Måndag

Publicerad 2012-06-11 Tid 16:16:05

Asså, jag blir gaaaaalen på detta väder!? Jag vet, tjatigt! Alla gnäller på det men seriöst. Hur kan man inte bli bitter på detta? Alla påverkas av vädret. Vissa mer och vissa mindre och jag påverkas sjukt mycket!
Huvudvärk och trötthet är resultatet av flera dagars regn och grå sörja. Men inte bara det. Det blir så svårt att dra på smilbanden över huvudtaget!
För att jag ska kunna må bra på djupet behöver jag sol! Ge mig soool!!!

Men, lite glad kan man vara ändå :) fick hem ett paket ifrån hm med sommarkläder. Andreas hämtar ut det påvägen hem så får se vad det innehåller denna gången :) man mår faktiskt bra av att shoppa även om det ger mig en slags ångest det också. Men nämn nått som inte ger mig ångest nu för tiden? Fan skrattretande men på torsdag börjar jag jobba mot detta på allvar.
Då ska jag åka med Daniel till Kungälv för att träffa en... Ja vad det nu heter? En typ av coach är det iaf och hon är specialiserad på stress. Får hoppas detta är min räddning :)

Jag tänkte ju träna idag men jag insåg hur tomt det är här hemma nu så vi måste nog pallra oss iväg till thn och shoppa lite mat! Haha vi e för lata men ska man handla på Boströms varje dag blir man ju ruinerad. Jag lääääääääängtaaar tills vi har en större frys så man kan storhandla på allvar!

Idag käkade jag Lexus gröt till frukost! Haha! Jag smakade på den igår när han fick och det var så jäkla gott så jag gjorde en dubbel portion till mig idag 😊
Haha! Har man kass matlust får man faktiskt äta det man e sugen på!
Jag läste att kissie äter det för de e så kalorisnålt men ptja... En stor portion innehåller ändå 300 kcal. kanske inte är jättemycket men två tekakor kan innehålla ungefär lika mycket. Äsch vem bryr sig.

Nu sätter jag punkt! Vad ska alla göra på midsommar förresten? Man hinner inte fatta att det e midsommar förän det e försent typ ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback