Perfektion

Publicerad 2012-04-30 Tid 13:24:25

Håret, ögonfärg, ögonbryn. Sånna ögonbryn får jag aldrig! Buhuuu ;(
Men hårfärgen och glansen e ju så otroligt fint!! Och gröna ögon, is fan the shit ;) eller riktigt mörkblå/lila som lilla syster har. Ser nästan svarta ut ibland :P



Måndag

Publicerad 2012-04-30 Tid 12:33:37

Medans alla njuter av ledigheten jobbar min gubbe. Han ställer då alltid upp.
Såå vad gör jag? :)
Min dag startade trögt. Trött som fan så när Lexus somnade om gjorde jag också det. Fick inte frukost förän han åt lunch :P
Huvudvärk har jag också. Synd om mig eller hur? ;)

Sitter här och tittar på bilderna ifrån kreta. E så sugen på en utlands resa så det e inte klokt. Man blir ju ännu mer sugen när man vet att alla utom min systers nya lilla familj ska åka i sommar. Så ja... Vi ska kika runt och boka en resa snarast!!

Sen blir jag lite irriterad när jag ser bilderna. Haha :P
Hyffsat vältränad och låååångt hår. Jag vill ha det tillbaka!!!!
Jag vet inte vad det var, om det var hur det var klippt, hårvård eller kvalitén men håret föll sig så mycket bättre då. Jag stylade aldrig håret direkt. Det enda jag gjorde var att föna det och möjligtvis sprayade jag på det för att det skulle hålla bättre. Så kan jag inte göra nu, det blir inte alls lika bra. :P

Jaja nog om det! Nu ska jag ha kaffe!

Pössåkram


Söndag

Publicerad 2012-04-29 Tid 10:37:45

Godmorgon! :)
Idag är en bra dag! Denna helgen kommer vara en helg att minnas för resten av våra liv. Helt galet.
För några dagar sedan kom ju ett tillskott till våran familj. Samma dag som pappa fyllde år blev han morfar för andra gången :)
Inte nog med det så ska vi idag tömma hel övervåningen eftersom vi snart sätter igång med bygget! Så kuul!

Sen har det hänt massa annat kul men alt behöver inte alla alltid veta.

Jag och älskling har suttit och glott på olika bilar hela helgen. Sååå sugna på ny bil så vi kan göra oss av med skruttibangbang!
Vi har ju pratar om Volvo v50. Lite sportigare än V70 och en hyfsad familjebil men jag troooor att vi både e lite små kära i både hyundai ix35 och Kia sportage.
Ååååh vill ha nyyy biiiil!!!!!
Vi får väl se.


Igår hade vi myskväll här hemma men jag orkade som vanligt inte hålla ögonen öppna. Jag har blivit gammal haha!
Så jag fick sovmorgon idag och snart kör vi igång dagen.
Hoppas alla har en kanon helg!


Jealousy

Publicerad 2012-04-27 Tid 09:15:39

Godmorgon!
Jag sitter här med min kaffekopp och glor runt i bloggar som vanligt. Och en hel del träningsbloggar.
Jag e sååå avundsjuk på alla vältränade och duktiga människor!
När jag blir tvungen att stressa väljer jag ofta bort saker jag inte "måste" göra och ibland blir det träningen. Jag vill också ha tid att vara på gymmet varje dag! Men fortfarande ha ett städat hus och och laga ordentlig mat i lagom tid tills gubben kommer hem. Jag får nog lägga om middagstiderna här för att allt ska funka :P

Och ja, vissa tycker kanske att jag är vältränad. Ptjaa man tackar! Men jag är inte nöjd.
När jag bodde i Norge tränade jag varje dag och åt ordentligt. Jag vägde 63 kilo. Kanske inte låter så mycket men jag har aldrig någonsin vägt så mycket som då!
Det är 8 kilo mer än vad jag väger nu. Jag tänkte försöka gå upp till 60 i ren muskelmassa :p
Ok lite fett måste jag ju ha. Annats försvinner de kvinnliga formerna och det vill man ju inte ;)

Vissa tycker att magrutor på en tjej är manligt och oerhört osexigt. Men jag kan inte hjälpa det. Jag äälskar en vältränad mage!


Motivation 0

Publicerad 2012-04-26 Tid 20:10:47

Ne det är inte ok hur lat jag varit det senaste. Jag skulle tränat idag men eftersom Andreas skulle jobba över tänkte jag hoppa det. Men sen kom han hem och jag stannar ändå hemma?
Dåligt! Mycket dåligt.

Tröttheten förstör för mig men jag antar att det bara e att trotsa den. I morgon börjar jag om på nytt! Jag ska lägga mig i tid och äta grymt bra så jag har bra energi.
Nästa vecka börjar vi med det nya. Nu när Andreas också tränar kan vi börja äta på ett bättre sätt. Nyttigare. Vi äter waaaay too much fat i denna familjen. Inte för att jag vill gå ner i vikt. Absolut inte men för mycket fett e ju inte bra. Och om man vill ha framträdande muskler får man tänka sig för ;)

Nu har jag som sagt haft en vilo paus så nu ska jag köra igen. Hårdare än innan! De e så skönt att komma iväg till gymmet och köra ett ordentligt pass och känna att det gick så jäkla bra!

En inspirations källa är ju Anna Maria Lacatus. Hon är sjukt fit! Och jaaa... Det är väl på gränsen till för mycket egentlgen. Enligt mig då! Men vissa bilder på henne e grymma!!



Gäsp...

Publicerad 2012-04-26 Tid 16:25:14

Hemkommen efter en sväng i thn med finaste Lotta och Leon. Mysunge!!
Nu e jag så trött att jag nästan avlider och har inte börjat med maten ännu. Då ringer Andreas och säger att han kanske måste jobba över. Suck!!
Det är nämligen inte lätt att laga med med Lexus. Han river ut ALLT bara för att jävlas. Ja för att jävlas. Han vill nämligen ALLTID vara i famnen när man grejar i köket. Och jag kan inte ha honom. Han kan ju bränna sig!
Han nåt upp till spisen och vill mer än gärna pilla på allt där. Här om dagen sköljde jag ur en kastrull, tog kanske 5 sekunder och på den tiden hade lex hunnit hälla ut ströbröd över hela golvet. Han protesterar när han inte får som han vill :P

Jaja. Det får bli en sen middag och inget gym. Då blir det plugg istället. :)

I morgon är älskling ledig! GÖÖÖTT! Storhandlaaaa! :D


Beautiful morning ❤

Publicerad 2012-04-26 Tid 08:11:54

Idag vaknar vi redan klockan fyra. Innan vi gick och la oss igår vaknade min lilla prins och var helt förtvivlad. Jag tog upp honom och la mig med honom i sängen så gosade han in sig i min famn och somnade.
Jag fick absolut inte lämna honom för så blev han jätteledsen. Min lilla gos ❤
Vi somnade dock om efter fyra och vaknade halv sju. Rätt skönt men Lexus e minst lika olycklig idag.
Men fick jag svar på vad det var. Fler tänder på g :) så nu kan man slappna av för detta går ju snart över.

I natt kom även Lexus kusin till världen!! Helt underbar och galet söt liten kille! Läängtar tills vi får träffa honom ❤

Ja detta är minst sagt en bra morgon! Dock måste jag städa i turbofart eftersom vi ska få lite besök idag.
Hoppas ni andra har en lila fin morgon som vi :)






Onsdag morgon

Publicerad 2012-04-25 Tid 08:36:58

Godmorgon :)
Sitter och myser under filten e min soffa medans Lexus somnar om. Ska strax fixa lite gröt. Gröt+banan+kanel=gott!!
Tänkte att det hade varit jäkligt gött med hembakt bröd också men det har jag ju inget :( till helgen ska jag baka bröd! Så de så :)

Sitter och bläddrar igenom massa bloggar och typ varannan blogg skriver om träning. Det är ett galet träningsflow just nu hos alla och man kan ju hoppas det håller i sig. Men det är ju den årstiden nu också. Det brukar vara knökfullt på gymmen strax innan sommaren. I wonder why? ;)

Själv hoppas jag på att mitt protein ska komma idag. Vilket det borde göra!
Dock vet jag inte om det blir nått gym ikväll. Jag borde men vi måste storhandla! De e så jäkla tomt här snart så det ekar ;)


Laddar om.

Publicerad 2012-04-24 Tid 21:45:17
Tog en vilo dag idag igen. Blev en härlig kvällspromenad med min lilla familj. underbart väder!
Fy satan va trött man kan vara asså! Och det konstiga är, hur trött jag än är kan jag inte sova. Det går verkligen inte. Inte dagtid iaf. Googlade mina "besvär" och det fanns väl typ två saker som detta kunde bero på. Ordentlig inre stress, "på-väg-in-iväggen- stress" eller b12 brist. Och b12 va de ju inte sist iaf. Men då undrar jag, hur blir man utbränd på att bara vara hemma och vara mamma?
Det är mitt huvud som stressar mig.  Hur taggar man ner??

Det är svårt det där med stress. När man ska iväg och fika med någon som undrar om man kan komma dit så vill man självklart det. Men då kan jag känna mig stressad inför kvällens planer och hur ska jag hinna äta tusen gånger om dagen. Ja ni hör ju. Jag funkar bäst om jag ENDAST fokuserar på mig själv ett tag. Men hur lätt är det är man vill annat?
jaja..gnäll, gnäll, gnäll ;P
Jag bör väl sluta med kaffet också. Någon som har tips på något mer hälsosamt alternativ? :)

Jag tänkte strax hoppa i säng. Så att jag kan vakna upp ur min koma.

Kom o tänka på en sak när jag såg bilden. Jag har köpt ny maskara. Fattar inte varför jag ska testa massa nytt hela tiden för det blir bara fail! Så ett tips! Köp INTE den nya telescopic false lash. Den suger rent ut sagt.

Godnatt :)


Testing, testing.

Publicerad 2012-04-24 Tid 12:54:18

Oooh gosh! Idag testar Lexus mig kan man säga!! Nu har jag lagt honom igen och hoppas på att han vill sova en stund och vakna upp som den lyckliga unge an brukar vara!

Dagens planer gick i stöpet så då får vi sysselsätta oss på annat vis. Typ sova ;P haha! Nej men av någon anledning vaknat Lexus 05.30 nu för tiden! Phuu!
Man hinner fatta att han e vaken och sen blir han seg som ett bi för stt man inte flög upp ur sängen och plockade upp honom ;) trots period? Hmjaaa verkar så!

Jag känner mig lite gnällig! Och jag stör mig. :P jag stör mig på mammor som tävlar med andra hela tiden. Mammor som ska klanka ner på andra mammor för att dom inte har samma levnads sätt eller what ever. Har jag inte skrivit om detta förut?
Kläder, mat, uppfostran!
Ännu värre är folk som är gravida för första gången och helt plötsligt ska gnälla på mammor. Som om dom redan är mammor till tusen ungar och vet ALLT! Jäkligt dumt.

"när JAG blir mamma tänker jag INTE vara sån o sån o sån!" bla bla bla. Och folk som säger att "mitt liv kommer INTE att kretsa kring mina barn när jag får några". Ptja... Hur blev det nu då?
Ibland klantar man sig men då ber man om ursäkt! Ingen är perfekt men man får passa sig när det kommer till sånt här.
Man ser sånt varje dag och jag tycker det e så jäkla ledsamt.
Think one more time.

Jag menar inte att vara negativ och jävlig nu ;) men precis som alla andra måste man få skriva av sig ibland!

Nu måste jag fixa mig lite lunch! Det är otroligt vad matlusten förändras bär man kommit in i detta träningsflow. När jag träffade Andreas avtog allt detta med träning. Eller strax innan kan jag väl säga och jag vet ju varför. Kg hade en liten livskris och kände att jag fick börja om ifrån början för att hitta mig själv lite.
Ibland hamnar man på sido spår men nu e jag på rätt väg igen.

Ikväll blir det cxworks i thn. Löööve it.
Ha en fin fin tisdag!


Godmorgon

Publicerad 2012-04-23 Tid 07:43:29

Idag vaknade vi tidigt. Tror Lexus vaknade av papsens väckarklocka halv sex. Uhhh tröttttttt!! :)
Men det är en bra morgon ändå. Jag har inte dåligt morgon humör så lite trötthet gör mig inte bitter. :)
Lexus har precis fått sin gröt och ligger nu och myser i sin säng med riktigt trötta ögon. När han somnat ska jag fixa frukost och dricka mitt underbara morgon kaffe. Kaffe på morgonen är minst sagt underbart!;)

Lilleman roade sig med att knö ner sig i allt han fick plats i tidigare. Haha ink saker han inte fick plats i! Han knökade ner fötterna i en liten bytta och satte sig på huk. Och där satt han. Haha! Sen hittade jag honom även i leksakslådan jättenöjd :)



Underbara lilla prins ♥

Publicerad 2012-04-22 Tid 20:43:43
Har jag sagt att jag har världens finaste och bästa unge? ;)
jag stod och grejade med disken förut när Lexus fick för sig att han skulle ha ner sin haklapp ifrån kroken den hänger på. Han sträckte sig så långt han bara kunde och när han fick tag i haklappen ramlade hela hängaren ner (eller ad det heter?) min stackars prins blev chockad och ledsen han bara stod där, srtäckte sig fortfarande och höll haklappen emot väggen, vred huvudet mot mig och grät helt förtvivlat. Man såg på honom att han trodde han gjort något dumt och han försökte ställa det till rätta med att försöka hänga den på väggen ♥
Tittade på mig och ögonen sa " hjäälp då mamma!" haha ;) Han bara stod där med haklappen i luften! Man måste nog se det för att förstå :)
När jag sa till honom att det itne var någon fara. Det göör inget Lexus! Så tystnade han och gjorde ett sånt där frågvist läte samtidigt som han stod på tå emot väggen och viftade med haklappen.
Fina, fina, fiiiina unge! Jag vill bara äta upp honom så go han är! ;)

jaaja, idag är det söndag och alla vet väl vad som väntar en söndags kväll? ;)
Nyligen hemkommen ifrån ett pass på gymmet. Nu ska jag ta tag i mig själv och pressa mig lite extra. Innan har jag kört varje muskelgrupp en gång i veckan. Nu när jag äer bättre ska jag köra oftare så att jag kan få några ordentliga resultat. Det känns som att allt står stilla ju!!

Hoppas proteinet kommer tidigt i veckan,jag kan verkligen känna skillnad på kroppen när jag inte använder det.
Det var en mamma på gymmet idag med sin dotter som var i tonåren. Hon verkade störtsäker på sin grej och skulle visa sin dotter hur man tränar och hur mycket hon bör ta. Dottern sätter sig i benpressen och mamman lägger på 60 kilo! 60 kilo?!? Öhm?
Helt kalla muskler dessutom.
Hon ber dottern göra tricepspress med maskin och hon lägger på 25 kilo. Jag undrar vad människor sysslar med asså! Dottern bara vinglade med armar och ben, slog ihop vikter så det ekade i gymmet. Fattar man inte då att man lyfter för tungt? Mamman borde veta när hon är sådär "säker".
Jag kunde faktiskt inte låta bli. Jag gick fram till dom och sa åt henne hur hon skulle träna. Det var första gången hon var på ett gym och hon ska ta lika mycket benpress och nästan lika mycket tricepspress som jag? Jaa...jag vet ju inte. Hon kanske e född muskulös? ;P
Dom var tacksamma för hjälpen iaf. Men jag funderar lite på varför folk ska överdriva sådär? Känner man inte att kroppen tar stryk? Helt sjukt.
Det eoliga var ju att mamman tog i så hon blev blå när hon tränade lika mycket vikter som hon rekomenderade till sin dotter.

Jag tycker nog att alla gym som säljer gymkort ska ha en genomgång första gången man tränar. Dom ska ta reda på om man är nybörjare eller ej. För man kan ju få sig några härliga skador om man gör sådär.

Nä, nog om detta nu. Jag e trött. Som vanligt. E det detta gråa vädret som gör mig så förbannat trött tro?
Jag går och lägger mig tidigt som fan vissa kvällar för jag orkar inte ha ögonen öppna men ändå vaknar jag trött som fan dagen efter. Snaaart e sommaren här med lite energi! Ska bli otroligt skönt!!

Nu ska jag plocka fram mitt naturgodis här :) ha en fin söndagskväll alla! pössåkram!





Regnet öser ner.

Publicerad 2012-04-20 Tid 12:52:25

Men fåglarna kvittrar ändå :)
Det var riktigt segt att gå upp halv sex i morse. Men lilla prins har börjat vela lite med sina sömn rutiner. Det är inte lätt asså! Han har alltid varit en sömntuta så när han gör såhär förstår man inte riktigt vad han vill eller behöver :P

Han vaknade elva efter att ha somnat om vid åtta. Han var glad i ja... Ca 40 minuter? Sen har han gnällt om ALLT! Vad vill du lille vän??
Jag har nu lagt honom i sin säng igen och där e han iaf nöjd. Han har inte somnat än och det e ju inte så konstigt eftersom han ganska nyligen vaknade efter en lång tupplur men han gnäller ju inte så kanske var det dit han ville ändå?

Vi lekte, busade, läste böcker, åt lunch och majskrokar men ingenting duger förutom att stå på köksbänken och kolla in bilarna. Men där ska vi ju inte lära oss att vi får stå ;)

Ja alla barn har sina perioder där saker och ting ändras och det blir svårt att hänga med i svängarna. Jag e riktigt tacksam att han sov så länge dock!
Då fick jag också vila ut mig lite. Jag trodde jag var på väg att bli sjuk eftersom jag varit så trött men inte då. Har bara haft ett par riktigt slappa dagar antar jag :)

Jag hade tänkt gå till lekplatsen med lex efter lunch men vädret misstycker. Meeen what to do ;) nu har nog prinsen somnat iaf.

Idag är det fredag och det blir tacos! Gott!! Har längtat efter tacos hela veckan haha! Och det blir förmodligen inget gym idag. Jag hade vilodag igår så egentligen borde jag gå dit men tror inte det hinns med. Fredags mys med familjen och sånt går före, det e ju en dag i morgon också ;)

Nu tänkte jag sätta mig och beställa hem lite mer protein. Det är helt slut.
Ska nog ta hem lite återhämtnings grejer också. Proteinet har ju funkat bra att ta efter träning men jag vill ha nått med lite mer kolhydrater i. Det är ju inte så mycket utav det i one whey. Har man rätt återhämtning vågar jag maxa riktigt ordentligt utan att var rädd att jag inte får i mig rätt mängd efter träning ;) jag har varit ganska duktig på det ändå men man slipper krångel.
Äh, nu babblar jag bara på.

Ha en fin fredag :)




A new day

Publicerad 2012-04-18 Tid 09:16:36

Och jag e lika trött som vanligt. Jag borde sova lite nu när Lexus sover så jag kan vara mitt bästa jag men jag har alltid massa måsten i huvudet. Kan inte riktigt slappna av. Det hjälpte ju inte att jag fick för mig att dricka kaffe när jag pluggade igår! Jag kan inte sova om jag dricker kaffe för sent. Smart.

Jag kunde dricka hur mycket kaffe som helst förr. Utan att få sömn problem.
Jag antar att stressen hjälper till lite där kanske. Detta med stress e så jäkla lurigt!!
Jag kan få för mig att allt e bra igen, att stressen inte förstör mig men så fort jag pressar mig själv kommer det. Jag blir sjukt förbannad för ingenting och känner att jag i stort sett måste slå ut min ilska. De e tur att jag får träna ut mina aggressioner ;p

Så därför skrämmer det mig lite att jag ger mig in i stress världen igen. Vi får helt enkelt se. Det kanske får ordning på mig?

I vilket fall som helst måste jag sova mer. Jag har blivit gammal ;D
Nej men förr klarade man sig på sjukt lite sömn men nu blev jag en helt annan människa om jag sover för lite. 8 timmar är ett måste!

Vilka problem ;P

Jag har iaf haft några chilldagar. Utan planer alls och det är hälsosamt för mig men shit vad rastlös man blir! Men jag måste lära mig att ta vara på det. Jag måste lära mig att ta det lugnt.

Hmja.. Hoppas ni får en fin dag iaf! Pössåkram


Plugg

Publicerad 2012-04-17 Tid 21:20:58

Har tagit en liten paus i plugget, jag älskar detta! E så peppad!
Det kommer bli svårt, det kan jag lova. Alla dessa konstiga ord som har olika innebörd men är samma ord. En stooor röra :P men vi ska nog få ordning på detta :)

Tog en paus för att kika lite på lyckan i L.A. Många säger att dom tjejerna e helt pantade men man får ta det med en nypa salt ;) vem har inte haft en dröm om L.A?
Jag kan iaf säga att jag drömmer mig bort till ett liv california ibland. :)

Nåja, det var en liten uppis. Ha en fin kväll!! :)


Love at the gym?

Publicerad 2012-04-17 Tid 08:35:58
Godmorgon!
Vet inte varför jag öppnade denna efterblivna datorn!! E man inte förbannad innan så blir man det när man satt igång den. Trögare finns inte! :P

Anyway, jag har ju tidigare sagt att jag onte orkar me större gym för det känns precis som en köttmarknad. Jag går dit för att träna, INTE för att spana ragg!!
Sportlife i thn e ett sånt ställe där folk spanar. Eller, alla gym med mycket folk egentligen. Man kan välja att ignorera det men jag tycker det e så sjukt störande.
Jag vill inte mena att varenda jävla kille glor på mig när jag tränar. Inte alls. Men det e alltid nån som ska titta så där lurigt på en när man e helt inne i sin träning. Kan man koncentrera sig då? inte jag iaf.
Jag skrev nog i min gamla blogg om en gång jag tränade i thn? Jag kände mig sjukt iaktagen så jag åkte hem. När jag kom hem fick min mamma ett sms där han frågade om jag var på gymmet nyss.
Det visade sig att någon kille som trnat där spanat in mig OCH kollade upp mitt reg nummer på bilen sen letade upp mitt nummer. Bilen stod på mamma så smset kom till henne. Hur sjukt??
Han var äckligt påflugen också. usch!

Jag vet inte om andra bara inte märker det, eller om dom förnekar det. Men jag hörde iaf på the voice nyss att dom flesta träffar sitt livs kärlek på jobbet eller gymmet. Där ser ni!! ;P
Folk spanar och raggar på gymmen. Så e det bara.
jag ska bygga mig ett eget gym. Så man slipper sånt! haha ;D

nä...men jag har funderat på om jag ska börja ta mig til thn o träna. Så sjukt trött på utbudet här. Maskinerna suger. Man får äl bara lära sig att stänga av. Där har dom ju TRX också så jag får nog offra mig lite.

nä nog om detta nu! Nu ska jag ta tag i tvätten. Varför tar det aldrig slut?? Vi är två och en halv person i detta huset. Fattar itne hur vi kan göra av med så mycket kläder! ;)


pössåkram!







Godnatt

Publicerad 2012-04-16 Tid 21:49:46

Fina inlägg, godmorgon och Godnatt :P Jaja.

Det blir en tidig kväll för mig idag! Sov en stund på dagen men det hjälpte inte mycket. Steeensov! Hörde att jag fick sms och min hjärna ville läsa det men kroppen lyssnade inte. Jag var var förlamad så slut som jag var! Så för att vara en glad och pigg mamma i morgon kryper jag till kojs nu. Gött!!! Älskade, älskade säng ;)

Men jag hade iaf disciplin nog till att ta mig till gymmet trotts trötthet. Kommer dit och upptäcker att det e sjukt mycket folk!! Så jäkla tråkigt :P
Jag fick inte tränat det jag ville för det var för knökat med folk i det rummet. Jaja better luck tomorrow!

Nä, nu ska jag sova. Mer intressant än detta bli det inte ;P
Godnatt!


Mindfullness

Publicerad 2012-04-16 Tid 08:41:13


Godmorgon :)

Publicerad 2012-04-16 Tid 07:09:27

Godmorgon vänner :)
Sitter här och njuter av morgonen trots att jag var dödstrött i morse när lex väckte mig 05.30. Ah de e lagom att vakna vid den tiden ;P

Sitter och kollar på the voice medans turbo lex får loss här bland alla leksaker och kuddar. Hörde en skön låt med Nelly furtado precis, länge sedan man hörde nått ifrån henne.

Jag har en konstig känsla i magen. Jag känner mig lycklig och harmonisk trots att jag vaknade och hade ångest över att det snart e dags att ge sig in på stress donken igen. Ska bli kul samtidigt som jag vet att det inte e hälsosamt för mig. Och så kom jag ju på att set blir massa meck med att skola in lex och köra honom dit och hämta. Rörigt minst sagt!
Vi kom iaf fram till att vi får skaffa en till bilbarnstol som vi kan ha i Andreas firma bil. Någon som vet en bra och inte allt för dyr? Behöver ju liksom inte vara någon märkvärdig när det bara handlar om några kilometer.

Längre fram någon gång ska vi väl ha två bilar. Iaf en liten skrutt bil när man måste ha varsin.
Men det tar vi då :)
Dagisplatsen e spikad iaf. Den 14 augusti ska Lexus börja skolas in med sin pappa. Skönt tycker jag för jag vet inte om jag skulle palla att lämna min ledsna skrutt hehe :)

Nä nu verkar det som att lilla prinsen börjar bli trött igen. Gröt dags med andra ord ;)


Godmorgon!


Oj då!

Publicerad 2012-04-15 Tid 22:24:14
Så dåligt uppande det varit här! :P
Jag har helt enkelt bara tappat bort bloggen lite. Allt e som vanligt, inga konsigheter alls! Bara lite trött på bloggerier ;)

Nu är det söndags kväll och jag sitter som vanligt klistrad framför BB. HOPPAS Joe åker. Jag e trött på honom nu. Amandus har jag lite hat kärlek till. Så han får vara kvar tycker jag!
Helgen har bestått mycket utav familjemys. Har hängt med mina systrar idag och igår spenderade vi några timmar hos Lexus farmos och farfar och alla Andreas bröder. Det är inte ofta alla e samlade så de e mysigt när det händer! Dom e så fina allihopa!
Men Lexus var trött och vi fick honom att somna efter ett jääääkla massa gallskrik. Inte likt Lexus alls! Jag trodde han hade ont i magen lr något. Han somnade i dubbelsängen s efter en stund när jag tänkte han stensov skulle jag flytta på honom men det räckte med att jag lyfte på täcket så vakna han och skrek och kunde verkligen inte sluta!
Min stackars prins, vi fick åka hem istället så han kanske skulle lugna ner sig. Väl i bilen var det lite kinkigt tills jag bäddat in honom i filten och tills vi kom hem. Andreas gav lexus till mig och han bara slappnade av, gosade in sin kind emot min, min älskade bebis! ♥
När han fick se sin säng och jag skulle lägga honom ner sträckte han sig efter sin kudde. Och stenslockna efter två sekunder. Kunde han saknat sin egna säng så mycket?
Inte alls likt Lexus men jag hoppas verkligen det ska gå att lägga honom hos far och morföräldrar utan problem och att det bara var något tillfälligt?

Japp. Men så är det ibland! :)

Jag har nog en ordentlig blogg torka. Sry men så e det!
hoppas alla haft en kanon helg!

pöss&kram





Torsdag

Publicerad 2012-04-12 Tid 09:29:50

Då har vi kommit hem ifrån Lexus första besök hos tandläkaren. :)
Gick ju prima!

Jag e sjukt trött och oinspirerad just nu asså! I need sleeep! Men först måste jag äta frulle och sen ska jag ta och vända huset till rätta igen. Just nu står det upp och ner. ;)
Sp idag ska jag isolera mig ifrån omvärlden och stääädaaa!!!

Nä något roligare kommer jag inte på just nu, sorry ;)

Later!


Sådär

Publicerad 2012-04-11 Tid 22:17:34

Nu har jag bytt lösen igen. Jobbig jag är va? ;) men nu har jag noga valt ut folk som får läsa. Jag har valt att eliminera folk ur mitt liv som bi förstått och så länge dom har haft tillgång hit har jag ite riktigt känt att det gått.
Men nu så!

Och nu kommer bilderna som jag vet några har väntat på :)


Jag e skit nöjd! Kommer nog att få fylla i den tror jag men i löv it anyway!!
Hon som gjorde den på mig är 17 år gammal. Så sjukt begåvad tjej!


À grey day

Publicerad 2012-04-11 Tid 14:08:34

Riktigt grått ute idag men det påverkar oss inte så mycket i detta huset ;) kanske lite trött då, men annars e det ok! Vi har spenderat en stund hemma hos Alexandra och Lovisa :) Lexus och Lovisa kommer rätt bra överens om Lexus bara kan inse att det gör ont att bitas ;)
Tror inte han vet det riktigt! :P han har ju inte bitit någon hårt men han vill gärna gnaga på Lovisa lite grann haha!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_197933972.jpg" class="image">


Drar en djup suck.

Publicerad 2012-04-11 Tid 09:35:47

Varför ska det vara så jäkla svårt att få tag i skolassistenten för?!
Hon e verkligen aldrig där när jag ringer så jag spelar in meddelande men ringer hon upp? Nej!
Vad gör man?? Jag skulle liksom behöva veta om vi kan spika den där jävla dagisplatsen någon gång!
Jag måste ringa min chef och snacka jobb men måste ju ha koll på dagis först. Kass!!

Ska bli skönt att börja jobba. På ett sätt. Jag fattar inte hur folk kan leva på 5 lax i månaden och vara nöjd med det! det r väl acceptabelt så länge man e mamma ledig men sen, nej i min värld går det inte!
Ska man sitta hemma, inte kunna unna sig fräscha kläder, en frisör tid eller lite äventyr? Ok det gåår så klart att få till men man har ju ett hem att greja med också. Näää... Jag vill bara ha en bekväm lön. Där man känner att man slipper snåla och trixa. Behöver absolut inte bli miljonär! Ge mig en tjuga i månaden så e jag nöjd! ;)
Ok så mycket behöver det inte ens vara. Haha men 17? Ja de hade sugit gott och väl för att jag ska vara nöjd ;)


Pengar hit o pengar dit! Så oviktigt egentligen men det underlättar ju. Man tänker ju i sånna banor när man har projekt på gång.
Ska bli såååå gött att bli av med äckliga plastmattan i hallen. :)
Så fult med plastmattan så jag tror jag avlider. Ok... Nu överdriver jag. Men jag gillar den inte för fem öre.

Så... Kan min telefon ringa någon gång?? Hur upptagen kan man vara? ;)

Hepp.



Godmorgon ❤

Publicerad 2012-04-11 Tid 08:16:16

Idag vaknar vi halv sex redan, jag är inte alls speciellt pigg ;) första gången skulle vi tydligen upp vid fyra. Snälla Lexus va e detta för idéer?
Inte nog med det fick jag gå upp i natt och låsa upp dörren för min arbetsnarkoman ;P

Men han iaf sovmorgon och vi har myst hela familjen här idag. Inte ofta det händer mitt i veckan men det tackar man ju inte nej till. Lexus har varit så himla pappig så han om någon har varit glad denna morgonen :)

Han hat börjat med ett nytt move nu Lexus. Han går loss och typ... Steppar? Lite flashdance över det hela haha. Ska se om jag kan lägga upp filmen här senare när Andreas kommt hem. För det var han som filmade :)

Nu sitter jag här, Andreas har åkt på kurs och Lexus har precis somnat om. Jag sitter under min filt med mitt kaffe framför the voice. Gött att dom e tillbaka nu! Höll på att få krupp när dom helt
Plötsligt var borta! Fanns verkligen inget annat att kolla på så de e gött att dom e tillbaka :)

Idag blir det fika hos Alex och sen, om svärmor e ledig ska jag OCH Andreas till gymmet!! ;D hade vart kul om jag kunde få väckt hans motivation till detta också. Får kolla upp va den sär jävla stången i smithen väger också för jag kan knappt gå idag sån träningsvärk som jag har haha!
Men jag älskar det! Inte så göttt när Lexus ska bitas i mina ömma låt bara ;)

Nä nu har jag slut på info! Ska få ordning på mig själv. Frulle o så där. Sen senare har jag ju lovat lite bilder så då får det ju bli det också.

Ha de gött så länge! :)


Va tycker ni förresten, e detta för mycket? Tänk några få procent fett extra ;) i like!! Syrran påpekade ofta min "muskel rumpa" förr haha. Nu e den ett minne blott! Har aldrig varit som denna iof! ;)


Tjat, tjat , tjat.

Publicerad 2012-04-10 Tid 18:13:55

Ja jag vet att jag tjatat mycket om vänskap. Men det e så det ser ut. Och detta e min blogg, ingen e tvingad att läsa. Mina vänner vet hur viktig vänskap är för mig.

Trots att dom vet det har dom svikit. Om och om igen. Nu e jag trött. Dom är inte mina vänner längre :)
Jag e glad att jag slipper ha sånna människor runt mitt/ mina barn. Ja nu har jag fått nog.
Jag är ingen förlåtande människa längre.
Det va som L sa. Jag skulle gjort som henne. Vänt ryggen till alla när vi lämnade "små skolan". Där tycks många ha stannat. Men jag har lärt mig mycket :)

Idag e jag så äckligt glad. Ni äcklar mig och jag vill aldrig mer ha med någon av er att göra.
För detta bevisar en hel del.

Men tro inte att jag e bitter! Jag e bara mest skrämd. Det är skrämmande hur folk kan bete sig. Människor man egentligen borde kunna lita på hugger en i ryggen. Är inte det skrämmande?
Men jag e GLAD att jag såg vart ni stod.

Äsch!! ;)


Idag har ju som sagt sofia och kevin varit här. Så stor han blivit lille kev :) och sofia e alltid lika go ;) blev kaffe och massa tjöt.
I morgon har jag dejt med en himla fin människa och hennes dotter! Hon ska dessutom snart bli min granne :D

Varför se det tråkiga i livet när man har så jäkla mycket bra omkring sig? ;)
Igår gaddade jag mig ju också! Bild kommer i morgon ;)







Husdrömmar

Publicerad 2012-04-10 Tid 14:52:19

I slutet på maj kör renoveringen igång. Huset ska bli vitt med vita knutar. Ville ha grått ifrån början men de e så mycket jobb ;)
Spröjsade fönster och dörrar. Altanen ska byggas om taket ska bli svart. Allt sker inte på en gång men när de e klart kommer det att vara så. Det som blir senare är altanen. Först e det tak, övervåning och hallgolv :)

Det kommer att vara något liknande detta sen när det e klart. Hur allt blir ändras ju med tiden. Men just nu ser planen ut såhär! Vi ska göra en takkupa och asså inte bygga övervåning på "köks verandan" eller vad man säger. Inte nu iaf. Fint e de ju men de kanske kan bli en balkong där ist? Jag längtar tills jag kan titta på huset och känna att jag äääääälskar hur mitt (vårat) alldeles egna hus ser ut ;)


Godmorgon

Publicerad 2012-04-10 Tid 10:31:05

Godmorgon! Har varit vaken sen halv åtta dock ( tack lillprinsen! ). Idag e de så där vackert och fint ute! Hrm... ?
Grått och rått e de faktiskt men man får se de positivt! Mysväder? ;)

Tänk sen när man börjar jobba och MÅSTE ge sig ut i detta vädret! Brrr!! Nä idag blir det en inne dag med Sofia och Kevin :) det var länge sen Lexus och Kevin sågs nu så det kommer nog bli kul!

Jag vet inte vad som hänt med mig. Från att ständigt gå och känna oro och ångest över ingenting har jag gått till att bara känna inre frid och lycka! Vet ni hur GÖTT det är??
Jag har inte vetat vad det grundat sig i alls och det har väl gjort att jag fått ännu mer ångest men nu har det verkligen släppt! Eller har jag bara några bra dagar? Nej jag tror faktiskt ite det.

Jag är mer målmedveten än någonsin. Saker som har stått stilla har börjat röra på sig och jag kan äntligen se ett ljus i slutet på tunneln. Ni förstår inte hur skön den känslan är!
Jag tror min träning gör susen för mitt inre. Det gör den självklart. Det e ju så det funkar men att det skulle ta sån tid innan det visade sig trodde jag inte. Jag har suttit på latsidan alldeles för länge antar jag ;)

Det e otroligt (för att vara mig) trots det gråa vädret känns allt så himla bra. ❤




Gokväll!

Publicerad 2012-04-08 Tid 20:28:45

Heej! Sorry för dåligt uppande! det blir ju så ibland! ;P

Det har varit en riktigt bra påskhelg! Trots att det inte varit bikini väder ;) men det kommer!
Idag har vi grillat och rökt vattenpipa. Så gött! Sen knökade alla i sig massa glass också. Sånt kan inte jag äta :( mår bara illa!
Men, kvällen e här och jag ska unna mig lite lättsaltade potatis chips, yam! Bigbrother söndagsfinal i min ensamhet medans gubben spelar match. Jag gillar det ;) då får jag se vad jag vill på tv! :P

I morgon e det måndag och gymmet rooooopaaaaar!! Det kliar i kroppen på mig! Så i morgon får jag somorgon och en sväng till gymmet. På kvällen ska jag äntligen till Elin för lite mera svart bläck på min hud. Lööövli.
Har ändrat mig ang nyckelbenet dock. Så om den blir gjord i morgon vet jag ite eftersom Elin inte har en skiss till min ändring. Vi får se :)

Hoppas ni haft en fin påsk iaf för det har vi. Har utan tvekan den bästa familj/släkt! Skrattar så man får ont i magen ❤


Invigning

Publicerad 2012-04-08 Tid 15:38:17

Så göött!!


Dagens

Publicerad 2012-04-07 Tid 16:18:50

Strike a pose ;P


Test

Publicerad 2012-04-07 Tid 15:23:00

Test


Sleapy head ❤

Publicerad 2012-04-07 Tid 14:38:02

Nu har hjärtegullet somnat. När han vaknar e det dags att rulla mot gräsan. Kommer bli en super mysig kväll :)

Just nu sitter jag i soffan och e as trött! Fick sovmorgon men kan ändå inte sova längre än till 8. Önskar att jag var som Andreas. Så man kan få sova ut ordentligt! :)

Ska skaffa mig ett videofyme konto så jag kan lägga in lite spontana videos här. På Lexus och så :) nä, kanske en dagens senare! Hej så länge!


BUS tips!

Publicerad 2012-04-07 Tid 10:29:17

Nu kom ju vintern tillbaka och lika vintrig kände jag mig när jag såg mig i spegeln.
Så det fick bli lite BUS idag :)
Jag tror inte jag e ensam om att vilja ha en fräsch solkysst hy så jag tänkte tipsa om mina favoriter!

Till ansiktet använder jag I.D bare escentuals Faux tan. Den e grym!! Den e riktigt färgad så du ser direkt resultat när du smörjer in dig! Svårt att överdosera tycker jag :)
Jag e lite gul i min hudton så jag vet inte hur den blir på bleka oliv eller rosa tonade ansikten. Men om man inte tar sjukt mycket så borde den funka kanon på alla!
Den kostar mellan 4-500 kr på kicks. Dyrt kanske men värt det för den håller länge!

Till kroppen kör jag dove ;) luktar så jäkla gott och skimmrar fint! Den e vit så e ju inte lika lätt att hålla koll om man får det ojämnt. Mitt tips e att smörja, smörja, smörja tills den e helt intorkad över allt! Missa inte armhålor ;)

Sen vet jag att många har problem med händerna ;) ID sätter sig ordentligt!! Så efter du smörjt in dig tvätta handflator, naglar och fingrar ordentligt!
Försök att inte tvätta för mycket på översidan av handen. Det ser Jimmie Wierd ut med kritvita händer till en brun kropp? ;)

När du torkar av händerna torkar du över översidan så du inte har kvar så mycket bus men ändå lite. "sudda" med handduken på handens översida och handleden både över och under. Smörja in händerna med handkräm och dra det ut på handlederna. Nu bör du inte få några skumma linjer och kanter ;)

I ansiktet smörjer du bara ner till hakan och drar ner resterna på halsen. Sedan möter du med doves rester så det inte blir någon kant där heller ;) eller så kör du id över axlar, nacke bröst också.

Lite tips för andra BUS nördar som mig ;)



https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865630/images/2012/pic_197288165.jpg" class="image">


Glad påsk!

Publicerad 2012-04-07 Tid 09:48:28

En vacker dag ;)


Så trött!!

Publicerad 2012-04-05 Tid 21:41:48
Jag e såå trött efter denna dagen!  Haft en så fin dag med Lotta och hennes familj! Träffade även Minna och Sami (Lottas mamma och pappa) och det var riktigt länge sedan jag träffade dom. Dom e så mysiga :) Känner mig som 14 varje gång vi ses :P
Jag vet inte vad det är men jag känner mig bara så jäkla glad hela tiden! Känns som en stor sten lyfts ifrån mina axlar och de e så jävla gött!
Jag har länge gått och funderat va det har kunnat bero på och nu vet jag :) Tack!

Jag tror jag försökt skriva ett inlägg i en kvart nu. Mina ögon vill verkligen inte hålla sig öppna. Jag ska sova så jag vaknar pigg i morgon :)

Godnatt alla!


I can assure you that you´ll never see my face again.

Idag

Publicerad 2012-04-05 Tid 11:04:13

Lexus står för röran ;D han drar ut ALLT han hittar!


Nu sticker vi iväg, han ville inte vara me på bild idag. Blir bara fartränder i bilden :P


I cant stop

Publicerad 2012-04-05 Tid 08:51:46
Godmorgon! Sitter här och lyssnar på watch the throne (Kanye och Jay z). Jag gillade inte albumet alls i början men nu e det något jag typ lyssnar sönder :P Koncerten kommer bli tung!! Längtar som fan! :D





Det sägs att antingen e man en sån spm lyssnar på texten eller så lyssnar man på musiken. Hur fungerar ni? Jag lyssnar nog på båda beroende på vad de e för typ av musik.



Anyway, idag ska vi till Lotta och hennes små killar :) Leon e nog en utav de sötaste ungarna jag vet! (förutom min egna då, såklart! :) ) Trots hans små utbrott ;) Så himla charmig och söt bebis!
Så det kommer utan tvekan bli en mysig dag med dom. Ska ta oss en sväng runt spikön och njuta av solen. Nu börjar jag fundera på helgens planer....vad händer på fredag?? Nu har jag glömt nått igen! Blir så trött på mig själv asså. Lördag e de ju påskmiddag som vanligt. Den har ju alltid varit med hela släkten åkesson/Abrahamsson här i edet men detta året blir det en dag i salstad istället. :) Vi är snart en stor familj vi också! :D


På söndag blire mys med C&M och på måndag ska jag till Flo och göra ett besök hos Elin! Wihoo! Äntligen :D
Sen e vi inne i dom vanliga veckorna igen. Känns som att dagarna verkligen flyger förbi och man hinner inte med!
Så precis som jag sa igår (skriver det för att påminna mig själv) får man ta vara på dagen! Spendera tid med dom du tycker om och vill ha i ditt liv. Vänd ryggen till onödiga saker som snor din energi och fokusera på det bästa. ♥
Ta vara på det ni har.

Never ignore someone who cares for you because someday you'll realize you've lost a diamond while you were busy collecting stones.



Tack för den :)

Publicerad 2012-04-04 Tid 21:19:06

Älskling kom hem runt halv sju så jag kunde dra iväg till gymmet ändå! Gött!!! Hade ju änna slumrat till och ställt in mig på att set blev en hemma kväll i soffan så jag fick he nig själv en spark i röven men så gött!

Ska skiva lite i andra bloggen strax. Men först ska jag slänga i mig lite gött ;) keso med äppleklyftor! Älskar keso! Synd att magen inte riktigt håller med mig men de e ju igen katastrof ;)


Sunshine

Publicerad 2012-04-04 Tid 16:58:58

Vilken skön dag! Solen bara steker här hemma och jag ska snart laga lite käk ;)
Andreas har fått ännu ett slipjobb så han kommer jobba över idag igen. Så kul! Sist han jobbade över märkte jag inte ens av att han var hemma och sov. Jag sov när han kom hem och sov när han åkte på morgonen. Kul?

Jaja man ska inte klaga :) han är lite av en workaholic och har alltid varit.
Vi kom hem för en stund sedan. Har varit och fikat med min fina vän och bara haft de trevligt. ❤❤

Nu ska jag som sagt bara ta vara på dagen med lillfis som vaknar vilken sekund som helst. Men suuucckk va jag vill träna!! Men jag får helt enkelt ta en vilodag till. Har träningsvärk i magen så jaaa... Får väl låta all energi gå till att återhämta den :P haha!

Ska skriva ett inlägg senare i träninsbloggen om punktförbränning. Finns dom som så gärna säger emot mig ang det och inte vill inse att jag faktiskt kan min sak. Nåja, det tar vi senare :)

Ha en fin kväll! Pössåkram


Gooodmorgon!

Publicerad 2012-04-04 Tid 08:36:20

Känns som en bra dag idag :) de e så skönt bär man hinner fokusera på saker som får en att må bra!
Att se framsteg i mig själv och känna mig mer motiverad än någonsin att komma dit jag vill, e så gött!!

Igår fick jag frågan av en bekant om jag kunde göra ett matschema och träningsschema för viktuppgåbg. Så kul!! Jag e hu inte utbildad ännu men det ska bli jäklig kul att få börja smått med sånt här :)
Hade ju varit kul om jag kunde va me på gymmet och peppa honom också men hur ska jag hinna det när jag inte hinner med mitt egna?
Det får bli så helt enkelt :)

Idag e det onsdag och det känns som att jag glömt något? Riktigt störande. Den känslan brukat vara rätt men jag kommer alltid på det för sent.

Men det gör inget! Dagens känns bra och då kommer den bli det också! Vi får inte glömma att fånga dagen. Såååå många som säger dom orden så ofta men man tar dom inte på allvar.
Nu ska jag ta det på allvar och vänder ryggen till bitterhet. ;)

Godmorgon sunshines! Hoppas ni får en underbar dag!


Formcheck?

Publicerad 2012-04-03 Tid 20:04:51

Haha så dålig bild! Men kommer inte hinna ta någon bättre innan jag sticker iväg. En liten formcheck på överkroppen iaf ;)

Så sjukt störande att det går att uppdatera här men inte på min andra blogg via appen?? Nån som kan förklara varför?


Fitness

Publicerad 2012-04-02 Tid 21:56:53

Test


Måndag

Publicerad 2012-04-02 Tid 12:26:39

Började skriva ett inlägg hör tidigare men hann inte riktigt avsluta. Så nu gör jag ett nytt försök under tiden som lilleman ska få sova. Han verkade inte speciellt trött men vi ska iväg senare så då hinner han ju inte sova. Han e ingen vagnsovare heller. Jobbigt ibland kan jag lova!

just nu sitter jag här i vääärldens röra. Så blir det med en busunge som Lexus. Toa papper överallt. Kastruller på toa? Tandborsten i skurhinken och min bh under bordet. Jag vet inte hur han lyckas om jag ska vara ärlig! Haha ;)

Men jag ska försöka hitta lugnet ändå! Fick precis ett mail ifrån skolan där set stod att mina böcker va på väg! Gött! Det gick ju inte att beställa dom på sidan så då va dom snälla och skickade dom till mig :) äntligen kan jag plugga på riktigt med rätt material!!
Många har undrat hur man kan vara utbildad "bara" efter 25 dagar. Men de e 25 dagar i skolan, sen e det en jäkla massa slit utöver det! Det är pt-school och the academy som e dom absolut bästa skolorna. E ni nyfikna så kan nu ju alltid kolla upp pt-school.com.


Jag kan knappt vänta! Vill börja nuu! Men jag har även två utbildningar till jag vill gå för att vara nöjd! Då e det en coaching utbildning på fyra dagar och sen kostrådgivarutbildning. Den kostar ungefär lika mycket som PT utbildningen så det får kanske vänta. Men den som väntar på något gott ;)

Nä, nu ska jag slänga i mig lite lunch! Ha en fin dag i solen!