Inget gnäll?

Publicerad 2014-02-19 Tid 22:20:29
Idag fick jag nog. Vi har sagt till Lexus att han absolut inte får ha nappen under dagtid. Det gick bra tills han lärde sig alla gömställen och sen skulle han ha den så fort han var "trött" annars var det kaos! 
Så idag när han tjatade om den där hot wheels banan som vanligt sa jag: Ja! Du SKA få den! Men BARA om du slutar med nappen! 
Han sken upp och sa: JAA! NUU?!
Och sprang raka vägen till soporna och kastade sin allra käraste napp.
Jahopp! Så lätt trodde jag ju inte att det skulle bli haha. Så nu måste jag åka och köpa den där banan ;P

Det blev lite gnäll ett par gånger sen när han insåg vad detta innebar. Men lite grinigt i fem minuter sedan frågade han om vi skulle ta en titt på banorna jag hade på telefonen. Sen frågade han flera gånger om vi skulle åka och köpa den i morgon. Ja har jag lovat så har jag! Hade kanske önskat att jag sa på lördag eller något istället så det fick gå ett par dagar. Men som sagt, har jag lovat ap har jag. 
Och killarna gick och la sig lite senare idag. Inget gnäll och Lex var nog riktigt trött. Det enda han gnällde om när jag sa godnatt var: mammaaa... Jag saknar ju dig.
Tror ni jag dog lite? ❤️
Och hittills har det varit knäpptyst så han har nog somnat utan nappen? 

Han är verkligen mammas pojk alla dagar. Även om pappa är bäst på många sätt är det mer eller mindre alltid mamma som gäller. Det är därför Andreas tar alla nattningar. Lite far och son tid måste de ju få.

Så nu håller jag tummarna stenhårt! Ingen mer nappis här inte!! 😁



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback