Thats that.

Publicerad 2011-11-30 Tid 12:19:52

Snacka om att kg hade problem att komma ur sängen i morse! Usch va trött jag var. Jag förstår inte varför jag inte kan somna på kvällarna. Trött som fan men kan inte somna? Irriterande som fan.
Fast idag får jag väl skylla mig själv lite. Satt uppe ganska länge och kikade på resor. Funderar på att överlåta det till nån annan för jag kan inte bestämma mig! Kan lika gärna köra på Kreta så vet man va man får ;)

Idag vaknade vi till åska. Trevligt? Ja va ska man säga.

Jag fick reda på lite saker igår. Skönt att äntligen veta vad folk går för! Det är rött sjukt. Jag har inte gjort något annat än att försöka vara trevlig och absolut inte varit elak på nått sätt och så beter sig vissa människor som små barn. Vet inte varför jag skulle vara trevlig ifrån första början egentligen! Jag e för naiv och vill tro att folk alltid vill gott. Oj va fel man kan ha! Jag har lovat mig själv att aldrig sjunka till en sån nivå MEN jag bara undrar, varför skulle jag vilja vara/se ut som denna människa? Helt sjukt ärligt talat. Vem är det som kopierar vem?
Nä jag borde inte bry mig. Men de e inga snälla saker vissa säger bakom min rygg så hur kan jag låtsas som ingenting?
Men de e bra! Nu vet jag! Tack :)
Jag förstår bara inte vissa människor! Men man känner ofta på sig vilka man inte ska låta komma för nära.

Idaag blir det tacos! Gott! Får klippa mig lite också och det behövs :) snart vaknar lillen och då e se full fart igen! Underbara unge!


Glömde bilderna!

Publicerad 2011-11-29 Tid 12:38:08


The dress

Publicerad 2011-11-29 Tid 12:34:20

Alla lampor har dött i hallen så de e dåligt ljus. Fick öppna ytterdörren för i då ljus men min lilla vilding försökte rymma då :P

Men så här ser iaf nyårs klänningen ut! Gillade den inte först så röjde undan bandet så blev den bra tyckte jag :)


Inspo

Publicerad 2011-11-29 Tid 11:19:14
Varning för ytligt inlägg! ;)
Kikade igenom Tyras blogg och som vanligt e hon så snygg så man stör sig! Haha nej då kanske inte så att man stör sig men ni fattar?
Jag tror (och hoppas ;) ) att jag är (var?) ganska så lik henne i kroppen när jag tar (tog) hand om mig själv och tränar osv. Smala och inte några mega rumpor här inte. Liten och fit ;) Jag gillar det! Hon säljer ju lösrumpor nu på sin hemsida för dom som gillar big butts men personligen tycker jag det e snyggast när man ser ut ungefär som henne i kroppen!
Dock har hon opererat brösten såååee..ja. Men föreställ er att hon inte gjort det då! ;P

Haha jaja drömma kan man väl? Och peppa sig själv att vägen dit inte är sååå lång?  När jag åker utomlands i sommar ska jag också se ut sådär! Haha ;D
Inte för att ytan har så stor betydelse egentligen. Men de e ju bara sånt där som får en att må bra. Att se sig själv i spegeln och gilla det man ser får ju en att må bra och jag tycker det e viktigt! Jag som alltid varit fåfäng och brytt mig har änna lagt det lite på hyllan de senaste åren och så stör man sig på att man förändras.  Det handlar inte om vad folk runt omkring ser. Det handlar om vad man själv ser och känner i sitt inre.

Nog om detta nu. Ville egentligen bara påpeka hur snygg hon är och att jag själv inte hade tackat nej till att se ut som henne :)

 

 




Lördag

Publicerad 2011-11-26 Tid 16:02:41

I morgon e det alltså första advent? Hm? Härligt väder?

Idag har jag på börjat lite julstädning men de e i morgon allt ska fram :) så mysigt! Älskar julen! Nu har jag pysslat ihop min adventsljusstake också. Vet inte om jag e riktigt nöjd ännu men den duger fint till första ljuset ;)


Fredagsmys

Publicerad 2011-11-25 Tid 22:35:55

Då kör vi new moon. Får se om filmerna e så grymma som dom säger :)


Torsdags kväll.

Publicerad 2011-11-24 Tid 22:43:54
Har varit en lugn dag idag. Tänk va mycket bättre man kan må av att bara ta det lungt. Jag har ju varit lite stressad tydligen. Jag var inte så säker på att hur jag mådde berodde på stress men efter att läkaren sa åt mig att jag var stressad hade jag ju inte så mycket till val. Det var bara att utgå ifrån det och jag har verkligen försökt ta det lungt och bara göra saker som jag verkligen vill oc det har faktiskt hjälpt!
Men än e jag inte helt ok.
Jag kan stå och prata med Andreas om saker och under tiden som jag pratar tappar jag tråden heeeelt och minns inte ens vad jag pratade om eller vad jag skulle komma fram till. Meeen det blir bättre ;)

Idag har vi hängt lite med Sofia och Kevin. Kevin och Lexus tjötade och slog på varandra haha, så söta :) Träffar dom alldeles för lite känner jag!
Nu ikväll har jag försäkt hitta en nyårs klänning. Jag bestämde mig för en men när jag gick in för att beställa var den slut. Sen blev jag förälskad i en annan och då tar den slut under tiden som jag kollar måtten. Tyyyypiskt!
Lägger ner det nu för en stund och hoppas på att dom får in lite nytt :)

Nu säger jag Godnatt! I morgon e en ny dag, Freeedaaag :D




I väntan på bättre tider.

Publicerad 2011-11-24 Tid 13:30:48

Ligger bredvid min kotte som precis somnat i våran säng. Sofia och Kevin kommer hit senare så då hoppa vi på att Lexus känner sig utsövd lagom tills dom kommer.

Jag kan verkligen inte ta hyffsade bilder med min mobil nu. Orka lämna in den i ha sig. Ett försök gjorde jag iaf men jag klarar ju knappt ha ögonen öppna pga blixten :P
Den får duga. Dagens jag iaf :)


New years eve.

Publicerad 2011-11-23 Tid 23:13:31
Sitter och gör som alla andra, kikar på nyårs klänning!
Vi ska till gräsan och fira nyår med mina fina vänner med familjer så det blir en fin kväll :)

Denna klänningen hade jag gärna haft på nyår! Fullkomligt älskar den!

Men en tusing på en klänning jag förmodligen inte kommer att använda så ofta? Hmnjaa...jag vet inte asså.

 


 

Åh finns ju tusentals fina klänningar! Men, det ska vara nyårsfint men inte för mkt och inte föör mesigt. Haha...äsch. Jag lägger ner!! Godnatt!

 

 


Onsdag

Publicerad 2011-11-23 Tid 11:17:01

Åh jag vill juuulpyntaaa!! Känna lite julkänslor! Funderar på att gå ner till växthuset senare och kolla om dom har något kul att pyssla ihop till en adventsljusstake. Skulle vilja ha siffror att sätta på ljusen men de e lite sent att beställa nu.
Längtar till julmarknaden i Haga och jul på Liseberg! Kommer bli mys :)

Idag har jag inget annat bestämt än att tvätta alla julgardiner och sånt. Vi får även hem tumlaren idag! Äntligen har vi en tumlare!! Så jäkla gött :) måste bara fixa en ställning till den så den kan stå över tvättmaskinen. Vad jag e trött på vårat rosa badrum. Vill bara slänga ut den fula stora duschkabinen och resten av möblerna, måla med antimögel grejs och sen måla allt... Vitt? Ja vitt blir nog bäst! Fan vad set skulle göra skillnad. Och bygga in varmvattensberedaren. Då kanske våra gäster inte får en hjärtattack varje gång dom lånar toaletten och den går igång? :D

Någon enkel och snabb lösning för badrummet hade ju varit nice att få gjort nu. Så får en större renovering av det rummet vänta tills allt annat e klart iaf. Fan jag vill ha ett datum bestämt när man ska sätta igång! Få färdigt Lexus rum innan han blir två helst.

Nä sån här stressar. En sak i taget! Nu ska jag återgå till familjen Camden :P

Bjuder på en bild på min gosinge från häromdagen :)


Tisdag

Publicerad 2011-11-22 Tid 11:44:38
Sitter här och får kalla fötter igen ang plugg. Allid så när det närmar sig! Jag hade bestämt mig men jag känner inte för att börja plugga något för att sen inse att det inte var något för mig. Jag vill vara säker!!
Det e inte lätt asså!

Något som jag funderat länge på e att jobba som reseledare. Nackdelen e ju att man kanske måste vara borta veckor i från familjen och det vill jag ju kanske inte riktigt men man kan ju få chansen att jobba med resor i sverige. Typ som resesäljare? Jag tror jag hade gillat det skarpt! NU måste man bara hitta rätt utbildning som förmodligen kostar multum. Jaja, det skadar inte att titta närmre på det iaf.



Just nu sitter jag här och kikar ut i dimman. Har inte ett piss besämt idag och jag älskar det! När jag har massor att göra om dagarna älskar jag det men önskar jag kunde få en dag med INGA som helst planer och när jag har det blir jag rastlös! Men det finns ju tusentals saker att göra här hemma om man vill ;)
Skönt att bara gå hemma o greja lite vissa dagar. Speciellt sånna här dimmiga dagar! MAn blir riktigt trög i huvudet känner jag.

japp! Så ser det ut idag. Ska slänga i en färgklick i huvudet också och hoppas å att färgen sätter sig. Allt rinner ju ut efter några tvättar känns det som. Färgning som toning. Underbart...not.


Sommar-resa

Publicerad 2011-11-21 Tid 14:06:08
Har fortfarande inte lyckats boka någon resa inför sommaren. Så nu sitter jag här igen och kikar på resor som skulle passa oss alla. Jag var sjukt sugen på italien och det var dom andra med tills mamma kom på att det förmodligen inte kommer funka eftersom hon inte tål vitlök. Dom har väl typ vitlök i allt?
Så nu kollar jag på resor till spanien eller olika grekiska öar. Nu vet jag att ni som läser har en del erfarenheter kan ni inte komma med nått bra förslag?
Jag har varit i Spanien (Lloret de mar 2 ggr, torremolinos 1 gång och gran canaria 1 gång.)  och grekland (Cypern, Kreta) och nu undrar jag om det finns nått ställe som e verkligen super nice som vi inte besökt?
Santorini ser ju så där härligt klassiskt grekiskt ut och zakhyntos verkar också lockande. Det säg att Rhodos ligger på nån topplista? Hjälp?


Jag vill bara hitta en resa till ett ställe som har det mesta. Kultur, underbara stränder, lite shopping, god mat och vacker natur.


Santorini

 

Zakhyntos

 

Kreta

 

 

Jaa, så vart åker man??

 


 


Frienemies.

Publicerad 2011-11-21 Tid 10:15:05
Godmorgon! Sitter här och funderar medans Lexus sover.
En sak jag tänkt mycket på när det kommer till detta med falskhet är vänner som ska vara de så kallade "bästa vännerna". Dom e bästa vänner ena sekunden och sen när den andra inte  e med sitter dom och snackar illa om den personen. "Gumman du e en så underbar vän o bla bla bla" Vilka menar det och vilka menar det inte?
Ibland tror jag inte att dom menar va de säger utan det känns bara som att dom vill man ska hålla med eller kläcka något idiotiskt så att dom kan få sprida det vidare och starta något onödigt tjaffs. Jag förstår mig inte på er?

Varför kan man bara inte vara lojal mot sina vänner och är det något man stör sig på, ta upp det med personen ist för att snacka skit eller skriva om det i sina bloggar. Jag förstår inte riktigt grejen. Om jag säger något dumt eller illa om en person till någon annan så har jag förmodligen redan tagit det med personen. Inte för att jag kan komma på något jag sagt men jag vet att jag har tagit ett och annat med mina vänner när det varit nått jag reagerat på.
Och jag menar inte att jag e bättre än någon annan men att folk som beteer sig sådär är sämre än vad dom kan vara. Jag försöker hela tiden vara en bättre person och förstår inte varför folk väljer att göra sig sämre. E man fjortis lr så så kan jag förstå. Man vet liksom inte bättre för alla e sånna mot varandra men när man växt upp,då borde man väl ha lärt sig? Eller?

Jag vet inte. Jag försöker alltid förstå människor som gör val som jag själv aldrig skulle göra. Jag tror det e hälsosamnt att förstå människor men de e lätt att över analysera och istället bli helt tokig!

Kan ingen förklara för mig hur ni tänker? Jag e nyfiken!

Och ni förstår väl att ingen vill vara nära vän med någon som gör sådär mot folk? Även om jag inte känner personernas bästa vänner som dom sitter och snackar illa om så får man ju se en sida man inte vill att ens vänner ska ha. Undra om ni tänker på det?

Jag tror på karma. Var godhjärtade och se posetivt på saker och ting ist för att vara negativa onda människor. Det tjänar du på. I utbyte får du tex lycka ist för jobbig ilska.
Äsch...som om jag vet vad jag snackar om? ;)




Snart e det första advent! Längtar ni lika mycket som jag?! Men var e snön? Halåå?? :/

Får avlsuta detta inlägg me att säga att jag e glad att jag har dom vänner jag har. Både gamla och nya ;)




Alla dessa fransserum

Publicerad 2011-11-20 Tid 10:45:29
Jag känner att jag måste ta upp detta om Neulash eftersom jag nämnde det när jag skrev om kända frans-serum.
Om man googlar neulash får man se otroliga resultat och det får man verkligen! Fransarna blir helt otroliga! MEN, fransar till varje pris? Av Neulash får du grymma fransar men också en röd linje där du applicerat serumet och det blir värre och värre. Tillslut ser det ut som om man gråtit ungefär eller är redigt förkyld. Detta fick jag täcka upp med concealer men man vill ju kanske ha långa fransar och se fräsch ut utan en massa smink eller?
Och inte nog med att man blir röd så blir det även svullet, svider och kliar. Torra ögonlock och torra ögon. Skittråkigt verkligen men vill man vara fin får man lida pin? Naae, inte i detta fallet. Inte för mig iaf! Ögonen e känsliga och dom ska man inte leka med.

Det tog en evigher för mig innan rodnaden gick ner. Jag trodde att det var jag som var allergisk men när jag gogglat detta visar det sig att dom flesta som testat det har fått samma reaktion. Ni som läser sminkbloggen av Linda Hallberg har säkerligen hört om neulash innan. Hon fick superfina fransar och hon har inte gnällt över några biverkningar men för ett tag sen skrev hon om sina torra,flammiga och röda ögonlock och sa att det var pga av hösten. Det var det kanske? Men jag tror det var pga neulash. Jag har ju upplevt det själv och dessutom gick hon över till revitalash av någon anledning men gick sedan tillbaka till neulash igen. Neulas är beroende framkallande. Man får otroliga fransar till en början och man älskar det. Sen får man utslag men bryr sig inte för nu har man äntligen fått sina älskade fransar man önskat så länge? Eller?
Inte jag. Jag gav bort mitt serum eftersom jag trodde jag inte tålde det och det var bra att hon som fick det utav mig inte använde det så flitigt så hon inte åkte på samma problem.

Därför kommer jag att ge Idol lash en chans. Och OM det itne funkar på mig ( allt sånt e ju så individuellt) så kanske jag testar dermalash?
Det e de serumen jag hört bäst kritik om iaf och har inte, efter mycket sökande inte hittat några som helst konstiga biverkningar. Och därför råder jag folk till att inte testa neulash utan satsa på nått som inte har så starka ämnen i sig. Man ska nog undvika dessa första skönhets prdukterna som kommer ut på marknaden och vänta ett tag och se om det kommer ut fler och se vad andra människor tyckr eftersom de första mirakelkurerna för olika skönhets grejer innehåller saker vi egentligen aldrig skulle använda. Jag hade för bråttom men man lär sig!

Om ni googlar reslutat om neulash och kollar på bilderna ser ni att de flesta har börjat få en röd linje där dom använt serumet. Och det är bara början.


Jag och mina neulash fransar:
Enligt mig drömfransar men bakom allt smink såg man sjukt ut.





På nedre bilderna har jag kanske använt det ett par veckor bara och ni ser rodnaden runt ögonen som börjar visa sig?

Nu har jag iaf varnat dom som blev sugna nör jag först nämde neulash.
PössÅkram.



Lugn stund.

Publicerad 2011-11-19 Tid 15:30:56

Blev sjukt trött ifrån ingenstans. Och så skulle jag få en envis bebis att somna på det, pjhuuuu!!
Han klättrade till slut upp i mitt knä och satte sig snett över, lutade huvudet emot mitt bröst och stensomnade sittandes, ont i magen tro? han somnar ju utan problem när han sitter upp men bråkar som fan när man försöker få honom att ligga ner. Tänder? Hmm...

Såhär ser jag ut med mina nya fransar:) många verkade tro att dessa fransar e resultatet av serumet jag skrev om men så e det inte. Jag har fått mina fransar fixade på saga salongen i Vänersborg av Ullis! Superduktig och hon har riktigt bra priser. Finns typ inga (en som sägs vara dålig i thn) salonger i thn och vbg som gör sånt förutom Ullis.
Så jag får helt enkelt vänta med serumet tills dessa fransar e borta :)

Dålig iPhone bild idag igen men jag orkar verkligen inte hämta kameran och byta objektiv osv :P man ser ju hur dom ser ut iaf :)


En ny dag.

Publicerad 2011-11-19 Tid 12:09:11

Har precis mixat lite lunch till lexus så ny e det bara för honom att vakna :)

Våran dag började med massa bus och sen efter frukost blev det en dusch och bad (för lex) han e inte feg. Ställde sig upp flera gånger utan att hålla sig i i baljan! Att han inte förstår att det kan gå illa så halt som det är med all barnolja o så :) men hur ska han kunna veta det egentligen? ;)
Sjukt svårsövd har han blivit också! Dom enda gångerna man slipper kämpa e i bilen lr barnvagnen. Där somnar han utan problem. Vi får väl se om det blir bättre när vi plockar ner sänggaveln på våran säng. Den e nämligen skit rolig att klättra på så plockar man ner honom därifån blir han arg. Inte alltid så lätt ;)

Anyway. Sitter här och längtar som en tok efter snö och jul. Kan ni tänka er en jul utan snö? Nej usch! Ångest. Julen ska vara vit!! Man börjar änna oroa sig nu. Vi kommer väl få snö ändå när vi sticker upp till fjällen men Då e ju julen över. Och Andreas som vill ploga :P haha både han och hans pappa sitter och håller tummarna för snö verkar det som ;) men de e klart. Roligare att köra plog än att vara ute i kylan och jobba?

Nä, vad ska jag göra nu då? Lexus vill verkligen sova länge. Andreas ställde upp på lite helgjobb så han kommer väl vara borta hela dagen typ. Kanske borde gå en promenad sen? E bara rädd för att jag ska gå bort det lilla fettet jag har kvar på min kropp hehe. Får nog låta bli. Ta en sväng i trädgården ist ;)
hade ingen aning om att man brände så mkt kalorier genom promenader! Det e tydligen det som bränner mest av löpning, joggning och promenadgång (heter det så? ). Va ju tur att Alex berättade det annars hade jag väl slutat som en pinne.

Äsch va jag babblar om inget nu känner jag. Ha de gött! :)


Resultat?

Publicerad 2011-11-18 Tid 21:15:26

Fan! Råkade spräcka skärmen på mobilen så kameran e paj. Blir konstiga färger i ena hörnet.
Dom som var nyfikna på fransarna kan ju få ett smakprov här! Ska väl vara ordentlig och ta en bra bild i morgon med min vanliga camera ist.

Nu har vi käkat tacos och ska kolla twilight med Madde och Christer. Vi har inte sett en enda av dom filmerna så de e väl på tiden :P
Ha en fin kväll!


En halv kopp kaffe.

Publicerad 2011-11-18 Tid 12:29:26
Morn! Lr ja, morn? klockan e halv ett och Lexus stensover fort. Lika bra att han sover så han e pigg o gla hos Tess sen :)
Idag ska jag iväg och få ögonfransarna fixade av fina Ullis på Saga salongen i vänersborg. Hoppas att det går att fästa dom på mina små fjun bara hehe.
En vän ville jag skulle lägga upp bilder sen så det får jag väl göra. :)

Jag börjar ju alltid dagen med Kaffe. Och kanske dricker jag mer underdagen och snacka om stress!! Jag har inte insett det riktigt men nu när jag dragit ner på det märker jag hur hypad jag blir av kaffe. Skriver i 300 km/h och snackar jag med någon babbalar jag som en tok haha! Stackars Camilla och Alex igår :P
Så idag drack jag bara en halv kopp kaffe trots att jag vääääldigt gärna hade druckit mer men jag blir ändå helt skakis! Dags att sluta med kaffe? E de så verkligen? Suck.. hur ska jag klara det?

För mitt eget bästa har jag inget val. Får tänka på nackdelarna med kaffe och det fins ju faktiskt en hel del. Ba har det missfärgat mina tänder ordentligt. Sjukt ändå. Vet folk som röker,snusar och dricker rött som har vitare tänder än mig och allt jag gör är att dricka kaffe. har aldrig rökt och hatar rödvin. Orättvist!!

Nu vaknade fisnisse, ska packa in oss i bilen och dra :) Ha en fin dag! pössåkram!





Längre och tjockare ögnfransar?

Publicerad 2011-11-17 Tid 22:50:28
Jag har fått nys om ett nytt fransserum. Någon som hört om super serumen som neulash och revitalash? Dom e dom första storsäljarna som man får grymma fransar utav. Men nu finns det ett nytt som ska vara grymt och det heter idol lash!
Dom första sånna här produkter som kommer ut e ju inte alltid dom bästa lr hur? Så e det ju med allt så jag ska nog ge denna en chans.

Jag har dessutom fått ett bra erbjudande på den och folk som köper via mig får den mycket billiagare än i butik. På dom få ställen som säljer denna i sverige kostar den 795 kr men jag (och mina vänner) får den för 500 kr!!.

Den är fortfarande ny här i sverige men i USA har den ett grymt rykte
Köper man revitalash eller neulash som var de första serumen som kom ut så kostar dem från 1200 och uppåt. Detta är ett nytt,uppdaterat och beprövad serum som tydligen ska vara ett av det bästa på marknaden, låter det intressant?

Köp NU! för jag har bara fått detta erbjudandet på 5 ST!  Och erbjudandet gäller NU!

Säg till så fixar jag!

Försökte hitta före och efter bilder (litar inte på hemsidornas bilder) och hittade denna hos en bloggare som testar olika produkter. Läs HÄR!
Orkar ni inte gå in och läsa om den och se före/efter bilden slänger jag upp den här med. Hon har använt hennes kompis som testperson och såhär lyckat blev det! Jag e definitivt sugen!! :)


Idol lash före och efter.

 

 

 

 

 

 







Öppna förskolan!

Publicerad 2011-11-17 Tid 08:46:50

ÖF för första gången idag då :) nu sover Lexus oftast inte innan lunch så då kan man för en gångskull komma iväg!


Lexus

Publicerad 2011-11-16 Tid 18:00:41

Lexus, en försiktig kille? Nej inte direkt ;) drämde till sig själv över näsan så han var helt förtvivlad min lilla prins!

Lärde han sig? Nepp! Direkt skulle han göra samma sak igen. Jaja, han blir väl härdad till slut :P


Julklappar

Publicerad 2011-11-16 Tid 16:42:42
De funkar ju inte att komma in med lösen när jag låser bloggen. Men jag testade ett tag ändå och hoppas på att folk tröttnat på att försöka komma in här. Får se om det hjälpte annars gör vi ett nytt försök ;)
Det har varit rätt gött att blogga trots att ingen kan läsa faktiskt!

Idag har jag bara varit hemma med Lex och tagit det lungt. Sånna här dagar som jag inte har nått bestämt kan var aguld emellanåt. Ok, jag har tvättat och städat men sånt ska man ju hinna med varje dag i vanliga fall vilket jag har uteslutit ett tag för att hinna ikapp mig själv. Gött :)

Vi har fortfarande inte köpt en enda julklapp! Vi kommer väl att göra det några dagar innan jul trots att jag tjatat om detta länge nu hehe ;)
Vi har iaf kommit fram till att inte köpa julklappar till varandra jag och Andreas utan vi kommer att unna oss någonting tillsammans. Mest för att slippa jaga rätt julklapp och stressa med sånt. De vi båda blir glada av e ju det som e bäst! Kommer göra det så enkelt som möjligt med julklappar iår.

Nu förstår jag va de e för jul-stress min syster inte orkat med alla andra år. Jag har ju aldrig sett det som negativ stress och bara älskat julen men nu förstår jag. Och för att jag ska må bra (och folk runt omkring mig) så hoppar vi allt krångel och vi ska även inte ha julen hemma hos oss iår utan det blir i salstad hos mina föräldrar. De va lite väl mkt att hålla reda på förra året tyckte jag och nu har jag en unge som man måste hålla koll på också så nej, detta året får nån annan ta det! Men jag fick mycket hjälp förra året och det e jag tacksam för men det var massa stress ändå.
Nä julen ska inte vara jobbig, den ska vara fin och harmonisk :)

åh, fasen va jag blev sugen på chips!! Självdisciplin?? Suck...jaja. Snart helg! Då får man äta chips ;)







Jakten på mitt hår.

Publicerad 2011-11-14 Tid 22:17:47
ja nu måste jag göra något snart känner jag. Har upptäckt ännu mer ställen där de saknas hår på mitt stackars huvud :P
Så nu ska det bli bra igen tänkte jag. Ska öpa hem priorin o se om mitt hår blir bättre. Sen sitter jag även och funderar på färg. Spelar ingen roll om jag slännger i toning eller färgning det bara rinner ur efter några tvättar. Ja som sagt, mitt hår e inte som det ska.
Men jag måste ju färga det för att inte se helt sliten ut :P färg som fäster ojämt o så e ju inte direkt snyggt? ;)
Så jaa, vad gör jag. Kollar igenom gamla bilder när jag var blond och vill helt plötsligt bli blond igen. Sen kollar jag på bilder ifrån förra julen och vill bli riktigt mööörk! Gha! Fan att jag itne kan bestämma mig!!
MEN snällast för håret e att fortsätta bara brunett och tona ist för att färga. Så de e vä det jag får göra nu.

Åh nej. Jag som tänkte sova nu, kom på att jag har ännu mer tvätt som ska hängas! När ska mitt minne börja hjälpa till?? jaja....

Godnatt!

Äääääskar färgen på Kims hår! Löövli ;) Till sommaren kanske!

 

 


Hemnet

Publicerad 2011-11-14 Tid 11:44:26

Den sidan e ju giftig! Förstår inte varför jag kikar runt på hus när vi inte tänker sälja än på ett tag ( om vi nu säljer ). Att ha renoveringsplaner tär på en när man aldrig får komma igång och det finns så mkt man vill lägga pengar på så egentligen e de ju bäst att köpa ett hus som har allt man vill ha ist för i göra som vi har gjort.
Älskar vårat hus men man måste vara realistisk. Detta huset e gjort för en liten familj och jag har ju inte tänkt att vara en mini familj hela livet. Och vi hade tänkt bygga ut massor men efter att ha insett hur mkt stress och tid det innebär har vi börjat tänka om. Vi kommer fräscha till det vi har och sen får vi se.

Dock har jag förälskat mig i ett hus. Attans bananer! vi som inte kan köpa just nu! Huset lär ju inte finnas kvar sen. Men men, de var väl inte gjort för oss då ;) jag och Tess sticker och tittar på det iaf och hoppas på att set ser för jävligt ut irl! Haha ;)
Det ligger iof i utanför thn och inte i Edet men det skulle vara så jäkla nice.

Nu måste jag hänga tvätt! Hej svejs :)


Vikt-tjöt.

Publicerad 2011-11-12 Tid 23:55:08
Yes, i know im thin. Men vet ni att det känns ungefär likadant för en smal person som inte vill vara jättesmal som för en tjock person när det kommer till kommentarer? Skulle du någonsin kunna säga till en mullig / tjock person "oj, herregud vad tjock du blivit!" ? Njae...i dont think so.
Tro det eller ej så e de lika jobbigt för en smal att höra sånt. Jag har iof lärt mig att folk som gärna kläcker sånna grejer antingen inte inser att det låter illa eller så menar dom verkligen illa. Dom vill att du ska må dåligt för att dom själva inte är smala. för, lets face it. De flesta tjejer tjötar om deras tjocka lår, rumpa eller fläskiga mage. Dom vill vara smala. Nu pratar jag inte pinn-smal. Jag menar smal med former. Det är ingen ide att säga emot lr förneka.

Sen får folk gnälla o klaga på mig om hur smal jag e om dom vill. De e ju inte så att jag tar åt mig på det viset utan mest att jag reagerar på att folk vill vara elaka. Det är sorgligt.

Anywaaaay! ;)
Jag har iaf fixat mitt gymkort igen så det funkar som det ska så nu ska jag bara få tummen ur. "bara"! haha mm lättare sagt än gjort.
Jag väger nu 54 kg och muskelmassan är typ borta känns det som! Jag har inget emot att väga 54. Jag behöver inte mer hull men jag vill ha tillbaka mina muskler. De e ju dom som väger. Fett väger inte lika mkt.
Meeeen, har dom en gång varit där ska de väl inte vara så svårt att få tillbaka dom sägs det :)
Jag blir för (enligt mig) smal när jag inte tränar. Men jag ska väl vara glad att det är åt det hållet sägs det. :)

Har inte en enda bild ifrån när jag tränade som mest. Synd. Hade varit en bra inspo!
jaja lets make some changes. Beach 2012 :P





Dö-trött!

Publicerad 2011-11-12 Tid 23:41:47
Äckligt trött. Varför e jag vaken??? Ska gå och lägga mig så fort jag skrivit färdigt här. Rätt gött o blogga när ingen kan läsa ;)

Varit full rulle idag och skulle blivit filmmys och massa godis med min äldsta syster men det sket sig. EN lite visit blev de ju o de e alltid trevligt :)
I morgon e det fars dag och jag hämnas på min man! :P Haha ne, jag har stressat som en tok de senaste dagarna och saker har krockat med varandra så min älskade får faktiskt klara sig utan en farsdag present i år. Jag fick ju inget på mors-dag. Första dessutom! Dååligt. Därfr hämnas jag!! :P
Nej som sagt, jag har helt enkelt inte hunnit och anledningen till att jag inte fick nått var för att vi inte hann med det då heller. (vi säger så ;)) Jag håller på att lära mig att inte ta mig vatten över huvudet. Man behöver inte ge sig för många uppgifter så att man knappt klarar av hälften så om jag eliminerar lite stress moment för mig själv får Andreas en gladare flickvänn, o de e väl en ra farsdagpresent? ;)

I morgon tror jag nog vi svänger förbi Andreas föräldrar en sväng, sen till Ems & Matthias för o käka lite gott o sen vidare till gräsan för o träffa mina föräldrar.


Btw, det verkar som att folk tror att jag skriver allt jag gör o inte gör i bloggen? Det är mkt jag inte nämner i bloggen. Jag orkar seriöst inte gå igenom mina dagar i detaljer om vad jag gjort eller vart jag varit. Ibland kanske men det är sällan numera :)

Nån som vet hur man gör tids-inställda lägenheter förresten?

Godnatt!





25 års fest!

Publicerad 2011-11-12 Tid 16:13:57

Alla taggar inför utgång ikväll. Känns verkligen som om alla ska ut! Själv ska jag sminka och bara umgås sen hem till min egna familj och bara njuta av en hemma kväll :)

Jag känner mig lite smått allergisk mot krogen nu för tiden även om jag faktiskt e liiiite sugen på en utekväll . Men inte idag ;)


Var positiv!!!

Publicerad 2011-11-11 Tid 17:32:39
Inga mer negativa inlägg. Nej! Ska vara positiv och ge mig själv positiv energi :)
Kanske skriver nått neggo nån gång men det e bara för o rensa alla onda tankar ;) Tar bort det igen när jag inser hur onödigt sur man kan vara ibland haha :P

Jaja nu, MAT!!!




Nu blir det ändring!!

Publicerad 2011-11-10 Tid 12:00:12

Usch! Blek, trött, sliten! Blääää!! Glömde tom fultkrämen Efter jag tvättat mig förut. Sminkade mig på super torr hy. Blir säkert ett fint resultat! Lr inte. Närminnet suger verkligen.

Läste att träning ska vara bra om man e stressad. Det visste jag någonstans innerst inne men jag var ändå tvungen att försäkra mig om att jag inte för nått dumt och förvärrar saken. Så fr.o.m. Idag ska det bli ändring! Jag ska se positivt på allt även om saker kan vara jobbiga jag ska skratta när jag slår mig ist för att svära osv. Jag ska vara glad och ta djupa andetag. Aktivera mig själv på rätt sätt och bara försöka må så bra som jag kan så kanske kroppen mår bra tillslut :)

Vet att jag bara bloggar om sånt här tjafs men de e det som satt sig i min hjärna och som jag funderar mkt över just nu. Som sagt, känner mig en aning paranoid och har dragit ner på detta med att dela med mig om det mesta här i bloggen. Tråkigt kanske men så e det. Känns som att sjukt många vet så mkt om mig nu för tiden. Vet inte riktigt va jag tänkte när jag bloggade så öppet om mg själv. Ganska skrämmande egentligen.

Vet också att jag stavar som en kratta ibland men jag bloggar ifrån mobilen och alla som har en iPhone vet hur det fungerar ;)

Ska dock försöka bli bättre på att blogga för mina vänners skull. Nära vänner man inte pratar me så ofta och sådär jag vet ju att de e de som följer min blogg som slavar och de e dom jag bloggar för ;) nu för tiden iaf!

Nu har jag druckit upp mitt kaffe och ska packa väskan för snart bär det av till vbg för en dag hos min underbara vän Tess! Har verkligen insett nu på senaste tiden vilka fina vänner jag har och vilka människor jag bör undvika. För att jobba bort stressen ( och allt som kommer med den) ska man även undvika människor man inte orkar me, dvs energi tjuvar. Thats what i am going to do.

Får se om jag bloggar mer senare! Pössåkram!


Snäll bebis :)

Publicerad 2011-11-10 Tid 08:19:10

Alla verkar visst ha trötta i Goa bebisar nu som sover länge om nätterna :) Lexus har visserligen sovit hela nätter länge men nu sover han längre! Förr tyckte jag att de va förr att han vaknade vid 6. Man hann med så mycket då :)

Nu för tiden vaknar han mellan 8-9 vilket är underbart! Det innebär ju mer sömn till mig och även att man kanske kan komma iväg på öppna också, hade ju varit kul! 19.30 - 09.00, fortsätt gärna så lillfis! :D

Nu ska vi starta dagen med lite gröt p sen får vi se vad det blir :)

Ha en fin dag, godmorgon!


Stress?

Publicerad 2011-11-09 Tid 21:30:43
Ja mina problem verkar kunna bero på vad fan som helst känns det som! Gaah!! Kan inte bara läkaren kolla upp alla saker de kan bero på direkt ist för att man ska behöva springa dit för jämnan. Jag kollade upp massa stress syndrom och jag har ju nästan alla symptom där me. Läkarna verkar ju inte veta mer än internet.
Men om läkaren säger att det förmodligen e stress så får jag väl tro på det. Men va e de som gör mig stressad? Mitt psyke? hmm..
Ja inre stress e la underbart.

skitsamma. Jag ska verkligen försöka stressa ner men posetiv stress kan väl fortf vara bra? Som träning och sånt? Kan väl bara vara bra.
Jag ska iaf träna i morn. Det e spikat och bestämt nu kan inget få mig att dra mig ur! Dock i vbg. Andreas skulle hjlpa martin me ett par grejer o då kan jag ju passa på att träffa tess och kolla in deras nya lägenhet som jag inte gjort än. Då får Lex umgås med sin papi och martin medans jag o tess drar till gymmet o rör på dököttet! Välbehövligt. Känner att jag bara blir tunnare och tunnare och blir påminnd om varför jag började träna ifrån första början. Tränar inte jag försvinner jag! Många vill kanske se ut som jag gör när jag inte tränar. Dvs pinnsmal typ ala kissie till slut :P Naae. Inget för mig. Ja, jag vill vara smal men inte föööör smal!
Äh nog om det. Åter till greys.

Misstänker du att du e sönder stressad? Kolla upp dina symptom HÄR!






Sova! Nähe?

Publicerad 2011-11-08 Tid 23:16:25
Var as trött förut. Orkade knappt rra mig och höll på att somna på soffan så jag gick in o la mig men va hände? Klarvaken och kan verkligen inte sova! Typiskt. Lexus somnade redan vid 18 och har inte ätit mellanmål eller druckit upp kvällsvällingen vilket betyder att han förmodligen kommer vakna super tidigt och hungrig som ett litet djur. De e så det blir med sjuka barn ibland.

Det var den kvällen det. Fick varken handlat eller tränat men slappat ja det fick jag gjort. Enligt läkaren skulle jag ju försöka ta det lungt när jag kan så...ja det e j precis vad jag gjort.
Kanske inte kunde somna för att jag visste att det såg ut som ett bombnedslag i resten av huset och jag kände på mig att älsk hade somnat på soffan så jag var bara tvungen att gå upp o kolla läget och mycket riktigt. Han hade somnat så jag satte igång me disk å sånt som han egentligen skulle ha gjort. Men de e ok, han bröjar bli sjuk han me så jag förstår om han e slut. Och jag e konstigt nog pigg? Happ.

SATC på tv nu men sen e de inte kul o titta på så jag får helt enkelt lägga mig jag med och hoppas på att jag kan somna. Varför kan jag inte sova?? Också ett problem jag haft ett tag. Kan ligga o vrida mig i timmar innan jag somnar. Tur att jag oftast lägger mig i tid så att inte hela natten hinner gå men ibland blir det ju lite sent ändå.

Äh, borde inte blogga nu jag skriver så flummigt nattetid. Godnatt ;)




Bläää

Publicerad 2011-11-08 Tid 14:05:50

Jag har blivit en sån människa jag avskyr. Gnäller och klagar men för ingenting åt det! Att jag inte skäms asså.
Har varit på vårdcentralen och tagit prover. Det man kunde få svar på direkt såg ju bra ut såklart. Så blidvädret e de inget fel på. Blev lite lätt irriterad på doktorn när jag skulle berätta va det var för fel på mig osv. Det enda han gjorde var att titta på mig och säga: du e nybliven mamma och du e stressad. Jaha?? Får man stickningar i ansiktet och nacke av stress?? Suck. Jaja vi får väl se.


Sitter och överväger om jag ska med Madde o träna i älvängen senare. Önskar att någon kunde sparka mig i baken så jag kommer igång någon gång!! Man blir ju faktiskt piggare och gladare av att träna så det e kanske det jag behöver :) skulle bara behöva köpa en tränings garderob först haha :P mjukis kläder funkar prima så länge!

Nae, nu ska jag och lex duscha (bada). Har inte hunnit med det än så känner mig fräschast i stan typ ;)

Tess klagade lite på mitt dåliga bloggande förut. Jaaaa.. Jag får la skärpa mig. När jag har lust ;P

Ha de fint så länge!


Gamla brittan.

Publicerad 2011-11-06 Tid 21:42:14
Sitter och kollar på crossroads. Har nog bara sett den en gång får läänge sen. Man kan ju inte låta bli att tänka på sin yta när man ser hur brittan såg ut. Där har man ju den ultimata kroppen :P Att sikta på att se ut som mel b e lite väl långsökt. Så att försöka få kroppen som brittan låg inne med när hon gjorde crossroads e nog inte lika svårt ;)
Svårt e väl klart. Men när jag tränade som mest var jag faktiskt inte så långt ifrån. Tro det lr ej.

Mormor tyckte jag var lik Britney när jag var yngre, i wish ;P

 

Man måste nog se filmen för o se hur hon såg ut för jag hittar inga bra bilder :S Men snacka om inspo. När jag har energi ska jag få ordning på mig själv igen ;)

 

 


Mysdag

Publicerad 2011-11-06 Tid 14:43:09

Idag fick vi allihopa sovmorgon :) men ändå vaknade jag först fast det var min tur att sova tack vare min jävla förkylning! Hatar att man inte kan andas med näsan. Går fan inte att sova då. Får som vanligt spraya sönder näsan med nässpray.

Syster och hennes Daniel var här tidigare. Käkade lite o så :) alltid lika trevligt! Känns att det e söndag idag om man säger så. Grått och man funkar inte riktigt som vanligt. Just nu sover lex, Andreas spelar och jag sitter under min filt och kollar några avsnitt Jersey shore. Har inte energi till så mkt annat idag känner jag.

Lexus fick förresten en jättefin present av Madde och Christer igår! Helt perfekt och lite roligare än den klassiska brio vagnen :) skit söt tycker jag!


Mamma!

Publicerad 2011-11-05 Tid 14:00:36

Nu har vi röjt förråden och vinterstädat trädgården. Gött! Lexus har sovit tungt under tiden, lilla sömntutan :)
När jag skulle lägga honom tidigare så lämnade jag honom i sängen för att gå och släcka lampan då han sätter sig upp med en ledsen min, kinkig och tittar på mig och säger: mammaaa!
Asså inte maammammammammaamaam som det blir ibland när han babblar utan nu tittade han verkligen på mig och set såg verkligen ut som att det var medvetet! :D helt otroligt. Nyss var man överlycklig för att han lyckades röra sig någon cm i gåstolen och nu klättrar han och går omkring (han håller sig i möbler, väggar etc) och nu säger han mamma. My god!:D


Jag veeeet att jag tjatar om att tiden flyger iväg hela tiden men man blir liksom ändå riktigt förvånad när man inser det gång på gång :P
Tidigare idag hjälpte han till att dammsuga ;) lr ja, han följde med dammsugaren iaf när papsen dammsög. :)


Fredag

Publicerad 2011-11-04 Tid 13:45:25

Känns som om jag inte hinner med längre! Har ingen koll på datum eller tid jag bara lever för dagen typ :P
Seg som bara den men jag fick iaf en tid på vårdcentralen på tisdag så nu hoppas jag på att nått e fel med mig! Låter kanske konstigt att man hoppas på det men då kan man kanske göra nått åt saken!

Jag borde städa. Men jag orkar verkligen inte!! Orkar knappt ta disken jag vet inte om jag bara e lat eller orkeslös. Vi får la se.

Verkar som att det blir fredags mys hos Andreas föräldrar idag men förutom det händer det inte så mkt annat :) jag får väl hälla i mig lite kaffe nu så ja får nått gjort.



Trötter.

Publicerad 2011-11-03 Tid 23:02:52
Har varit dööö trött i flera dagar nu. Snacka om tröttsamt. Iiinget bloggsug what so ever. Tänkte bara säga det. Ni får nöja er med mitt halvdanna mobilbloggande. :) Just nu e de jersey shore för hela slanten. Vet inte hur det gick till men helt plötsligt följer jag skiten? jaja :) Nu vaknade Lexus?? Skumt. Ha en fin kväll! pössåkram.

Yesterday

Publicerad 2011-11-01 Tid 22:32:12

Jag har varit så sjukt trött dom senaste dagarna. Sov ju rätt länge natten som var men e ändå helt slut så nån blogg inspo har jag inte. Tråkigt för mina läsare ? ;)

Såhär såg jag ut igår. Som vi stressade för att hinna till hyllie i tid. Suck! Jaja vi får hoppas det blir av längre fram. :)