Läppdoktorn

Publicerad 2014-06-13 Tid 22:36:36
Man får inte glömma av dig själv och har man fyllt läpparna en gång och vill ha det kvar gäller det att underhålla. Idag bokade jag tid för att fixa till dom igen fast på ett annat ställe. 
Man fyller läpparna på olikasätt för att nå olika resultat och när jag fyllde sist var vi tre stycken som drog och fixade läpparna samtidigt. Vi ville ha olika resultat vilket hon "förstod" men hon fyllde exakt likadant på oss alla tre. Nä, nu testar jag ett nytt ställe och hoppas att dom vet bättre! 
Man får helt enkelt testa sig fram för att hitta rätt, det är tur att det går ur efter ett tag om man inte blir helt nöjd. Surt, men det är väl som stt hitta en bra frisör. 

Michaela filmade mig idag som den paparazzin hon är och jag som känner mig ändå rätt nöjd med läpparna fick det klart för mig att det VERKLIGEN behövs fila lite om man säger så. 
För er rookies, tanten öste på i konturerna vilket är möjligtvis snyggt i början men blir trutigt när det lagt sig lite. Inga mer konturer förän resten är iordning känner jag! 

Har som vanligt ingen bild att bjuda på. Ni får se en före och efter sen sådär vi se om salongen håller vad dom lovar! 😁 

Jag skulle vilja fixa fransar med men jag tycker inte riktigt det är värt pengarna. Synd man inte föddes med världens fransar som vissa andra. 😤😜 

Jaja en skvätt ytlighet har väl ingen dött av! 😘