över: Lexus sov ca 2 timmar på hela dagen. Vaknade 06.30, sov mellan elva och ett och så somnade han ikväll vid 19.30. Funderar på om han börjar bli sjuk.

I morgon e det lördag och vi ska åka och provsitta soffor!! Äntligen. Får träsmak av denna jävla soffan haha!
Läste inlägget jag skrev innan om lantligt och shabby chic. Lät dumt för lantligt och shabby chic kan faktiskt vara samma sak. shabby chic betyder slitet och kan vara vilken stil som helst bara det är slitet. Men det jag syftade på var det där gulligull puttinutt romantiska. För mycket av sånt rör till det i mitt huvud.

 

Lovely.

 

Godnatt...


Franskt och lantligt

Publicerad 2012-02-03 Tid 13:48:49

Det franska lantliga när det är som bäst!
Fick hem min älskade lampa igår. Och jag älskar den! Den är dock inte inkopplad ännu men ska fixa det senare.

Jag älskar den lantliga stilen. Det e skillnad på lantligt och chabby chic. Det är viktigt att poängtera ;)
Lantligt e ju inte bara vitt, vitt, vitt. Ah, jag gillar det iaf :)


Sovrutiner

Publicerad 2012-02-03 Tid 12:38:55
Ja det e inte lätt när sorutiner ändras. En tid sover Lexus på ett sätt man vänjer sig vid. Sen ändras det för att efter ett tag gå tillbaka till vanliga rutiner men nu verkar det som att han ska vakna vid 06.30 varje dag för att somna om efter lunch. Ganska så normalt för dom flesta barnen?
Han har alltid sovit ca 1,5 timme innan lunch och samma efter mellanmål vid 14. Och han har somnat vid 19.30 på kvällen.
De e inte lätt att hinna me vardagsysslor lr sig själv för den delen när det blir så här. Det har vekligen itne gått att lägga honom innan luch och jag som e van vid att dusch och allt sånt när han sover. Nu blire minsann ändring. Nått som e underbart e att han kan somna utan problem på kvälarna i sin egna säng utan att vi sitter bredvid. Han får välling i våran säng och där myser man en stund innan man lägger ner honom i sin säng när han e vaken.  Han somnar utan gnäll efter en stund och det e  helt underbart!!

Idag e det fredag. Så det blir god mat ikväll och lite godis. Fast det känns som om ja gkäkar godis varje dag! Det måste vi sluta med. Funkar inte när man har barn!
Nu ska jag hämta mer ved. Fick hämta ved förut med Lexus på andra armen. INTE lätt ska jag säga er! Måste ringa ett samta först innan min guldfisk hjärna glömmer.

Ha en fin fredag!




Godnatt

Publicerad 2012-02-02 Tid 23:16:32

Idag har min hjärna snurrat kan jag säga. Har umgåtts med min lillasyster (lillan, inte ems) och bara haft det jävligt roligt som vi alltid har. Hon finns alltid där när man behöver henne ❤

Hur mkt jag än gnäller på falska människor hit och dit här i bloggen så måste jag ju komma ihåg mina guldkorn!
Jag förstår att folk inte fattar. Men hade ni varit i min sits hade ni förstått varför jag ältar detta med oärliga människor.
Skitsamma.

Jag har huvudvärk och nu ska jag somna till min underbara sons underbara andetag och glömma allt negativt. Jag e så glad att flera av mina läsare e så fina också. Det bi skriver emellanåt värmer så mycket mer än vad ni tror! Tack, ni vet vilka ni e ❤

Godnatt!






Icy

Publicerad 2012-02-01 Tid 09:56:07

Kallt? Nej inte alls. Har eldad hela morgonen och fryser fortfarande. Trött som fan e jag också! Lexus vaknade när vi skulle gå och lägga oss. Vid 23 tiden och var säkerligen vaken i minst två timmar!! Unge! Och ändå vaknade han 05.45. Ja visst e det underbart? ;)

Så nu förväntar jag mig att han kommer sova extra länge.

Jag e rätt sugen på att börja jobba igen nu. Helst inte på donken men dyker inget annat upp så e de helt ok eftersom jag vet att jag kommer utbilda mig till något annat och inte sitter fast på donken. MEN dom kör dygn nu för tiden och set funkar ju inte för oss. Inte när man har barn!
En sak till som gör att jag inte vill börja jobba än e ju att jag vill vara ledig över sommaren. Men vi får se hur det blir :)

Skulle bi kunna berätta varför ni läser min blogg? Känns som att jag skriver samma sak varje dag. Typ, godmorgon, Lexus gjorde, Lexus sov, idag tränade jag, bla bla bla. Hur e det intressant?
Haha.

Ändå kan jag inte låta bli att skriva.
Jaja. För lite bilder tar jag också! Bara massa bilder på mig själv haha! Men men, de e ju min blogg.