34+2

Publicerad 2014-01-23 Tid 21:32:51
Ja men vecka 35 då. Har så mycket jag vill förbereda. Säng osv men vårt sovrum är ju inte klart ännu! Känner en liten stress men det går ju inte att göra så mycket! Får helt enkelt ta det som det kommer 😊

Hittills har jag nog gått upp 11 kg. Äger ju ingen våg så vet inte exakt. Men det ser nog ut att hamna på samma ökning som med Lexus tror jag nog! 😊
Jag känner mig piggare än innan och energin räcker längre. Skönt!! 😊
Annars är väl allt som vanligt? 

Tiden rinner iväg och vi har fullt upp hela tiden, nu är det ca 6 veckor kvar till BF och den tiden kommer att gå galet fort. Jag är glad att jag inte har haft en trög graviditet hittills. Visst att jag haft ont och lite så men det finns ju dom som har det riktigt, riktigt jobbigt så mina bekymmer är ju egentligen ingenting. 

Så här ser kulan ut nu. Riktigt dåliga bilder och en stökig hall. Men sånt e livet! 😜









Vilken dag

Publicerad 2014-01-11 Tid 22:24:57
Inte mycket sömn i natt pga en liten prins med huvudvärk. Han var "sjuk i huvet" sa han. Min lilla söte ❤️
Men i vilket fall som helst vart det 30 års kalas idag för min syster. Så vi har ätit gott och skrattat så vi grät! 😄

Lex slocknade redan i bilen på väg hem och jag sitter totalt fast i soffan. Sjukt trött! 

Vi skulle ju haft snickarna här i helgen men de kommer nästa helg istället. Så i morgon är det full fart på övervåningen. 
Jag hoppas ni haft en fin lördag! ❤️



Mysiga bloggar

Publicerad 2014-01-10 Tid 21:08:17
Nä här ska det bli ändring! Jag tycker det är så mysigt att gå in på en blogg med skön atmosfär. Inget jävla tjaffs i konmentarsfälten, inte massa mode tjaffs (lagom trött på modebloggar!!). Reklam, reklam, reklam. Vart tog de där riktigt personliga bloggarna vägen? Som inte bara bloggar någon gång ibland? 

Jag tar alldeles för lite bilder. Men jag har heller ingen smidig dator att slänga in bilderna på. Eller, haha! Jag har på riktigt glömt bort min laptop! Undra vart den ligger? 
Nä tänkte jag ska försöka skärpa till mig lite. Mer bilder och mer känsla. Inte för någon annans skull, har ju inte direkt jätte många läsare. ;)
Men för min egen. Som ni vet går jag gärna tillbaka i bloggar och blir nostalgisk. Jag gillar det och vill kunna fortsätta med det. 

Varför har alla bloggare blivit så jäkla trista? 
Det finns typ ingen tråkigare bloggare än Kenza. Hur snygg hon än må vara, tyra skriver romaner pm djupa saker jag inte längre orkar läsa. Kissie, behöver jag ens ta med henne? 
Paow, för lite action. Dessie är ju intressant nu när hon ska ha barn och allt. Kalla mig blogg junkie, men tycker det är skönt att läsa om andras mysiga liv ibland! 😜 
Har ni tips på bra, personliga bloggar? 
Det är inte många av mina vänner som bloggar speciellt mycket heller. Lilla syster fruwallander bloggar ju men än så länge, inte jätte mycket action där. Läser Hugos och Paulas och de är väl de enda som duger typ. 
Så hit med lite bloggtips! 😊