Sondjävel

Publicerad 2014-05-11 Tid 00:30:45
Det har varit en bra dag. Ända tills vi kom hem och skulle sätta om sonden. Fan vad jag hatar den där jävla sondjäveln!!
Julius var helt förstörd. Grät sig knallröd och helt svullen om ögonen. Hungrig som bara den och en mamma med noll tålamod. Ni som säger stt jag har ett såååå bra tålamod. Ja det kanske jag har, men när det brister då brister det ordentligt. Jag blir så sjuuukt arg och hysterisk. Andreas vet inte hur man lugnar mig. Vet någon det? Nä det finns fan ingen som vet hur man lugnar mig. Inte ens jag. 
Jag ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA NU!!!! 
På tisdag ska vi tillbaka till Neo. Har vinriket kommit någon vart då kommer jag kräva inläggning på barnavdelningen för observation. Detta går fan inte mer! 
Jag är så trött och så arg.

I denna stund ligger Julius ovh sover med syrgasen på 0.12. Ja mer än innan. Tyckt vi att det går åt rätt håll? Nej!
Ja han behöver inte alltid ha syrgas men inte fan ska det gå upp och ner såhär? NEJ!

Jag behöver en boxningssäck. Jag sökte på cmv drabbade på nätet. De första jag hittar är gravt handikappade och jag är SÅ tacksam att viruset aldrig hann sätta sig på Julius hjärna. Men jag ska i alla gall försöka skriva om detta mer än vad jag gjort. Eftersom det kanske kan hjälps någon annan dom någon gång hamnar i samma situation. Folk behöver veta att detta viruset finns och vad viruset faktiskt kan orsaka! 

Jävla jävla cytomegalvorus!! 

Nu ska kag sova i Sveriges stökigaste hus. Det ger mig ångest men jag orkar fan inte bry mig!
Godnatt jävla dag. 

Tidsoptimist

Publicerad 2014-05-05 Tid 09:26:45
Det är jag det. Trött jag blir! 😜
Sitter här och matar Julius i pyjamasen. Har inte ätit frukost eller borstat tänderna och klockan tio kommer Michaela.  Jo men jan hinner nog, utan stress? 😉

Sitter samtidigt och försöker hitta en klänning att ha på bröllopet men alla är verkligen sååå korta! Jag har redan köpt två men det är samma visa där. Tänk att haha runt en busunge med för kort klänning. Näää! 
Tänkte jag kanske kör kjol och skjorta eller blus istället. För denna jävla klänningsjakt suger.  
Typ en omlott-skinnkjol, en blå,ljusrosa, eller beige blus/skjorta och pumps? Inte så mycket bröllop över det kanske men jag hittar verkligen inget (som inte kommer ifrån Filippa K och kostar tusenlappar). 
Nu önskar jag att kag hade en assistens dom gör sånt här åt mig. Va gött det hade varit 😁


Jaja. Solen skiner, Sandra och Michaela är på väg hit, Julius mår bättre och övervåningen blir nog klar nästa helg (förutom Lexus rum) så det är väl dumt att klaga. Ha en bra dag alla fina! 

Btw, måste beställa nya schampoo/balsam och är nog sugen på stt testa nytt. Nu kör jag biolage PRO keratin serien. Någon som har nått bra tips? :)