Stolt mamma

Publicerad 2012-06-13 Tid 12:30:39

Har jag sagt att jag älskar min lilla plutt? ;)
Dt behöva ju såklart inte sägas egentligen. Men när ens lillfis är duktig blir man så himla stolt!

Lexus var trött och det var dags att sova lunch. Jag frågar honom vart nappen är och han tittar med en min som säger att han inte vet. När jag hittar nappen säger jag: Hääär är nappen! Med en glad ton och han ger mig världens leende och bokstavligen springer in och klättrar upp i sängen och lägger huvudet på kudden. Jag bäddar ner honom, säger Godnatt och går ut ur rummet.
Han satte sig inte ens upp för att protestera utan gosade bara in sig i kudden och nu, knappt fem minuter senare har han somnat. Så underbart!
Det är inte ofta han går med på att sova trots att han e trött. Man brukar åtminstånde få bråka liite iaf ;)
Det brukar man ju få göra när man vänjer av sina barn med ny säng. Dom flesta jag känner har kämpat ordentligt. Får hoppas vi slipper det :)

Nu sover han som sagt och jag ska fixa lite lunch. Dör av hunger!
Jag beställde även bordet precis 😊 det ska vara här om tre veckor Max! Får hoppas det stämmer så vi kan bli av med detta fula bordet någon gång!

Nä, käk var det! Pöss



Keeping busy

Publicerad 2012-06-12 Tid 13:38:57

Och såhär slutar det då. Har redan shoppat böcker och nu möbler :S men skitsamma! Jag har äntligen det perfekta bordet! :D
Jag har varit inne på vitt, vitt, vitt nästan så mycket att jag tröttat ut min hjärna på det ;) men sofforna får la duga ett tag till. Vore ju rätt onödigt att köpa nya bara för att. Hehe.
Men hur snyggt vore det inte med en grå soffa?
Men väggarna ska målas ljusgrå här i vardagsrummet så det blir väl kanske lite väl grått då.


Rosa moln

Publicerad 2012-06-12 Tid 09:17:40
När man går in på blogg.se och kollar löpsedeln ser verkligen det ut som att alla lever på rosa moln. Grym inredning, shopping eller resor! Hela köret med underbara bilder. Jag undrar hur många uta dom som bara är en fasad. Har ALLA det verkligen sådär bra?
Något jag stör mig lite på e alla dessa smink och mode bloggar. Det är så många som kallar sig "modegurus" eller liknande men klär sig verkligen helt utanför modet. Är man en trendsättare ala angelica blick, ja då har man verkligen gjort sig förtjänt av att kalla sig något sådant. Det är ju kul att människor brinner för saker. Men jag klarar inte av människor som höjer sig själva till skyarna. Det är upp till omgivningen att göra anser jag i sånna fall.
Och jag själv har varit väldigt insatt på smink!
MEN, jag har aldrig sagt att jag är en makeup artist. Jag sminkar när någon ber img göra det och tycker dom att jag e duktig är det jättesmickrande! :)

Nu tappade jag visst tråden lite ;) Det jag ville säga var bara att jag e trött på bloggar som påstår dom e något dom inte är. Fashionistas, modegurus, trendsättare eller what ever. Alla är fåfänga och gillar olika saker men det är väl bara dom som verkligen kommer med något udda och nytt som borde ha den titeln tycker jag. Sminkbloggar som säger att dom är grymma och lägger ut bilder på sina verk, sminkat ögonen trötta och kladdiga. Plockat bort ögonbryn fläckvis och olikaform. Hur många ögonbryn ser ut som ett liggande L, skeva J eller två uppockner vändna U ?
Men dom påstår att om är sååå duktiga på att sminka och får sminka andra hela tiden.
Haha USCH vad jag gnäller!! Men ska man kalla sig själv duktig får man fan vara det också annars får man ta att folk granskar en. ;)

Haha jag har varit så bitter det senaste! Men det måste man väl vara det också ibland ;)
Jag sitter just nu och skulle egentligen plugga men jag kom inte långt föräns jag körde fast. Jag har bara tv feta anatomi böcker och behöver andra böcker för att fortsätta. Försöker få kontakt med en vän som har bra böcker som jag skulle få låna. Det är ett tag kvar men man får börja i tid om man ska hinna plugga stenhårt och vara mamma samtidigt. Den utbildningen jag ska gå är sjukt pressad och jag räknar inte med att vara klar när avslutningen kommer. Jag tror det blir omöjligt o jag ska vara ärlig!
Jag ska jobba, vara mamma och lära mig hantera min stress på samma gång som jag pluggar så jag räknar fett med att detta kommer ta längre tid. Och det gör absolut ingenting. För jag har iaf påbörjat och kommit långt in i den utbildningen jag alltid velat ha och det enda jag behöver göra är att avsluta den ;) Det löser sig! Med lite planering :)

Nu har jag som vanligt skrivit en hel jäkla roman! Jag ska kika på 90210 och sedan hänga tvätt innan lex vaknar!
Hoppas ni vaknar upp till en grym dag! PÖSS!

Haha förlååt! Det är ju tur att jag har lås på bloggen så ingen blir ledsen över mina åsikter ;)

 

 

 


Måndag

Publicerad 2012-06-11 Tid 16:16:05

Asså, jag blir gaaaaalen på detta väder!? Jag vet, tjatigt! Alla gnäller på det men seriöst. Hur kan man inte bli bitter på detta? Alla påverkas av vädret. Vissa mer och vissa mindre och jag påverkas sjukt mycket!
Huvudvärk och trötthet är resultatet av flera dagars regn och grå sörja. Men inte bara det. Det blir så svårt att dra på smilbanden över huvudtaget!
För att jag ska kunna må bra på djupet behöver jag sol! Ge mig soool!!!

Men, lite glad kan man vara ändå :) fick hem ett paket ifrån hm med sommarkläder. Andreas hämtar ut det påvägen hem så får se vad det innehåller denna gången :) man mår faktiskt bra av att shoppa även om det ger mig en slags ångest det också. Men nämn nått som inte ger mig ångest nu för tiden? Fan skrattretande men på torsdag börjar jag jobba mot detta på allvar.
Då ska jag åka med Daniel till Kungälv för att träffa en... Ja vad det nu heter? En typ av coach är det iaf och hon är specialiserad på stress. Får hoppas detta är min räddning :)

Jag tänkte ju träna idag men jag insåg hur tomt det är här hemma nu så vi måste nog pallra oss iväg till thn och shoppa lite mat! Haha vi e för lata men ska man handla på Boströms varje dag blir man ju ruinerad. Jag lääääääääängtaaar tills vi har en större frys så man kan storhandla på allvar!

Idag käkade jag Lexus gröt till frukost! Haha! Jag smakade på den igår när han fick och det var så jäkla gott så jag gjorde en dubbel portion till mig idag 😊
Haha! Har man kass matlust får man faktiskt äta det man e sugen på!
Jag läste att kissie äter det för de e så kalorisnålt men ptja... En stor portion innehåller ändå 300 kcal. kanske inte är jättemycket men två tekakor kan innehålla ungefär lika mycket. Äsch vem bryr sig.

Nu sätter jag punkt! Vad ska alla göra på midsommar förresten? Man hinner inte fatta att det e midsommar förän det e försent typ ;)


Hunger?

Publicerad 2012-06-10 Tid 22:07:00
Den senaste tiden har jag varit konstant hungrig men utan matlust. Det suuuuger!
Jag har trott att det berott på attjag äter onyttigt och behöver mer näring för det senaste har jag verkligen tappat kontrollen vad gäller mat.
Men, efter en veckas tryck över bröstet och ont i magen har jag konstaterat att jag har magkatarr. Trevligt!
Med ett humör som kan vända på några sekunder och känslan att man börjar tappa kontrollen så fattar jag. E de sånhär man blir när man e van vid att ha ett stressigt jobb?  Blir man galen av att vara ledig för länge?
Haha..

Nu har jag bestämt mig. Det är måndag i morgon och då startar man alltid på nytt?
Jag ska sluta stirra på vad som kan vara mitt liv och leva och njuta för dagen istället! Lättare sagt än gjort men nu kör vi!
Jag ska tillbaka till träningen för idag e ändå ryggen helt ok! Jag behöver verkligen gymmet, det räddar mig i alla lägen!
Äta bättre och ta hand om mig själv. Ska börja med att köpa hem vitaminer!!

Jag har precis kpt hem nya dermalogica produkter. Man e så van att det håller länge så när det väl tar slut e man aldrig beredd. Så en ny special cleanser och en skin prep scrub rikare e jag och täk att det kan kännas så bra att unna sig sånt!
Jag vill unna mig lite inredning också men snart kör vi igång med övervåningen (hoppas jag) så då ska vi ju inreda lexus sovrum och vårat nya sovrum plus ett lekrum. Får kanske hålla i slantarna till det istället ;)

Mina inlägg har blivit så onödigt långa det senaste så jag avslutar har!
Hoppas ni haft en fin söndag!




Words

Publicerad 2012-06-10 Tid 12:22:51

Tänk va mycket lättare det hade varit att blogga om man kunde sätta in en känsla istället för massa ord. Blablabla blablablablaaaaaaa! Orka förklara hur dagen känns och ser ut. Skulle vilja ta en bild, klistra in och den rätta känslan förmedlas direkt. Omöjligt ju.

Men vi säger såhär. Jag e trött. Seg, det regnar. Sitter i soffan under en filt och glor på tv med en kopp kaffe i handen. Andreas och Lexus sover. Som jag sa igår. Jag älskar lugnet men får ångest av att inte göra ett skit.
Igår när jag skulle lägga mig gick jag igenom huset och bara tittade mig omkring. Det var städat!
Inte massa prylar, kläder eller leksaker överallt. Det kändes fräscht! Och det tack vare att JAG fick mig ett ryck. Fyfan för att vara hemmafru haha!
Jag undrar hur det kommer bli sen när jag börjar jobba och jag också kommer vara trött efter en dag på jobbet. Vem ska städa då?
Det kändes iaf som en slags befrielse att se sig omkring och känna att detta är MITT verk haha! Låter kanske wierd men jag befinner mig in a wierd place right now.

Jag satte mig på altan igårkväll och lyssnade på all fågelkvitter. Varför gör jag inte det oftare? Vilken sinnesro!
Ah, just det. För vi bor på jordens regnigaste plats. Glömde. ;)

Nä. Om man skulle ta sig en dusch. Ett badkar hade varit lyx en dag som denna. Men nån sån lyx känner vi inte till ;)


Saturday night

Publicerad 2012-06-09 Tid 23:18:57

Ja då var lördagskvällen snart slut. Jag sitter och knökar i mig ännu mer chips trots att jag mår illa av allt jag ätit haha! Spricker snart!
Sandra och Patrik har varit här och det e alltid lika mysigt att umgås med dom :) Andreas e ju ute och dricker öl ikväll.

Det e skumt detta. Även om jag verkligen njuter av ensamheten (Lexus sover) så blir jag rastlös. Jag borde gå och lägga mig så jag sover djupt när Andreas kommer hem full. Jag bad honom tom sova borta men han ska prompt hem. Jag tål honom inte när han e full. Kanske låter drygt men han blir helt okontaktbar (finns det ordet ens?) och fattar inte vad han sysslar med och jag blir bara så sjukt störd och irriterad då.
Det är lika bra man slipper ses när han e sån. Och ja visst kan jag sova borta men Lexus e inte lätt att natta någon annanstans och jag slipper gärna onödigt krångel.

Han har varit hyffsat lätt att lägga i den nya sängen. Idag har det varit meck men det var väl för att Andreas inte la honom när jag brukar lägga honom på morgonkvisten. Då blir han övertrött och näst intill omöjlig. Meeeen nu sover han :) och de e så mysigt stt vakna till små fotsteg istället för en grinig unge som vrålar på en för att man inte flög upp ur sängen sekunden han vaknade ;P

Nä nu e klockan mycket och jag ska upp 6. Om inte tidigare, det vet man aldrig nu för tiden! Godnatt!


Paralyzed

Publicerad 2012-06-06 Tid 22:22:56

Jaaha. Sitter förlamad i soffan och vågar inte röra på mig. Min rygg tar fan död på mig!
Jag var helt inställt på att gymma idag men vad gör jag? Slumrade till och vaknar upp med världens ryggont! Jäkla super-mjuka soffa :(
I morgon SKA jag va fit for fight igen! Har vilat aaallt för länge nu.

Igår hängde jag med en av mina närmsta. Käkade lite på donken innan vi drog hem jag och Anna och där sprang vi på stefan. En vän till mig som också ska gå ptschool. Han har kommit ganska långt i pluggandet och ska ge mig hans böcker som han redan e klar med. Guld!!
Jag måste ta tag i detta på riktigt nu. Visst har jag pluggat men inte helt helhjärtat måste jag erkänna. Jag e för trött på kvällarna så detta måste göras dagtid när Lexus sover nu framöver.

Ååh! Jag e hungrig men vill inte röra mig!! Fan...



Another day in paradise.

Publicerad 2012-06-06 Tid 13:32:23

Mja? En riktigt tråkig dag om ni frågar mig! Andreas jobbar. Ett par timmar bara men ändå.
Jag e sugen på en promenad i fint väder. Men vart e vädret då? :/

Jaja.. Skit roligt inlägg :P
Ha en fin dag!


Breathe

Publicerad 2012-06-05 Tid 08:03:53

Godmorgon! Klockan fem klev vi upp idag. Förstår inte varför men ja jo visst. Varför inte!

Det ser ut som vanligt. Lexus sover och jag dricker kaffe framför the voice. Morgonstund har verkligen guld i mun ;)
Jag försöker att inte stressa upp mig. Igår satt jag och bet mig i läppen och hjärtat slog i 200. Utan anledning? Detta e nog precis vad min stress kommer ifrån. Min hjärna jävlas med mig och stressar upp mig. Tänker aaallldeles för mycket!
Det e jobbigt att vara en tänkare ska jag tala om. Man analyserar sig själv, allt och alla hela tiden. Man blir jäkligt medveten om sig själv men man kan göra sig själv tokig, ill tell u that!!!

Funderar på om jag ska börja gå till en sån där min syster alltid gick till. En som hjälper en att hålla ordning på alla tankar! Vad de nu va för nått? Kunde kanske vara bra.
Noog.

Idag skiner solen och jag och Lexus kanske tar oss en promenix. Ikväll e de back to te gym!! Jag tror jag har pausat en månad nu :P men det behöver man ibland!
Något som suger e att det ska ju regna varenda jävla helg man kan se på vädret!! Hallåååååå!! Det funkar inte så!
Ett, jag behöver sol och värme för att må bra!! Åka upp till nån sjö och bada med lilleman eller bara steka här hemma. Umgås med vänner och njuta av livet.
Två, renovera!!! Vi kan inte fixa tak helvetet om det ska regna. :( jag har ju planerat att det skulle vara klart innan sommaren e slut men nu vet vi ju aldrig när det e klart.
Blä.

Nu ska jag ta mitt bittra humör in i duschen. Hoppas det går att duscha bort det. Haha!

Varför är man aldrig nöjd? Det är skrämmande.





Kortslutning

Publicerad 2012-06-04 Tid 12:17:44

Jag gör mig själv helt galen!
Jag ser hur folk gör stora vändningar i sina liv. Läser så smarta citat osv. Vilka citat ska jag lyssna på? Idag känner jag mig vilsen som en.. Jag vet inte vad.

Jag tänker så att hjärnan snart exploderar!
Jag har alltid sagt att man ska leva i nuet men vad gör jag? Jag lever ärligt talar för framtiden. Väntar på bättre tider och låter tiden rinna iväg. Vi lever IDAG! Vart på vägen glömde jag det?

Idag funkar jag inte. Jag får inget gjort. När Lexus inte e vaken sitter jag med telefonen i handen och väntar på att nått kul ska hända. Som vadå?

En vän till mig har fått säga adjö till sina framtidsplaner. Pga att saker inte alltid blir som man vill. Varför lär man sig aldrig? Man vet ALDRIG vad som händer i framtiden trots att man kanske känner sig otroligt säker den dagen man bestämde hur framtiden skulle bli. Varför fokuserar vi så mycket på framtiden! Det är NU vi ska leva. Jag e så kass på detta!
Vad vill jag idag? Vilka steg vågar vi ta och vågar man hoppa?

Haha fluummmmmmmmm!!!
Rädda mig?


Sunday

Publicerad 2012-06-03 Tid 14:12:13

Trött är bara förnamnet! Haha ;)
Igår kväll firade vi fina Alex! Vilken lyckad kväll och jag ångrar det inte en sekund att jag stannade kvar så länge! Träffade så många underbara människor igår och har nog aldrig blivit bemött på det sättet innan. Vilket gäng! Guldkorn hela högen! :)

Idag e jag som sagt trött! Kom hem runt två och upp med min underbara unge klockan 05.55. Underbart? ;)
Helt ok faktiskt. Så tidigt hinner man inte känna hur sliten man är. Men när han varit vaken under dagen har han varit himla självupptagen vilket passar mig perfekt en dag som denna. Jag har slappat i soffan medans han har röjt. Han lekte med leksaker han inte lekt med sen.. Ptja han var en sisådär 7-8 månader haha! Allt var intressant idag och när han ville umgås med mig var det bara gos och inget gnäll. Tack lilla ängel :)

Idag e det söndag och vi vet alla vad som väntar? ;)
Jg ska fräscha till mig och ta med kotten till boströms för att inhandla massa gott till ikväll. Bb finalen e ikväll och se e fan tråkigt! Va ska man nu titta på? ;(
Vem vinner? Amandus tycker jag! Men hanna j kan väl också få vinna. Så länge inte fjortisen Annica vinner blir jag glad.

Nu borde jag egentligen röja lite här. Satan va gött det ska bli när lekrummet e klart. Visst kommer det vara leksaker överallt ändå men inte hela tiden. Leksaker? Det ligger pjäxor, skor, slevar och en vattenkokare här? Behöver lexus verkligen leksaker haha! Han verkar ju intressera sig av allt annat.

Nepp. Slut babblat! Ha en fin kväll och tack Alex o Co. För igår!


Friday

Publicerad 2012-06-01 Tid 12:14:59

Godmorgon!
Nu e jag sådär dålig på att blogga igen. Men jag har varit äckligt trött det senaste! Blev inte mycket sömn när jag var i Oslo så det skulle jag ju försöka ta igen när jag kom hem. E sämst på det!
Trötthet leder till dålig matlust vilket leder till en ännu tröttare och segare Bella.
I natt vaknade Lexus klockan tre. Klarvaken och busig, hade jag energi? Nej!!
Han stod och hoppade i sin säng och gapade så högt han bara kunde. Why oh whyyyy?? Haha!
Trodde han skulle sova längre idag men icke. Jag visste att han var trött ändå så det var bara upp, i med lite välling sen la jag sprattelgubben i sin säng igen och efter lite sura miner somnade han. Och han sov till tio! Tack! Då sov jag också.
Jag hann inte fatta att jag hade sovit när jag vaknade vid tio igen. Sov i två timmar och hade inte ens lagt märke till att jag började somna. Hur trött var jag?

Nu tar han en lur igen. Jag tänkte spana efter en ny säng till honom. Sånna här nätter hade det varit skönt om han bara kunde trampa ur sängen själv och klättra upp till oss. Inte så lätt med en spjällsäng. Ska kika på vad Ikea har för grejer.
Sen vill jag ju ha mitt soffbord också. Ett jävla tjat om det där jävla bordet haha! Men hittar jag ett i den stil jag vill ha är det för stort eller för litet. Hittade ett superfint på mio men de var för långt för att det skulle bli snyggt här hemma i vårt fyrkantiga vardagsrum. Avlångt skulle ju såklart funka, men detta var jättelångt :(

Så nu suger jag på det där Ikea bordet. Igen! Vitt med glas skiva. Så fint! Men de blir så jäkla vitt!!

Jaaaja. Kanske inte gör så mycket. Får byta till färgglada gardiner och inredning ;)

Nog om detta! Dagen blir nog lång och tråkig! Vädret suger och Andreas ska jobba till sent ikväll :/ tråkigt! Hade velat hänga med på en grej ikväll men ibland blir det inte som man vill!
Morgondagen vet jag inte hur det blir. Hade varit kul minst sagt men vi får se. Andreas och hans jobb asså ;) men, han gör det för en god sak skull så jag klagar inte! Min duktiga, underbara man! Ja, jag säger man för även om vi inte e gifta så e han ju min man. Det finns ingen annan, någonsin! ❤

Nu håller vi tummarna för denna veckan och helgen som kommer. Må regnet hålla sig undan för nu jävlar ska vi sätta igång med taket! Annars bygger jag en ställning själv runt huset och lägger över en jävla pressening! Eh.. Kanske inte ska säga för mycket ;)

Ohwell! Nu blire kardashians! Pöss på er!